Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Alien Blu-ray Packaging Detailed








Unstoppable (2010)

You Will Meet a Tall Dark Stranger (2010)

Σενάριο & Σκηνοθεσία: ΓΟΥΝΤΙ ΑΛΕΝ
Ηθοποιοί: ΑΝΤΟΝΙ ΧΟΠΚΙΝΣ , ΑΝΤΟΝΙΟ ΜΠΑΝΤΕΡΑΣ , ΝΑΟΜΙ ΓΟΥΟΤΣ , ΤΖΕΜΑ ΤΖΟΟΥΝΣ , ΤΖΟΣ ΜΠΡΟΛΙΝ , ΦΡΙΝΤΑ ΠΙΝΤΟ , ΛΟΥΣΙ ΠΑΝΤΣ

Ελληνική Πρεμιέρα :
28/10/2010

Η ταινία του Γούντι Άλεν ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΨΗΛΟ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟ ΑΝΔΡΑ ακολουθεί τη ζωή δύο παντρεμένων ζευγαριών, του Άλφι (Άντονι Χόπκινς) και της Ελένα (Τζέμα Τζόουνς), της κόρης τους Σάλι (Ναόμι Γουότς) και του συζύγου της Ρόι (Τζος Μπρόλιν), μέσα από τα πάθη, τις φιλοδοξίες, τα άγχη και τα μπλεξίματα, τα οποία τους οδηγούν. Όταν ο Άλφι αφήνει την Ελένα προκειμένου να κυνηγήσει τη χαμένη του νεότητα κι ένα call girl , την Σαρμέιν (Λούσι Παντς), η Ελένα τρελαίνεται και γίνεται έρμαιο των χαζών συμβουλών μίας μάντισσας.

The Last Airbender (2010)

Σκηνοθεσία: M. Night Shyamalan
Σενάριο: M. Night Shyamalan
Ηθοποιοί: Noah Ringer, Dev Patel, Nicola Peltz, Jackson Rathbone

Ελληνική Πρεμιέρα : 28/10/2010


Η ταινία είναι βασισμένη στην τηλεοπτική σειρά Avatar: The Last Airbender και τοποθετείται σε έναν φανταστικό κόσμο υπερφυσικής πνευματικότητας. Το ανθρώπινο είδος είναι χωρισμένο σε τέσσερεις φυλές, που αντιστοιχούν στα τέσσερα στοιχεία της φύσης. Τους Νομάδες του Αέρα, το Βασίλειο της Γης, τη Φυλή του Νερού και το Έθνος της Φωτιάς. Μέσα στην κάθε φυλή υπάρχει μία τάξη ανθρώπων, επονομαζόμενη Benders (Δαμαστές/Μαχητές), που μπορεί να χειριστεί το δικό της στοιχείο.

Alpha and Omega (2010)

Σκηνοθεσία: Anthony Bell, Ben Gluck
Σενάριο: Chris Denk, Steve Moore
Ηθοποιοί: Justin Long, Hayden Panettiere, Dennis Hopper, Danny Glover

Ελληνική Πρεμιέρα :
27/10/2010


Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του ιδανικού ταξιδιού με το αυτοκίνητο; Το οτο-στοπ, οι καφετέριες των φορτηγατζήδων, οι θυμωμένες αρκούδες, οι αγκαθωτοί σκαντζόχοιροι και μια χήνα με μανία για το γκολφ και μια πάπια που της κουβαλάει τα μπαστούνια! Η Κέιτ και ο Χάμφρεϊ είναι δυο λύκοι που προσπαθούν να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους – οι δασοφύλακες τους παγίδευσαν και τους μετέφεραν στην άλλη άκρη της χώρας. Ο Χάμφρεϊ είναι λύκος Ωμέγα, η μέρα του στρέφεται γύρω από τις εύστροφες ατάκες, τις μαγκιές με την παρέα του και τους αγώνες σε ηλεκτρονικά παιχνίδια με τους αργόσχολους σκίουρους. Η Κέτι είναι λύκος Αλφα: το καθήκον, η πειθαρχία και οι κινήσεις που έχει μάθει από τη Λάρα Κροφτ είναι η κινητήρια δύναμή της. Το μότο του Χάμφρεϊ, «το γέλιο είναι ζωή». Το μότο της Κέιτ, «εγώ είμαι τ’ αφεντικό». Οσο τα δύο λυκάκια διανύουν χιλιάδες χιλιόμετρα, πίσω στην αγέλη τους δυο αντίπαλες λυκο-συμμορίες είναι στα πρόθυρα μεγάλης σύγκρουσης. Μόνο η Κέιτ κι ο Χάμφρεϊ μπορούν να επαναφέρουν την ειρήνη. Αλλά πρώτα θα πρέπει να μάθουν να ζουν ο ένας με τον άλλον.

New Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 Featurette

Stiller vs De Niro Again on Two Amusing 'Little Fockers' Posters


Nick Stahl is a telepathic agent in THE SPEED OF THOUGHT

Promo footage for Nazi zombie flick A CHANCE IN HELL

Τρίτη 26/10/2010 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Η κυρία και ο μποξέρ Star Δράμα
21:00 Η ώρα του λύκου Σινε+ Δράμα
21:50 Spiderman 3 Mega Ξένη ταινία
22:00 Μπελάδες με το μπαμπά μου ΝΕΤ Κωμωδία
22:30 Η ιστορία των ανθρακωρύχων στην Πενσιλβάνια Πρίσμα+ Δράμα
23:00 Ο πεθερόπληκτος ΕΤ3 Κωμωδία
02:00 Απρόσμενος εφιάλτης Star Θρίλερ
04:30 Κρυφός γάμος Σινε+ Ξένη ταινία