Προσεχώς

Προσεχώς


Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Πρώτο Θέμα - Κυριακή 8/11/2009

Nature (2010)


Junkyard Dog (2009) Trailer

Norwegian death metal exposed in UNTIL THE LIGHT TAKES US

Ghost Machine (2009) Trailer

Εθνος - Κυριακή 8/11/2009


10


Ηθοποιοί που τους ξαναγέννησε (ή ξέθαψε όπως λέμε) η τηλεόραση και οι σειρές.

LOST Season 6 Promo

Επιστρέφει ως γνωστό το 2010.

Περιμέναμε κάτι καλύτερο από αυτό το promo.

25

Λογότυπα που άλλαξαν το 2009.

Apple Tablet !

Μερικές ιδέες για το πως θα μπορούσε να είναι το πολυαναμενόμενο Tablet της Apple.

Όλο και κάποιος θα το πέτυχε.

Kαθημερινη - Τετάρτη 4/11/2009





Δειτε την παρουσιαση των 30 βιβλιων εδω !
Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
Η θύελλα πλησιάζει

Η νέα ιστορική σειρά της «Κ» με θέμα «Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος» συνεχίζεται με το δεύτερο βιβλίο με τίτλο «Η Γερμανία συντρίβει την Πολωνία» και το δεύτερο dvd με τίτλο «Η θύελλα πλησιάζει».

Ο δεύτερος τόμος και το δεύτερο dvd κυκλοφορούν μαζί στην τιμή των 12 ευρώ την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στα περίπτερα. Την 1η Σεπτεμβρίου 1939, με ένα κατασκευασμένο δήθεν μεθοριακό επεισόδιο, η Γερμανία εισβάλλει στην Πολωνία και στις 3, η Βρετανία και η Γαλλία απαντούν στην επιθετικότητα του Χίτλερ με την κήρυξη του πολέμου εναντίον της Γερμανίας. Δεν έπραξαν όμως το ίδιο, όταν στις 17 Σεπτεμβρίου στρατεύματα του Στάλιν κατέλαβαν τη μισή πολωνική επικράτεια.


20 χρόνια ελληνική ιδιωτική τηλεόραση.

Ελληνικές σειρές, ετών είκοσι

Από το κέφι και τις επιτυχίες των πρώτων χρόνων της ιδιωτικής τηλεόρασης, στον ψηφιακό επαγγελματισμό του σήμερα

Μπορεί η Ιστορία να μην επιφύλαξε για την Ελλάδα τις μεγαλειώδεις στιγμές εκείνου του δραματικού φθινοπώρου όταν η μισή Ευρώπη άλλαζε δέρμα. Ομως το ελληνικό 1989 σίγουρα δεν ήταν ασήμαντη χρονιά. Με τίποτα. Σημαδεύτηκε από ένα τρομερό πολιτικό σκάνδαλο με μίντια και τράπεζες, και από τη δίκη ενός πρωθυπουργού. Μιντιακά σημαδεύτηκε από την κατάρρευση του κρατικού μονοπωλίου. Κι αν κανένα CNN δεν έστρεψε τους προβολείς του προς τα εδώ, εμείς ξέρουμε ότι η δική μας βελούδινη επανάσταση έπαιρνε σάρκα και οστά μέσα από τις καμαρωτές, τηλεοπτικές μας οθόνες.

Ηταν το 1989, ήταν Νοέμβριος και η εποχή που ένας έγχρωμος δέκτης παραήταν αρκετός στην πιο προνομιακή θέση του καθιστικού. Ηταν η χρονιά που οι Ελληνες αποχαιρετούσαν το κρατικό μονοπώλιο της ΕΡΤ και μαζί μια ολόκληρη εποχή. Παρά τα σκάνδαλα, τον πολιτικό πυρετό, τις αλλεπάλληλες εκλογές, ένας καινούργιος κόσμος μας έκλεινε το μάτι.

Μας χωρίζουν είκοσι ολόκληρα χρόνια από εκείνον τον Νοέμβριο και υπάρχουν γενιές σε παραγωγικές θέσεις που δεν μπορούν να διανοηθούν τη μουχλιασμένη τηλεοπτική προϊστορία μας. Δικαίως. Μεγάλωσαν με τα σίριαλ της ιδιωτικής τηλεόρασης, θεωρούν τα «πρωινάδικα», τους πανελίστες, τα ειδησεογραφικά «παράθυρα» των 8, αυτονόητες παραμέτρους μιας καθιερωμένης, τηλεοπτικής γλώσσας.

Κι όμως, η εξέλιξη της ιδιωτικής τηλεόρασης στα είκοσι αυτά χρόνια δεν υπήρξε ευθύγραμμη. Και δεν υπάρχει καλύτερος καθρέφτης για κάθε κοινωνία από το τηλεοπτικό προϊόν της. Κι εκεί που το τηλεοπτικό προϊόν αποκτά σχεδόν αυτοματοποιημένους δεσμούς με την κοινωνία είναι το σίριαλ. Οχι τόσο γιατί μια σειρά αποκωδικοποιεί (έστω χοντροκομμένα) τις κοινωνικές συμπεριφορές ή αποτυπώνει αυτούσια την πραγματικότητα του «κανονικού» κόσμου έξω στους δρόμους. Αλλά γιατί οι μόδες των σίριαλ, οι μεγάλες επιτυχίες και οι τρανταχτές αποτυχίες μας δίνουν συνήθως μια εικόνα για το ποιοι είμαστε, τι μας αρέσει, τι δεν μας αρέσει.

Αν το 2009 είναι μια χρονιά ενηλικίωσης για την ιδιωτική τηλεόραση, η ελληνική κωμωδία καταστάσεων (το συντριπτικό ποσοστό της εγχώριας παραγωγής) μοιάζει να έχει εισέλθει εδώ και αρκετά χρόνια σε κλιμακτήριο. Λίγα καλά πράγματα γράφονται, οι μεταφορές ξένων επιτυχιών δίνουν τον τόνο στην πιο αμήχανη εποχή της ελληνικής τηλεοπτικής σειράς στα 20 αυτά χρόνια. Την ίδια εποχή που οι «Τρεις Χάριτες» και τα «Εγκλήματα» εξακολουθούν να κάνουν υψηλά νούμερα στη νιοστή επανάληψή τους. Η αμηχανία πολλαπλασιάζεται όταν στο εγχώριο prime time φιλοξενούνται ξένες τηλεοπτικές σειρές υψηλού επιπέδου, συνήθως αμερικάνικες.

Τρεις άνθρωποι της ιδιωτικής τηλεόρασης, μια παραγωγός, ένας σεναριογράφος και ένας σκηνοθέτης, θυμούνται το άγουρο πέρασμα από το μονοπώλιο της ΕΡΤ στην εποχή της αφθονίας, αποτιμούν τον δύσκολο δρόμο προς την ενηλικίωση και ρισκάρουν να φανταστούν το τηλεοπτικό μας αύριο.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο εδώ !


The 20 Best Cartoons Of The 90's






Δειτε το τοπ 20 εδώ !!!

Triage (2009)



imdb

Le concert (2009)



imdb

International Trailer for Matt Damon's Green Zone

<a href="http://video.msn.com/?mkt=en-GB&amp;from=sp&amp;vid=503152ef-8135-4724-b41a-e7a697035c6c" target="_new" title="EXCLUSIVE: Green Zone - Trailer">Video: EXCLUSIVE: Green Zone - Trailer</a>

Κυριακή 1/11/2009 - Ταινίες στην Ελληνική Τηλεόραση

21:00 Fantastic four ANT1 Ξένη ταινία
21:00 Στην παγίδα του νομού (μεγάλοι δημιουργοί του κιν/φοy) ΕΤ1 Ξένη ταινία
21:00 Για ποιον χτυπά η κουδούνα Star Κωμωδία
21:00 Πολιτική Κουζίνα Alpha Δράμα
21:00 Η μούμια επιστρέφει Alter Ξένη ταινία
21:15 No man's land Σινε+ Ξένη ταινία
22:00 Ο καθρέφτης Κανάλι της Βουλής Δράμα
22:30 Γαλάζιος χαρταετός Πρίσμα+ Δράμα
22:50 Η Σόφια των κροκοδειλων Σινε+ Ξένη ταινία
23:15 Το στοίχημα του Σέλβιν Alpha Ξένη ταινία
23:15 Το κυνήγι του δολοφόνου ANT1 Ξένη ταινία
23:45 Φονικός έρωτας Star Θρίλερ
00:00 ΔΕΣΕ με (cinecinema στην ΕΤ1) ΕΤ1 Κωμωδία
01:30 Για την τιμή των όπλων Star Ξένη ταινία
02:00 Χάλοουιν 6: η κατάρα ΝΕΤ Τρόμου
02:00 Δυο ξένοι Alter Δράμα
03:00 Ελινγκ, ο άνθρωπος σας! Σινε+ Ξένη ταινία
03:15 Έρωτας στα ξαφνικά ΣΚΑΪ Δράμα
03:15 Πορεία προς το παρελθόν Star Αισθηματική κομεντί
04:30 Το μυστικό της χαμένης κοιλάδας Σινε+ Ξένη ταινία