Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Red Riding Hood (2011) Photos



Fertile Ground (2011) Making of

Ghost Rider 2 (2012)

The Whistleblower (2011)

Fertile Ground (2011)

Trailer for Noomi Repace Starrer 'Babycall'!

RECKLESS -NUMBER ONE + INTERVIEW

Το πρώτο 3D Android τηλέφωνο που δεν χρειάζεται γυαλιά!

Φανταστήκατε ποτέ ότι θα είχατε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο θα βγάζει φωτογραφίες σε 3D, θα παίζει βίντεο και παιχνίδια σε 3D και θα έχει και 3D Menu και όλα αυτά χωρίς να φοράτε τα ειδικά γυαλιά;

Το νέο τηλέφωνο Android από την Sharp έρχεται να δώσει νέα πνοή στη 3D διάσταση.

Το Galapagos της Sharp είναι εδώ για να αλλάξει τη μόδα με το πρώτο 3D Android τηλέφωνο.

Το Sharp Galapagos 003SH επιτρέπειτην απεικόνιση 3D menu, εικόνων και βίντεο, καθώς επίσης και τη λήψη τους. Επιπλέον υποστηρίζει 3D παιχνίδια.

Η συσκευή διαθέτει οθόνη Parallax Barrier 3D 3.8'' WVGA, επεξεργασή 1GHz Snapdragon, κάμερα 9.6 MP και «τρέχει» σε Android 2.2. "Froyo".

http://www.secnews.gr/archives/8153

Συναυλία ΠΥΞ ΛΑΞ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ - TICKET HOUSE
Αθήνα: Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ.: 210 3608 366
Θεσσαλονίκη: Μητροπόλεως 102, Τηλ.: 2310 264880
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
http://www.ticketpro.gr/
http://www.tickethouse.gr/

ΠΗΓΗ:MUSIC-DREAMS.GR

Fujitsu - Παρουσιάζει την πρώτη τρισδιάστατη οθόνη χωρίς γυαλιά

Ενα υπολογιστή η οθόνη του οποίου μπορεί να προβάλει τρισδιάστατες εικόνες χωρίς ο χρήστης να πρέπει να φοράει τα ειδικά γυαλιά για να τις βλέπει παρουσίασε στο Τόκιο ο γίγαντας των ηλεκτρονικών προϊόντων Fujitsu.

Πρόκειται για ένα υπολογιστή Esprimo FH99/CM, τελευταίο μέλος στην οικογένεια υπολογιστών FMV της Fujitsu και διαθέτει οθόνη υγρών κρυστάλλων καλυμμένη με ένα «πάνελ μετατροπής» για τρισδιάστατη προβολή. Όπως ανακοίνωσαν τα στελέχη της εταιρίας το 3D-PC θα κάνει την εμφάνιση του αρχικά στην Ιαπωνική αγορά στα τέλη Φεβρουαρίου και αναλόγως της υποδοχής που θα τύχει θα σχεδιαστούν οι επόμενες κινήσεις για κυκλοφορία του και σε άλλες αγορές.

«Χωρίς να χρειάζεται να φοράτε γυαλιά, μπορείτε να απολαμβάνετε 3D εικόνες μαζί με την παρέα σας» δήλωσε κατά την παρουσίαση στο Τόκιο ο μηχανικός της εταιρείας Τοσίρο Ομπίτσου.

Έθνος - Σάββατο 15/01/2011

Το Βήμα - Κυριακή 16/01/2011

Μαζί το 2ο cd με τραγούδια του Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Paramount Goes IMAX in 2011

Earning quite a bit of good money on Tron Legacy, IMAX is on a roll right now and to keep it up, they need to line up some big stuff in 2011. Well - Paramount and IMAX officially announced that they'll be releasing four of their big tentpole movies from 2011 on IMAX: J.J. Abrams' Super 8, Michael Bay's Transformers: Dark of the Moon, Brad Bird's Mission: Impossible - Ghost Protocol and Spielberg/Jackson's The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn. Best of all, they say that Mission: Impossible will feature "scenes shot with IMAX cameras" that, like The Dark Knight, will feature a fullframe IMAX shots.

firstshowing.net

Official Trailer for Im Sang-soo's 'The Housemaid' Remake

Tempus II

Tempus II from Philip Heron on Vimeo.

Οι ΜANOWAR επιστρέφουν στην Ελλάδα Τον Μάρτιο !!!

Οι απαιτήσεις των Ελλήνων οπαδών απαντήθηκαν και οι Manowar θα φέρουν πραγματικό metal στη Θεσσαλονίκη, στο Principal Club Theater, στις 18 Μαρτίου 2011!

Μετά τις επιβεβαιωμένες συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, ήρθε η ώρα για την Ηπειρωτική Ευρώπη να μαρτυρήσει την ωμή, συναυλιακή δύναμη των Βασιλέων του Metal για άλλη μια φορά!

Εκτός από την εκτέλεση κλασικών τραγουδιών Manowar, το συγκρότημα θα εκτελέσει όλο το δίσκο "Battle Hymns" για τον εορτασμό της κυκλοφορίας του "Battle Hymns 2011".

Εισιτήρια: http://www.ticketarena.gr
Τιμή εισιτηρίου: 45 euro.

Προσεχείς συναυλίες Manowar:

Παρασκευή 12 Μαρτίου, 2011 @ The Agora στο Cleveland, OH - Αμερική
Παρασκευή 18 Μαρτίου, 2011 @ Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη - Ελλάδα
Κυριακή 27 Μαρτίου, 2011 @ O2 Academy στο Birmingham - Μεγάλη Βρετανία
Παρασκευή 08 Απριλίου, 2011 @ Rodahal στο Kerkrade - Ολλανδία
http://www.hit-channel.com

Άπνοια (2010)

Ελληνική πρεμιέρα 13/01/2011

Άπνοια (Apnea) είναι ο τίτλος της ταινίας του Άρη Μπαφαλούκα με τους Σωτήρη Πάστρα, Γιουλίκα Σκαφιδά, Γιώργο Καραμίχο, Ανδριάννα Μπάμπαλη, Λυδία Φωτοπούλου και Ακύλλα Καραζήζη.

O Δημήτρης, ένας 23χρονος κολυμβητής, βουτάει στο νερό μιας σκοτεινής πισίνας μετά την επιτυχία του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Έχει εκπληρώσει το όνειρο της ζωής του αλλά νιώθει πιο κενός από ποτέ. Όπως το σώμα του επιπλέει στην επιφάνεια του νερού, εικόνες και μνήμες πλημυρίζουν το μυαλό του, θυμίζοντας του την σχέση του με την Έλσα, μια περιβαλλοντική ακτιβίστρια που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.

i-live news

The Tourist (2010)

Ελληνική πρεμιέρα 13/01/2011

The Tourist, είναι ο τίτλος της ταινίας του Φλόριαν Χένκελ φον Ντόνερσμαρκ με τους Αντζελίνα Τζολί, Τζόνι Ντεπ, Πολ Μπέτανι, Τίμοθι Ντάλτον και Ρούφους Σίουελ.

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ευρώπη, με στόχο να ξεπεράσει μία ερωτική απογοήτευση, ο Φρανκ (Τζόνι Ντεπ) βρίσκεται ξαφνικά να φλερτάρει με την Ελίζ (Αντζελίνα Τζολί), μία εντυπωσιακή γυναίκα που εσκεμμένα μπαίνει στο δρόμο του.

Με φόντο τις μαγευτικές τοποθεσίες της Βενετίας και του Παρισιού, το ειδύλλιο του Φρανκ και της Ελίζ παίρνει σύντομα διαφορετική τροπή, καθώς και οι δυο βρίσκονται άθελά τους αντιμέτωποι με ένα κυνηγητό ζωής και θανάτου.

i-live news

Biutiful (2010)

Ελληνική Πρεμίερα 13/01/2011

Biutiful, είναι ο τίτλος της ταινίας του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινταρίτου με τους Χαβιέ Μπαρδέμ, Μπλάνκα Πορτίγιο, Ρουμπέν Οκαντιάνο.

Ο Ουξμπάλ ανακαλύπτει πως του απομένουν μόνο μερικοί μήνες ζωής και αποφασίζει να βάλει σε τάξη το χάος της ζωής του.

Κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του αυτής, περιπλανιέται στις φτωχογειτονιές και στον υπόκοσμο της Βαρκελώνης, ανάμεσα σε μετανάστες, συμμορίες και εμπόρους ναρκωτικών.

Ο Μπαρδέμ απέσπασε με τον ρόλο αυτό το Βραβείο Ανδρικής Ερμηνείας στο 63ο τελευταίο φεστιβάλ των Κανών.

i-live news

Submarino (2010)

Ελληνική πρεμιέρα 13/01/2011

Submarino, είναι ο τίτλος της ταινίας του Τόμας Βίντεμπεργκ με τους Τζέικομπ Σέντεργκρεν, Πίτερ Πλάουγκμποργκ, Γκούσταβ Φίσερ Κιάρουφ και Πατρίτσια Σούμαν.

Ο Νικ κι ο μικρότερος αδερφός του, δεν έχουν τελειώσει ακόμη το δημοτικό σχολείο, και ήδη έχουν σκληραγωγηθεί από τη φτώχεια, την κακομεταχείριση και το αλκοόλ.

Ωστόσο, βρίσκουν τη χαρά στο πρόσωπο του νεογέννητου αδερφού τους. Αντικαθιστούν επάξια την αδιάφορη και αλκοολική μητέρα τους στη φροντίδα του.

Αν και μικρής διάρκειας, αυτή η ηλιαχτίδα ελπίδας θα τους στοιχειώνει μέχρι την ενηλικίωση τους. Ο τριαντάχρονος πλέον Νικ, μένει μόνος σ’ ένα ζοφερό σπίτι σε κατάσταση εξαθλίωσης.

Είναι ανίκανος να ελέγξει το θυμό του, και η ανικανότητα να έρθει κοντά στον αδερφό του, τον θυμώνει ακόμη περισσότερο. Η σχέση του με τη γειτόνισσα Σόφι, μένει επιφανειακή καθώς αδυνατεί να δεθεί μαζί της. Για εκείνη, το μόνο που θα την κάνει ευτυχισμένη είναι να αποκτήσει και πάλι την κηδεμονία του γιου της.

Ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο μπορεί να επικοινωνήσει εν μέρει, είναι ο υπέρβαρος σεξομανής αδερφός της πρώην κοπέλας του Άνα, Ιβάν. Ωστόσο, αρνείται να δει την πραγματικότητα για την ψυχασθένεια του Ιβάν. Για τον αδελφό του Νικ, τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία από τον εξάχρονο γιο του, Μάρτιν.

Η εξάρτηση του όμως, δεν τον αφήνει να είναι ένας υπεύθυνος γονιός. Παρά το γεγονός ότι κινδυνεύει να χάσει την κηδεμονία, αγοράζει ναρκωτικά πριν καν φροντίσει για το φαγητό του παιδιού του. Όταν θα κληρονομήσει τη νεκρή μητέρα του, τα πράγματα δείχνουν λίγο καλύτερα, αλλά ακόμη και τότε, θα τα χρησιμοποιήσει για να πουλήσει ο ίδιος ναρκωτικά.

Όσο κι αν ισχυρίζεται ότι το έκανε για το καλό του γιου του, η επικίνδυνη συμπεριφορά του θα οδηγήσει στην απώλεια της κηδεμονίας του.

Τα δύο αδέλφια έχουν περάσει τη ζωή τους προσπαθώντας να αγαπήσουν, να ξεχάσουν, να καταλάβουν. Η επανασύνδεση τους θα τους κάνει να καταλάβουν ότι δεν είναι υπαίτιοι οι ίδιοι για τα πάντα.

i-live news

Awesome Full Theatrical 'Battle: Los Angeles' Trailer

PREMIERE DATE : MARCH 11.2011

The Craigslist Killer (2011)


Off the Map (2011)


Big Mommas: Like Father, Like Son (2011)


Το καστ του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών επιστρέφει στο... Χόμπιτ

Επιστρέφουν στη... Μέση Γη οι πρωταγωνιστές του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών για την ταινία Το Χόμπιτ. Ίαν Μακ Κέλεν και Άντι Σέρκις θα επαναλάβουν τους ρόλους τους, ενώ την εμφάνισή τους αναμένεται να κάνουν και οι Ελάιζα Γουντ, Ορλάντο Μπλουμ και Κέιτ Μπλάνσετ. Το έπος του Πήτερ Τζάκσον μετά από πολλές καθυστερήσεις και προβλήματα φαίνεται ότι οδεύει τελικά στη μεγάλη οθόνη.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο Ίαν Μακ Κέλεν συμφώνησε να αναλάβει το ρόλο του μάγου Γκάνταλφ, ενώ ο Άντι Σέρκις θα επιστρέψει ως Γκόλουμ.

Κέιτ Μπλάνσετ (Γκαλάντριελ) και Ελάιζα Γουντ (Φρόντο) θα εμφανιστούν στο φιλμ, ενώ σε συζητήσεις για να επαναλάβουν τους ρόλους τους είναι ο Ορλάντο Μπλουμ (ξωτικό Λέγκολας), ο Κρίστοφερ Λι (Σάρουμαν) και ο Ίαν Χολμ σε μια γηραιότερη εκδοχή του ήρωα της ταινίας Μπίλμπο Μπάγκινς.

Τα γυρίσματα της ταινίας με σκηνοθέτη τον Πήτερ Τζάκσον (που ήταν υπεύθυνος και για τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών) θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο στη Νέα Ζηλανδία.

Πρωταγωνιστής θα είναι ο Μάρτιν Φρίμαν που θα ερμηνεύσει το χόμπιτ Μπίλμπο Μπάγκινς, θείο του Φρόντο, σε νεότερη ηλικία.

Στόχος της Warner Bros. είναι η ταινία να κυκλοφορήσει στις αίθουσες σε δύο μέρη: το πρώτο τον Δεκέμβριο του 2012 και το δεύτερο έναν χρόνο μετά, τον Δεκέμβριο του 2013.

Newsroom ΔΟΛ

Τετάρτη 12/01/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

1:00 Ληστεία αλά ιταλικά Star Ξένη ταινία
21:30 Ουλτσχαν Σινε+ Δράμα
23:15 Δουλειά για άντρες Σινε+ Δράμα
00:00 Έρωτας για μια νύχτα ΕΤ1 Ξένη ταινία
00:55 Η εκδοχή του Τσάρλι Σινε+ Ξένη ταινία
02:15 Jimmy Hollywood Star Κωμωδία
02:50 Η παρέα των λύκων Σινε+ Ξένη ταινία
04:25 Η αγάπη είναι κόλαση Σινε+ Ξένη ταινία