Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

TO BHMA - Σάββατο 16/06/2012

Το 3ο dvd αυτή τη κυριακή

Village Cinema: νέο κινηματογραφικό κανάλι στην ΟΤΕ TV

Η μαγεία του σινεμά έρχεται στη μικρή οθόνη με το νέο κινηματογραφικό κανάλι Village Cinema, που κάνει πρεμιέρα στην ελληνική αγορά αποκλειστικά μέσα από τη συνδρομητική πλατφόρμα της OTE TV.
 Οι συνδρομητές της OTE TV μπορούν να απολαμβάνουν σε πρώτη τηλεοπτική προβολή κορυφαίες κινηματογραφικές παραγωγές, καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο.

Το πρόγραμμα του Village Cinema περιλαμβάνει περισσότερες από 300 νέες ταινίες το χρόνο, εκ των οποίων δεκάδες πρεμιέρες σε αποκλειστικότητα, και ένα καθημερινό κινηματογραφικό υπερθέαμα για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Επιπλέον, οι συνδρομητές της OTE TV μπορούν να παρακολουθούν ενημερωτικές εκπομπές με ειδήσεις από το χώρο του σινεμά και αποκλειστικό υλικό από νέες κινηματογραφικές παραγωγές, θεματικά αφιερώματα κ.ά.

Το Village Cinema έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 11/6 στις 21.00 με την ταινία «Buried» και κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα θα προβάλει μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες και blockbusters σε πρώτη τηλεοπτική προβολή.

Το πρόγραμμα του καναλιού για φέτος περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την τελευταία ταινία του Γούντι Άλεν «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» σε πρώτη τηλεοπτική προβολή στις 4/7, το sequel του Σέρλοκ Χολμς «Το Παιχνίδι των Σκιών», το «Mirror, Mirror» με την Τζούλια Ρόμπερτς, τους θεαματικούς «Immortals» και το οσκαρικό «Κι ο Κλήρος Έπεσε στον Σμάιλι».

Το Village Cinema είναι διαθέσιμο μέσω του πακέτου Full Pack της ΟΤΕ TV (Μέσω Conn-x & Μέσω Δορυφόρου), που προσφέρει περισσότερα από 50 κανάλια, από τα οποία τα 11 σε High Definition, και τα μεγάλα κανάλια εθνικής εμβέλειας, μόνο με 19,90 ευρώ/μήνα.

SmartKey: Μετατρέψτε την τηλεόραση σας σε smartphone!

 Θυμίζει μνήμη, συνδέεται στην θύρα HDMI, κοστίζει 99€ και μετατρέπει την τηλεόραση σας σε Andoid smartphone ή tablet.
To 'έξυπνο-κλειδί' έχει διαστάσεις 89 x 33 x 16, ζυγίζει 38 γραμμάρια και τρέχει Android OS Ice Cream Sandwich 4,0!
Σε αυτό το λιλιπούτειο υπολογιστή υπάρχει Επεξεργαστής 1GHz ARM Cortex A9 400MP GPU,  μνήμη RAM 512MB,  4GB μνήμης,  Wi-Fi b/g/n, υποδοχή κάρτας MicroSDHC και υποδοχής USB !!!
Aπό την στιγμή που θα συνδεθεί στην τηλεόραση παρέχει πρόσβαση σε χλιάδες εφαρμογές, Web browser [Chrome], Online Video, Web Radio κ.α.

http://www.liquidtv.it/#!

Stand Up and Fight (2012) Poster


RIPD (2013) Promo Poster


After Earth (2013) Teaser Banner


Resident Evil: Retribution (2012) Teaser Trailer

Τετάρτη 13/06/2012 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Ένας τέλειος φόνος Star Ξένη ταινία
00:30 Guilt ΝΕΤ Δράμα
01:15 Ερωτευμένοι έως την αιωνιότητα ΕΤ1 Δράμα
01:45 Το παιχνίδι του Σάιμον Mega Περιπέτεια
02:00 Ερωτευμένοι έως την αιωνιότητα ΕΤ1 Δράμα
02:15 Τα παιδιά της Νύχτας 2 Star Θρίλερ