Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Cherry (2010)

Black Swan (2010)




Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I (2010)


Pogo Does Dexter



Using chords, sound effects and vocal samples from the first four seasons of Dexter, Artist Pogo created this music video.

Τετάρτη 27/10/2010 οι SCORPIONS θα είναι στην Αθήνα

Η "Get your Sting and Blackout" παγκόσμια περιοδεία είναι η τελευταία ευκαιρία για όλους τους οπαδούς να δουν τους θρυλικούς "Σκορπιούς" live.

Ανακοινώθηκε στις αρχές του χρόνου. Η περιοδεία ξεκίνησε στις 7 Μαΐου από τη Γερμανία και ακολουθούν συναυλίες σε όλο τον κόσμο. Στις συναυλίες τους παρουσιάζουν μερικά από τα πιο δημοφιλή τραγούδια τους.

Την ολοκλήρωση της περιοδείας θα διαδεχθεί το 2011 η κυκλοφορία dvd με στιγμιότυπα από αυτήν. Τον Οκτώβριο του 2010 έρχεται η σειρά της Αθήνας για να ζήσει το τελευταίο live του θρυλικού συγκροτήματος, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. H προπώληση ξεκίνησε ήδη!

Την συναυλία θα ανοίξει οι Γιώργος Γάκης & The Troublemakers
Ο Γιώργος Γάκης έχοντας μία μακροχρόνια και αμετάβλητη πορεία στα rock μουσικά δρώμενα της χώρας, καθώς και σημαντικές συνεργασίες, όπως με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, δημιούργησε με τη Julie Massino τους Troublemakers το Μάιο του 1993. Μετά από τρία χρόνια ιδιαίτερα επιτυχημένων εμφανίσεων στο Μύλο της Θεσσαλονίκης καθώς και την κυκλοφορία ενός c.d.με τίτλο "Pain in my ass" από το προσωπικό label του Γιώργου Γάκη "G.G. Records", η Julie Massino αποχώρησε από το group. Μετά την αποχώρηση της, ο Γιώργος κρατάει τους Troublemakers ως ένα πενταμελές κλασσικό μελωδικό rock σχήμα με επιρροές από συγκροτήματα όπως οι Whitesnake , Aerosmith , Bon Jovi, Deep Purple , Scorpions κ.α. Το 2000 κυκλοφόρησε από τη G.G. Records την τελευταία του δουλειά με τίτλο " Forbidden Paradise " σε μουσική και στίχους του ίδιου.

Αμέσως μετά θα εμφανιστούν οι Firewind.
Οι Firewind είναι μία από τις μπάντες που πολύ γρήγορα ήρθε face to face με την επιτυχία. Ξεκίνησαν κάπου στο 2001 με αρχική ιδρυτική σύνθεση τους Stephen Frederick (ex-Kenziner) στα φωνητικά, Brian Harris (ex-Vainglory, Zanister, My Own Victim) στα drums και τον δικό μας Gus G. στην κιθάρα. Ο Gus G. έπαιζε παράλληλα στους Mystic Prophesy και Dream Evil. Μιας και οι δυο μπάντες ήταν αρκετά γνωστές στο metal χώρο τότε, ο Gus δεν άργησε να αναδειχθεί σε σπουδαίο κιθαρίστα, αφού είχε ένα κάπως ιδιόμορφο τρόπο παιξίματος στην κιθάρα. Η τύχη δεν τον προσπέρασε. Ο μεγάλος guitar master David Chastain διέκρινε το ταλέντο που πρέπει να έχει ένας πολύ καλός κιθαρίστας και τον πήρε υπό την προστασία του, χαρίζοντας του απλόχερα τις πολύτιμες γνώσεις του.

Έτσι η εύκαιρα για τον Gus ήταν μοναδική. Κυκλοφορώντας το 2002 το πρώτο του δίσκο "Between Heaven And Hell". Ένα χρόνο μετά κυκλοφόρησε το album "Burning Earth" πάλι με καθοδηγητή τον David Chastain. Ακολούθησαν και άλλα άλμπουμ και φυσικά η επιβράβευση της πορείας τους με αποκορύφωμα για τον κιθαρίστα Gus G. να είναι πλέον ο axeman του Ozzy Osbourne.

Οι Firewind ηχογράφησαν πριν λίγο καιρό μια διασκευή του “Breaking the Law” των Judas Priest για ένα CD-αφιέρωμα στο “British Steel” του αγγλικού Metal Hammer, στην οποία έκανε το ντεμπούτο του ο νέος drummer του group, Michael Ehre. Το νέο τους άλμπουμ θα κυκλοφορήσει το Φθινώπορο και θα έχει τίτλο “Days of Defiance”.

Detective Dee (2010)


Computer για όλους - Tεύχος Οκτωβρίου 2010

Trailer for Drive Angry 3D

Drive Angry (2011)

Παρασκευή 15/10/2010 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Οι σημαίες των προγόνων μας Star Ξένη ταινία
22:00 Δέκα πράγματα που μισώ σε σένα ΝΕΤ Ξένη ταινία
22:00 Οι άγγελοι του Τσάρλι: Δράση πέρα από τα όρια Alpha Ξένη ταινία
22:25 Έρωτας στο ζελαρι Σινε+ Αισθηματική
23:45 Shaft: Ο μαύρος πάνθηρας Star Ξένη ταινία
00:00 Πρώτα το απολυτήριο ΕΤ1 Δράμα
00:00 Οσκαρ α γυναικείου ρόλου Πρίσμα+ Ξένη ταινία
00:00 Προορισμός θάνατος Mega Περιπέτεια
00:50 Το βίντεο του Μπένι Σινε+ Δράμα
01:45 Το μάτι 3 Star Τρόμου
03:30 Μην ξαναγυρίσεις Star Δράμα
04:30 Διακοπές μετ εμποδίων Σινε+ Ξένη ταινία