Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Πρώτο Θέμα - Κυριακή 16/06/2013




Grabbers (2013) Trailer


Riddick (2013) Banner


Need for Speed (2014) Behind the scenes


Τρίτη 11/06/2013 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Απόλυτη διαγραφή Star Ξένη ταινία
22:00 Χώρα Προέλευσης ΕΤ1 Ελληνική ταινία
01:00 Είμαι ΕΤ1 Δράμα
01:30 Θάνατός στην πόλη των Αγγέλων ΝΕΤ Ξένη ταινία

Στην Αθήνα Ίθαν Χοκ, Ζιλί Ντελπί για την πρεμιέρα του «Πριν τα Μεσάνυχτα»

Στο Σινέ Θησείο για την πρεμιέρα της ταινίας Πριν τα Μεσάνυχτα, η οποία πραγματοποίησε γυρίσματα αποκλειστικά στη Μεσσηνία, θα βρεθούν ο Ίθαν Χοκ, η Ζιλί Ντελπί και ο σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ.

Στην πρεμιέρα (η οποία είναι κλειστή και η είσοδος στον χώρο του κινηματογράφου θα γίνεται μόνο με προσκλήσεις) θα παραστούν οι ηθοποιοί Ξένια Καλογεροπούλου και Γιάννης Παπαδόπουλος, οι σκηνοθέτες Αθηνά-Ραχήλ Τσαγγάρη και Πάνος Κορώνης και η Αριάν Λαμπέντ.

Η ταινία Πριν τα Μεσάνυχτα αποτελεί το τρίτο μέρος της τριλογίας Before. Σε αυτήν ο Τζέσε και η Σελίν συναντιούνται, αρχικά στη Βιέννη, στη συνέχεια στο Παρίσι για να καταλήξουν στο τρίτο μέρος της τριλογίας στη Μεσσηνία.

Οι δύο ηθοποιοί και ο σκηνοθέτης θα δώσουν το μεσημέρι της Τρίτης συνέντευξη Τύπου.

Η πρεμιέρα της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στο Σινέ Θησείο, το καλύτερο σινεμά του κόσμου σύμφωνα με το CNN και θα ανόιξει το Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας (Athens Open Air Film Festival).

Η φετινή εκδήλωση της πρεμιέρας του Φεστιβάλ Θερινού κινηματογράφου της Αθήνας πραγματοποιείται με την υποστήριξη του ΕΟΤ, ενώ βασικός συνεργάτης είναι το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου.

Δείτε live την πρεμιέρα στο ελληνικο site της ταινίας απόψε μετά τις 8.30

 http://printamesanyxta.gr/

in.gr