Προσεχώς

Προσεχώς


Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

The Avengers (2012) Teaser Trailer

Rambo Trilogy Ultimate Edition Blu-Ray



07/09/2011

Προορισμοί ζωής Παρθενώνας και Σαντορίνη


Στη λίστα με τις 43 καλύτερες ταξιδιωτικές προτάσεις που δημοσίευσε το αμερικανικό περιοδικό Smithsonian συγκαταλέγονται ο Παρθενώνας και η Σαντορίνη.

Σύμφωνα με το άρθρο, που φέρει τον τίτλο "43 τόποι που πρέπει να δεις πριν πεθάνεις", οι λάτρεις των ταξιδιών και της περιπέτειας δεν θα πρέπει να χάσουν προορισμούς, όπως οι Πυραμίδες της Γκίζας, η Έφεσος, η Κόστα Ρίκα, τα Νησιά Γκαλαμπάγκος, το Μάτσου Πίτσου, αλλά και ο Παρθενώνας και η Σαντορίνη.

Για τον Παρθενώνα, τον Ναό της Αθηνάς, που στέκεται αγέρωχος για περισσότερα από 2.400 χρόνια, το περιοδικό δημοσιεύει αρκετές πληροφορίες, όπως ότι το κτίριο, που αρχικά έφερε ζωντανά χρώματα του κόκκινου, του πράσινου και του μπλε, παρέμενε σχεδόν ανέπαφο έως την πολιορκία του Μοροζίνι το 1687, όταν ανατινάχθηκε από βόμβα των Ενετών, καταστρέφοντας μεγάλο μέρος του.

Το άρθρο αναφέρει, επίσης, την τεράστια προσπάθεια αναστήλωσης, στην οποία έχει προχωρήσει η ελληνική κυβέρνηση, που περιλαμβάνει ακόμα και τη χρήση μαρμάρων από το λατομείο εξόρυξης του αρχαίου υλικού.

Φυσικά, δεν παραλείπε την αναφορά στα Μάρμαρα του Παρθενώνα, αυτά που αφαίρεσε ο Άγγλος Λόρδος Έλγιν από το μνημείο μεταξύ 1801 και 1803, πουλώντας τα στο Βρετανικό Μουσείο, όπου παραμένουν έως σήμερα.

Μιλάει για τον αρχιτέκτονα Μπερνάρ Τσουμί, έναν από τους σχεδιαστές του Νέου Μουσείου Ακρόπολης και της αίθουσας του Παρθενώνα, όπου βρίσκονται όλα τα γλυπτά του μνημείου, που σώζονται στην Αθήνα.

Αναφέρει μάλιστα και δήλωση, που έκανε πρόσφατα ο ίδιος, σύμφωνα την οποία ελπίδα του είναι η επανένωση των Μαρμάρων σε ένα ενιαίο μέρος, ώστε ο κόσμος να μπορεί να μάθει όλη την ιστορία.

Η Σαντορίνη "σου κόβει την ανάσα"
"Η μοναδική γεωγραφία και η άγρια ομορφιά του είναι ικανά στοιχεία για να ξεσηκώσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, ενώ η θέα στον βαθύ κόλπο της, που σχηματίστηκε από την έκρηξη του ηφαιστείου πριν από περίπου 3.600 χρόνια, "σου κόβει την ανάσα, αναφέρει το περιοδικό.

Το άρθρο κάνει λόγο και για την καταπληκτική κουζίνα του νησιού, μνημονεύοντας τα τοματίνια, τη φάβα, τις καρυδόπιτες, το γιαούρτι με μέλι και -κυρίως- το μοναδικό κρασί που παράγουν τα ηφαιστειογενή εδάφη του. Όσο για τις παρθένες παραλίες της Σαντορίνης, μόνο καλά λόγια έχει να πει.

Δίνει, ωστόσο, δύο συμβουλές για τις μαύρες αμμουδιές, που απορροφούν τη θερμότητα του ήλιου: χοντρές πετσέτες και, φυσικά, σανδάλια.

The Secret Circle (2011) Clips




Dexter - Season 6 Behind the scenes

Final Destination 5 (2011) Clips








One Way Trip 3D (2011) Poster

Bringing Up Bobby (2011) Poster

Ιστορία της κλασσικής μουσικής - Τόμος 16

Tivo News - 05/08/2011 CD REC

Masters of Jazz - Tεύχος 21

World War Z (2012) New Set Photos





Contagion (2011) Tv Spots




The Platoon of Power Squadron - Web Series



To watch more of the epsides Click Here.

Amy Winehouse: Ταινία η ζωή της με πρωταγωνίστρια τη Lady Gaga;

Εντυπωσιακή είσοδο στο χώρο του κινηματογράφου σχεδιάζει η Lady Gaga, καθώς το ποπ είδωλο θέλει να ενσαρκώσει την Amy Winehouse σε μια βιογραφική ταινία.

Οι παράγοντες του Hollywood θέλουν να κεφαλαιοποιήσουν τη θλίψη που έχει προκαλέσει διεθνώς ο πρόωρος θάνατος της Winehouse, πριν στεγνώσουν τα δάκρυα των οπαδών της.

Ως ιδανική πρωταγωνίστρια θεωρούν το «φαινόμενο» Gaga. «Η Lady Gaga λάτρευε την Amy και θα ξετρελαινόταν με την ιδέα να μεταμορφωθεί στο δικό της είδωλο για χάρη της μεγάλης οθόνης», δήλωσε μια πηγή του Hollywood στην εφημερίδα Daily Star.

Η ίδια πηγή μάλιστα υποστηρίζει ότι η Lady Gaga ήδη έχει ξεκινήσει να προβάρει τα τραγούδια της Amy.

«Η Gaga ανυπομονούσε να κάνει τη μετάβαση από τη μουσική στον κινηματογράφο και βλέπει αυτό το ρόλο ως τον ιδανικό για να ξεκινήσει την καριέρα της στην υποκριτική», προσθέτει.

Σχολιάζοντας τον απροσδόκητο θάνατο της Winehouse στις 23 Ιουλίου, η Lady Gaga είχε δηλώσει: «Είμαι συντετριμμένη και πάρα πολύ λυπημένη. Δεν μπορούσα να βγάλω λέξη για 48 ώρες, ήμουν σε κατάσταση σοκ. Ήταν ένα θαυμάσιο πλάσμα».

Newsbomb

Κυριακή 07/08/2011- Ταινίες στην Ελληνική Tv

1:00 Συμμορίες της Νέας Υόρκης ANT1 Περιπέτεια
21:30 Κλεοπάτρα Alter Ξένη ταινία
22:00 Ουράνια πλάσματα ΝΕΤ Δράμα
22:10 Ασανσέρ για δολοφόνους Πρίσμα+ Ξένη ταινία
23:00 Η πισίνα Σπορ+ Ξένη ταινία
23:00 Λίγος καπνός ακόμα ΕΤ3 Κωμωδία
23:15 Διπλός αντίκτυπος Star Περιπέτεια
23:40 Terra incognita Πρίσμα+ Ξένη ταινία
00:10 Η αδελφότητα του τρόμου ANT1 Περιπέτεια
00:30 Μυστικός πράκτορας ΝΕΤ Περιπέτεια
01:00 Όταν η Ρία γνώρισε τον Σία Alter Ξένη ταινία
01:05 Η αδελφότητα του τρόμου ANT1 Περιπέτεια
01:30 Στα σαγόνια του καρχαρία Star Ξένη ταινία
03:30 Sybil Star Δράμα