Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Don't Go In The Woods (2012) Clip

Πρώτο Θέμα - Σάββατο 31/12/2011


Real News - Σάββατο 31/12/2011

Treevenge (2008) Short Movie ( Christmas Trees FIght Back !)

Pov (2012) Trailer

The Midnight Game (2012) Poster

The Obvious Secrets of Aura Hodor -Web Series






Τα αεροπλάνα του μέλλοντος



Οι αεροναυπηγοί της Airbus, αφήνοντας τη φαντασία τους ελεύθερη, μας προτείνουν το επιβατικό αεροπλάνο του 2050.
Οι μηχανικοί δεν περιορίζονται σε ό,τι είναι σήμερα τεχνολογικά εφικτό, αλλά λαμβάνουν υπόψη τους τις καινοτομίες που θα φέρει η εξέλιξη αν συνεχιστούν οι ρυθμοί ανάπτυξης των επιστημών - και σίγουρα έχουμε ακόμη πολλά να δούμε στο μέλλον.

Οι επιβάτες του μέλλοντος θα έχουν το δικό τους κουπέ με τη διακόσμηση της αρεσκείας τους χάρη στην τεχνολογία της ολογραφίας. Με τα νέα όργανα αεροπλοήγησης οι αναταράξεις θα είναι απλώς ένας εφιάλτης του παρελθόντος και νέα υλικά θα κάνουν την άτρακτο διαφανή ώστε ο επιβάτης να έχει οπτική επαφή με τη γη.

Έθνος - Σάββατο 31/12/2011




Νέες σειρές και εκπομπές για τον ΑΝΤ1

Δυναμικό «μπάσιμο» κάνει ο ΑΝΤ1 στη νέα χρονιά. Κόντρα στην κρίση και στο ασφυκτικό πλαίσιο που διαμορφώνεται στην αγορά από την κατακόρυφη πτώση της διαφήμισης, το κανάλι του Αμαρουσίου ενισχύει το πρόγραμμά του μετά τις γιορτές, με τρεις νέες σειρές και τέσσερις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Η αρχή θα γίνει στις 6 Ιανουαρίου, στις 21.00, οπότε και θα κάνει πρεμιέρα η σειρά «Ελεύθερος και ωραίος». Πρόκειται για την ιστορία ενός ταξιτζή, όπου άνθρωποι της διπλανής πόρτας ξεδιπλώνουν στις οθόνες μία κωμική ιστορία κάθε φορά. Στη σειρά πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Γιώργος Πυρπασόπουλος, Μέμος Μπεγνής, Θάλεια Ματίκα και Κάρμεν Ρουγγέρη.

Τον ίδιο μήνα αναμένεται να κάνει ντεμπούτο και η νέα, καθημερινή, δραματική σειρά «Είναι στιγμές», στην οποία πρωταγωνιστούν οι Σταύρος Ζαλμάς, Μπέσυ Μάλφα, Γιώργος Νινιός, Κώστας Αρζόγλου κ.α.

Το Φεβρουάριο αναμένεται στο πρόγραμμα του καναλιού η «Οικογένεια της συμφοράς». Η εκπομπή καταγράφει την αμήχανη στιγμή που μία κοπέλα γνωρίζει στην οικογένειά της τον αγαπημένο της και αυτή τη συνάντηση την καταγράφουν οι κάμερες. Στο ρόλο του παρουσιαστή ο Σάββας Πούμπουρας.

Τον ίδιο μήνα θα δούμε και τον «Galileo» με τον Γιώργο Λιανό. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που υπόσχεται να μετατρέψει την επιστήμη σε διασκέδαση.
Το Φεβρουάριο, επίσης, ακολουθεί «Το αμάρτημα της μητρός μου», η νέα σειρά που φέρνει ξανά στον ΑΝΤ1, τον πολυετή συνεργάτη του, Αλέξανδρο Ρήγα.

Ύστερα από δύο σεζόν επιστρέφει το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ενώ η ανανέωση του προγράμματος για το δεύτερο μισό της σεζόν ολοκληρώνεται με το χορευτικό σόου «Dancing with the stars».

ΠΗΓΗ: star.gr

Τηλεθεατής - 23/12/2011

War Horse (2011) Poster

Coriolanus (2011) Poster

Έντεκα ταινίες που συζητήθηκαν μέσα στο 2011

Το 2011 ήταν μια καλή χρονιά για το σινεμά. Καλύτερη από το 2010 τουλάχιστον. Μεγάλοι σκηνοθέτες έφεραν στις αίθουσες τις καινούριες τους ταινίες, υπήρξε χώρος και για εφέ και 3D, αλλά και για πιο μικρές, προσωπικές ταινίες, οι βιογραφίες έδειξαν και πάλι ότι αποτελούν καλό υλικό για μεταφορά στον κινηματογράφο.


Ένας Χωρισμός

Μία μικρή ταινία από το Ιράν κατάφερε να «κλέψει» τα βλέμματα. Η αριστουργηματική ταινία του Ιρανού σκηνοθέτη, Ασγκάρ Φαραντί, αποτελεί μια απλή, αλλά σε καμία περίπτωση απλοϊκή ιστορία ενός χωρισμού δύο ανθρώπων. Η ταινία που ενθουσίασε τους ξένους κριτικούς αναμένεται να φτάσει μέχρι τα Όσκαρ και την κατάκτηση του Όσκαρ καλύτερης ξένης ταινίας.

Blue Valentine

«Πληγώνεις περισσότερο αυτόν που αγαπάς»: αυτή η απλή αλήθεια βρίσκεται στην καρδιά της ταινίας του Ντέρεκ Σιαφράνς. Ο σκηνοθέτης ανατέμνει με τρόπο ρεαλιστικό και επίπονο το (τέλος) μιας ερωτικής σχέσης, αποσπώντας εξαιρετικές ταινίες από τους πρωταγωνιστές του (εκπληκτικοί και η Μισέλ Ουίλιαμς και ο Ράιαν Γκόσλινγκ). Και μάς θυμίζει ότι στις ανθρώπινες σχέσεις τίποτα δεν είναι εύκολο...

Οι Περιπέτειες του Τεν Τεν: Το Μυστικό του Μονόκερου

Κάθε καινούρια ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ αποτελεί κινηματογραφικό γεγονός. Πόσο μάλλον όταν στην καρέκλα του παραγωγού κάθεται ο Πήτερ Τζάκσον του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, όταν ο Σπίλμπεργκ πειραματίζεται με το 3D και όταν πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο πιο διάσημος ρεπόρτερ του κόσμου: ο Τεν Τεν. Οι Περιπέτειες του Τεν Τεν: Το Μυστικό του Μονόκερου αποτελεί μια χορταστική (σχεδόν παλαιάς κοπής) περιπέτεια με πειρατές, εξωτικά ταξίδια και εντυπωσιακές εικόνες.

Μαύρος Κύκνος

Μία οπερατική ιστορία γυναικείας ενηλικίωσης, μια ταινία για το καλό και το κακό που υπάρχει μέσα μας, η κλασική ιστορία του λευκού και του μαύρου κύκνου που χάρισε (δικαίως) το Όσκαρ ερμηνείας στην Νάταλι Πόρτμαν. Πρόκειται για μια σύγχρονη τραγωδία-θρίλερ με φόντο πουέντ, πιρουέτες και τον εξοντωτικό κόσμο του μπαλέτου.

in.gr

Τρίτη 27/12/2011 - Ταινίες στην ελληνική TV

21:00 Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα ANT1 Κωμωδία
21:00 Πονηρό θηλυκό, κατεργάρα γυναίκα Alpha Ελληνική ταινία
22:00 Τα Χριστούγεννα του Ντένις Star Ξένη ταινία
22:30 Ρόδινα ακρογιάλια ΕΤ1 Ελληνική ταινία
23:00 Έγκλημα στα παρασκήνια ΕΤ3 Ελληνική ταινία
23:00 Ρόδινα ακρογιαλιά ΕΤ1 Ελληνική ταινία
23:00 Ψωμι, έρωτας και ζήλεια Πρίσμα+ Ξένη ταινία
23:00 The simian line Σπορ+ Δράμα
23:15 Ψωμι, έρωτας και ζήλεια Πρίσμα+ Ξένη ταινία
00:30 Κ-Ραχ ΝΕΤ Ξένη ταινία
00:40 Κάθε μέρα Χριστούγεννα Σπορ+ Ξένη ταινία
01:45 Είμαι ακόμα εδώ! Star Τρόμου
03:30 Οι γκρινιάρηδες Star Κωμωδία