Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Κυκλοφορίες σε bluray - AUDIOVISUAL 19/06/2012


Casablanca: 70th Anniversary Edition Blu-ray receives new 4K transfer

SPECIAL FEATURES:
  • Limited and numbered
  • Reproduction of the original 1942 French film poster
  • 60-page photo book includes set sketches and archival documents
  • 4 Collectible drink coasters
  • All-new 2012 4K feature transfer
  • Over 45 minutes of never-before-seen bonus content
  • 3 feature-length documentaries:
    • Jack L. Warner: The Last Mogul
    • The Brothers Warner
    • You Must Remember This: The Warner Bros. Story

Η νέα διάσταση του Google Maps είναι 3D

Τη δυνατότητα να «πετάξουν» πάνω από τις μεγαλύτερες πόλεις του πλανήτη ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει στους χρήστες της σύντομα η Google Maps.


Μετά την παρουσίαση λεπτομερών εναέριων λήψεων μέσω της υπηρεσίας Google Earth του αμερικανικού κολοσσού, τώρα η εταιρεία προχωρεί στην «τρισδιάστατη» χαρτογράφηση η οποία θα είναι διαθέσιμη ακόμη και σε φορητές συσκευές, όπως ταμπλέτες και smartphones.

Για τον σκοπό αυτό, επιστρατεύτηκε ένας στόλος αεροσκαφών με αποστολή την συλλογή δεδομένων που σχετίζονταν με την τρισδιάστατη δομή των πόλεων, όπως επίσης και τη λήψη λεπτομερών φωτογραφιών.


«Ταξίδι» σε τρεις διαστάσεις

Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα έχει τη μορφή μιας πρωτόγνωρης ψηφιακής πλοήγησης στις μητροπόλεις του πλανήτη, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να «πετά» πάνω από τρισδιάστατα ομοιώματα κτιρίων ή ακόμη και δέντρων.

Ανάμεσα στα βασικά προσόντα του Google Maps 3D είναι μάλιστα και το γεγονός ότι ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει τον χάρτη που επιθυμεί να επεξεργαστεί και εκτός διαδικτυακής σύνδεσης, μέσω της λειτουργίας «make available offline». Στην περίπτωση συσκευών με πυξίδα, αναφέρει η εταιρεία, η εναέρια πλοήγηση στην πόλη θα είναι δυνατή και χωρίς 3G ή WiFi.

«Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε για τον χρήστη την ψευδαίσθηση μιας πτήσης πάνω από την πόλη, σαν να βρίσκεται στο ιδιωτικό του ελικόπτερο» αναφέρει ο διευθυντής του Google Earth Πίτερ Μπίρτς.

Η νέα, βελτιωμένη υπηρεσία της Google αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της μέχρι το τέλος του έτους. Ωστόσο για την ώρα, το μόνο που έχει ανακοινώσει η εταιρεία είναι ότι σύντομα θα είναι διαθέσιμη για συσκευές Android.

TO ΒΗMA


Ram - Τεύχος Ιουνίου 2012


Γιώργος Μαζωνάκης Collection Vol 1


ΟΤΕ TV: Village Cinema το νέο κινηματογραφικό κανάλι!

Όπως αναφέρει το digitaltvinfo.gr Village Cinema είναι το όνομα του νέου κινηματογραφικού καναλιού της OTE TV. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του EPG του καναλιού, το πρόγραμμα ξεκινά επίσημα στις 11 Ιουνίου στις 9 το βράδυ.

Οι τρεις πρώτες ταινίες του καναλιού είναι οι Buried, Οι Νονοί της Νύχτας (Knight Club) και Σχεδόν Νεκροί (3 Bellow). Το Village Cinema εκπέμπει από τη συχνότητα 12111,V,27500 3/5 DVB-S2/8PSK του Eutelsat 9A, κρυπτογραφημένο σε NDS

The Amazing Spider-Man (2012) Movie Clip


Ice Age: Continental Drift (2012) New Trailer

360 (2012) Trailer

Sororal (2012) Poster


Παρασκευή 08/07/2012 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Ακαταμάχητη Alpha Ξένη ταινία
22:00 Η κόρη του προέδρου Star Ξένη ταινία
23:10 Η άκρη του νήματος Mega Ξένη ταινία
00:15 Δείπνο δολοφόνων Star Ξένη ταινία
02:00 Το ξέσπασμα της βίας ΕΤ1 Δράμα
03:00 Η μανία της Φύσης: σεισμός Star Περιπέτεια