Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

The Impossible - Στο έλεος του τσουνάμι

H Summit Entertainment του Twilight saga απέκτησε πρόσφατα τα δικαιώματα για την κυκλοφορία του επόμενου φιλμ του Αντόνιο Μπαγιονά, γνωστού από το πολύ καλό «Ορφανοτροφείο». Πρόκειται για το "The Impossible", με πρωταγωνιστές τους Ναόμι Γουότς και Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, που θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Αύγουστο στην Ισπανία, για να συνεχίσει - αναμενόμενα- στην Ταϊλάνδη, αφού το θέμα της ταινίας είναι το καταστροφικό τσουνάμι του 2004. Το σενάριο υπογράφει επίσης ο σεναριογράφος του Ορφανοτροφείου, Σέρτζιο Σάντσεζ, ενώ σε όλες τις χώρες πλην της Ισπανίας (όπου θα τη διανείμει τη Warner) η ταινία θα κυκλοφορήσει από τη Summit. Σύμφωνα με τον Hollywood Reporter, το Impossible αφηγείται μια πραγματική ιστορία, όπως εκτυλίχθηκε το καλοκαίρι του 2004 στην εξωτική ακτή που χτυπήθηκε από το φαινόμενο - να υποθέσουμε ότι το πρωταγωνιστικό ζευγάρι του Stay θα ξεκινήσει την ταινία με την ξεγνοιασιά του τουρίστα για να ζήσει στη συνέχεια τον εφιάλτη. Δημοσιεύματα ήδη κάνουν λόγο για high budget ειδικά εφέ που θα αναπαραστήσουν την τεράστια καταστροφή, ενώ η ταινία περιγράφεται ως θρίλερ τρόμου. Σίγουρα για τη Summit είναι μια στροφή προς πιο ενήλικα θέματα από τα βαμπίρ της Μέγερ, ενώ το θέμα είναι αρκετά πρόσφατο για να ξυπνήσει μνήμες που θα προκαλέσουν ρίγη.

cinemag

Εξερευνείστε το Ντουμπάι μέσα απο μια τεράστια φωτογραφία


http://gigapan.org/gigapans/48492/

Ειναι μάλλον η μεγαλύτερη πανοραμική φωτογραφία του κόσμου και δειχνει το Ντουμπάι. Με τα 45 gigapixels της σας εγγυάται οτι μπορείτε να παρατηρήσετε και την παραμικρή λεπτομέρεια, αρκεί να κάνετε ζουμ !

Lost: 6x14 Sneak Peek (2)

Athens Video Art Festival

Το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών & Νέων Μέσων πραγματοποιείται στις 7,8 και 9 Μαΐου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων και την Ταινιοθήκη της Ελλάδος, στο Γκάζι.

WINTER'S BONE (2010) Trailer

Καθημερινή - Κυριακή 09/05/2010


GK: Το μέλλον είναι τώρα

Στο GK που κυκλοφορεί την Κυριακή 9 Μαΐου: Το μέλλον είναι τώρα! Αυτό που χθες ήταν επιστημονική φαντασία, σήμερα γίνεται πραγματικότητα. Στο μεγάλο αφιέρωμα του GK, διαβάστε: Καθημερινή ζωή: Από την τρισδιάστατη τηλεόραση και το ασύρματο ρεύμα ως τα ταξίδια στο διάστημα.

Ιατρική: Από τα φάρμακα που πηγαίνουν ακριβώς στον στόχο τους, μέχρι τους εξωσκελετούς που βοηθούν τους παραπληγικούς να περπατήσουν. Ενέργεια: Από τα τεράστια αιολικά πάρκα μέσα στις θάλασσες μέχρι τα παραβολικά κάτοπτρα στις ερήμους. Μεταφορές: Aπό τα πλοία που δεν καίνε πετρέλαιο μέχρι τις ατομικές συσκευές πτήσης. Κι ακόμη: Ρομπότ, ακόμη πιο έξυπνα κινητά, αυτοκίνητα που δεν τρακάρουν και ποια θα είναι τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα σε είκοσι χρόνια.

Concept posters & Synopsis for Shaun Rana's DAYS OF VICTORY


In the aftermath of the rise and fall of the New World Order, World Wars 3 & 4 have laid bare a post-apocalyptic world. The Muslim world and the West are locked in hatred toward one another. WW5 erupts. Two soldiers from each side of the conflict, sworn enemies, face off in an air strike over a desolate, nuked landscape, uninhabited for decades. They crash yet survive to continue the battle, until two days in, they stop and grudgingly align to try to overcome the horrific conditions.



The scars of heavy pollution and earthquakes leave them stranded in a barren wasteland. Left without food or transportation, 2000 miles from civilization, they are forced to use an old nuclear bunker as shelter, once used for manufacturing A.I. troops. The destruction of the world is evidenced by the ravaging death tolls of all life forms. As the clock ticks, the stark reality and ironic dependence on one another allow the once bitter seeds of hatred to blossom into a powerful alliance.


Justin Steele's 'Death and Cremation' Trailer

Δευτέρα 03/05/2010 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 War Star Ξένη ταινία
21:00 Τι είχαμε τι χάσαμε ΕΤ1 Ξένη ταινία
23:00 Αληθινά εγκλήματα Star Ξένη ταινία
23:00 Η χιονάτη και τα 7 γεροντοπαλίκαρα ΕΤ3 Αισθηματική κομεντί
23:30 Επικίνδυνο προάστιο Πρίσμα+ Δράμα
01:40 Βαλεντίν Σινε+ Δράμα
03:30 Δραπέτης της κολάσεως Star Θρίλερ