Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Thousandth Street - Sci-Fi Short Film


Romeo & Juliet (2013) Poster


Gravity (2013) 3rd Trailer


Snowpiercer (2013) New International Trailer


Στο Φεστιβάλ του Τορόντο όλες οι ταινίες που θα δούμε τον χειμώνα

H πρώτη διοργάνωση πριν την φθινοπωρινή σεζόν, που μας δίνει τις πρώτες “τάσεις” για τις ταινίες που θα αποτελέσουν τις πιο ενδιαφέρουσες και δημοφιλείς επιλογές της χρονιάς, εγκαινιάστηκε εχθές και έχει προσελκύσει τους σταρ και κριτικούς του πλανήτη στον Καναδά.

The Fifth Estate:
Η ταινία που ανοίγει το Φεστιβάλ του Τορόντο. Γεμάτη εγωισμούς, μυστικά και περούκες. Η ιστορία του Τζούλιαν Ασανζ μπλέκει την μυθοπλασία μαζί με πραγματικότητα και παρουσιάζει μια πτυχή της ιστορίας του μυστηριώδη άνδρα. Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο των δημοσιογράφων του Guardian David Leigh και Luke Harding.
August: Osage County:
Δύο ανεπανάληπτες ερμηνείες από την Meryl Streep και την Julia Roberts. Η Streep παίζει μια πολύ δυνατή προσωπικότητα, μια μητέρα, κεφαλή μιας οικογένειας με πολλά προβλήματα και πολλές κόντρες κυρίως με την μεγάλη της κόρη που υποδύεται η Ρόμπερτς. Ο Sam Shepard παίζει τον κατεστραμμένο σύζυγο και η ταινία μυρίζει Όσκαρ γυναικείων και ανδρικών ρόλων.






Twelve Years a Slave:
Η τρίτη ταινία του Steve McQueen με πρωτοκλασάτο καστ. Φυσικά ένας εξ αυτών ο Μάικλ Φασσμπέντερ και ο Μπραντ Πιτ σε ρόλο έκπληξη. Η ιστορία ενός μαύρου που γεννήθηκε ελεύθερος και μετά από μια απάτη πέρασε 12 χρόνια ως σκλάβος στον αμερικάνικο νότο.




Mandela: Long Walk to Freedom:
Και ενώ ο Μαντέλα αναρρώνει από την πνευμονική λοίμωξη του, η πρώτη ταινία για την ζωή του έχει ολοκληρωθεί με πρωταγωνιστή τον Idris Elba. Όλοι λένε ότι η ταινία θα έχει πολύ καλή υποδοχή στο Φεστιβάλ του Καναδά, καθότι τους αρέσουν τα πολιτικά δράματα.




Labor Day:
Η Kate Winslet θα σας αφήσει ακόμα μια φορά με το στόμα ανοιχτό με την ερμηνεία της σε αυτήν την ταινία που υποδύεται μια μητέρα μόνη, που έχει κατάθλιψη και μπλέκει με τον απατεώνα Josh Brolin ένα βράδυ που κάνει βόλτα τον γιο της. Μια αλλαγή στην θεματική για τον σκηνοθέτη Jason Reitman. 
 
Dallas Buyers Club:
Ο Matthew McConaughey έχασε τόσα πολλά κιλά για αυτή την ταινία που πρέπει να του δώσουμε μνεία μόνο και για αυτό. Παίζει τον Ρόνι, έναν ασθενή του AIDS, που τα βάζει με το Αμερικάνικο δημόσιο καθώς φτιάχνει μια παράνομη αγορά για θεραπεία με φτηνά αντιρετροικά φάρμακα.

Can A Song Save Your Life?:
Ρομαντικό δράμα με πρωταγωνίστρια την Keira Knightley, που παίζει την Γκρέτα μια Νεουορκέζα που την παρατάει ο άνδρας της και αρχίζει να γράφει τραγούδια με τον Mark Ruffalo -και φυσικά τον ερωτεύεται.

Le Weekend:
Μια τρυφερή ταινία για την αναζωπύρωση του έρωτα με πρωταγωνιστές τον Jim Broadbent και την Lindsay Duncan ως ζευγάρι παντρεμένων που προσπαθεί να ξανα-ξυπνήσει συναισθήματα.

Devil's Knot:
Ο μεγάλος σκηνοθέτης Ατόμ Εγκογιάν επιστρέφει με αυτό το δράμα βασισμένο σε ένα βιβλίο. Με τον Colin Firth σε πρωταγωνιστικό ρόλο να υποδύεται τον βοηθό τριών δολοφόνων. Η Reese Witherspoon είναι η Pamela Hobbs, μητέρα ενός από τα παιδιά που δολοφονήθηκαν.

You Are Here:
Και για κάτι πιο ελαφρύ. Ο Owen Wilson λέει τον καιρό και την πέφτει σε γυναίκες. Ο Ζακ Γαλιφιανάκης είναι ο κολλητός του. Χρειάζεται να πούμε κι άλλα;

Starred Up:
Ένα δράμα που εξελίσσεται στην φυλακή. Ένας νεαρός απατεώνας από το αναμορφωτήριο μεταφέρεται σε ανδρικές φυλακές όπου ο φύλακας που προσπαθεί να τον βάλει σε τάξη είναι ο χαμένος του πατέρας.

The Invisible Woman:
Ο Ralph Fiennes σκηνοθετεί για δεύτερη φορά, την μεταφορά ενός βιβλίου της Claire Tomalin για την ερωτική ζωή του Τσάρλς Ντίκενς. Το καστ συμπληρώνουν οι Kristin Scott Thomas και Tom Hollander.

Οι ταινίες της εβδομάδας από Πέμπτη 25/07/2013