Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Αδιανόητες Πράξεις - Unthinkable (2010)

Κυκλοφορία: 05/07/2010 ODEON

Όταν ένας τρομοκράτης με ειδικότητα στις πυρηνικές εκρήξεις (Μάικλ Σιν, Underworld), τοποθετεί εκρηκτικούς μηχανισμούς σε 3 διαφορετικές πόλεις της Αμερικής, η αντι-τρομοκρατική υπηρεσία εξαπολύει κυνηγητό εναντίον του και καταφέρνει να τον συλλάβει. Όμως οι τοποθεσίες που βρίσκονται οι βόμβες παραμένουν άγνωστες. Έχοντας για εχθρό τον χρόνο, η πράκτορας του FBI Χέλεν Μπρόντι (Κάρι Αν Μος ? Disturbia) συνεργάζεται με έναν μυστηριώδη ανακριτή, γνωστό ως «H» (Σάμιουελ Λ. Τζάκσον), του οποίου οι αδίστακτοι μέθοδοι λέγεται πως φέρνουν αποτελέσματα. Σύντομα θα αρχίσει ένα ριψοκίνδυνο παιχνίδι εξουσίας μεταξύ της Μπρόντι, του «Η» και του τρομοκράτη, του οποίου οι εξέλιξη θα οδηγήσει σε πραγματικά αδιανόητες πράξεις!

Crazy Heart (2009)

Κυκλοφορία: 05/07/2010 ODEON

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζεφ Μπρίτζες δίνει την καλύτερη ερμηνεία της καριέρας του στο CRAZY HEART, μια συναρπαστική ιστορία που ακολουθεί την πορεία ενός τραγουδιστή της κάντρι προς την λύτρωση.

Ο Μπρίτζες υποδύεται τον Μπαντ Μπλέικ, έναν κατεστραμμένο αλκοολικό τραγουδιστή, που βρίσκει την σωτηρία με την βοήθεια της Τζιν (Μάγκι Γκίλενχαλ), μιας δημοσιογράφου που καταφέρνει να διεισδύσει στην ψυχή του. Θα μπορέσει ο Μπαντ να δαμάσει την άγρια ψυχή του και να επανέλθει στο προσκήνιο;

Δημιουργια - Creation (2009)

Κυκλοφορία: 05/07/2010 ODEON

Από τον σκηνοθέτη Τζον Άμιελ («Διπλή Παγίδα») και τον σεναριογράφο Τζον Κόλι («Master and Commander: Στα Πέρατα του Κόσμου») έρχεται το ?Creation?, μια ξεχωριστή ιστορία αγάπης με πρωταγωνιστή τον Πολ Μπέτανι («Ένας Υπέροχος Άνθρωπος») στον ρόλο του Δαρβίνου. Η ταινία αποτελεί την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου «Annie's Box», που έχει γράψει ο τρισέγγονος του Δαρβίνου, χρησιμοποιώντας την αλληλογραφία και ημερολόγια της οικογένειας.

Μια αποκαλυπτική ματιά στην ζωή ενός σπουδαίου επιστήμονα, στην οικογένεια και στην αγάπη για την θρησκόληπτη γυναίκα του, που υποδύεται η Τζένιφερ Κόνελι («Ρέκβιεμ για ένα Όνειρο») καθώς, διχασμένος ανάμεσα στην επιστήμη και την πίστη, αγωνίζεται να ολοκληρώσει το θρυλικό του βιβλίο "On the Origin of Species", το οποίο θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα βιβλία όλων των εποχών.

Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι: Η Κλοπή της Αστραπής (2010)

Κυκλοφορει σε Dvd & Bluray 05/07/2010 ODEON

Ο Κρις Κολόμπους ("Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος", "Ο Χάρι Πότερ και η Κάμαρα με τα Μυστικά") παρουσιάζει την αρχή μιας σειράς από κινηματογραφικές περιπέτειες, που αναμένεται να συναρπάσει το κοινό παγκοσμίως. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ρικ Ράιορνταν, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο της best seller σειράς "Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι", ενώ κυκλοφορεί και στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Πάπυρος. Οι ιστορίες του Πέρσι Τζάκσον είναι εμπνευσμένες από την ελληνική μυθολογία, τοποθετώντας τους 12 Θεούς του Ολύμπου στην σύγχρονη εποχή.

Ο επιρρεπής σε μπελάδες Πέρσι Τζάκσον αντιμετωπίζει προβλήματα στο σχολείο, αλλά αυτό είναι το λιγότερο που θα έπρεπε να τον απασχολεί. Αν και βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα, οι Θεοί του Ολύμπου μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από τα βιβλία μυθολογίας του Πέρσι στην πραγματική ζωή. Ο Πέρσι μαθαίνει πως ο πραγματικός του πατέρας είναι ο Ποσειδώνας, Θεός της θάλασσας, πράγμα που σημαίνει πως ο Πέρσι είναι ημίθεος. Παράλληλα, ο Δίας κατηγορεί τον Πέρσι για την κλοπή της αστραπής του, η οποία αποτελεί όπλο μαζικής καταστροφής. Μια συγκλονιστική περιπέτεια, που κρύβει αμέτρητους κινδύνους, ξεκινά για τον Πέρσι?

Οι Ορδές Της Εκδίκησης - La Horde (2009)

Παρίσι, βόρεια προάστια. Τέσσερις διεφθαρμένοι αστυνομικοί σκοπεύουν να εκδικηθούν το θάνατο του συναδέλφου και φίλου τους από μία αδίστακτη συμμορία. Προκειμένου να τους αιφνιδιάσουν αποφασίζουν να επιτεθούν εκεί που βρίσκεται το αρχηγείο τους σε έναν εγκαταλελειμμένο ουρανοξύστη που στο παρελθόν στέγαζε εργατικές κατοικίες.Καθώς η σύγκρουση μεταξύ των αστυνομικών και των μελών της συμμορίας βρίσκεται σε εξέλιξη και οι πυροβολισμοί τρομοκρατούν τους ελάχιστους εξαθλιωμένους κατοίκους του ουρανοξύστη, συμβαίνει το αδιανόητο: ορδές διψασμένων αιμοβόρων πλασμάτων εισβάλλουν από παντού και καταδιώκουν ανελέητα όποιον βρεθεί μπροστά τους. Ξαφνικά βρίσκονται όλοι παγιδευμένοι με ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης.

Κυκλοφορία / release: 02/07/2010 AUDIOVISUAL

Το Λουλούδι Της Ερήμου - Desert Flower (2009)

Από την έρημο της Σομαλίας στις πιο λαμπερές πασαρέλες του κόσμου.

Η 12χρονη Γουόρις ζει σ’ ένα χωριό νομάδων στην έρημο της Σομαλίας. Όταν καταλαβαίνει ότι ο πατέρας της έχει αποφασίσει να την παντρέψει με έναν 70χρονο βοσκό, το σκάει από το σπίτι της και πηγαίνει στην πρωτεύουσα Μογκαντίσου στη γιαγιά της. Εκείνη όμως, ντροπιασμένη από την συμπεριφορά της εγγονής της, τη στέλνει εσώκλειστη να δουλέψει ως καθαρίστρια στην πρεσβεία της Σομαλίας στο Λονδίνο, κοντά σε κάποιους συγγενείς. Αργότερα, βρίσκει δουλειά ως καθαρίστρια σε ένα εστιατόριο, αλλά σύντομα η τύχη θα της χαμογελάσει όταν τραβά την προσοχή του διάσημου φωτογράφου Τέρι Ντόναλντσον. Από εκείνη τη στιγμή και με τη βοήθεια της καλής της φίλης Μέριλυν, η ζωή της θα αλλάξει για πάντα...

Κυκλοφορία / release: 02/07/2010 AUDIOVISUAL

CAPTAIN HARLOCK and GAIKING movie teasers!



Tron : Legacy (2010)



Paranormal Activity 2 Teaser Trailer

Second Teaser for Johnny Depp's Animated Rango

First Teaser for Johnny Depp's Animated Rango

You Will Meet a Tall Dark Stranger (2010)

The Sorcerer's Apprentice (2010)

Τετάρτη 30/06/2010 - Ταινίες στην ελληνική TV

21:00 Χιντάλγκο: Καλπάζοντας στην έρημο Star Ξένη ταινία
23:30 Οι ωραίοι δεν πεθαίνουν στο Ντένβερ ΝΕΤ Ξένη ταινία
23:30 Τελευταία υπεράσπιση Πρίσμα+ Ξένη ταινία
01:30 Έρωτας δολοφόνος Alter Θρίλερ
02:30 Edison Star Περιπέτεια
03:15 Οταν η Ρια γνώρισε τον Σιά Alter Ξένη ταινία