Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Με διπλή 3D κάμερα και Android η πρώτη ταμπλέτα της LG

Η νοτιοκορεατική LG Electronics ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι ο πρώτος της υπολογιστής ταμπλέτα θα κάνει ντεμπούτο στις ΗΠΑ το Μάρτιο με την προοπτική «να δημιουργήσει νέα τάση στην παγκόσμια αγορά». Το G-Slate, βασισμένο στο λειτουργικό σύστημα της Google, θα μπορεί να βιντεοσκοπεί σε τρεις διαστάσεις και θα συνοδεύεται από ειδικά γυαλιά.

Η ταμπλέτα της LG έχει οθόνη με διαγώνιο 8,9 ιντσών, λίγο μικρότερη από την οθόνη των 9,7 ιντσών του iPad και λίγο μεγαλύτερη από τις 7 ίντσες του Samsung Galaxy.

Στην οπίσθια όψη, το G-Slate έχει διπλή κάμερα για τη λήψη στερεοσκοπικών εικόνων και βίντεο, ενώ μία ακόμα κάμερα υπάρχει στην μπροστινή όψη για βιντεοκλήσεις. Η ταμπλέτα θα συνοδεύεται από ειδικά γυαλιά με έναν κόκκινο και έναν μπλε φακό.

Οι ημερομηνίες διάθεσης σε αγορές εκτός των ΗΠΑ θα ανακοινωθούν εντός του Φεβρουαρίου, διευκρίνισε η LG, τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων.

«Ο υπολογιστής-ταμπλέτα της LG αναμένεται να δημιουργήσει νέα τάση στην παγκόσμια αγορά καθώς και στη Βόρειο Αμερική» αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Tο G-Slate τρέχει την έκδοση Honeycomb του Android, ειδικά σχεδιασμένη για φορητές συσκευές με σχετικά μεγάλες οθόνες αφής.

Στις ΗΠΑ, η ταμπλέτα θα διατίθεται από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας T-Mobile, η τιμή του όμως δεν έχει ανακοινωθεί.

Από την Τετάρτη, η T-Mobile προσφέρει και μία ακόμα ταμπλέτα, το Streak 7 της Dell.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press

T3 - Τεύχος Φεβρουαρίου 2011

Reunite Them! “BRING THEM BACK!”

Thousands of pieces of Greek antiquities are hosted in the British Museum. Our campaign does not ask for the return of those.
We ask for the return of the Parthenon sculptures in Greece and the Reunification of the Monument.
We, the users of the Internet obtain power and we are able to mobilize the international public opinion. Our goal can be achieved this way.
Do you believe this is fair? If yes, help this goal come true.
Say your own “BRING THEM BACK!”


Η Υπογραφή (2010)

Ελληνική Πρεμιέρα 03/02/2011

Η Άννα, μια νεαρή ιστορικός τέχνης ετοιμάζει ένα τιμητικό αφιέρωμα στο έργο της ζωγράφου, Μαρίας Δήμου. Στο πλευρό της για να την βοηθήσει είναι ο σύντροφος της Δήμου, Άγγελος. Μαζί θα ξετυλίξουν το κουβάρι της ζωής της Μαρίας, της οποίας τον θάνατο τυλίγει ένα πέπλο μυστηρίου. Αυτοκτονία ή δολοφονία; Η Άννα σταδιακά βυθίζεται γοητευμένη στη ζωή της ζωγράφου, σύντομα, όμως, θα ανακαλύψει πως ο Άγγελος κρύβει πολλά μυστικά...


Το Ετερον Ημισυ (2011)

Ελληνική Πρεμιέρα 03/02/2011

Έτερον Ήμισυ είναι ο τίτλος της ταινίας του Βαγγέλη Σεϊτανίδη με τους Κρατερό Κατσούλη, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Κατερίνα Παπουτσάκη και Γιάννη Ζουγανέλη.

Ποιά είναι η αληθινή ιστορία του Αδάμ και της Εύας; Τι ρόλο έπαιξε η Τούλα στη δημιουργία του κόσμου; Είναι αλήθεια ότι ο Θεός μάς έπλασε σε σετάκια των δύο τεμαχίων; Μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε για να βρούμε το μισό που μας λείπει;

Ο Φαίδων και η Βίκυ δεν αναρωτήθηκαν ποτέ για όλα αυτά. Πετυχημένοι θεραπευτές γάμου και σύζυγοι, δίδασκαν πάντα με ακλόνητη σιγουριά ότι το ταίρι σου το φτιάχνεις, δεν το βρίσκεις. Ώσπου συνάντησαν ένα ζευγάρι διαφορετικό απ’ όλα τα άλλα.

Ένα ζευγάρι που δε χωρά κάτω από τις ταμπέλες «υγιές» ή «προβληματικό». Ένα ζευγάρι ενωμένο σαν μια γροθιά… στο στομάχι του Φαίδωνα και της Βίκυ, που για πρώτη φορά βλέπουν πόσο απέχει ο δικός τους «πετυχημένος» γάμος από ένα γάμο αληθινά ταιριαστό.

Πόσο αργά είναι για να πάρουν τη ζωή τους αλλιώς; Θα το μάθουν μέσα από μια απολαυστική σειρά κωμικών καταστάσεων που θα τους οδηγήσουν στο δικό τους παράδεισο.

Chéri (2009)

Ελληνική Πρεμιέρα 03/02/2011

Πρόκειται για ένα ρομαντικό δράμα με φόντο το Παρίσι της Belle Epoque, λίγο πριν τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Μία ομάδα γυναικών, συνοδών πολυτελείας έχει αναδειχθεί σε πολύ διάσημη και εύπορη ελίτ.

Η Madame Peloux (Kathy Bates) μια πόρνη, που έχει πλέον αποσυρθεί από το επάγγελμα, αντιλαμβάνεται πως ο 19χρονος γιος της, που φέρει το ψευδώνυμο Cheri (Rupert Friend), έχει καταφύγει σε έναν φανταστικό κόσμο και δεν βρίσκει κανένα νόημα στην πραγματική ζωή του.

Έτσι, ζητά από τη φίλη και συνάδελφό της Lea (Michelle Pfeiffer), που εξακολουθεί να διατηρεί την απαράμιλλη ομορφιά και τη φρεσκάδα της, να τον αναλάβει και να του δώσει μία διέξοδο μέσα από τα μυστικά του γυναικείου σώματος και του έρωτα.

Αυτό που δεν είχε προβλέψει είναι ότι ο Cheri και η Lea, παρά τη διαφορά ηλικίας τους θα ερωτευτούν πραγματικά.

Η Madame Peloux, που δεν έχει καταλάβει το πάθος που τους ενώνει, αποφασίζει να αρραβωνιάσει τον Cheri με μία κοπέλα της ηλικίας του. Ωστόσο, ο χωρισμός του ζευγαριού δε θα είναι καθόλου εύκολος.


Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της διάσημης γυναίκας του θεάτρου Colette (Sidonie Gabrielle Colette, 1873-1954), που έγραψε επίσης το φανταχτερό Gigi. Το ίδιο βιβλίο έχει γίνει ξανά ταινία τέσσερις φορές, αλλά οι τρεις ήταν για την τηλεόραση. Η κινηματογραφική εκδοχή ήταν του 1950 από τον Pierre Billon, αλλά δεν είχε γνωρίσει επιτυχία.

Burlesque (2010)

Ελληνική Πρεμιέρα 03/02/2011

Η Ali είναι μία κοπέλα από την επαρχία με καταπληκτική φωνή που αποφασίζει να αφήσει τη δύσκολη ζωή και το αβέβαιο μέλλον της στη μικρή πόλη που ζει και να κυνηγήσει τα όνειρά της στο Λος Αντζελες. Όταν στο δρόμο της βρεθεί το κλαμπ "Burlesque Lounge" - ένα μεγαλοπρεπές θέατρο που ανεβάζει μια εμπνευσμένη, αλλά χωρίς πολλούς θεατές, παράσταση - η Ali θα γνωρίσει την Tess, την ιδιοκτήτρια και διευθύντρια του κλαμπ που θα της προσφέρει δουλειά σαν σερβιτόρα.

Τα εξωφρενικά κοστούμια και οι τολμηρές χορογραφίες θα γοητεύσουν την Ali, η οποία υπόσχεται στον εαυτό της ότι μια μέρα θα ανέβει κι εκείνη στο σανίδι. Τo «Burlesque» είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς για μια μεγάλη μερίδα μουσικόφιλων, καθώς σηματοδοτεί το πρωταγωνιστικό ντεμπούτο της Christina Aguilera, αποτελεί την πρώτη ταινία που εμφανίζεται η Cher εδώ και 7 χρόνια.

127 Hours (2010)

Ελληνική Πρεμιέρα 03/02/2011.

127 Ώρες (127 Hours) είναι ο τίτλος της ταινίας του Ντάνι Μπόιλ με τους Τζέιμς Φράνκο, Λίζι Καπλάν, Κέιτ Μάρα, Έιμπερ Τάμπλιν, Κλεμάνς Ποεσί, Κέιτ Μπάρτον.

Το φιλμ «127 ΩΡΕΣ» είναι η αληθινή ιστορία της ξεχωριστής περιπέτειας του ορειβάτη Άρον Ράλστον (Τζέιμς Φράνκο) να επιβιώσει υπό αντίξοες συνθήκες, όταν ένας τεράστιος βράχος του έσπασε το χέρι, παγιδεύοντάς τον σε ένα απομονωμένο φαράγγι στην Γιούτα.

Τις επόμενες πέντε ημέρες ο Ράλστον ελέγχει τη ζωή του και επιβιώνει αφού καταφέρνει ν’ απελευθερωθεί με ότι μέσα διαθέτει από έναν τείχος 22 μέτρων και πεζοπορία 8 χιλιομέτρων, έως την τελική του διάσωση.

Μέσα από αυτό το ταξίδι, ο Ράλστον θυμάται τους φίλους του, την αγαπημένη του (Κλεμάνς Ποεσί), την οικογένειά του και τους δυο αναρριχητές (Έιμπερ Τάμπλιν, Κέιτ Μάρα) που συνάντησε πριν το ατύχημα. Θα είναι άραγε τα δύο τελευταία άτομα που συνάντησε;

Blue Valentine (2010)

Ελληνική Πρεμιέρα 03/02/2011

Blue Valentine, είναι ο τίτλος της ταινίας του Ντέρεκ Σίανφρανς με τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Μισέλ Γουίλιαμς.

Το BLUE VALENTINE είναι η ιστορία της αγάπης που βρίσκουμε και της αγάπης που χάνουμε, η ιστορία της οποίας η αφήγηση γίνεται με στιγμές στο παρελθόν και στιγμές στο παρόν.

Πλημμυρισμένοι με ρομαντικές αναμνήσεις του έρωτα τους, ο Ντιν και η Σίντυ χρησιμοποιούν ένα βράδυ προσπαθώντας να σώσουν το γάμο τους που πεθαίνει.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Μισέλ Γουίλιαμς πρωταγωνιστούν σε αυτό το ειλικρινές πορτραίτο μιας σχέσης που φτάνει στο τέλος της.

Chevy's Transformers Super Bowl Spot!

Trailer for 'Monogamy' with Chris Messina & Rashida Jones

Battle: Los Angeles (2011)

Something Borrowed (2011)

Dylan Dog: Dead of Night (2011)

Τετάρτη 02/02/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Casino Royale Star Ξένη ταινία
21:20 Μότσαρτ για πάντα Σινε+ Ξένη ταινία
00:00 Το νησί ΕΤ1 Ξένη ταινία
01:05 Το σημάδι του σκορπιού Σινε+ Περιπέτεια
02:35 Χωρίς αγάπη Σινε+ Δράμα
02:45 Νύχτες του Χάρλεμ Star Κωμωδία
04:05 Deceptions ii: Edge of deception Σινε+ Ξένη ταινία