Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Red Riding Hood (2011)

Red Riding Hood είναι ο τίτλος της ταινίας της Κάθριν Χάρντγουικ με τους Αμάντα Σέιφριντ, Σίλο Φερνάντεζ, Γκάρι Όλντμαν και Τζούλι Κρίστι.

Η σκηνοθέτης του «Twilight», Κάθριν Χάρντγουϊκ αφήνει τους βρικόλακες για έναν λυκάνθρωπο και αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία της ταινίας «Red Riding Hood», μια σύγχρονη, ελεύθερη προσαρμογή της κλασικής ιστορίας των Αδερφών Γκριμ, «Η Κοκκινοσκουφίτσα».

Ηρωίδα μια έφηβη κοπέλα που θα βρεθεί σε κίνδυνο, όταν οι συγχωριανοί της αποφασίζουν να κυνηγήσουν ένα λυκάνθρωπο που σκορπά πανικό στην περιοχή, σε κάθε πανσέληνο.

Το Red Riding Hood είναι μια σκοτεινή, πολύ πιο gothic εκδοχή της Κοκκινοσκουφίτσας… ένα παραμύθι για μεγάλα παιδιά.

Στο ρόλο της πρωταγωνίστριας, Βάλερι, η Αμάντα Σέιφριντ, («Mamma Mia», «Dear John», «Big Love»).

Δίπλα της πρωταγωνιστούν οι Σίλο Φερνάντεζ («Cadillac Records», «United States of Tara»), Γκάρι Όλντμαν («Harry Potter and the Deathly Hallows», «The Dark Knight», «Batman Begins»), Τζούλι Κρίστι («Finding Neverland») και Λούκας Χάας («Inception», «Alpha Dog»).

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάρτιο του 2011.

Δείτε το trailer

i-live news

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader (2010)


Wild Music Video for Darren Aronofsky's Black Swan

From Prada to Nada (2011)

Ελευθεροτυπία - Κυριακή 28/11/2010


Κυνόδοντας: βραβείο στο 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Λιουμπλιάνας

Ακόμη μία τιμητική διάκριση απέσπασε η ταινία Κυνόδοντας του Γιώργου Λάνθιμου με την πρώτη θέση στο 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Λιουμπλιάνας.

Σύμφωνα με την κριτική επιτροπή του Φεστιβάλ η ταινία δημιουργεί σπάνια ατμόσφαιρα ανησυχίας και το μήνυμά της διαβιβάζεται με ανηλεή αμεσότητα, ωστόσο αφήνει ένα παράθυρο για διαφωνίες.

Στην κριτική επιτροπή συμμετείχαν ο υπεύθυνος για την επιλογή των ταινιών για το Φεστιβάλ, Αμερικανός Τσάρλι Κόκεϊ, ο Νορβηγός διανομέας ταινιών Φρανκ Λ.Στάβικ και ο Σλοβένος συγγραφέας και σκηνοθέτης Γκόραν Βοϊνοβιτς.

Το «Kingfisher Award» παρέλαβε υπεύθυνος της παραγωγής της ταινίας.

Το βραβείο του κοινού απονεμήθηκε στην ταινία κινουμένων σχεδίων Technotise-Edit & I του Σέρβου σκηνοθέτη Αλέκσα Γκάγιτς.

Η κριτική επιτροπή τίμησε επίσης με δύο ειδικές μνείες τη μεξικανική ταινία To the Sea του Πέδρο Γκονζάλες Ρούμπιο και μία συμπαραγωγή Κολομβίας, Ολλανδίας-Γερμανίας-Αργεντινής, την ταινία The Wild Journeys του Κίρο Γκουέρα.

Το βραβείο FIPRESCI, της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου απέσπασε η ταινία της Βρετανίδας Σαμάνθα Μόρτον The Unloved.

Βραβείο καλύτερης ταινίας μικρούς μήκους δόθηκε στον Αμερικανό σκηνοθέτη Μπερνάρτν Ατάλ για το έργο του A Bike Ride.

Στο 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Λιουμπλιάνας, που διοργανώθηκε από τις 10 έως τις 20 Νοεμβρίου, προβλήθηκαν 117 ταινίες και πουλήθηκαν 47.500 εισιτήρια.

i-live

Εθνος - Κυριακη 28/11/2010


το 2ο cd της σειρας αυτη την κυριακη με το εθνος

Καθημερινή - Κυριακή 28/11/2010


Καθημερινή - Σάββατο 27/11/2010




2010 - Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ο πολιτισμός μας σε μετάβαση - Από τον καταναλωτισμό στην αειφορία

Ο καταναλωτισμός έχει παρασύρει, όπως ένα τσουνάμι, τον ανθρώπινο πολιτισμό αλλά και τα οικοσυστήματα του πλανήτη. Ο κίνδυνος μιας παγκόσμιας καταστροφής είναι πλέον ορατός. Αν βρούμε τον τρόπο να σχηματίσουμε έναν δίαυλο και να διοχετεύσουμε αυτό το κύμα, μετασχηματίζοντας τα πολιτισμικά μας πρότυπα με επίκεντρο τη βιωσιμότητα, όχι μόνο θα αποτρέψουμε την επικείμενη καταστροφή, αλλά θα εγκαινιάσουμε μια νέα εποχή αειφορίας, που θα επιτρέψει στην ανθρωπότητα να μακροημερεύσει για πολύ ακόμη.

Στη φετινή έκδοση 2010 - Η Κατάσταση του κόσμου, του Ινστιτούτου WorldWatch, πάνω από 50 αναγνωρισμένοι ερευνητές και ακτιβιστές περιγράφουν πώς μπορούμε να ανακατευθύνουμε τους κυρίαρχους παγκόσμιους θεσμούς -την εκπαίδευση, τα μέσα ενημέρωσης, τις επιχειρήσεις, τις κυβερνήσεις, τα παραδοσιακά συστήματα και τα κοινωνικά κινήματα- προς πολιτισμικά πρότυπα επικεντρωμένα στη βιωσιμότητα.

Μια τεκμηριωμένη και εμπεριστατωμένη έκδοση, με πλούσια στοιχεία, κατατοπιστικούς πίνακες, αποκαλυπτικά διαγράμματα, ειδικά θεματικά πλαίσια και σαφείς απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις για την κατάσταση του πλανήτη μας.

Την έκδοση προλογίζουν οι Σπύρος Κουβέλης, υφυπουργός Εξωτερικών, Muhammad Yunus, ιδρυτής της τράπεζας Grameen και κάτοχος βραβείου Νόμπελ Ειρήνης το 2006, και ο Christopher Flavin, πρόεδρος του Ινστιτούτου WorldWatch.

Small Town Murder Songs (2010)


smalltownmurdersongs video
Ανέβηκε από blankytwo. - Δείτε επιλεγμένες ταινίες και ολόκληρα τηλεοπτικά show.

Δευτέρα 22/11/2010 - Ταινίες στην ελληνική TV

21:00 Η συμμορία των έντεκα Star Ξένη ταινία
21:00 Παίζοντας στα τυφλά ΕΤ1 Ξένη ταινία
21:00 Ο δρόμος για το κοκτεμπελ Σινε+ Δράμα
22:30 Όπου κι αν είστε κύριε Πρόεδρε Πρίσμα+ Ξένη ταινία
00:00 Μαζί πότε Σινε+ Δράμα
00:00 No man's land Πρίσμα+ Ξένη ταινία
00:00 Φρέντς Κανκαν ΕΤ1 Ξένη ταινία
02:15 Κριτερς νο 3 Star Ξένη ταινία
03:15 Ελληνική ταινία ΕΤ1 Ξένη ταινία
04:00 Τζούλιαν Πο Star Ξένη ταινία
04:30 Close-up Σινε+ Δράμα