Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Ελευθεροτυπία - Σάββατο 06/08/2011

Ελεύθερος Τύπος - Σάββατο 06/08/2011

Η Χιονάτη πήρε τ’ όπλο της - Ο «ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ» ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΕ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ


Ο,τι ξέρατε για τη Χιονάτη, ξεχάστε το. Διότι του χρόνου θα δείτε μια Χιονάτη αγνώριστη. Κάτι σαν «Σίνα, η βασίλισσα της ζούγκλας», σε χειμωνιάτικη έκδοση και πιο σκοτεινή.

Το Χόλιγουντ πατάει πάνω στο παραμύθι των αδελφών Γκριμ, κρατά τους βασικούς χαρακτήρες, δίνει όμως μια άλλη εκδοχή στην πλοκή. «Η Χιονάτη και ο κυνηγός» («Snow White and the Huntsman») είναι ο τίτλος σε μια ιστορία, στην οποία ένας κυνηγός παίρνει εντολή να σκοτώσει - ποιον βάζει ο νους σας; - τη Χιονάτη.

Τον ομώνυμο ρόλο κρατά η Κρίστεν Στιούαρτ - εφηβικό είδωλο πλέον, μετά τη σειρά ταινιών «Λυκόφως» -, την κακιά βασίλισσα παίζει η λαμπερή Σαρλίζ Θερόν, τον κυνηγό ο Κρις Χέμσγουορθ (ο φετινός «Thor» της οθόνης) και τον όχι ιδιαιτέρως γοητευτικό πρίγκιπα Τσάρμινγκ, ο Σαμ Κλάφλιν.

Το κόνσεπτ θέλει τη Χιονάτη να παίρνει τ' όπλο της. Θα τη δούμε δηλαδή με σπαθί, ασπίδα, πανοπλία, σύμφωνα με όσα κοινοποιήθηκαν στο φεστιβάλ Comic-Con που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Σαν Ντιέγκο των Ηνωμένων Πολιτειών. Αλλάζουν δε τα δεδομένα για τους νάνους. Οχι, δεν θα τους ψηλώσουν · θα τους κάνουν από επτά, οκτώ. Ετσι θέλει ο σκηνοθέτης Ρούπερτ Σάντερς διότι στο τέλος της ταινίας μόνον επτά θα απομείνουν. Τους νάνους θα παίξουν οι Ιαν ΜακΣέιν, Νικ Φροστ, Ρέι Γουίνστον, Τόμπι Τζόουνς, Τζόνι Χάρις, Μπομπ Χόσκινς, Εντι Μάρσνταν και Μπρένταν Γκλίσον.


Τι έχει όμως εντέλει απομείνει από το κλασικό παραμύθι; Οχι πως το Χόλιγουντ θέλει σώνει και καλά να απομείνει κάτι... Ο παραγωγός, Τζο Ροθ, προσπάθησε να εξηγήσει γιατί αποφάσισε να κάνει κινηματογραφική διασκευή της ιστορίας των γερμανών παραμυθάδων του 19ου αιώνα και γιατί την άλλαξε τόσο. Ολοι μας, έλεγε ο Ροθ, ξέρουμε την ιστορία και έχουμε συναισθηματικό δέσιμο με τη Χιονάτη. Θέλαμε όμως - «απευθυνόμενοι σε έναν σκηνοθέτη με μεγάλη φαντασία και σε ένα σπουδαίο καστ ηθοποιών» - να δώσουμε μια άλλη διάσταση στο παραμύθι αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνικές γυρισμάτων, χωρίς όμως και να διαλύσουμε το συναισθηματικό δέσιμο του κοινού με τη Χιονάτη. «Η ιστορία θα τελειώσει, αλλά ορισμένα ερωτηματικά θα παραμείνουν μέχρι τέλους».

Κάπως σαφέστερος ως προς τους στόχους της ταινίας ήταν ο έτερος των παραγωγών, ο Πάλακ Πάτελ. Τόνισε πως πρόκειται για κινηματογραφικό εγχείρημα της κλίμακας του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών», ενώ χαρακτήρησε την ταινία «ζόρικη για άνδρες και γυναίκες».

tanea

«Έφυγε» ο Bubba Smith

Τη δεκαετία του 80 ο ηθοποιός και αθλητής του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, Bubba Smith, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood. Σήμερα βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Ο 66χρονος ηθοποιός, έγινε διάσημος από τη σειρά ταινιών που έσπασαν τα ταμεία, «Η μεγάλη των μπάτσων σχολή» (Police Academy). Συγκεκριμένα γυρίστηκαν επτά ταινίες με τις περιπέτειες των αστυνομικών, στις οποίες ο Smith υποδυόταν έναν μαθητή της σχολής. Επίσης έπαιξε με μεγάλη επιτυχία και στη σειρά Married With Children, όπως και σε αρκετές άλλες.

Παράλληλα συμμετείχε και σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, με την ομάδα Baltimore Colts, για εννέα συνεχόμενες σεζόν, ως αμυντικός.

Σύμφωνα με την έρευνα που διενήργησε η αστυνομία, ο ηθοποιός πέθανε από φυσικά αίτια.

Don't Be Afraid of the Dark (2011) Clips




The Great Dying - Web Series - Watch the entire 1st season















A lonely place to die (2011) Trailer


The Moth Diaries (2010) Posters

Κυκλοφορίες Bluray - 29/08/2011 SONY




EIGHT BELOW



HIDALGO


YOUR HIGHNESS



CIRQUE DU SOLEIL: JOURNEY OF MAN 3D (BLU-RAY 3D)



SPORTS ILLUSTRATED SWIMSUIT 2011: THE 3D-EXPERIENCE (BLU-R
AY 3D)

National Geographic - Τεύχος Αυγούστου 2011

Tower Heist (2011) Poster

Bunraku (2011) Poster

A Dangerous Method (2011) Poster

The Sitter (2011) Red Band Trailer

The Man Of Steel (2013) - 1st Official Image


Warner Bros. and Legendary Pictures have release the first official image from Zack Snyder's The Man of Steel, and it gloriously shows off actor Henry Cavill in full costume as Superman!

Tinker, Tailer, Soldier, Spy (2011) Trailer

<a href='http://video.msn.com?vid=4eb189e9-5402-4080-be75-df5d3ed96b68&mkt=en-gb&src=FLPl:embed::uuids' target='_new' title='Tinker Tailor Soldier Spy: Exclusive Movie Trailer' >Video: Tinker Tailor Soldier Spy: Exclusive Movie Trailer</a>

American Horror Story (2011) Tv Series Promo

Παρασκευή 05/08/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Πρετ α Πορτέ ΕΤ1 Κωμωδία
22:00 Η ώρα των εκτελεστών Star Ξένη ταινία
23:00 Οι παίκτες Σπορ+ Ξένη ταινία
00:25 Το σεξ και η Λουσία Πρίσμα+ Δράμα
00:45 Πέρα από τα σύνορα Star Ξένη ταινία
01:00 Χάλοουιν 6: η κατάρα Σπορ+ Ξένη ταινία
01:45 Ρομασάντα: το κυνήγι του λυκάνθρωπου Alter Τρόμου
03:45 Η αναζήτηση (quest of The Delta Knights) Alter Ξένη ταινία

Strike Back (2011) Tv Series

Apollo (2011) Poster

Gulp: Το μεγαλύτερο stop-motion video στον κόσμο γυρισμένο με Nokia N8!

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του και μετά από όλα όσα έχουμε δει στην πορεία, το Nokia N8 φαντάζει μια μακρινή ανάμνηση. Ωστόσο, η κάμερα του συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τα 12MP και τις δυνατότητες της, και καλύτερη απόδειξη αποτελεί το “Gulp”.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο stop-motion video στον κόσμο το οποίο έχει γυριστεί εξολοκλήρου με την κάμερα τριών συσκευών Nokia N8, σε μια παραλία της Νότιας Ουαλίας. Οτιδήποτε θα δείτε στο παρακάτω video είναι σε πραγματικό μέγεθος!

i-live.gr