Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

New International Kick-Ass Red Band Trailer

<a href="http://video.msn.com/?mkt=en-GB&amp;from=sp&amp;vid=df8e1600-9d67-47ce-9b2b-6171d203b64d" target="_new" title="Kick-Ass - Trailer">Video: Kick-Ass - Trailer</a>

Universal Launches Viral Site for Repo Men


Visit The Union and view five new posters!

4 Τροχοί - Τεύχος Φεβρουαρίου 2010

The 82nd Annual Oscar Nominations

Η Ακαδημία Κινηματογράφου ανακοίνωσε τις φετινές υποψηφιότητες.

Οικογενειακή υπόθεση με το “Avatar” του Τζέιμς Κάμερον να συναγωνίζεται με το “Hurt Locker” της Κάθριν Μπίγκελοου, πρώην συζύγου του δημιουργού του “Τιτανικού”. ( με 9 υποψηφιότητες η κάθε ταινία )

Δέκα ταινίες αντί για πέντε διεκδικούν το Όσκαρ “καλύτερης ταινίας”.

Εκτός υποψηφιοτήτων έμεινε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (χρυσή σφαίρα για το “Sherlock Holmes”), μέσα η Μάγκι Τζίλενχαλ (”Crazy Heart”).

Στις 7 Μαρτίου η απονομή με παρουσιαστές τους Άλεκ Μπάλντουιν και Στιβ Μάρτιν.

Οι υποψηφιότητες για τα Χρυσά Βατόμουρα

Εδώ οι φετινές υποψηφιότητες.

Διπλός κίνδυνος για τη στάρλετ Μέγκαν Φοξ. Υποψήφια και το φαβορί των Όσκαρ, Σάντρα Μπούλοκ.

Η Αγάπη θέλει το Χρόνο της - Love Happens (2009)

Η Τζένιφερ Άνιστον ("Marley & Me") και ο Άαρον Έκχαρτ ("The Dark Knight") ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια ρομαντική ιστορία, που συνδυάζει γέλιο και συγκίνηση.

Ο Μπερκ Πρέστον έχει όλες τις απαντήσεις. Αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι εκατομμύρια θαυμαστές του, που διαβάζουν τα βιβλία του και παρακολουθούν τα σεμινάριά του πάνω στη διαχείριση του φόβου και την αιώνια αισιοδοξία. Η Ελοΐζ Τσάντλερ υστερεί λίγο στον τομέα της αυτοπεποίθησης. Είναι αυθόρμητη και χειραφετημένη, ενώ προσπαθεί να γιατρέψει την πληγωμένη της καρδιά διαβάζοντας ερωτικά γράμματα, τα οποία παραδίδει ως ανθοπώλισσα. Ο Μπερκ την πείθει να βγουν ραντεβού μαζί αλλά, για πρώτη φορά, νιώθει πως χάνει τα λόγια του. Η Ελοΐζ βλέπει πως ο Μπερκ, στον οποίο στρέφονται τόσοι άνθρωποι για συμβουλές, δεν δείχνει να εφαρμόζει αυτά που διδάσκει. Θα τα καταφέρουν οι δυο τους να δώσουν μια ευκαιρία στον έρωτα;

Κυκλοφορει 8/2/2010 απο την ODEON


Αιματηρή Αδελφότητα - Sonority Row (2009)

Η κακόγουστη φάρσα που στήνουν τα μέλη της αδελφότητας Δέλτα Πι, εξελίσσεται σε φριχτό εφιάλτη, όταν ένα από τα κορίτσια δολοφονείται από λάθος. Οι τέσσερις φίλες που συμμετείχαν στην φάρσα, αποφασίζουν να μην αποκαλύψουν σε κανέναν την αλήθεια, να κρατήσουν το φονικό μυστικό κρυφό από όλους και να συνεχίσουν τις ζωές τους. Το σκοτεινό τους παρελθόν όμως θα βγει στην επιφάνεια με την μορφή ενός μανιακού δολοφόνου που διψά για εκδίκηση και νεανικό αίμα?

Κυκλοφορει 8/2/2010 απο την ODEON

Sneak peek Lost season 6x1 & 6x2

Click me !

Kαι ολα τα τελευταια νεα απο το επισημο site !

http://abc.go.com/shows/lost/index

Πρώτο Θέμα - Κυριακή 07/02/2010



2 cd με τις μεγαλυτερες επιτυχιες του Michael Jackson
( το 1ο cd και η κασετινα αυτη την κυριακη )

ΜΑΖΙ

το 5ο cd με επιτυχιες του Γιαννη Παριου

A.D. Teaser Trailer

She's Out of My League (2010)

New Featurette on The Wolfman

Sgt. Rock Will be Fighting in the Future

Producer Joel Silver revealed to the Los Angeles Times that comic book adaptation Sgt. Rock has found new life at Warner Bros. Pictures, but that the film won't take place in WWII. Instead, the plan is for Sgt. Rock to serve his country in the not-too-distant future.

"It's a little bit in the future," Silver said. "As a war movie, it's not going to be 'where it's been,' it's going to be 'where it's going.' We didn't want to do Iraq, we didn't want to do a contemporary war. We wanted to do a sort of futuristic war. It's pretty strong. Chad St. John wrote the script and we've got Francis Lawrence involved in developing it with us.

COMINGSOON.NET

Full Trailer for Ricky Gervais' Cemetery Junction

Lakeshore Producing 'I, Frankenstein', Shooting : Starts in July

Lakeshore Entertainment has bought the script and is readying an adaptation of Kevin Grevioux's Darkstorm comic series I, Frankenstein. Underworld: Rise of the Lycans director Patrick Tatopoulos will be directing from a screenplay written by Grevioux. Production is scheduled to begin in July of this year. I, Frankenstein is a contemporary fantasy thriller in which the original monster of Victor Frankenstein stands between the human race and an uprising of supernatural creatures determined to overthrow the world.

H Γυναίκα Του Ταξιδευτή - The Time Traveler’s Wife (2009)

Xαθείτε στη μαγεία της αιώνιας αγάπης μ’ αυτή τη λαμπερή ρομαντική ιστορία για το ταξίδι δύο ψυχών. Η καλλιτέχνης Κλερ Άμπσαϊρ (Ρέιτσελ ΜακΆνταμς πρωταγωνίστρια στο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ) μοιράζεται ένα βαθύ συναισθηματικό δεσμό με τον Χένρι Ντε Ταμπλ (Έρικ Μπάνα πρωταγωνιστή του Η ΑΛΛΗ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ) ένα γοητευτικό βιβλιοθηκάριο που ταξιδεύει στο χρόνο χωρίς τη θέλησή του. Γνωρίζοντας ότι μπορεί να χωριστούν ανά πάσα στιγμή, η Κλερ και ο Χένρι εκτιμούν την κάθε στιγμή που μοιράζονται και τη βιώνουν με όλο τον πόθο και το πάθος δύο ανθρώπωνπου είναι φυλακισμένοι από το χρόνο αλλά ελεύθεροι λόγω της αγάπης τους.

Κυκλοφορεί 9/2/2010 σε dvd απο την AUDIOVISUAL

Largo Winch (2009)

O δισεκατομμυριούχος Νέριο Γουίντς βρίσκεται νεκρός, πνιγμένος. Ύποπτος θάνατος, καθώς ο Νέριο είναι ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης παντοδύναμου οικονομικού κολοσσού W Group. Ποιος θα κληρονομήσει την οικονομική του αυτοκρατορία; Επισήμως ο Νέριο δεν έχει οικογένεια. Όμως, είχε ένα καλά κρυμμένο μυστικό: έναν γιο τον Λάργκο, υιοθετημένο πριν 30 χρόνια από ένα ορφανοτροφείο της Βοσνίας. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο νεαρός κληρονόμος είναι σε κάποια άθλια φυλακή στον Αμαζόνιο, κατηγορούμενος για εμπόριο ναρκωτικών. Εκείνος δηλώνει αθώος. Ο Νέριο δολοφονημένος. Ο Λάργκο στη φυλακή. Κάποιος φαίνεται να θέλει να πάρει τον έλεγχο της αυτοκρατορίας των Γουίντς.

Κυκλοφορει 9/2/2010 σε dvd απο την AUDIOVISUAL

Saw VI (2009)

Κυκλοφορει σε dvd στις 9/2/2010 απο την AUDIOVISUAL

Το Παιχνίδι Κλείνει Τον Κύκλο Του

O ειδικός πράκτορας Στραμ είναι πλέον νεκρός και ο ντετέκτιβ Χόφμαν είναι ο μόνος που απέμεινε για συνεχίσει τον θρύλο του Jigsaw. Όταν το FBI δείχνει να πλησιάζει στην αποκάλυψή του, ο Χόφμαν θέτει σε ενέργεια ένα νέο σαδιστικό παιχνίδι στο οποίο επιτέλους το διάγραμμα του Jigsaw αποκωδικοποιείται. Ο κύκλος ολοκληρώνεται με 6 ευκαιρίες, 6 μαθήματα, 6 επιλογές...

Οι Φωνές Των Νεκρών - Haunting In Connecticut (2009)

Κυκλοφορεί 18/2/2010 απο την AUDIOVISUAL σε dvd & bluray

Oι Κάμπελ μετακομίζουν στο σπίτι των ονείρων τους στα προάστια του Κονέκτικατ. Αυτή η όμορφη Βικτωριανή έπαυλη όμως κρύβει ένα μάλλον σκοτεινό παρελθόν. Στο υπόγειο ανακαλύπτουν ότι το σπίτι αποτελούσε χώρο τέλεσης κηδειών. Όμως το τρομακτικό κομμάτι δεν τελειώνει εδώ. Σιγά-σιγά αποκαλύπτεται πως ο Τζόνα - ο γιος του ιδιοκτήτη - χάρη στις μεταφυσικές του ικανότητες, υπήρξε ο δαιμονικός αγγελιοφόρος που παρείχε την έξοδο από την οποία οι πνευματικές οντότητες μπορούσαν να περάσουν στον άλλο κόσμο. Όταν όμως ο Τζόνα, το αγόρι που επικοινωνούσε με τους νεκρούς, επιστρέφει... ακόμη περισσότερος τρόμος θα απελευθερωθεί στην αθώα και ανυποψίαστη οικογένεια.

Halo Legends (2010)


Κυκλοφορει σε dvd και bluray στις 9/2/2010 απο την AUDIOVISUAL

Aυτή η απίστευτη σειρά επιστημονικής φαντασίας διεισδύει στον κόσμο του Halo με επτά συναρπαστικές ιστορίες (σε οχτώ μέρη) και επικεντρώνεται στο μυστηριώδες παρελθόν του Master Chief, τις υπερφυσικές δυνατότητες των μαχητών Spartans και τον έντονο ανταγωνισμό ανάμεσα στους Spartans και τους Orbital Drop Shock Troopers (ODSTs).

Η σειρά Halo Legends, που είναι σχεδιασμένη σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους και πιο πρωτοπόρους animators του κόσμου από την Ιαπωνία, καταφέρνει με τα δυναμικότατα και τελευταίας τεχνολογίας animation και τα εκπληκτικά γραφικά της, να μας οδηγήσει σε μια περιπέτεια που εξελίσσεται στο κέντρο του ανθρώπινου σύμπαντος μέσα από τις συνεχείς μάχες με τους Covenant. Μπείτε στα βάθη τηs ιστορίας αυτής πέρα απ’ το παιχνίδι – μπείτε στο σύμπαν του Halo Legends.

Η Εκδίκηση της Καταλίν Βάργκα - Katalin Varga (2009)

Ελληνική πρεμιέρα 4/2/2010

Η ταινία αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του ελληνικής καταγωγής Πίτερ Στρίκλαντ, που απέσπασε Αργυρή Άρκτο Καλλιτεχνικής Συμβολής στο 59ο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Βερολίνου και βραβείο ευρωπαϊκής ανακάλυψης της χρονιάς στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου.

Εξόριστη από τον ίδιο της τον άνδρα και από το χωριό της, η Καταλίν Βάργκα δεν έχει άλλη ελπίδα παρά να ξεκινήσει μια αναζήτηση ώστε να βρει τον αληθινό πατέρα του γιου της, Ορμπάν. Παίρνοντας τον Ορμπάν μαζί της, η Καταλίν διασχίζει τα Καρπάθια και αποφασίζει να ανοίξει ξανά ένα μελανό κεφάλαιο του παρελθόντος της, με σκοπό να πάρει εκδίκηση. Η αναζήτησή της θα την οδηγήσει σε έναν τόπο, όπου 11 χρόνια πριν είχε υποσχεθεί στον εαυτό της ότι δεν θα ξαναγυρνούσε ποτέ.

Ραντεβού στον αέρα - Up in the Air (2009)

Σκηνοθεσία: Jason Reitman
Σενάριο: Jason Reitman, Sheldon Turner
Ηθοποιοί: ΤΖΟΡΤΖ ΚΛΟΥΝΕΙ , ΣΑΜ ΕΛΙΟΤ , ΒΕΡΑ ΦΑΡΜΙΓΚΑ , ΤΖΕΙΣΟΝ ΜΠΕΙΤΜΑΝ , ΖΑΧ ΓΑΛΙΦΙΑΝΑΚΗΣ , ΜΕΛΑΝΙ ΛΙΝΣΚΙ

Ελληνική Πρεμιέρα :
04/02/2010

Ένας παράλογα γοητευτικός 50άρης με προσωπική ζωή που εξαντλείται στις γνωριμίες που κάνει στα αεροδρόμια, ταξιδεύει από πόλη σε πόλη για να απολύει τους υποπαραγωγικούς υπαλλήλους καθ' υπόδειξη της ISM, εταιρίας στην οποία εργάζεται. Σε λίγο καιρό συμπληρώνει τον μαγικό αριθμό των 10 εκατομμυρίων ταξιδιωτικών μιλίων και τότε -μπαμ- γνωρίζει τη γυναίκα της ζωής του, μια όμορφη νεαρά που φαίνεται πως διάγει βίο ανάλογο. Δεν τελειώσαμε όμως με τη σύνοψη γιατί δεύτερο -μπαμ-, ο επόμενος υπάλληλος που θα απολυθεί είναι ο ίδιος.

Η κεντρική ιδέα ανήκει στον Walter Kirn, που το 2001 έγραψε και κυκλοφόρησε το ομότιτλο μυθιστόρημα. Ενώ όμως εκεί ο συγγραφέας εστίαζε περισσότερο στα εργασιακά και την αποξένωση που μπορεί να συναντήσεις στο σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο, σύμφωνα πάντα με τον Jason Reitman, η ταινία του διερευνά μια πολύ συγκεκριμένη φιλοσοφία και στάση ζωής: "τι θα γινόταν αν αποφάσιζες να ζήσεις από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο, χωρίς τίποτα και κανέναν;".

Επικίνδυνες Μαγειρικές (2009)


Ελληνική πρεμιέρα 4/2/2010

Οι "Επικίνδυνες Μαγειρικές" του Αντρέα Στάϊκου, από το 1998 που κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις ΑΓΡΑ, έχουν κάνει με επιτυχία το γύρο του κόσμου, αφού έχουν μεταφραστεί σε 30 γλώσσες, ενώ έχουν διακριθεί και ως θεατρικό έργο στην Αθήνα, στο Παρίσι από την "Comedie Francaise", καθώς και στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Τώρα μεταφέρονται και στη μεγάλη οθόνη από τον Βασίλη Τσελεμέγκο, με λαμπρό καστ πρωταγωνιστών: Γιώργο Χωραφά, Κων/νο Μαρκουλάκη και Κάτια Ζυγούλη!

Ο Δαμοκλής (Γιώργος Χωραφάς) είναι διάσημος chef, με διεθνή σταδιοδρομία, ένας εστέτ της μαγειρικής και των λεπτών γεύσεων. Ιδιοκτήτης του πιο gourmet εστιατορίου της Αθήνας. Ο Δημήτρης ( Κων/νος Μαρκουλάκης) είναι ναυτικός και μάγειρας σε ποντοπόρα πλοία. Νέος και ορμητικός, η σχέση του με το φαγητό είναι περισσότερο καθημερινή και προσγειωμένη. Κοινό αντικείμενο του πόθου τους η πανέμορφη και απαιτητική Νανά (Κάτια Ζυγούλη), μοντέλο που ποζάρει στην Σχολή Καλών Τεχνών, μια γυναίκα-μυστήριο με πολλές παράλληλες "ζωές". Αγαπάει να δοκιμάζει σε μικρές δόσεις τις πιο αισθησιακές γεύσεις.

Ένα ερωτικό τρίγωνο, που εκφράζεται μέσα από την τέχνη της μαγειρικής. Η ερωτικήδιάθεση κορυφώνεται με συνταγές και υλικά που διεγείρουν πρώτα τον ουρανίσκο. Όμηροι του έρωτά τους για την Νανά, οι δύο άντρες ανταγωνίζονται σε δύο πεδία μάχης: του έρωτα και της μαγειρικής. Tο παιχνίδι όμως ορίζει η όμορφη γυναίκα, που "μοιράζει" την τράπουλα, την ανακατεύει, μέχρι που στο τέλος, με ένα τρικ αποφασίζει να την "εξαφανίσει".

Δεκάδες καλλιτέχνες για τη «δεύτερη» ηχογράφηση του «We Are The World»

Περισσότεροι από 75 καλλιτέχνες βρέθηκαν τη Δευτέρα στα στούντιο της Henson Recording, στο Λος Αντζελες, για την ηχογράφηση του θρυλικού We Are The World. Η πρωτοβουλία ανήκει στον μουσικό παραγωγό Κουίνσι Τζόοουνς και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στους κατοίκους της Αϊτής.

Διάσημοι ηθοποιοί (Τζεφ Μπρίτζες, Βινς Βον) και τραγουδιστές, όπως οι Πινκ, Σελίν Ντιόν, Νάταλι Κόουλ, Κάνι Γουέστ, Τόνι Μπένετ, Τζένιφερ Χάντσον κ.ά, συμμετέχουν σε αυτή τη νέα ηχογράφηση του τραγουδιού, που πρωτοακούστηκε το 1985.

Κανείς, όμως, από την παλιά «ομάδα» που είχαν συγκεντρώσει ο Λάιονελ Ρίτσι και Μάικλ Τζάκσον (σ.σ. αυτοί υπογράφουν τη μουσική και τους στίχους) δεν έδωσε το «παρών» ή δεν κλήθηκε για αυτή τη νέα δουλειά.

Στο στούντιο ήταν και η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, η οποία -επιβεβαιώνοντας τον τίτλο της ντίβας- επέλεξε να είναι μόνη της καθ' όλη τη διάρκεια της ηχογράφησης του δικού της μέρους.

Στον ράπερ Λιλ' Γουέιν ανατέθηκε ο «ρόλος» του Μπομπ Ντίλαν. «Αστειεύεστε;» ρώτησε, δηλώνοντας ωστόσο «ευλογημένος» που του δόθηκε η δυνατότητα αυτής της συμμετοχής. Ερωτηθείς εάν τον επηρέασε ο σεισμός στην Αϊτή, ο Γουέιν είπε ότι φίλοι του, Αϊτινοί που ζούν στο Μαϊάμι, έχασαν συγγενείς τους.

«Νομίζω πως είναι εκπληκτικό αυτό που γίνεται για την Αϊτή. Όμως, επίσης, εκπληκτικό είναι το ότι δεν έγινε τίποτα για τη Νέα Ορλεάνη» σχολίασε ο ίδιος.

Η ανακοίνωση της εκ νέου ηχογράφησης του τραγουδιού έγινε την περασμένη εβδομάδα από Κουίνσι Τζόουνς, τον άνθρωπο που το 1985 είχε μαζέψει 45 διάσημους Αμερικανούς τραγουδιστές για να τραγουδήσουν για τα παιδιά της Αφρικής.

Μεταξύ αυτών ήταν οι Μάικλ Τζάκσον, Στίβι Γουόντερ, Τίνα Τέρνερ, Ρέι Τσαρλς, Μπρους Σπρίνγκστιν, Νταϊάνα Ρος, Μπομπ Ντίλαν και Σίντι Λόπερ.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις της πρώτης ηχογράφησης ανήλθαν σε 30 εκατομμύρια δολάρια και διατέθηκαν στη μη κερδοσκοπική οργάνωση USA for Africa, την οποία ίδρυσαν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press

Ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες των Όσκαρ

Ανακοινώνονται σήμερα, Τρίτη, στα γραφεία της Ακαδημίας Κινηματογράφου και Τεχνών, στο Λος Αντζελες, οι υποψηφιότητες των βραβείων Όσκαρ.

Οικοδέσποινα της σημερινής εκδήλωσης είναι η νεαρή ταλαντούχα ηθοποιός Αν Χάθαγουεϊ, η οποία πέρυσι ήταν υποψήφια για το βραβείο β' γυναικείου ρόλου (Η Ρέιτσελ Παντρεύεται, τού Τζόναθαν Ντέμι).

Έχει πρωταγωνιστήσει, επίσης, στις ταινίες «Ο Διάβολος Φοράει Πράντα» και «Το Ημερολόγιο μιας Πριγκίπισσας».

Η Χάθαγουεϊ και ο πρόεδρος της Ακαδημίας Τομ Σέρακ θα ανακοινώσουν τις υποψηφιότητες σε 10 -από τις συνολικά 24 κατηγορίες βραβείων.

Τρίτη 2/2/2010 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Honey Alter Ξένη ταινία
21:00 Αναμνήσεις μιας Γκέισας Star Ξένη ταινία
21:00 Η ωραία των αθηνών Alpha Κωμωδία
21:00 Το Εργαστήρι του άγχους Σινε+ Ξένη ταινία
21:30 Ο έρωτας στα είκοσι Σινε+ Δράμα
23:30 Δυο γυναίκες, τρεις βαλίτσες κι εγώ ΕΤ3 Ξένη ταινία
00:00 Κλειστός κύκλος Star Θρίλερ
02:15 Southern Cross Alter Ξένη ταινία
02:20 Ροουζι Σινε+ Δράμα
04:00 Εμπιστευσου την αγάπη Σινε+ Δράμα
04:15 Ο κλέφτης και το κορίτσι του Alter Κωμωδία