Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Nine. (2009)

Iron Man 2 Image !

Interactive Avatar Trailer Now Online


20th Century Fox has launched a new "Interactive Trailer" on the official website for James Cameron's Avatar that uses the Adobe Air technology and features new profiles on Jake Sully (Sam Worthington), Neytiri (Zoe Saldana), Trudy Chacon (Michelle Rodriguez), Selfridge (Giovanni Ribisi), Dr. Grace Augustine (Sigourney Weaver), and the designs for the Samson, Banshee, Scorpion, Thanator and AMP suit. You can download the "Interactive Trailer" to your desktop here!

Green Zone (2010) Trailer

Οι καλύτερες ταινίες τρόμου όλων των εποχών



Ψηφίστηκαν σαν οι τρομακτικότερες Ταινίες όλων των εποχών κι εμείς έχουμε έτοιμη την καλή κουβέντα για κάθε μια, αποκλειστικά για τους ατρόμητους αναγνώστες του MEN 24.

Α'ΜΕΡΟΣ


Β' ΜΕΡΟΣ

Small Town Saturday Night (2010)




imdb

U.F.O. : The Movie

Ο Joshua Jackson θα πρωταγωνιστήσει στην διαστημική ταινία, UFO η οποία και αποτελεί μεταφορά της ομώνυμης, πολύ επιτυχημένης Βρετανικής σειράς. Την σκηνοθεσία καθώς και τα ειδικά εφέ θ` αναλάβει ο Matthew Gratzner ενώ οι Ryan Gaudet και Joseph Kanarek γράφουν αυτή τη στιγμή το σενάριο. Ο Jackson θα υποδυθεί τον Paul Foster, έναν πιλότο δοκιμών της S.H.A.D.O.

Extended Avatar Clip and CNN Interview

http://movies.ign.com/dor/objects/800318/avatar/videos/avatar_trl_thanator_chase.html

LG CF3 3D Videoprojector

Η LG τελικά θα είναι η πρώτη εταιρία που θα φέρει στην αγορά τρισδιάστατο home cinema προβολέα. Το όνομα αυτού CF3 και αποστολή του να δημιουργήσει 3D εικόνες με τη χρήση παθητικών γυαλιών. Όπως καταλαβαίνεται ο προβολέας θα πρέπει να προβάλει ταυτόχρονα στο πανί δύο εικόνες, μια για το αριστερό και μια για το δεξί μάτι.

Ο προβολέας βασίζεται στη τεχνολογία SXRD, μάλιστα χρησιμοποιεί δύο οπτικές μηχανές, δύο λάμπες και έξι πάνελ SXRD τρία για κάθε εικόνα. H «σύνδεση» των δυο εικόνων γίνεται με τη βοήθεια ένoς PBS (Polarization Beam Splitter).

Η πόλωση που εφαρμόζεται είναι κυκλική σαν και αυτή που χρησιμοποιεί η εταιρία RealD για το κινηματογράφο. Επομένως γίνεται απαραίτητη η χρήση παθητικών γυαλιών κυκλικής πόλωσης από τους θεατές για την ανάδειξη της αίσθησης του βάθους και επομένως του 3D.

Η εικόνα έχει φωτεινότητα 2500ANSI Lumens και «ταχύτητα» TruMotion 120Ηz.

Οι έμπειροι θα αναρωτιούνται ότι «πως είναι δυνατόν οι δύο μηχανές εικόνας να έχουν την ίδια ρύθμιση ώστε η εικόνα να είναι άψογη;». Δίκαιο έχουν.

Ο LG CF3 έχει στη πρόσοψη μια κάμερα που «βλέπει» την εικόνα ώστε να ρυθμίσει αυτόματα διαφορές στη φωτεινότητα και στα χρώματα.

Σε γενικές γραμμές πρόκειται για έναν Full HD προβολέα που δεν χρειάζεται alignment για να παίξει 3D, έχει δύο μηχανές, δύο λάμπες, έξι πάνελ ... όλα σένα σασί.

Αναμένεται στην αγορά την Άνοιξη του 2010 στη τιμή των 9.900 δολαρίων. Το 3D έρχεται... ακάθεκτο και στο μεγάλο home cinema.

http://www.fullhd.gr/2008-03-05-02-02-27/1080p/2628-lg-cf3-3d-videoprojector.html


Ben 10 : Alien Swarm (2009) New Tv Series



imdb

The Road (2009)

A Single Man (2009)

ONE LAST SUNSET Trailer

One Last Sunset Teaser from Jordan Laney on Vimeo.

Beastly Teaser Trailer Unveiled

Nine (2009)


Τρίτη 24/11/2009 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Έρωτας με τη πρώτη μπαλιά Alter Ξένη ταινία
21:00 Ένοχο αίμα Star Ξένη ταινία
21:00 Ο νεκρός Σινε+ Ξένη ταινία
22:00 Μικροκύματα Κανάλι της Βουλής Ταινία
23:00 Οι απέναντι Κανάλι της Βουλής Αισθηματική
00:15 Επαφή με τους νεκρούς Star Ξένη ταινία
01:15 Ο μιλου τον Μάη Σινε+ Ξένη ταινία
02:00 Έκπτωτος Αγγελος ΝΕΤ Ξένη ταινία
02:15 Η δύναμη της πίστης Alter Δράμα
03:00 Το σπίτι του θανάτου Star Ξένη ταινία
03:00 Ο μπαμπάς λείπει σε ταξίδι για δουλειές Σινε+ Δράμα