Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

ΤΟ ΒΗΜΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ 10/01/2010

TA BIBΛΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Αυτη την κυριακη το 1ο βιβλιο !

Αναμφισβήτητα, "Η καταγωγή των ειδών" του Κάρολου Δαρβίνου είναι το πιο σημαντικό βιβλίο του 19ου αιώνα. Είναι όμως και ασυνήθιστο: ένα ευανάγνωστο δοκίμιο. Με την έκδοσή του το 1859 αναγνωρίστηκε αμέσως, τόσο από τους υποστηρικτές του όσο και από τους επικριτές του, ως ένα έργο υψίστης σπουδαιότητας. Η θεωρία του Δαρβίνου για την εξέλιξη μέσω της φυσικής επιλογής προκάλεσε και προκαλεί ακόμα και σήμερα την έντονη αντίδραση όσων ασπάζονται την κυριολεκτική αλήθεια της Γενέσεως. Είναι όμως μοναδική γιατί εξηγεί, με την πλήρη έννοια της λέξεως, την ύπαρξη, τη μορφή, την ποικιλία, την πολυπλοκότητα και την κομψότητα όλων των έμβιων όντων, όχι μονάχα σε αυτό τον πλανήτη, αλλά πιθανότατα οπουδήποτε στο σύμπαν μπορεί να υπάρχει οργανωμένη πολυπλοκότητα.

Discovery, Sony and IMAX Launching 3D TV Network

Discovery Communications, Sony Corporation and IMAX Corporation today announced the companies will be launching a 24/7 3D TV network.

The full press release is here !!

Black Death (2010)


Set in an apocalyptic medieval world, this is the story of a band of brothers whose quest is to hunt down a necromancer against the backdrop of the first outbreak of bubonic plague in England.

A young monk is sent to investigate rumors of people being brought back to life, meanwhile a mercenary arrives in the same village. Against the backdrop of the peaceful village lies a pact with the forces of darkness, orchestrated by the village ruler.

Premiere Date 25/02/2010

DOG POUND (2010)

The Taken (2010)

"The Taken" Trailer from Valentine Entertainment on Vimeo.

Human Target (2010) Tv Series

New 24 Season 8 Promo

"The Last Supper" Lost Promo Photos!


Pierre Morel hired to direct DUNE




EW has just announced that Paramount has hired French director Pierre Morel, of Taken and the upcoming From Paris with Love, to direct their new adaptation of Frank Herbert's sci-fi classic Dune.

Second Crazy Trailer for Pierre Morel's From Paris with Love

Στον ρόλο του Φρόιντ ο Κρίστοφ Βαλτς

Τον πατέρα της ψυχανάλυσης Σίγκμουντ Φρόιντ θα ενσαρκώσει ο αυστριακός ηθοποιός Κρίστοφ Βαλτς στη νέα ταινία του Καναδού σκηνοθέτη Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ «The talking cure», ανακοινώνεται σήμερα στην ιστοσελίδα moviepilot.de.

Ο 53χρονος Κρίστοφ Βαλτς εξασφάλισε εκ νέου έναν χολυγουντιανό ρόλο μετά τη συνεργασία του με τον Αμερικανό σκηνοθέτη Κουέντιν Ταραντίνο στην ταινία «Άδωξοι Μπάσταρδη» που του χάρισε το Βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου το 2009 στις Κάννες και μια υποψηφιότητα για τις φετεινές Χρυσές Σφαίρες.

Στη νέα ταινία του Κρόνενμπεργκ, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο έργο του βρετανού δραματουργού Κρίστοφερ Χάμπτον, συμπρωταγωνίστρια του 53χρονου αυστριακού ηθοποιού θα είναι η Βρετανίδα Κίρα Νάιτλι.

www.kathimerini.gr

Καθημερινή - Κυριακή 10/01/2010

Eνα μεγαλειώδες ντοκιμαντέρ με το βλέμμα στραμμένο στον πλανήτη μας.

Μαζί το ημερολόγιο «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» και το GK αφιερωμένο στα 100 καλύτερα κρασιά για το 2010.

DVD «HOME»

Ο φωτογράφος δημοσιογράφος και γνωστός ακτιβιστής YANN ARTHUS-BERTRAND χτίζει ένα μοναδικό έργο με εκπληκτικά εναέρια πλάνα ταξιδεύοντας σε περισσότερες από 50 χώρες και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Μία ταινία που συγκινεί συναρπάζει και έχει τη δύναμη να αλλάξει τον πλανήτη.


«Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σας εύχεται καλή χρονιά με ένα συλλεκτικό ημερολόγιο ιστορικής και πολιτισμικής αξίας.

GK

Τα 100 καλύτερα κρασιά για το 2010, ποια εστιατόρια ανταγωνίζονται για την πιο ενημερωμένη και ενδιαφέρουσα wine list και όλες οι απαραίτητες συμβουλές για να δημιουργήσετε τη δική σας οινοπαραγωγή.

Ενα μοναδικό αφιέρωμα για όσα θέλετε να ξέρετε για το κρασί. Από τα καλύτερα της νέας χρονιάς με τα χαρακτηριστικά και τις τιμές τους, πού θα τα βρείτε, μέχρι και συμβουλές από κορυφαίους Ελληνες οινολόγους για την προετοιμασία, την παραγωγή και τη σωστή επιλογή ετικέτας. Ταξίδια οινογνωσίας στο Μπορντό, τη Σαντορίνη και το Μέτσοβο, τυφλή δοκιμή των οκτώ ακριβότερων ελληνικών κρασιών και πώς να φτιάξετε την καλύτερη κάβα στο σπίτι!

Στο δράμα «The Heart Locker» τα βραβεία της Ένωσης Κριτικών των ΗΠΑ

Το δράμα The Heart Locker που... παρακολουθεί μια ομάδα πυροτεχνουργών στη Βαγδάτη αναδείχθηκε καλύτερη ταινία του 2009 από τα μέλη της Ένωσης Κριτικών των ΗΠΑ.

Το φιλμ κέρδισε επίσης το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας (Κάθριν Μπίγκελοου) και ερμηνείας για τον Τζέρεμι Ρένερ.

Η ηθοποιός Γιολάντ Μορό έλαβε το βραβείο ερμηνείας για την γαλλική ταινία Seraphine, βιογραφία της ζωγράφου Σεραφίν ντε Σενλίς.

Το βραβείο καλύτερου σεναρίου κέρδισαν οι αδελφοί Κοέν για το A Serious Man.

Τον προηγούμενο μήνα, η ταινία The Hurt Locker κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας από την Ένωση Κριτικών του Λος Αντζελες.

Newsroom ΔΟΛ

Καθημερινή - Σάββατο 09/01/2010

ROBIN HOOD - SEASON 3

Ο τρίτος κύκλος της σειράς του BBC, «Ρομπέν των Δασών».

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των δύο πρώτων κύκλων επεισοδίων, το ΒΒC ξαναζωντανεύει τον μύθο σε 13 νέα, συναρπαστικά επεισόδια. Σήμερα το 1ο DVD του νέου κύκλου και η συλλεκτική κασετίνα.

Εθνος - Σάββατο 09/01/2010


Τρίτη 05/01/2010 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Οι ήρωες του δάσους Mega Δράμα
21:00 Thunderbirds Alter Ξένη ταινία
21:00 Δείπνο δολοφόνων Star Ξένη ταινία
21:00 Μια Ιταλίδα απ' την Κυψέλη Alpha Κωμωδία
21:30 Αποστολή χωρισμού Σινε+ Ξένη ταινία
22:00 Ανοιχτές καρδιές Κανάλι της Βουλής Αισθηματική
23:30 Ντέιβιντ Κρόκετ, ο προστάτης των φτωχών ΕΤ3 Ξένη ταινία
00:00 Θαλάσσια έκρηξη Star Ξένη ταινία
01:00 Ο μικρός Τόνι Σινε+ Δράμα
01:45 Το νόημα της ζωής και πως να το χάσετε Star Αισθηματική κομεντί
02:15 Η αγριόγατα Alter Ξένη ταινία
02:40 Χωρίς αύριο Σινε+ Αισθηματική
04:00 Πινόκιο Star Δράμα
04:20 Εγκληματικές υποθέσεις Σινε+ Περιπέτεια