Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

V - Season 2 ( 2011)

Κυκλοφορία Bluray - 13/12/2010 SONY



SALT (BLU-RAY STEELBOOK EXTENDED EDITION) με ελληνικούς υπότιτλους.

η ταινια θα κυκλοφορησει και σε dvd.

I Am Number Four (2011)

Teaser for illustrated PA flick BLACK SKY

Black Sky Teaser - 120110 from Halo-8 Entertainment on Vimeo.

Mark Wahlberg's Training Promo Trailer for 'The Fighter'

Terrence Malick's 'Tree of Life' Trailer Playing Before 'Black Swan'

We've confirmed with Fox Searchlight that the first full trailer for Terrence Malick's The Tree of Life debuts in front of Darren Aronofsky's Black Swan this weekend. Boy is that a hell of a sweet deal if you catch Darren's brilliant new ballet thriller (that we all love). Tree of Life is Malick's long-delayed latest epic drama, due out next May 27th, starring Brad Pitt, Sean Penn and Jessica Chastain. We really have no clue what to expect, which is why we've been anxious to finally see a trailer. I asked when it's coming online, but was told that's still TBD - so you better get out to theaters (full city/theater listing) and see Black Swan!

http://www.firstshowing.net/2010/12/01/terrence-malicks-tree-of-life-trailer-is-playing-before-black-swan/

NASA: Προαναγγελία σημαντικής ανακοίνωσης για εξωγήινη ζωή

Συζητήσεις επί συζητήσεων έχει προκαλέσει στο Ίντερνετ αινιγματική ανακοίνωση της NASA για μία συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη κατά την οποία θα ανακοινωθεί ένα μεγάλης σημασίας εύρημα για την έρευνα για εξωγήινη ζωή.

Η ανακοίνωση καλεί τους δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου για τις δύο το μεσημέρι της Πέμπτης (21:00 ώρα Ελλάδας) όπου η NASA θα κάνει δηλώσεις «για ένα εύρημα αστροβιολογίας που θα επηρεάσει την έρευνα για ενδείξεις εξωγήινης ζωής».

Αμέσως οι εικασίες άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν, όπως ότι η NASA θα ανακοινώσει ότι ανακάλυψε ίχνη βιολογικής δραστηριότητας στον Τιτάνα ή κάποιον άλλο δορυφόρο του Κρόνου ή σε άλλο πλανήτη έξω από το ηλιακό σύστημα.

Μία ματιά στα βιογραφικά των επιστημόνων (βιολόγοι και γεωλόγοι) που θα μιλήσουν δείχνει ότι ασχολούνται συστηματικά με τη δυνατότητα και τις προϋποθέσεις ύπαρξης ζωής σε άλλα αστρικά συστήματα. Για παράδειγμα ένας από τους βιολόγους που θα μιλήσουν ερευνά το πώς θα μπορούσε να υπάρχει ζωή χωρίς νερό, άνθρακα και οξυγόνο, όπως συμβαίνει στη Γη.

Περισσότερο ψύχραιμοι σχολιαστές αναφέρουν ότι η NASA δεν θα ανακοινώσει ότι «ναι, βρέθηκε εξωγήινη ζωή» αλλά, προσθέτουν, η συνέντευξη θα έχει μεγάλο επιστημονικό ενδιαφέρον.

Η συνέντευξη θα γίνει στις 2 μ.μ τοπική ώρα (εννιά ώρα Ελλάδας) την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στα γραφεία της ΝΑΣΑ στην Ουάσινγκτον.

Θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση της ΝΑΣΑ και από την ιστοσελίδα της.


http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=4606974

Les amours imaginaires (2010)

Σκηνοθεσία: ΞΑΒΙΕ ΝΤΟΛΑΝ
Σενάριο: ΞΑΒΙΕ ΝΤΟΛΑΝ
Ηθοποιοί: ΛΟΥΙ ΓΚΑΡΕΛ , ΞΑΒΙΕ ΝΤΟΛΑΝ , ΝΙΛΣ ΣΝΑΙΝΤΕΡ , ΜΟΝΙΑ ΤΣΟΚΡΙ , ΑΝ ΝΤΟΡΒΑΛ

Ελληνική Πρεμιέρα :
02/12/10

Οι "Φανταστικές αγάπες" είναι η πρωτότυπη ιστορία της μονομαχίας δύο κολλητών φίλων για την καρδιά ενός αγοριού. Ένα ασυνήθιστο ερωτικό τρίγωνο. Ο Φράνσις είναι gay, συναισθηματικός, λιγομίλητος και ντροπαλός. Τον υποδύεται ο ίδιος ο Ντολάν. Η Μαρί είναι straight, αυθάδης με ένα ιδιόρρυθμο vintage look. Ο Νικολά καινούριος στην πόλη θέλει απλώς να κάνει φίλους. Καθώς το ένα ραντεβού φέρνει το άλλο, η μία φαντασίωση διαδέχεται την άλλη. Σε ένα ταξίδι που θα πραγματοποιήσουν οι τρεις τους στην εξοχή, ο Νικολά θα πυροδοτήσει τη σχέση τους με το δίλημμα που θέτει στον Φράνσις και τη Μαρί: "Αγάπησε με ή άφησε με". Ποιος θα κερδίσει τελικά την καρδιά του Νικολά; Και τι θα διαλέξουν ο Φράνσις και η Μαρί; Η ταινία είναι μια ατέρμονη ονειροπόληση ενός παράφορου, φανταστικού έρωτα πέρα από κάθε λογική και είναι αφιερωμένη από τον Ντολάν "σε όσους αισθάνονται μόνοι στον έρωτα".


Cyrus (2010)

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΙ & ΜΑΡΚ ΝΤΙΠΛΑΣ
Σενάριο: ΤΖΕΙ & ΜΑΡΚ ΝΤΙΠΛΑΣ
Ηθοποιοί: ΚΑΘΡΙΝ ΚΙΝΕΡ , ΜΑΡΙΖΑ ΤΟΜΕΙ , ΤΖΟΝ ΣΙ ΡΑΙΛΙ , ΤΖΟΝΑ ΧΙΛ

Ελληνική Πρεμιέρα :
02/12/2010

Ο Τζον είναι διαζευγμένος, δεν έχει πλέον κοινωνική ζωή και η πρώην σύζυγός του ετοιμάζεται να ξαναπαντρευτεί. Η τύχη του δείχνει να αλλάζει όταν συναντά την γυναίκα των ονείρων του, μέχρι που ανακαλύπτει πως υπάρχει ήδη ένας άντρας με κυρίαρχο ρόλο στη ζωή της - ο γιος της.



Due Date (2010)

Σκηνοθεσία: Todd Phillips
Σενάριο: Alan R. Cohen, Alan Freedland, Adam Sztykiel, Todd Phillips, Alan R. Cohen, Alan Freedland
Ηθοποιοί: Robert Downey Jr., Zach Galifianakis, Michelle Monaghan, Jamie Foxx

Ελληνική Πρεμιέρα : 02/12/2010

Ο Peter Highman (Robert Downey Jr.) περιμένει να γίνει πατέρας για πρώτη φορά σε μόλις 5 ημέρες και βιάζεται να προλάβει την πτήση για να επιστρέψει από την Ατλάντα στο σπίτι του έτσι ώστε να βρίσκεται στο πλευρό της γυναίκας του… Οι καλύτερες προθέσεις του όμως θα καταστραφούν τελείως μετά από μια τυχαία συνάντηση με τον επίδοξο ηθοποιό Ethan Tremblay (Zach Galifianakis). Αυτό που θα ακολουθήσει είναι μια σειρά από αναποδιές σε ένα road trip που θα καταστρέψει αυτοκίνητα, φιλίες, αλλά και το τελευταίο νεύρο του Peter.

4.3.2.1 (2010)

Σκηνοθεσία: Noel Clarke, Mark Davis
Σενάριο: Noel Clarke
Ηθοποιοί: Emma Roberts, Tamsin Egerton, Ophelia Lovibond, Shanika Warren-Markland

Ελληνική Πρεμιέρα : 02/12/2010

Ενώ η Τζο (Emma Roberts) είναι εγκλωβισμένη σε μια δουλειά χωρίς μέλλον σε ένα συνοικιακό σούπερ μάρκετ, οι φίλες της βιώνουν τις δικές τους προσωπικές περιπέτειες. Η Κασσάνδρα ( Tamsin Egerton) πετάει για Νέα Υόρκη, για να συναντήσει τον διαδικτυακό της φίλο. Η Κέρυς (Shanika Warren-Markland) έχει ξεκινήσει τη μοναχική της εκστρατεία, παλεύοντας για την ελευθερία των γυναικών, και η Σάνον (Ophelia Lovibond) ξεκινάει ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή για να συναντήσει τον Δημιουργό της...Αλλά μια τυχαία συνάντηση με μια συμμορία κλεφτών διαμαντιών κάνει τις ξεχωριστές τους πορείες όχι μόνο να διασταυρωθούν, αλλά και να αλλάξουν για πάντα. Αυτές οι 4 κοπέλες θα περάσουν 3 μέρες που δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ, σε 2 διαφορετικές πόλεις. Και αυτό βέβαια... αν επιβιώσουν.

Ξεκίνησε η υποβολή ταινιών για τα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

Ξεκίνησε την Τετάρτη η υποβολή των ταινιών μεγάλου μήκους για την απονομή των βραβείων του 2011 της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Νωρίτερα, είχε ξεκινήσει και η υποβολή των ταινιών για τις μικρού μήκους ταινίες.

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων για τις ταινίες μεγάλου μήκους (μυθοπλασίας και τεκμηρίωσης) ξεκίνησε την Τετάρτη και δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ταινίες που προβλήθηκαν από 1η Ιανουαρίου 2010 έως 31 Δεκεμβρίου 2010.

Οι υποψηφιότητες θα ανακοινωθούν μέσα στον Φεβρουάριο του 2011 και η τελετή απονομής των βραβείων προγραμματίζεται για τον Μάρτιο του 2011.

Πληροφορίες και αιτήσεις μπορεί κανείς να βρει στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας, www.hellenicfilmacademy.gr

Στην πρώτη απονομή των βραβείων της Ακαδημίας, ο Κυνόδοντας του Γιώργου Λάνθιμου απέσπασε πέντε διακρίσεις, μεταξύ αυτών της καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας, ενώ το βραβείο α' ανδρικού ρόλου απονεμήθηκε στον Αντώνη Καφετζόπουλο και του α' γυναικείου ρόλου στη Μίνα Ορφανού.

Newsroom ΔΟΛ

Πέμπτη 02/12/2010 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Ου φονεύσεις Star Ξένη ταινία
21:05 Η συμμορία των τεσσάρων Σινε+ Δράμα
23:40 Μοιραίος χαρακτήρας Σινε+ Δράμα
00:00 Κάλλας για πάντα ΕΤ1 Δράμα
01:00 Ο ποδηλάτης Πρίσμα+ Δράμα
01:40 Αμάξι Πολυτελείας Σινε+ Δράμα
02:00 Μην ξαναγυρίσεις Star Ξένη ταινία
04:25 Φύγε εσύ μείνε εσύ Σινε+ Δράμα