Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

VETO - Κυριακή 21/03/2010


Ελεύθερος Τύπος - Κυριακή 21/03/2010


Συλλογή 3 cd με τις επιτυχίες του Πάνου Κιάμου.

TV Zapping - Παρασκευή 19/3/2010

Γυαλιά σε ρόλο προσωπικού κινηματογράφου!


Ονομάζεται Cinemizer Ρlus και αποτελεί την πλέον επαναστατική συσκευή της γερμανικής εταιρείας Carl Ζeiss, η οποία κλείνει όλη τη μαγεία του κινηματογράφου σε ένα... ζευγάρι γυαλιά. Το μυστικό του «προσωπικού κινηματογράφου» εντοπίζεται στις δύο οθόνες LCD που περιλαμβάνουν το μικροσύστημα προβολής με δυνατότητα ξεχωριστής ρύθμισης εστίασης διόπτρων για μέγιστη ευκρίνεια. Με τον τρόπο αυτόν δημιουργείται στον χρήστη η εντύπωση ότι παρακολουθεί ταινία σε οθόνη 45 ιντσών από απόσταση περίπου δύο μέτρων.

Τρισδιάστατη εποχή και για τη Sony

Στον αγώνα της τρισδιάστατης εικόνας ρίχνεται και ο ιαπωνικός κολοσσός Sony, ο οποίος ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι τον Ιούνιο αναμένεται να κυκλοφορήσει την πρώτη σειρά 3D τηλεοράσεων στην εγχώρια αγορά. Πρόκειται για την αντεπίθεση της Sony απέναντι στη Samsung και στην Ρanasonic οι οποίες ξεκίνησαν ήδη την πώληση των τρισδιάστατων δεκτών τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 3D Βravia μεγέθους 46 ιντσών υπολογίζεται ότι στην Ιαπωνία θα στοιχίζει περί τα 2.870 ευρώ και θα συνοδεύεται από δύο ζεύγη τρισδιάστατων γυαλιών.

RΟSΕΒLΕΕD- Από την Ηλιούπολη στο ΒΒC

Ενα ελληνικό «μποέμ» συγκρότημα βρέθηκε στο Τop 15 των μουσικών προτάσεων του αγγλικού ραδιοφώνου.

Ο λόγος για τους μποέμ τύπους που ακούν στο όνομα Rosebleed, οι οποίοι το καλοκαίρι άνοιξαν τη συναυλία του Κάρλος Σαντάνα, τον Φεβρουάριο βρέθηκαν στη 14η θέση των μουσικών προτάσεων (indie list) στο site του ΒΒC Radio 1, με το σινγκλ «Ι want to have it all», ενώ μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ «White balloons».


www.myspace. com/rosebleed696


Το βιντεοκλίπ του σινγκλ «Until next time» έχει δεχτεί περισσότερα από 65.000 «χτυπήματα» στο youtube.



Μετάδοση δεδομένων σε χρόνο dt !!!

180 Μοίρες (2010)

Ελληνική πρεμιέρα : 18/03/2010

Η Άννα είναι μια όμορφη και γοητευτική γυναίκα, παγιδευμένη σ’ ένα γάμο που δεν της προσφέρει τίποτα. Δυστυχώς για την ίδια, ο Γιάννης, ο άνδρας της, δίνει μεγαλύτερη σημασία στις επιχειρήσεις του και στη συλλογή έργων τέχνης, διατηρώντας παράλληλα σχέση με την γραμματέα του.

Όλα θα αλλάξουν, όταν κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού του Γιάννη στη Νέα Υόρκη, ένας διαρρήκτης, ο Βασίλης, θα μπει στο σπίτι τους. Στην προσπάθεια της να τον ακινητοποιήσει, η Άννα θα καταστρέψει το γραφείο του συζύγου της και μαζί ορισμένα από τα ανεκτίμητα αντικείμενα της συλλογής του.

Το απρόσμενο αυτό περιστατικό θα βγάλει την Άννα από το λήθαργο της και σε μια τρέλα της στιγμής, θα αποφασίσει να το σκάσει μαζί με το διαρρήκτη. Το ταξίδι που θα ξεκινήσει, θα την φέρει αντιμέτωπη με τη ζωή και τα λάθη της, ενώ η παρουσία του Βασίλη θα λειτουργήσει ως καταλύτης στην προσπάθεια της να τα ξαναβρεί με τον εαυτό της και να αλλάξει τη ζωή της 180 μοίρες.

Everybody's Fine (2009)

Σκηνοθεσία: ΚΕΡΚ ΤΖΟΟΥΝΣ
Σενάριο: ΚΕΡΚ ΤΖΟΟΥΝΣ, ΜΑΣΙΜΟ ΝΤΕ ΡΙΤΑ
Ηθοποιοί: ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ , ΚΕΙΤ ΜΠΕΚΙΝΣΕΙΛ , ΝΤΡΟΥ ΜΠΑΡΙΜΟΡ , ΝΤΡΟΥ ΜΠΑΡΙΜΟΡ , ΣΑΜ ΡΟΚΓΟΥΕΛ , ΚΕΙΤ ΜΠΕΚΙΝΣΕΙΛ , ΝΤΡΟΥ ΜΠΑΡΙΜΟΡ , ΣΑΜ ΡΟΚΓΟΥΕΛ

Ελληνική Πρεμιέρα : 18/03/2010

O Φρανκ Γκουντ (Ρόμπερτ Ντε Νίρο) δουλεύει όλη του τη ζωή σε ένα εργοστάσιο παραγωγής καλωδίων προσπαθώντας να εξασφαλίσει το καλύτερο για την οικογένειά του. Όταν πια βγαίνει στη σύνταξη, συνειδητοποιεί ότι έχει χάσει επαφή με τα τέσσερα παιδιά του και αισθάνεται την ανάγκη να επανασυνδεθεί μαζί τους. Μετά από μια αποτυχημένη πρόσκληση σε οικογενειακό μπάρμπεκιου, όπου δεν εμφανίζεται κανείς, ο Φρανκ φτιάχνει τις βαλίτσες του και αποφασίζει να επισκεφτεί ο ίδιος τα παιδιά του: τον "καλλιτέχνη" Ντέιβιντ (Όστιν Λάιζι) στη Νέα Υόρκη, την Έιμι (Κέιτ Μπέκινσεϊλ) που είναι "μεγάλο στέλεχος" σε διαφημιστική στο Σικάγο, τον "διευθυντή ορχήστρας" Ρόμπερτ (Σαμ Ρόκγουελ) στο Ντένβερ, και τη μικρότερη κόρη του, Ρόζι (Ντρου Μπάριμορ) που είναι "χορεύτρια σε μεγάλο σόου του Λας Βέγκας". Και μέσα από αυτό το μεγάλο ταξίδι ανακαλύπτει ότι η ζωή τους είναι λιγότερη ρόδινη από όσο την περιέγραφαν.

The Ghost Writer (2010)

Σκηνοθεσία: ΡΟΜΑΝ ΠΟΛΑΝΣΚΙ
Σενάριο: ΡΟΜΠΕΡΤ ΧΑΡΙΣ
Ηθοποιοί: ΓΙΟΥΑΝ ΜΑΚ ΓΚΡΕΓΚΟΡ , ΠΙΡΣ ΜΠΡΟΣΝΑΝ , ΤΟΜ ΓΟΥΙΛΚΙΝΣΟΝ , ΤΖΕΙΜΣ ΜΠΕΛΟΥΣΙ , ΟΛΙΒΙΑ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ , ΤΙΜΟΘΙ ΧΑΤΟΝ , ΚΙΜ ΚΑΤΡΑΛ

Ελληνική Πρεμιέρα : 18/03/2010

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Ρόμαν Πολάνσκι ("Ο Πιανίστας") επιστρέφει με ένα θρίλερ. Η νέα του ταινία είναι η ιστορία ενός πρώην Βρετανού πρωθυπουργού, του Άνταμ Λανγκ, που βρίσκει καταφύγιο σε ένα νησί στα ανατολικά παράλια των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όπου και γράφει την αυτοβιογραφία του. Όταν ο σύμβουλός του πεθαίνει, ένας συγγραφέας αποστέλλεται στο νησί για να τον βοηθήσει να ολοκληρώσει το βιβλίο του. Ο "ανώνυμος" συγγραφέας παρασύρεται σε μια πολιτική και σεξουαλική ίντριγκα, που αφορά τη σύζυγο του Λανγκ και τη νέα του σύμβουλο.

Lost 6x09 Ab Aeterno Sneak Peek #1

LOST - 6x09 "Ab Aeterno" ABC Promo

HBO Promo Teases 3rd Season of 'True Blood'

Αρχίζουν τα γυρίσματα του THE HOBBIT τον Ιούνιο !


Ian McKellen, who is returning as Gandalf in the two films based on J. R. R. Tolkien's The Hobbit, has confirmed a report from earlier this year about the start of filming on his official website. The site says:

THE HOBBIT's, two films, start shooting in New Zealand in June. Filming will take over a year. Casting in Los Angeles, New York City and London has started. The script too proceeds. The first draft is crammed with old and new friends, again on a quest in Middle Earth.

Guillermo del Toro will direct the two highly-anticipated films.

Promo Trailer for The Romantics

Killers (2010)


Ελευθεροτυπία - Κυριακή 21/03/2010


Ελευθεροτυπία - Σαββατο 20/03/2010

Computer για όλους - Τεύχος Απριλίου 2010

Ιστορία - Τεύχος 501

Στη λίστα του Rock and Roll Hall of Fame μπήκαν ΑΒΒΑ και Genesis.


Οι Σουηδοί ABBA, οι Genesis, οι Hollies οι Stooges και ο θρύλος της ρέγκε Τζίμι Κλιφ ανήκουν πλέον στο Rock and Roll Hall of Fame.

Παρά τις αντιδράσεις που εκφράστηκαν για το πόσο «ροκ» είναι οι Abba, πεντακόσιοι ειδικοί στη ροκ μουσική αποφάσισαν ότι το συγκρότημα πρέπει να ενταχθεί στη διάσημη λίστα, στην οποία έχουν συμπεριληφθεί οι Beatles, ο Έρικ Κλάπτον, η Μαντόνα και πολλοί άλλοι.

«Η επιλογή αυτή αποτελεί ένα σταυροδρόμι. Οι ABBA προσέφεραν πάρα πολλά στη βιομηχανία μας» τόνισε ο πρόεδρος του ιδρύματος Rock and Roll Hall of Fame, Τζόελ Πέρεσμαν.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο ξενοδοχείο Γουόλντορφ Αστόρια, στη Νέα Υόρκη.

Για να είναι κάποιος υποψήφιος για το Hall of Fame θα πρέπει να έχει συμπληρώσει τουλάχιστον 25 χρόνια καριέρας.

Τις νέες κινηματογραφικές παραγωγές αναμένει το Χόλιγουντ - Το καλοκαίρι θα είναι ...3D !!!

Μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία των ταινιών Avatar και Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, το Χόλιγουντ ελπίζει πως οι ταινίες 3D, οι συνέχειες προηγούμενων επιτυχιών και οι μεταφορές βιβλίων στη μεγάλη οθόνη θα συμβάλουν ώστε τα στούντιο να κάνουν για μια ακόμα φορά ρεκόρ εισπράξεων.

Η καλοκαιρινή περίοδος αρχίζει νωρίς: στις 2 Μαΐου προβάλλεται το Iron Man 2, η συνέχεια της πολύ επιτυχημένης ταινίας με τον Ρόμπερτ Ντάουνινγκ Τζούνιορ, που είχε εισπράξεις 600 εκατομμύρια δολάρια.

Τον ίδιο μήνα θα κυκλοφορήσουν το Sex and the City 2, το τρισδιάστατο Shrek Forever After, η μεταφορά του επιτυχημένου βιντεοπαιχνιδιού Prince of Persia και η νέα ταινία Ρομπέν των Δασών με πρωταγωνιστή τον Ράσελ Κρόου.

Τον Ιούνιο είναι η σειρά του Karate Kid με πρωταγωνιστή τον Τσάκι Τσαν, του -φυσικά- τρισδιάστατου Toy Story 3 και της κωμωδίας Knight and Day με τους Τομ Κρουζ και Κάμερον Ντίαζ.

Ο σκηνοθέτης του Σκοτεινού Ιππότη Κρις Νόλαν επιστρέφει με την ταινία Inception, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, ο Μάικλ Κέιν και η Έλεν Πέιτζ.

Αλλη μια 3D ταινία είναι το σίκουελ Cats & Dogs: Revenge of Kitty Galore, καθώς και το Step Up.

Τέλος, τον κύκλο θα κλείσει η μεταφορά στον κινηματογράφο του μπεστ σέλερ της Ελίζαμπεθ Γκίλμπερτ, Eat Pray Love, με πρωταγωνιστές την Τζούλια Ρόμπερτς και τον Χαβιέ Μπαρδέμ.

Newsroom ΔΟΛ

Τετάρτη 17/03/2010 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Οι Αρειανοί επιτίθενται Star Ξένη ταινία
21:10 El traje Σινε+ Ξένη ταινία
23:15 Μην πεις λέξη Star Ξένη ταινία
00:00 O Γουιλμπουρ δεν θέλει τη ζωή του Σινε+ Ξένη ταινία
01:50 Μότσαρτ για πάντα Σινε+ Ξένη ταινία
02:00 Θανάσιμα μυστικά Alter Μυστηρίου
03:15 Κυανοπωγωνας Σινε+ Ξένη ταινία
03:45 Asylum Star Τρόμου
04:00 Η ζωή της Janis Joplin Alter Βιογραφία
04:15 Πανικός στον αέρα! Σινε+ Δράμα

Four Lions (2010)


Official Eclipse Sneak Peek from New Moon DVD