Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Ταινίες Blu-Ray και DVD σε έναν δίσκο από την Universal Studios

Η Universal Studios Home Entertainment παρουσίασε ένα καινοτόμο δίσκο διπλού format. Η εταιρεία θα προσφέρει κάποιες από τις ταινίες της, σε διπλούς δίσκους, που περιέχουν ταινίες σε DVD, αλλά και σε Blu Ray.

Στόχος της εταιρείας με αυτούς του δίσκους, είναι όσοι σκέφτονται στο μέλλον να αγοράσουν Blu Ray player αλλά ακόμα δε μπορούν. Σύμφωνα με τον Craig Kornblau, πρόεδρο της Universal Studios Home Entertainment,μπορούν να αγοράσουν τώρα τις ταινίες, τις βλέπουν σε DVD player και οποιαδήποτε στιγμή θέλουν μπορούν με έναν πολύ εύκολο τρόπο να τις μετατρέψουν σε Blu Ray.

Αυτός ο πρωτότυπος δίσκος λοιπόν, θα αρχίσει να διατίθεται στους καταναλωτές της Αμερικής, από τις 19 Ιανουαρίου. Η πρώτη ταινία που θα ενσωματωθεί σε αυτούς τους δίσκος είναι το The Bourne Trilogy.

Αυτό που δε γνωρίζουμε ακόμα είναι η τιμή των συγκεκριμένων δίσκων, αλλά αν υποθέσουμε ότι στη μία πλευρά θα βρίσκεται μία επιφάνεια Blu Ray 50GB και στην άλλη μία επιφάνεια DVD, τότε μάλλον η τιμή θα ξεπεράσει αυτή των συμβατικών Blu Ray δίσκων. Αυτό βέβαια είναι αρκετά αρνητικό, γιατί όταν σκέφτεσαι να δώσεις κάποια λεφτά για ένα Blu Ray player, όταν έρθει η στιγμή για να αγοράσει κάποια ταινία, τότε το σκέφτεσαι ακόμα περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου