Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Don't Look Up (2009) Movie Trailer

Sorority Row (2009) Movie R rated clip

Outpost 2 (2010) Movie Poster

Halloween II (H2) (2009) Movie Trailer

Under the Mountain (2009) Movie Trailer

Ελευθεροτυπία - Κυριακή 30/8/2009


ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ 4ο CD TRACKS

1. Ταξίδι - Φατμέ.

2. Τέλος (όλα αρχίζουν εδώ) - Ελευθερία Αρβανιτάκη.

3. Δέν είν' αργά.

4. Πίσω απ' της γρίλιες (live) - Ν.Π - Οδυσσέας Τσάκαλος

5. Τί σε νοιάζει εσένα - Ροβένα Αλευρά

6. Άσωτος Υιός - Ν.Π - Μάνος Ξυδούς

7. Το περιβόλι

8. Στης εκκλησιάς την πόρτα - Ν.Π - Μάνος Πυροβολάκης

9. Γίνε κομμάτια (νυχτερινό ρέγγε) - Ν.Π - Ανδριάνα Μπάμπαλη

10. Του δρόμου η αρχή - Ν.Π - Οδυσσέας Τσάκαλος

11. Βάλε μου να πιώ (live)

12. Δέ θα φυλαχτώ - Ρεβένα Αλευρά

Καθημερινή - Κυριακή 30/8/2009





Αποκτήστε το Maison & Decoration και άλλο ένα DVD της Miss Marple με την υπογραφή της Αγκάθα Κρίστι.


ΣΠΙΤΙΑ

-Σε μια παραδοσιακή κατοικία στο Μπερδεμιάρο της Τήνου, οι εποχές και τα στιλ μπερδεύονται με εκλεκτικιστική διάθεση από τον δακοσμητή Γιώργο Ευθυμίου.

-Το παραμυθένιο σπίτι και ατελιέ της εικαστικού Λυδίας Βενιέρη στο SoHo της Νέας Υόρκης.

-Εμβληματικά κομμάτια από τα 50's αλλά και σύγχρονο ντιζάιν, σε ένα διαμέρισμα στο Βέλγιο με θέα τη Βόρειο Θάλασσα.

SHOPPING

-Οι έξι επικρατέστερες τάσεις στο ντιζάιν για τη νέα σεζόν.

-Έπιπλα σε κλασική γραμμή.

-Μοντέρνα φωτιστικά.

-Έπιπλα για ένα γραφείο στο σπίτι.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Τα πάντα για την οργάνωση και την τάξη στο σπίτι. Το know how, οι λύσεις, οι προτάσεις της αγοράς.

The Vampire's Assistant (2009) Movie Poster




IMDB

The Ministers (2009) Movie Poster




IMDB

The Eagle of the Ninth (2010)





Βασισμενη στο βιβλιο Τhe eagle of the ninth αρχισε σημερα γυρισματα η επικη ιστορικη ταινια η οποια θα μας μεταφερει στην Αγγλία του 140 Μ.Χ.

Η ταινια θα μας δειξει την προσπαθεια για να λυθει το μυστηριο γυρω απο την εξαφανιση της 9ης λεγεωνας η οποια έγινε 20 χρονια πριν.

Θα μας μεταφερει στην Καληδονια και στο τειχος του Ανδριανου και θα δουμε τις μαχες για την ανακτηση του χρυσου αετου ( συμβολο της 9ης λεγεωνας.)

Σκηνοθετης ειναι ο Kevin Macdonald και στο cast της ταινιας συμμετεχουν οι Jamie Bell, Channing Tatum, Donald Sutherland, Mark Strong


IMDB

Christopher Nolan's Inception (2010) Teaser Trailer

Nokia Booklet 3G

Kρανίου Τόπος η Αττική !


Συνεργασία Panasonic and Twentieth Century Fox Team

H Panasonic Corporation ανακοίνωσε σήμερα την συνεργασία με την Twentieth Century Fox Film Corporation και Lightstorm για την παγκόσμια προώθηση της ταινίας του James Cameron AVATAR.

Η Panasonic συνέδραμε παρέχοντας ορισμένα από τα τελευταία προϊόντα της τεχνολογίας AV ώστε να συμβάλει στη δημιουργία της πολυαναμενόμενη ταινίας που θα κάνει το ντεμπούτο της παγκοσμίως στις 18 Δεκεμβρίου, τόσο σε 2D όσο και σε 3D.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Panasonic θα προσθέσει ώθηση στις συνεχιζόμενες προσπάθειες για την προώθηση της βιομηχανία με τεχνολογία Full HD 3D για τους καταναλωτές με 3D Bluray Players & 3D Tv's.

Στην επική περιπέτεια δράσης AVATAR, ο Τζέιμς Κάμερον, οδηγεί τους θεατές σε ένα μαγικό κόσμο, πέρα από τη φαντασία. Από το μακρινό φεγγάρι Πανδώρα, ο ήρωας της ταινίας αρχίζει ένα ταξίδι ανακάλυψης, ενώ ηγείται μίας ηρωικής μάχης για να σώσει έναν πολιτισμό.

Στο πλαίσιο της εν λόγω συνεργασίας, η Panasonic θα ξεκινήσει μια παγκόσμια εκστρατεία για τη διαφήμιση και την προώθηση της ταινίας AVATAR σε συνδυασμό με πολλά προϊόντα της, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της τεχνολογίας 3D.

http://www.blu-ray.com/news/?id=3302

Vertige aka High Lane (2009)



IMDB

WhiteOut (2009) Movie Tv Spots







Natural Born Killers (1994) BLURAY

Ο Όλιβερ Στόουν μας δίνει μια δυναμική ταινία έξω από τα δεδομένα του: το Γεννημένοι Δολοφόνοι, είναι μια οπτικά εκθαμβωτική ταινία, με καθηλωτική και διαστροφική έκρηξη βίας και με εμμονή στη δύναμη του κινηματογραφικού μέσου, που την καθιστά “την πιο σημαντική ταινία που έχει που έχει κυκλοφορήσει μεγάλο στούντιο μετά Tο Κουρδιστό Πορτοκάλι” (Stephen Schiff, The New Yorker).

Ο Γούντι Χάρελσον και η Τζούλιετ Λιούις υποδύονται τους καταζητούμενους κατά συρροή δολοφόνους Μίκι και Μάλορι, δυο παιδιά με ψυχικές διαταραχές. Οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ., Τόμυ Λη Τζόουνς, Τομ Σάιζμορ και Ρόντνεϊ Ντέιντζερφιλντ δίνουν τις δικές τους υπέροχες ερμηνείες σε αυτή τη διαδρομή βίας που παρουσιάζεται στην ταινία.

Κυκλοφορει 2/9/2009 απο την AUDIOVISUAL

Taken (2008) BLURAY & DVD



ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.
ΟΜΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ
ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ... ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ!

Tι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν πατέρα, από το να παρακολουθεί αβοήθητος μέσα από το κινητό του τηλέφωνο την απαγωγή της ίδιας του της κόρης; Αυτός ο φρικτός εφιάλτης γίνεται πραγματικότητα για τον Μπράιαν, έναν πρώην κυβερνητικό μυστικό πράκτορα. Τώρα, δεν του απομένουν παρά ελάχιστες ώρες για να σώσει την κόρη του, Κιμ, από τα χέρια μιας αδίστακτης σπείρας που ειδικεύεται στο εμπόριο νεαρών κοριτσιών στα σκλαβοπάζαρα της πορνείας. Ο Μπράιαν, ξαναβρίσκει τις δυνάμεις του και μετατρέπεται σε φονική μηχανή, αλλά πρέπει πρώτα να λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα: ότι αυτός βρίσκεται στο Λος Άντζελες ενώ η κόρη του είναι ήδη στο Παρίσι…


Κυκλοφορει σε dvd & bluray στις 2/9/2009 απο την AUDIOVISUAL

Prison Break - Season 4 (2008) (DVD Box Set 6 Discs)

Aπολαύστε την τελευταία συγκλονιστική σεζόν του Prison Break, με αποκαλυπτικά extra features, μεταξύ των οποίων ένα αποκλειστικό extended cut του συναρπαστικού φινάλε!

Προκειμένου να καταστρέψουν τον εγκληματικό οργανισμό, γνωστό ως Εταιρεία, ο Μάικλ Σκόφιλντ (Γουέντγουορθ Μίλερ) και ο αδερφός του, Λίνκολν (Ντομινίκ Πουρσέλ), θα πρέπει να ξεφύγουν από θανάσιμους εκτελεστές και να αποκαλύψουν το σκοτεινό μυστικό που κρύβει η μυστήρια συσκευή της Σίλα.

Ζωές καταστρέφονται και η ένταση κορυφώνεται σε ένα καταιγιστικό φινάλε, καθώς ο Μάικλ και ο Λίνκολν προσπαθούν να μείνουν ζωντανοί, μέχρι την μέρα που δε θα χρειάζεται πια να τρέχουν.

Κυκλοφορεί 7/9/2009 απο την ODEON

Dragonball: Evolution (2009) DVD

Βασισμένο στο εξαιρετικά δημοφιλές manga κόμικ, το "Dragonball Evolution" είναι μια live action καταιγιστική περιπέτεια από τον Τζέιμς Γουόνγκ, σκηνοθέτη των ταινιών "The One", "Βλέπω τον Θάνατό Σου", αλλά και επεισοδίων των "X-Files". Το manga κόμικ δημιούργησε ο Ακίρα Τοριγιάμα, του οποίου η δουλειά από best selling κόμικ έγινε video game και διάσημη τηλεοπτική σειρά.

Κεντρικό πρόσωπο είναι ο ηρωικός Γκόκου, ένας ατρόμητος πολεμιστής που προστατεύει τη Γη από τις πολυάριθμες ορδές εισβολέων, που απειλούν να κυριαρχήσουν και να πάρουν τον έλεγχο... μυστικών αντικειμένων, από τα οποία η ταινία παίρνει το όνομά της.

Κυκλοφορεί 7/9/2009 απο την ODEON σε dvd & bluray


Pains of Autumn (Güz Sancisi) (2002) DVD


Η τούρκικη ταινία "Güz Sancisi", που τόσο θόρυβο δημιούργησε κατά την προβολή της στη γειτονική χώρα. Η ταινία περιγράφει την ερωτική ιστορία ενός Τούρκου και μιας Ελληνίδας με άξονα τα γεγονότα της 5ης και 6ης Σεπτεμβρίου 1955.

Τα δραματικά συμβάντα που αποτέλεσαν την αρχή του τέλους για τον ελληνικό πληθυσμό της Πόλης, περνάνε μέσα από τα μάτια του θεατή με πολύ ρεαλιστική αναπαράσταση και καθορίζουν τη ζωή των δύο βασικών ηρώων της ταινίας.

Kυκλοφορει 7/9/2009 απο την ODEON

Red Cliff (2008) DVD


Ο σκηνοθέτης Τζον Γου ("Επικίνδυνη Αποστολή ΙΙ", "Face/Off") παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό έπος, βασισμένο στη θρυλική μάχη του Πορφυρού Λόφου, όπου ένας στρατός 1.000.000 ανδρών ηττήθηκε από 50.000 πολεμιστές. Πρωταγωνιστές είναι ο Τόνι Λιουνγκ ("2046", "Προσοχή: Πόθος") και ο Τακέσι Κανεσίρο ("Ιπτάμενα Στιλέτα"). Ταξιδεύουμε στο 208 μ.Χ., στις τελευταίες μέρες της Δυναστείας Χαν, όταν ο Πρωθυπουργός Cao Cao πείθει τον Αυτοκράτορα Χαν πως ο μόνος τρόπος για να ενωθεί ολόκληρη η Κίνα, είναι η κήρυξη πολέμου στα βασίλεια του Ξου στη Δύση και του Ανατολικού Γου στο Νότο.

Ξεκινά μια στρατιωτική καμπάνια, το μέγεθος της οποίας είναι άνευ προηγουμένου, με ηγέτη τον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Μην έχοντας άλλη ελπίδα επιβίωσης, τα βασίλεια του Ξου και του Ανατολικού Γου δημιουργούν μια παράδοξη συμμαχία. Μια σειρά από μάχες δύναμης και ευφυίας ακολουθούν, στη στεριά αλλά και στη θάλασσα, με κορύφωση τη μάχη του Πορφυρού Λόφου. Κατά τη διάρκεια της μάχης πυρπολήθηκαν 2.000 πλοία, ενώ η πορεία της κινέζικης ιστορίας άλλαξε για πάντα.

Κυκλοφορεί 7/9/2009 απο την ODEON σε dvd & bluray

Grotesque (2009) Movie Trailer

Grotesque trailer

Η Αγγλική επιτροπή χαρακτηρισμού των ταινιών αρνήθηκε να δώσει την έγκρισή της, ούτε καν για "άνω των 18" στην γιαπωνέζικη ταινία, Grotesque. Η ταινία αυτή ειναι έξω απο τα επιτρεπτά όρια της ...ανθρώπινης ανοχής.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Μονο για οπαδους των ταινιων τρομου !!

Pater Sparrow's "1" (2009) Movie Trailer

1 english subbed trailer

Τα Νέα - Σάββατο 29/8/2009






Αφιερωμα σε 2 τομους στον Μεγα Αλεξανδρο.

Η πορεια του μεγαλου στρατηλατη απο τη Μακεδονια ως τις Ινδιες.

Οι μεγαλες μαχες

Το περασμα απο την Αιγυπτο και η ιδρυση της
Αλεξανδρειας

2 τομοι 328 σελιδες

Το σαββατο 5/9/2009 ο 2ος τομος

Sanctum - 3D Υποβρύχιo Eπιβίωσης Δράμα

Η Wayfare Entertainment θα διαθεσει τα 30.000.000 $ για την ταινια η οποια θα γυριστει στην Αυστραλια και θα χρησιμοποιησει τις μηχανες του JAMES CAMERON που χρησιμοποιηθηκαν στο AVATAR.

Εχει σαν θεμα την επιθανατια εμπειρια που εζησε ενας δυτης ο οποιος ενω βρισκόταν σε εξερευνητικη αποστολη σε ενα απομακρυσμένο σύστημα υποβρύχιων σπηλιών, η μεγάλη καταιγίδα που ξεσπασε στην επιφάνεια εκανε την εισοδο του συστηματος των σπηλιων να καταρευσει παγιδευοντας τον.

Η ταινια θα μας δειξει τον 2ημερο αγωνα που εκανε για να μπορεσει να σωθει

Bioshock The Movie - directed by Juan Carlos Fresnadillo

Ο σκηνοθέτης Juan Carlos Fresnadillo (28 Weeks Later) θα ειναι αυτος που θα φερει το παιχνιδι στην μεγαλη οθονη. Η αντικατασταση του Gore Verbinski (pirates of the carebbean) εγινε λογω του κοστους της ταινιας με τον προυπολογισμο της τωρα να μην ξεπερνα τα 100.000.000 $.
Η παραγωγη θα ειναι της UNIVERSAL

Δευτέρα 24/8/2009 - Ταινίες στην ελληνική τηλεόραση

21:00 Χλωμο φεγγάρι Alter Θρίλερ
21:00 Stardom ΕΤ1 Δράμα
23:00 Holly Lola Κανάλι της Βουλής Δράμα
23:00 Βέγγος ο τρελός καμικάζι ΕΤ3 Ελληνική ταινία
00:00 Γυμνοί Σινε+ Δράμα
00:30 Παροξυσμός ΕΤ3 Ξένη ταινία
02:30 Μαθήματα δολοφονίας Alter Αστυνομική
04:15 Ο μαιγκρέ και ο φόνος στον Κήπο Alter Αστυνομική