Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Κυκλοφορίες Bluray - 02/09/2011 ODEON


MORNING GLORY

MILLER'S CROSSING

RAISING ARIZONA

Ελευθερος Τύπος - Σάββατο 27/08/2011


'Indiana Jones and the Adventure of Archaeology' Heads to Museums



Our Day Will Come (2011) Trailer


A Mysterious 'Back to the Future' Viral Video

Don't Be Afraid of the Dark (2011) Red Band Trailer


Tyrannosaur (2011) Trailer


Tyrannosaur (2011) Poster



The Three Musketeers (2012) Poster



Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Green Lantern

Ο Χαλ Τζόρνταν είναι ένας φαινομενικά αλαζόνας πιλότος, ο οποίος καλείται να υπερασπιστεί το σύμπαν (!), όταν μια επίλεκτη ομάδα (το Σώμα του Γκρην Λάντερν) του χαρίζει ένα δαχτυλίδι που του χαρίζει απεριόριστες δυνάμεις. Η ταινία με πρωταγωνιστές τους Ράιαν Ρέινολντς και Μπλέικ Λάιβλι (σταρ του Χόλιγουντ νέας κοπής) απογοήτευσε τους κριτικούς που μίλησαν για μια αδιάφορη περιπέτεια. Φαίνεται ότι το πράσινο φαίνεται ότι δεν είναι το χρώμα των σούπερ ηρώων (και το Green Hornet είχε απογοητεύσει σε μεγάλο βαθμό, ενώ ούτε ο «πράσινος» Χαλκ είχε τύχει καλύτερης υποδοχής).

Έχουμε Πάπα!

Η ταινία του Νάνι Μορέτι μπορεί να μην ενθουσίασε στις Κάννες, έφερε τουλάχιστον το χαμόγελο στα χείλη του κοινού που είδε την ταινία. Στο Ηabemus Papam, ένας «αναποφάσιστος ποντίφικας» -τον υποδύεται ο Μισέλ Πικολί- προσπαθεί να ξεπεράσει τους φόβους και τους δισταγμούς του και να αναλάβει τα καθήκοντά του. Όλα αυτά με την βοήθεια ενός ψυχαναλυτή... Η ταινία παρουσιάζει την ανθρώπινη πλευρά ενός καρδινάλιου που εκλέγεται ποντίφικας. Θετικά σχόλια έχει συγκεντρώσει η ερμηνεία του Μισέλ Πικολί.

Κόναν ο Βάρβαρος

Ο Κόναν επιστρέφει σε ένα ριμέικ της ταινίας του 1982 (με πρωταγωνιστή τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ). Ο Κόναν ο Κιμμέριος διασχίζει την ήπειρο της Υβορίας αναζητώντας τον Κάλαρ Ζιμ, τον άνδρα που ευθύνεται για το θάνατο του πατέρα και τη σφαγή των συγχωριανών του. Ο ήρωας επιστρέφει σε 3D, αλλά δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τα θετικά σχόλια κοινού και κριτικών.

Κρεβάτι στα 4

Η ταινία προβλήθηκε στο πρόσφατο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου. Σε αυτήν, δύο ζευγάρια εναλλάσσουν ερωτικούς συντρόφους σε μία ταινία για το σεξ και τις σύγχρονες σχέσεις. Την ταινία σκηνοθετεί ο Άντονι Κορντιέρ και πρωταγωνιστούν οι Ελοντί Μπουσέ, Ροσντί Ζεμ, Μαρίνα Φουά, Νικολά Ντιβοσέλ.

Σκυλάκια στο Διάστημα

Το ρωσικής παραγωγής animation βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία: εκείνη του πρώτου διαστημικού ταξιδιού με επιβάτες ζωντανούς οργανισμούς. Η Μπέλκα είναι μια τετράποδη σταρ του τσίρκου. Η Στρέλκα είναι μια αδέσποτη σκυλίτσα. Οι δυο τους περνούν από σκληρή εκπαίδευση και ταξιδεύουν στο Διάστημα με μία μη επανδρωμένη σοβιετική αποστολή. Η σκηνοθεσία είναι των Ίνα Εβλανίκοβα και Σβιάτοσλαβ Ουσάκοφ. Η ταινία έρχεται σε 3D.

Βιρδιάνα

H κλασική και αριστουργηματική ταινία του Λουίς Μπουνιουέλ προβάλλεται σε επανέκδοση. Η δόκιμη μοναχή Βιριδιάνα, κατ' επιθυμίαν της ηγουμένης, έρχεται να επισκεφθεί τον θείο της, έναν χήρο ιδαλγό. Θαμπωμένος από την ομορφιά της ανιψιάς του, η οποία του θυμίζει τη γυναίκα του, ο δον Χάιμε προσπαθεί μάταια να την πείσει να μείνει κοντά του. Πριν επιστρέψει όμως στη μονή της δίνει υπνωτικό, αλλά τελικά αντί να την κάνει δική του, αυτοκτονεί. Την περιουσία του την αφήνει στη Βιριδιάνα και στο γιο του Χορχέ. Εγκαθίστανται και οι δύο στο κτήμα, αλλά η συγκατοίκησή τους θα οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις... Η ταινία προκάλεσε την οργή της καθολικής εκκλησίας και της Ισπανίας του Φράνκο, μιας και ο σκηνοθέτης δημιούργησε ένα σαρκαστικό σχόλιο πάνω στην χριστιανική ηθική.

Τα 39 Σκαλοπάτια

Το καλοκαίρι θέλει τον Άλφρεντ Χίτσκοκ του. Την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες η κλασική ταινία τα 39 Σκαλοπάτια, στην οποία ένας αρχιτέκτονας κατηγορείται για τον φόνο μιας γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά του. Εκείνος θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι είναι αθώος και όλα αυτά με μπόλικες δόσεις μυστηρίου και κυνηγητού. Με τους Ρόμπερτ Ντόνατ, Μάντλιν Κάρολ, Λούσι Μανχάιμ.

Newsroom ΔΟΛ



Παρασκευή 26/08/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Μόναχο Star Δράμα
22:00 Η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής σου ΕΤ1 Δράμα
23:00 Μποέμικη ζωή Σπορ+ Ξένη ταινία
00:40 Αδελφές Σπορ+ Περιπέτεια
00:45 Φτερά στο κεφάλι Πρίσμα+ Δράμα
01:00 Πάρτι γενεθλίων ΕΤ1 Δράμα
01:15 ’Αμεσος κίνδυνος Star Θρίλερ
01:45 Αμαρτίες από το παρελθόν (Creature unknown) Alter Ξένη ταινία
02:40 Ο χρονος που απομένει Πρίσμα+ Δράμα
03:45 Ξενή ταινία Alter Ξένη ταινία