Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Zeitgeist 3 - Moving Forward (2011)

Το Zeitgeist: Moving Forward, του σκηνοθέτη Peter Joseph, είναι ένα ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους που παρουσιάζει την αναγκαιότητα μετάβασης από το σημερινό κοινωνικοοικονομικό νομισματικό μοντέλο που διέπει το σύνολο της παγκόσμιας κοινωνίας σε ένα βιώσιμο μοντέλο, την “Οικονομία Βασισμένη στους Πόρους”.

Στην ταινία παρουσιάζονται απόψεις ειδικών επιστημόνων στους τομείς της δημόσιας υγείας, της ανθρωπολογίας, της νευροβιολογίας, των οικονομικών, της ενέργειας, της τεχνολογίας, των κοινωνικών επιστημών και άλλων, που δίνουν συγκεκριμένες απαντήσεις για το πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την τρέχουσα επιστημονική γνώση και τεχνολογία για να επιτύχουμε την αειφορία στον πλανήτη, την έξοδο από τη σημερινή κρίση και τελικά την ανάπτυξη ενός νέου πολιτισμού.

Η ταινία προβλήθηκε παγκοσμίως σε κινηματογραφικές προβολές. Οι προβολές αυτές πραγματοποιηθηκαν από τις 15 έως τις 25 Ιανουαρίου 2011. Το Zeitgeist: Moving Forward είναι μία μη εμπορική ταινία και θα διατεθεί δωρεάν μέσω του διαδικτύου, τόσο σε απλή μορφή όσο και σε μορφή DVD.

http://zmf.tzm.gr/

Δείτε ολοκληρη την ταινια στο youtube με ελληνικους υπότιτλους ( πατηστε το cc )!




Το αρχειο ειναι το Internet Release βιντεο και ανεβηκε στο Youtube απο το αυθεντικο καναλι του zeitgeist.

National Geographic - Tευχος Φεβρουαρίου 2011

Έθνος - Κυριακή 30/01/2011

It's Official, Javier Bardem Offered Lead in 'The Dark Tower'!

The NY Post ran a story that Christian Bale has pulled ahead of Javier Bardem and Viggo Mortensen as Ron Howard and Stephen King's choice for The Dark Tower main character, gunslinger Roland Deschain.

Deadline is now reporting that Bardem - who won an Oscar as the assassin in No Country For Old Men - has officially been offered the lead role by director Ron Howard and Universal Pictures.

Akiva Goldsman has scripted the first movie (due in theaters May 17, 2013), and will write the TV component as well.

http://www.bloody-disgusting.com/news/23207

After Dark Originals 2011

Rites of Spring (2011)


Exist (2011)

!Women Art Revolution (2011)

Ace of Base - All For You ( New Single )

Watch a clip from the most expensive CG film done in India called Enthiran

The Vampire Diaries Season 2 Promo

Smallville - The final season

Stunning Visual FX Demo Reel for Aronofsky's 'Black Swan'

H Beyonce σε ταινία του Clint Eastwood!


Η Beyonce συμφώνησε να είναι εκείνη η κεντρική πρωταγωνίστρια στο remake της ταινίας “A Star Is Born” με σκηνοθέτη τον Clint Eastwood!

Η ταινία αναμένεται να είναι ή τέταρτη κατά σειρά μεταφορά της ιστορίας στην μεγάλη οθόνη, με πιο γνωστή αυτή του 1976 με πρωταγωνιστές τους Kris Kristofferson, Barbra Streisand.

Λεπτομέρειες σχετικά με το σενάριο δεν έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, ο πυρήνας όμως της ιστορίας αναφέρεται σε ένα μια νεαρή τραγουδίστρια, που ερωτεύεται έναν προβληματικό, βετεράνο star, ο οποίος της ανοίγει το δρόμο στο να γίνει το πιο λαμπερό αστέρι της μουσικής! Φημολογείται ότι στο cast θα προστεθούν και οι Will Smith, Robert Downey Jr, John Hamm.

Βέβαια, δεν είναι έκπληξη η συμμετοχή της Beyonce σε ένα κινηματογραφικό project, καθώς την έχουμε θαυμάσει σε ταινίες όπως το “Dreamgirls” ,το “Cadillac Records” αλλά και το “Austin Powers Vs Goldmember” πάντα σε ρόλους που περιλαμβάνουν αρκετό χορό και τραγούδι.

Αυτή την φορά όμως, η σκηνοθετική καθοδήγηση του Clint Eastwood θα ισοδυναμεί με μια πιο απαιτητική προσπάθεια από την Beyonce που μπορεί να την οδηγήσει και στα Oscars.

mtvgreece.gr

"Wikileaks: The Movie" Σύντομα!

Μια ταινία αφιερωμένη στην ζωή του Julian Assange, ιδρυτή του Wikileaks, βρίσκεται ήδη στα σκαριά.

Ο αυστραλός δημοσιογράφος Andrew Fowler έχει γράψει την βιογραφία του Assange, με τίτλο “The Most Dangerous Man In The World” και έχει δώσει τα δικαιώματα της μεταφοράς της στην μεγάλη οθόνη στους παραγωγούς Michael Krumm, Barry Josephson.

To βιβλίο αποτελεί μια διήγηση της ζωής του Julian Assange από την παιδική ηλικία μέχρι την στιγμή που ίδρυσε το site Wikileaks το 2006 και φυσικά την πρόσφατη σύλληψη του ύστερα από την διαρροή απόρρητων διπλωματικών εγγράφων της αμερικάνικης κυβέρνησης.

Ο Assange αυτή την στιγμή έχει καταδικαστεί σε κατ` οίκον περιορισμό στην Αγγλία, με τις σουηδικές αρχές να ζητούν την απέλαση του με αφορμή κατηγορίες που εκκρεμούν εις βάρος του για βιασμό δυο γυναικών.

mtvgreece.gr

“The Matrix 4” και “5” σε 3D !


To έπος επιστημονικής φαντασίας “The Matrix” δεν έφτασε ακόμα στο τέλος του, καθώς ο βασικός πρωταγωνιστής Keanu Reeves, αποκάλυψε ότι συζητά με τους αδελφούς Wachowski για την δημιουργία δυο ακόμα περιπετειών!

Επίσης ο 46χρονος ηθοποιός λέγεται ότι συζητά έντονα τον ενδεχόμενο να γυριστούν οι δυο αυτές ταινίες σε 3D, με σκοπό να δημιουργηθεί μια κινηματογραφική εμπειρία πρωτόγνωρη για τα σημερινά δεδομένα της μεγάλης οθόνης!

Το ξεκίνημα μιας τόσο μεγάλης παραγωγής θα αργήσει λίγο να έρθει, καθώς οι αδελφοί Wachowski αυτή την εποχή ολοκληρώνουν την νέα τους ταινία, με τίτλο “Cloud Atlas”.

Next Generation Portable - PSP2

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του PSP 2 βρίσκουμε : 3G δυνατότητες, IEEE 802.11b/g/n ασύρματο LAN αλλά και Bluetooth 2.1 + EDR (A2DP/AVRCP/HSP).

Η οθόνη είναι 5 ιντσών ανάλυσης 960 × 544 Οργανικού LED (EL) συμβατή με πολυαφή. Επιφάνεια αφής υπάρχει τελικά και πίσω από το μηχάνημα, κάμερες μπροστά και πίσω, στερεοφωνικά ηχεία, μικρόφωνο. Υπάρχει και ενσωματωμένο GPS αλλά και συνδυασμός γυροσκοπίων.

Στην καρδία του PSP 2 είναι επεξεργαστής (CPU) ARM Cortex A9 Core (4 πυρήνες!) και γραφικά αναλαμβάνει ειδική GPU – SGX543MP4+.
Υπάρχουν και δύο αναλογικοί μοχλοί ενώ οι διαστάσεις είναι 182 × 83.5 × 18.6 χιλιοστά (Πλάτος Χ Ύψος Χ Βάθος.

Ως μέσο αποθήκευσης η κάρτα NGP – συμβατή και με μελλοντικές Compact Flash κάρτες, ενώ θα υπάρχει και το “LiveArea” όπως και το PlayStation Network Service που θα αξιοποιούν τη θέση του χρήση για παιχνίδια αλλά και υπηρεσίας που θα είναι ‘κοντά’ στον ιδιοκτήτη.

http://www.gadgetfreak.gr/?p=24322

Watch the Full Short FIlm 'Pandemic 41.410806, -75.54259'

First 'Battle: Los Angeles' Alien Images!


Evil Goes Skin Deep in 'ChromeSkull: Laid to Rest 2' International Trailer!

Έθνος - Σάββατο 29/01/2011

Buried (2010)

Κυκλοφορεί 01/03/2011 σε dvd απο την ODEON.
H ταινία θα κυκλοφορήσει και σε bluray.

Ο Πολ Κόνροϊ δεν είναι έτοιμος να πεθάνει. Όταν, όμως, ξυπνάει 2 μέτρα κάτω από τη γη, χωρίς ιδέα για το ποιος ή γιατί τον έκλεισε εκεί, η ζωή του γίνεται μονομιάς μάχη για επιβίωση. Θαμμένος, μόνο μ' ένα μόνο κινητό τηλέφωνο κι έναν αναπτήρα, η επαφή του με τον έξω κόσμο και η ικανότητά του να συνδέσει τα στοιχεία που θα τον βοηθήσουν να ανακαλύψει το μέρος που βρίσκεται, είναι εξοργιστικά περιορισμένες. Το κακό σήμα, η μπαταρία που τελειώνει, το οξυγόνο που ελαττώνεται γίνονται οι μεγαλύτεροι εχθροί του σε μια στενόχωρη μάχη με το χρόνο.

Les Aventures Extraordinaires d' Adele Blanc-Sec (2010)

Κυκλοφορεί 01/02/2011 σε dvd απο την ODEON

Μια απολαυστική περιπέτεια φαντασίας, γεμάτη μυστήριο και χιούμορ, βασισμένη στα γνωστά κόμικ του Ζακ Ταρντί, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Λικ Μπεσόν ("The Fifth Element").

Το 1912, η Αντέλ, μια ατρόμητη νεαρή δημοσιογράφος, κάνει τα πάντα για να πετύχει τους στόχους της. Έτσι, πετάγεται μέχρι την Αίγυπτο για να ανακαλύψει μούμιες κάθε είδους. Εν τω μεταξύ στο Παρίσι, το αβγό ενός πτεροδάκτυλου 136 εκατομμυρίων ετών, που βρίσκεται στο ράφι του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας, έχει μόλις εκκολαφθεί μυστηριωδώς, και το νεογνό έχει ξεχυθεί στην πόλη? Τίποτα δεν σταματά την Αντέλ, της οποίας οι απίστευτες περιπέτειες κρύβουν πολύ περισσότερες εκπλήξεις, καθώς αναμετριέται με απατεώνες, διεφθαρμένους πολιτικούς και τρελούς επιστήμονες.

Δόλωμα Γένους Θηλυκού - Stone (2010)

Κυκλοφορεί 01/02/2011 σε dvd απο την ODEON

Δύο από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Έντουαρντ Νόρτον συναντιούνται ξανά στην μεγάλη οθόνη, μια δεκαετία σχεδόν μετά την ταινία "The Score", σε ένα αγωνιώδες θρίλερ. Συμπρωταγωνιστεί η σαγηνευτική Μίλα Γιόβοβιτς, ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη συναντάμε τον Τζον Κάραν, γνωστό από τις ταινίες "We Don’t Live Here Anymore" και "The Painted Veil".

Ένας καταδικασμένος εμπρηστής επιχειρεί να χειραγωγήσει τη δικαιοσύνη, σπρώχνοντας τη γοητευτική γυναίκα του στην αγκαλιά ενός αξιωματικού της αστυνομίας,σε μια προσπάθεια να επιτύχει την αποφυλάκισή του υπό όρους.

Shumway brothers tackle space opera in ENIGMA Short Movie

Check out the entire short

Official Trailer for Robert Redford's 'The Conspirator'

Michael Fassbender to Play an Android in Ridley Scott's 'Prometheus'

Heat Vision reports that rising star and extremely talented actor Michael Fassbender has landed a role in Ridley's return to sci-fi, the former Alien prequel turned original sci-fi. They don't have any details on his character, but do say that he will play an android. The other news is that Fox has rescheduled the film from its March release to June 8th, 2012, taking a strong early summer spot that Disney's John Carter of Mars originally had before it moved up to March 2012. This seems like it will be an epic return to sci-fi for Ridley.

http://www.firstshowing.net/2011/michael-fassbender-to-play-an-android-in-ridley-scotts-prometheus/

Ceremony (2011)

Πέμπτη 27/01/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Gran torino Star Δράμα
21:30 Χιλιόμετρο μηδέν Σινε+ Ξένη ταινία
23:00 Γροθιές στην τσέπη Σινε+ Δράμα
23:00 Η μέθοδος της αράχνης ANT1 Ξένη ταινία
00:15 Το σπίτι της ελπίδας ΕΤ1 Ξένη ταινία
00:45 Επιχειρησις «ντόμινο» Σινε+ Περιπέτεια
01:30 Ο κυρίαρχος του παιχνιδιού 2 Mega Περιπέτεια
02:25 Last exit το earth Σινε+ Ξένη ταινία
02:30 Η μάσκα του εγκλήματος Star Ξένη ταινία
03:55 Μανιφέστο Σινε+ Ξένη ταινία

Ξαφνιασμένος και χαρούμενος δηλώνει ο Γ.Λάνθιμος μετά την υποψηφιότητα «Κυνόδοντα»

«Δεν ξέρω ακριβώς πώς νιώθω. Είμαι σίγουρα ξαφνιασμένος και χαρούμενος» δήλωσε ο Γιώργος Λάνθιμος, σκηνοθέτης του Κυνόδοντα που είναι μία από τις ταινίες που διεκδικούν το Όσκαρ καλύτερης ξένης ταινίας.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεις τι να πεις σε μια τέτοια περίπτωση» παραδέχεται ο σκηνοθέτης.

«Σκέφτομαι τους συνεργάτες μου και είμαι περήφανος. Δεν ξέρω τι άλλο» τονίζει.

Και καταλήγει: «Ίσως αυτό να μη μοιάζει πολύ με επίσημη δήλωση, αλλά είναι».

Αυτά είναι τα πρώτα λόγια του σκηνοθέτη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Κυνόδοντα.

Είναι η πέμπτη ελληνική ταινία που κερδίζει υποψηφιότητα για Όσκαρ ξένης ταινίας μετά τις Ηλέκτρα (1963), Ιφιγένεια (1978) του Μιχάλη Κακογιάννη και Κόκκινα Φανάρια (1964), Το χώμα βάφτηκε κόκκινο (1966) του Βασίλη Γεωργιάδη.

Στην πεντάδα για το Όσκαρ καλύτερης ξένης ταινίας είναι, εκτός από την ελληνική συμμετοχή, υποψήφια τα: Biutiful (Μεξικό), In a Better World (Δανία), Incendies (Καναδάς), Outside the Law (Αλγερία).

Η 83η τελετή απονομής των βραβείων θα διεξαχθεί στις 27 Φεβρουαρίου.


Διαβάστε περισσότερα για το πώς ο Κυνόδοντας έφτασε μέχρι τα Όσκαρ

in.gr