Προσεχώς

Προσεχώς


Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Πρώτο Θέμα - Κυριακή 24/01/2010

Ελευθεροτυπία - Κυριακή 24/01/2010


Star Wars Uncut


Προχωράει το πρότζεκτ (το 97% είναι έτοιμο), αν θέλετε μπορείτε να δείτε πλήθος σκηνών που έχουν ολοκληρωθεί.

Cliche Movie Trailer



Πρόκειται για ελληνική παραγωγή η οποία έχει δημιουργηθεί με τον βασικό εξοπλισμό και με ελάχιστα χρήματα σε έναν μικρό χώρο σε επαρχιακή πόλη. Η ταινία δεν έχει ολοκληρωθεί, αναζητείται χρηματοδότηση, έχει όμως ενδιαφέρον πως κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν για κάτι διαφορετικό. Ο δημιουργός ονομάζεται Χρήστος Μαυρίδης.

Tο δελτίo τύπου του καναλιού ABC για την διπλή πρεμιέρα του 6ου κύκλου 6x01 6x02 LA X.

Η σειρά που κέρδισε το βραβείο Peabody Award, 2005 Emmy και 2006 Χρυσή Σφαίρα για Καλύτερη Δραματική Σειρά, το "Lost" επιστρέφει για τον 6ο και τελευταίο του κύκλο γεμάτο δράση και μυστήριο θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 02/02/2010 (9:00-11:00 p.m., ET) στο κανάλι ABC.

Η πτήση Oceanic Flight 815 διαλύθηκε στον αέρα και έπεσε αφήνοντας 48 επιβάτες της ναυαγούς σε ένα απομακρυσμένο νησί στον Ειρηνικό Ωκεανό. Οι επιζώντες αποτελούνται απο ένα μείγμα ανθρώπων απο διαφορετικές ζωές - έναν γιατρό, μία φυγά, έναν απατεώνα, έναν Ιρακινό ανακριτή, ένα παντρεμένο Κορεάτικο ζευγάρι και έναν άντρα που ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι αλλά που τώρα με άγνωστο τρόπο έχει θεραπευτεί. Καθώς οι ναυγαοί προσπαθούν να γυρίσουν σπίτια τους, flashbacks αλλά και forwards ρίχνουν φως στις ταραγμένες ζωές τους πριν και μετά την πτώση όταν το νησί στο οποίο έχουν ναυαγήσει αρχίζει σιγά σιγά να αποκαλύπτει την μυστηριώδη φύση του. Η πίστη, η λογική, το πεπρωμένο και η ελεύθερη βούληση όλα θα έρθουν σε σύγκρουση καθώς το νησί δίνει ευκαιρίες για διαφθορά αλλά και για εξιλέωση...αλλά ποιός είναι ο πραγματικός σκοπός?

Αυτό είναι το μεγαλύτερο μυστήριο όλων.

18 ώρες επεισοδίων έχουν μείνει μόνο για την μετάδοση του τέλους, οι βίαιες μετακινήσεις του νησιού στον χρόνο τέλειωσαν με τον Locke, όταν ταξίδεψε εκτός νησιού για να προσπαθήσει να πείσει τους Oceanic 6 να επιστρέψουν. Πίσω στο νησί, οι επιζώντες πλέον έχουν αποκαλυφθεί στο Dharmaville και κατηγορήθηκαν πως βοήθησαν κάποιον απο τους Others, ο Sayid τραυματίστηκε πολύ σοβαρά κατά την διάρκεια της φυγής τους. Ο Ben σκότωσε τον Jacob μετά απο παράκληση του Locke. Αλλά απο την στιγμή που το πτώμα του Locke βρέθηκε να είναι ακόμα μέσα στο φέρετρο, ποιος ή τι ακριβώς είναι ο John Locke? Και αν η Juliet πέτυχε και έγινε η έκρηξη της βόμβας, μπόρεσε τότε να γίνει reset στον χρόνο ώστε να μπορέσει η πτήση Oceanic Air 815 να προσγειωθεί με ασφάλεια στο Los Angeles ή το νησί καταστράφηκε ολοσχερώς μαζί με όλους τους κατοίκους του?

Στην πρεμιέρα του 6ου κύκλου, "LA X" μέρος 1ο και 2ο, θα αποκαλυφθεί το αποτέλεσμα της έκρηξης της βόμβας απο την Juliet.

Source: ABC and lost in greece

Unofficial Photos from Nimrod Antal's Movie - Predators


Abrams Says (Again) That They're Working on Cloverfield 2

"We're working on something right now with that and again, you know, it's early stages." It's interesting news because this is one of the first times recently that J.J. Abrams has mentioned that they've actually got something going.

Καθημερινή - Κυριακή 24/01/2010



Το dvd αναφερεται στη ζωη και το εργο του ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΡΑΛΗ.

Κυριακή 17/01/2010 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Η δε γυνή να φοβηται τον άνδρα Star Αισθηματική κομεντί
21:00 Ο γάμος του εραστή μου Alpha Ξένη ταινία
21:00 Γαμπρός της συμφοράς ANT1 Ξένη ταινία
21:00 Ταξίδι Σινε+ Δράμα
21:00 Παιχνίδι κατασκόπων Alter Ξένη ταινία
22:30 Εξέγερση στο Μπράντφορντ Πρίσμα+ Δράμα
23:00 Το στοιχειωμένο πλοίο Alpha Ξένη ταινία
23:10 Scoop ANT1 Ξένη ταινία
23:15 Ριψοκίνδυνα παιχνίδια Σινε+ Ξένη ταινία
00:00 Βέρτζιλ ΕΤ1 Ξένη ταινία
00:15 The pelican brief Star Θρίλερ
01:00 Το νησί του ΔΡ. Μόρο ANT1 Ξένη ταινία
01:00 Υποβρυχιοι καταδρομείς Mega Περιπέτεια
02:00 Οι αιχμάλωτοι του ονείρου ΝΕΤ Θρίλερ
02:30 Αδίστακτος δολοφόνος Alter Θρίλερ
03:15 Ο δραπέτης Star Ξένη ταινία
03:45 Επικίνδυνη γυναίκα Σινε+ Δράμα