Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Οι Scorpions έρχονται Ελλάδα για τρεις ξεχωριστές συναυλίες

Σε μια ιστορική αναδρομή από την αρχή της καριέρας τους μέχρι σήμερα, αλλά και σε καινούριες συνθέσεις, το θρυλικό συγκρότημα των Scorpions επιστρέφει στην Ελλάδα για τρεις μοναδικές συναυλίες στο Θέατρο Λυκαβηττού 11, 12 και 14 Σεπτεμβρίου.

Όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί, σε παγκόσμια "πρώτη" και κάτω από τα φώτα του MTV Unplugged, οι μοναδικοί «Σκορπιοί», θα τραγουδήσουν όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και τραγούδια που δεν έχουν παιχτεί ποτέ ζωντανά. 12 μουσικοί στη σκηνή, κλασικά έγχορδα και special guests, θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές στο ελληνικό κοινό που μετρά τρία χρόνια από την τελευταία τους συνάντηση.

Το μοναδικό αυτό "project" θα παρουσιαστεί αποκλειστικά στην Ελλάδα και θα μαγνητοσκοπηθεί για να κυκλοφορήσει σε DVD που θα κυκλοφορήσει σε 47 χώρες.

Η σειρά συναυλιών MTV Unplugged ξεκίνησε το 1990 με τον Paul McCartney. Πολύ σύντομα καθιερώθηκε σαν ένας μοναδικός θεσμός, όπου μεγάλοι καλλιτέχνες της διεθνούς μουσικής σκηνής παρουσίαζαν τα τραγούδια τους με έναν διαφορετικό τρόπο. Πολλές από αυτές τις συναυλίες μαγνητοσκοπήθηκαν και κυκλοφόρησαν γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία.

Οι Scorpions διάλεξαν την Ελλάδα όχι τυχαία, καθώς είναι γνωστή η λατρεία των Ελλήνων για τους "Σκορπιούς". Το 'Scorpions Best' παραμένει το πρώτο σε πωλήσεις άλμπουμ στη χώρα μας και το κοινό που παρακολούθησε τις συναυλίες τους στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ξεπερνά τις 200.000.

Ο τραγουδιστής των Scorpions Klaus Meine, είπε για το νέο αυτό συναρπαστικό ταξίδι: «Τον περασμένο Δεκέμβριο αποφασίσαμε να σταματήσουμε. Έτσι όταν μας έγινε αυτή η πρόταση από την εταιρία μας Sony Music, υπήρχαν κάποια ερωτηματικά. Σε ένα πράγμα όμως συμφωνήσαμε όλοι από την πρώτη στιγμή: αν πρόκειται να το κάνουμε, θα το κάνουμε στην Ελλάδα!

Οι Έλληνες είναι οι μεγαλύτεροι θαυμαστές μας- αυτός είναι ο κύριος λόγος που αποφασίσαμε να κάνουμε το project στην Αθήνα. Επιστρέφουμε για να αποδείξουμε ότι οι Έλληνες είναι μέσα στην καρδιά μας όλα αυτά τα χρόνια. Επιλέξαμε το θέατρο του Λυκαβηττού και όχι κάποιον από τους μεγάλους χώρους που έχουμε παίξει στο παρελθόν -όπως το Καραϊσκάκη- γιατί για αυτό το project θέλαμε έναν μικρότερο και πιο ζεστό χώρο. Έτσι αποφασίσαμε να παίξουμε μερικές μέρες σε αυτό το πολύ όμορφο θέατρο. Έχουμε ξαναπαίξει στο Λυκαβηττό και θυμόμαστε ακόμα ότι όταν φτάσαμε υπήρχαν fans παντού! Είχαν σκαρφαλώσει στα βράχια γύρω από το θέατρο, ήταν πραγματικά συγκλονιστικό!

Ανυπομονούμε να βρεθούμε πάλι στην Αθήνα και να προσφέρουμε κάτι μοναδικό στους Έλληνες θαυμαστές μας!»

Οι Scorpions, ένα από τα μακροβιότερα και πιο επιτυχημένα ροκ συγκροτήματα στον κόσμο, σχηματίστηκαν στο Ανόβερο της Γερμανίας το 1969. Έμειναν ενεργοί όλα αυτά τα χρόνια, κυκλοφορώντας δεκάδες άλμπουμ, ενώ σε ότι αφορά τις πωλήσεις των δίσκων τους, αυτές ξεπερνούν τα 80 εκατομμύρια αντίτυπα!

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται στα 38 ευρώ, και 30 ευρώ για τα φοιτητικά- ανέργων (ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων). Στις συναυλίες, στις 11 & 12 Σεπτεμβρίου, οι θεατές θα κάθονται στις κερκίδες και σε καθίσματα στο χώρο μπροστά από τη σκηνή, ενώ στις 14 Σεπτεμβρίου οι θεατές θα κάθονται στις κερκίδες του θεάτρου και όρθιοι στο χώρο μπροστά από τη σκηνή.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από τα www.viva.gr, Ticket House, καταστήματα Public και Παπασωτηρίου, www.weticket.gr.

protothema

Ender's Game (2013) Posters


The Time Being (2013) Trailer


The Conspiracy (2013) Poster


Έθνος - Κυριακή 07/07/2013


Real News - Κυριακή 07/07/2013


Δευτέρα 01/07/2013 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Ματωμένο διαμάντι Star Περιπέτεια
22:00 Ο Δρ. T και οι γυναίκες Alpha Αισθηματική κομεντί
03:00 Παλιρροϊκό Κύμα Star Ξένη ταινία

Καθημερινή - Κυριακή 07/07/2013