Προσεχώς

Προσεχώς


Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Nokia N8: HD, Dolby & HDMI




Για πολλούς η είδηση του νέου κινητού της Nokia πέρασε στα ψιλά. Άλλο ένα κινητό είπαν στην αγωνία της εταιρίας να διατηρήσει τη πρώτη θέση της, απέναντι στο σκληρό ανταγωνισμό της εποχής.

Όμως το Nokia N8 δεν είναι ένα απλό κινητό τι κι αν βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Symbian 3 της ίδιας της Nokia.

Το N8 αποτελεί προϊόν συνεργασίας της Nokia με τη Dolby, έτσι αποτελεί το πρώτο smartphone με ήχο Dolby Digital Plus, εικόνα HD και έξοδο HDMI! Είπατε τίποτε;

Το Νοkia Ν8 δεν είναι μόνο ένα κινητό media player αλλά και μια βιντεοκάμερα με ικανότητα εγγραφής βίντεο ΗD 720/25p καρά H.264 (ΜPEG-4).

Η φωτογραφική του ανάλυση είναι 12Mpixels, τα οπτικά του Cal Zeiss ενώ το φλας της «πηγάζει» από λάμπα Xenon για πιο φυσικό φως.

Η οθόνη του είναι τεχνολογίας OLED μεγέθους 3,5 ιντσών (δηλαδή 16:9) αφής με ανάλυση 640x360 pixels. Το πλήθος των αισθητήρων του κινητού είναι επιταχυνσιόμετρο, μαγνητόμετρο (για πυξίδα), προσέγγισης και εξωτερικού φωτισμού (όπως στις τηλεοράσεις).

H έξοδος HDMI επιτρέπει στο N8 να συνδέεται κατευθείαν με τη καλή μας τηλεόραση ώστε να δούμε τις λήψεις μας και ότι άλλο έχουμε αποθηκευμένο στη 16GB μνήμη του.

Ακόμη υπάρχει Bluetooth 3.0, USB 2.0, Wi-Fi, GPS με δωρεάν χάρτες, υποδοχή ακουστικών 3,5 χλστ. και ένα πλήθος άλλα χαρακτηριστικά.

Τα λειτουργικό Symbian 3 παρέχει τρεις διαφορετικές «οθόνες», αγγίγματα, τσιμπήματα και άλλα κόλπα με τα δάκτυλα στη οθόνη για να κάνουμε ζουμ, σκρολ και ξεφύλλισμα. Υπάρχει υποστήριξη με ειδικό τσιπάκι γραφικών και εξαιρετική διαχείριση μνήμης.

Παράλληλα το κινητό έχει ένα πλήθος από widgets για άμεση πρόσβαση σε διάφορα site με βίντεο και social media. Μου θυμίζει πολύ τη web πλευρά των τηλεοράσεων που κυκλοφόρησαν τελευταία.

Με άλλα λόγια το N8 είναι το Ν95 του 2010-2011!


Καθημερινή - Σάββατο 08/05/2010

History Channel- «Η ιστορία της εξέλιξης» : «Σαγόνια»

Mη χάσετε το 1ο DVD «Σαγόνια» και τη Συλλεκτική θήκη

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στην εξέλιξη της ζωής. Επιτρέπει στα ζώα να σκοτώνουν, να σφάζουν και να καταβροχθίζουν. Από τα κοφτερά δόντια ενός καρχαρία ώς τους απειλητικούς κυνόδοντες ενός λιονταριού, τα σαγόνια έχουν εξελιχθεί έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στη μάχη μεταξύ αρπακτικού και θηράματος. Ωστόσο, το ερώτημα είναι πώς ακριβώς αναπτύχθηκαν αυτά τα αξεπέραστα δολοφονικά εργαλεία...

Το 99% των ζωντανών οργανισμών, που εμφανίστηκαν επάνω στη Γη πριν από 4.500 εκατομμύρια χρόνια, εξαφανίστηκε. Μόνο το 1% κατάφερε να επιβιώσει, γιατί γνώριζε το μυστικό... Ποιο ήταν αυτό; Η ικανότητα της εξέλιξης! Αυτήν ακριβώς τη μεταβλητή διαδικασία, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των οργανισμών, τις βιολογικές αλλά και συμπεριφορικές καινοτομίες, που μας κρατούν όλους στη Γη, μελετά η νέα συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ του History Channel. Με ζωντανές λήψεις από τον φυσικό κόσμο και τα πειραματικά εργαστήρια, θεαματικά γραφικά και κινηματογραφημένη δράση μπορείτε να παρακολουθήσετε, με τον πιο παραστατικό τρόπο, τον αιώνιο αγώνα κάθε οργανισμού για ζωή.

O Ozzy Osbourne στην Ελλάδα !

Ο τεράστιος, ο λατρεμένος ανά την υφήλιο Prince of Darkness, έρχεται να ροκάρει στο TerraVibe Park το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και να μας παρουσιάσει επιτυχίες από την εποχή των Black Sabbath έως το φετινό δέκατο προσωπικό του album “Scream”, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του!

Ο Ozzy Osbourne, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου με την τεράστια παρουσία του θα αλώσει τη σκηνή του TerraVibePark και θα μας χαρίσει στιγμές τρομακτικής συγκίνησης!!!
Μια εκρηκτική συναυλία για τους λάτρεις του πραγματικού ροκ!

Πληροφορίες Εισιτηρίων:

Η ημερομηνία έναρξης προπώλησης των εισιτηρίων θα ανακοινωθεί σύντομα!

Τιμές Εισιτηρίων:

Τα πρώτα 2500 εισιτήρια κοστίζουν 39 €
Μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο γενικής εισόδου θα κοστίζει 45 €
Το εισιτήριο της διακεκριμένης θέσης κοστίζει 75 €
Το εισιτήριο στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα κοστίζει 50 €

DAMNED BY DAWN

Damned By Dawn - Official Movie Trailer from The Amazing Krypto Bros on Vimeo.


http://www.damnedbydawnmovie.com/

I Spit On Your Grave (2010) Poster

O Τζέιμς Κάμερον «έπεισε τη NASA να στείλει 3D κάμερα στον Αρη»

Έχοντας ολοκληρώσει το έργο του στο φανταστικό φεγγάρι Πανδώρα, ο σκηνοθέτης του Avatar στρέφει την προσοχή του σε έναν άλλο εξωγήινο κόσμο. Ο Τζέιμς Κάμερον φέρεται να έπεισε τη NASA να εξοπλίσει με τρισδιάστατη κάμερα το επόμενο ρομπότ που θα εξερευνήσει τον Αρη.

Η κάμερα θα τοποθετηθεί στην κορυφή του τροχοφόρου ρομπότ Cusiosity (Περιέργεια), το οποίο προγραμματίζεται να εκτοξευτεί το 2011, γράφει η εφημερίδα Pasadena Star News, η οποία μίλησε στον βραβευμένο σκηνοθέτη.

Το 2007, το Εργαστήριο Αεριώθησης (JPL) της NASA αποφάσισε να να μην εξοπλίσει το ρομπότ με στερεοσκοπικά μάτια, καθώς η προετοιμασία της αποστολής είχε συναντήσει σημαντικές καθυστερήσεις και υπερβάσεις του προϋπολογισμού.

Φέτος τον Ιανουάριο, όμως, ο Κάμερον συναντήθηκε με τον διοικητή της NASA Τσαρλς Μπόλντεν και τον έπεισε ότι η τρισδιάστατη κάμερα θα βοηθούσε στην δημόσια προβολή της αποστολής.

«Ήταν πολύ ανοιχτός στην ιδέα. Η πρώτη μας συνάντηση πήγε πολύ καλά» δήλωσε ο Κάμερον στην εφημερίδα.

Ο σκηνοθέτης θα βοηθήσει τώρα στην ανάπτυξη της διπλής κάμερας, την οποία θα κατασκευάσει η καλιφορνέζικη εταιρεία Malin Space Science.

Ο βραβευμένος με Όσκας κινηματογραφιστής έχει μεγάλη τεχνική εμπειρία στο θέμα, δεδομένου ότι συμμετείχε ενεργά στην ανάπτυξη του συστήματος τρισδιάστατης, «εικονικής» βιντεοσκόπησης με το οποίο γυρίστηκε το Avatar.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press

Σάββατο 01/05/2010 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Ο ήρωας του βυθού Star Κινούμενα Σχέδια
21:20 Ο γάμος της Μπέτσι Σινε+ Ξένη ταινία
22:30 Scarfies Πρίσμα+ Ξένη ταινία
22:45 Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος Star Ξένη ταινία
23:00 Ακόμα μια ερωτική ιστορία Σινε+ Δράμα
23:00 Ξενώνας Θηλέων Alpha Ξένη ταινία
23:00 Υιέ μου υιέ μου ΕΤ3 Κωμωδία
23:45 Γρήγορη και θανάσιμη Mega Ξένη ταινία
00:30 Δυο υποψήφιοι για την ίδια θέση ΕΤ3 Αισθηματική κομεντί
01:00 Πατρίδα Σινε+ Δράμα
01:45 Ο κατάσκοπος Star Δράμα
04:00 Οταν ξύπνησε ο Τζάστιν! Star Κωμωδία
04:00 Χάιντι Alter Κοινωνική

International Trailer for The Hole in 3D

Chris Nolan's Third Batman Will Hit Theaters Summer 2012

t looks like the summer of 2012 is going to be one hell of a big blockbuster bonanza, especially in the comic book arena. Not only has Sony already announced it will release its Spider-Man franchise reboot on July 3rd of 2012, but Warner Bros has finally announced today that they will be releasing the third installment of the Batman franchise from Christopher Nolan on July 20th, 2012. And since The Dark Knight had about a year and a half of production/post-production between shooting's commencement in January of 2007 and its release in July of 2008, there's a good chance Nolan will start shooting this final sequel early next year.

Official Teaser Trailer for Ryan Reynolds' Buried

Full Theatrical Trailer for Piranha 3D

First Photo of Chris Hemsworth as Kenneth Branagh's Thor!