Προσεχώς

Προσεχώς


Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Το AVATAR επιστρέφει σε 3D στους κινηματογράφους Odeon!


Η ταινία- φαινόμενο "Avatar" του Τζέιμς Κάμερον, που ξεπέρασε στη χώρα μας τα 1.000.000 εισιτήρια, και απέσπασε 3 Όσκαρ, επιστρέφει σε 3D για 3 μόνο προβολές στους κινηματογράφους Odeon! Στις 21, 22 και 23 Φεβρουαρίου θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε και πάλι την τρισδιάστατη περιπέτεια φαντασίας στους κινηματογράφους Odeon Kosmopolis και Odeon Starcity, στις 8 το βράδυ.

Jumping the Broom (2011)

Ελευθεροτυπία - Κυριακή 27/02/2011



Cover Browser : view 450,000+ covers of comics, books & more


The Tapes (2011) Trailer


6 'Drive Angry 3D' Clips Go Full Throttle!












'Battle: Los Angeles' Ships Appear!

Watch Robert Rodriguez's Full Short 'The Black Mamba',

Πρώτο Θέμα - Κυριακή 27/02/2011



Τα τραγούδια του cd

1 ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΚΗΝΗ - 2 ΚΡΥΦΑ - 3 Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΩ - 4 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ
5 ΑΝ ΗΣΟΥΝΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ - 6 ΜΗ ΜΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΣ - 7 ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΗΣ ΛΥΠΗΣ
8 ΓΙΑ ΣΕΝΑ - 9 ΚΑΝΕΙΣ - 10 Σ' ΕΨΑΞΑ, Σ' ΕΧΑΣΑ - 11 ΧΑΝΩ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ
12 ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ 'ΛΕΓΑ ΣΕ ΣΕΝΑ - 13 Ο ΒΥΘΟΣ ΣΟΥ


Το Βήμα - Κυριακή 27/02/2011


Αφιέρωμα στον Γιώργο Νταλάρα με μια επιλεγμένη δισκογραφία του. ( 10 CD )

Δείτε ΕΔΩ ολα τα cd τα οποια θα δωθούν απο την εφημερίδα απο 20/2/2011 - 1/5/2011

Έθνος - Κυριακή 27/02/2011


Transformers Prime - Tv Series Sneak Peek



5 Part Tv Mini Series

OTE: Έρχεται η δορυφορική τηλεόραση

Mε γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΤΕ για την εκπομπή της δορυφορικής τηλεόρασης. Οι δοκιμές μετάδοσης συμβατικού και HD περιεχομένου συνεχίζονται και η προσπάθεια επικεντρώνεται η εμπορική λειτουργία να ξεκινήσει όχι μόνο γρήγορα αλλά και με καλές προϋποθέσεις. Η ΟΤΕ TV θα στηρίζεται στην υποδομή της Hellas Sat, και σύμφωνα με τη 15ετή άδεια που έχει πάρει ο ΟΤΕ ο επιτρεπόμενος συνολικός χρόνος παροχής τηλεοπτικών υπηρεσιών ορίζεται καθημερινά σε χίλιες τριακόσιες ενενήντα δύο ώρες.

Παρότι ακόμη δεν υπάρχουν φρέσκα νέα αναφορικά με το περιεχόμενο που θα προσφέρει η ΟΤΕ ΤV, αναμένεται ότι τη... μαγιά θα αποτελέσουν οι συνεργασίες που έχουν συναφθεί στο πλαίσιο του Conn-x TV. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μια περίοδο που χαρακτηρίζεται μάλλον δύσκολη για τέτοια εγχειρήματα, ωστόσο στο τηλεοπτικό project δίνεται ιδιαίτερη σημασία από τον ΟΤΕ γιατί θεωρείται ότι μπορεί να έχει θετική συμβολή στην ενίσχυσή του σε επίπεδο προϊόντων.

satleo.gr

Υποστήριξη νέων τύπων αρχείων στο Google Docs, συμπεριλαμβάνονται Excel, Apple Pages, Photoshop και AutoCAD!

Η Google συνεχίζει να αναβαθμίζει την υπηρεσία Google Docs σε μια προσπάθεια να αποδείξει ότι το cloud computing μπορεί να υποστηρίξει όλες τις εργασίες που θέλει να πραγματοποιήσει ο μέσος χρήστης με ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάζει ή να ανοίγει τοπικά στον υπολογιστή του αρχεία όλων των τύπων.

Έτσι, πλέον η υπηρεσία υποστηρίζει τους εξής 12 νέους τύπους αρχείων:

Microsoft Excel (.XLS and .XLSX)
Microsoft PowerPoint 2007 & 2010 (.PPTX)
Apple Pages (.PAGES)
Adobe Illustrator (.AI)
Adobe Photoshop (.PSD)
Autodesk AutoCad (.DXF)
Scalable Vector Graphics (.SVG)
PostScript (.EPS, .PS)
TrueType (.TTF)
XML Paper Specification (.XPS)

Σκεφτείτε πόσο εύκολο θα είναι να μοιράζεστε ένα αρχείο Photoshop χωρίς να χρειάζεται να έχετε εγκατεστημένο το σχετικά βαρύ πρόγραμμα της Adobe για να δείτε το αρχείο! Ακόμη, προστέθηκε και η επιλογή “View” στα επισυναπτόμενα αρχεία του Gmail!

Πηγή: techgear

Google Chrome : Ακόμα πιο βελτιωμένη η νέα έκδοση

Κυκλοφόρησε χθές η beta 10 του Google Chrome, που φέρνει αρκετές σημαντικές προσθήκες.

Σημαντικά ταχύτερη Javascript, επιτάχυνση της κάρτας γραφικών αλλά αρκετές λειτουργικές αλλαγές, υπόσχονται να βελτιώσουν την απόδοση αλλά και τη λειτουργικότητα του browser.

Πιο συγκεκριμένα, ο Chrome beta 10.0.648.82 περιλαμβάνει αναβάθμιση της μηχανής Javascript V8 “Crankshaft” που σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Google, βελτιώνει την απόδοση κατά 66% σε σχέση με την σταθερή τρέχουσα έκδοση.

Παράλληλα, η επιτάχυνση της κάρτας γραφικών (GPU acceleration) μπορεί να μειώσει την χρήση του επεξεργαστή ακόμη και κατά 80% σε συνθήκες προβολής βίντεο σε πλήρη οθόνη, κάτι που συνεπάγεται μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας στην περίπτωση των φορητών υπολογιστών.

Κατά τα άλλα, οι ρυθμίσεις ανοίγουν πλέον σε νέα καρτέλα αντί για ξεχωριστό παράθυρο, ενώ έχει προστεθεί η δυνατότητα εύκολου εντοπισμού μιας συγκεκριμένης ρύθμισης.

Επίσης, ο Chrome beta 10 προσθέτει τη δυνατότητα συγχρονισμού των κωδικών του χρήστη, πέρα από τα αγαπημένα, ρυθμίσεις, θέματα και επεκτάσεις που ήδη υποστηριζόταν.

Newsbomb

Teaser Trailer for Jurassic Park - The Game

First Wild Trailer for Joseph Gordon-Levitt's Movie 'Hesher'

Ιρανική δραματική ταινία κερδίζει την Χρυσή Άρκτο στην Μπερλινάλε

Το κινηματογραφικό δράμα Ναντέρ και Σιμίν, ένας Χωρισμός με την υπογραφή του Ιρανού σκηνοθέτη Ασγκάρ Φαραντί δικαίωσε τη φήμη του ως φαβορί και απέσπασε την Χρυσή Άρκτο στο 61ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου

Ο Ασγκάρ Φαραντί διηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που, έχοντας αποφασίσει να χωρίσει τον σύζυγό της, προσπαθεί να κερδίσει την κηδεμονία του παιδιού τους. Η ταινία εξερευνά τις ταξικές διαφορές και τη θέση της γυναίκας στο Ιράν, το θρησκευτικό συντηρητισμό και το δικαστικό σύστημα, διατηρώντας ταυτόχρονα την ένταση ενός αστυνομικού θρίλερ.

Αργυρή Άρκτο για την καλύτερη σκηνοθεσία κέρδισε ο Γερμανός Ούλριχ Κόλερ για την ταινία Κοιμώμενη Ασθένεια, ενώ ο Ούγγρος σκηνοθέτης Μπέλα Ταρ κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής για την ταινία του Το Άλογο του Τορίνου, μία συγκλονιστική αλληγορία πάνω στο εφήμερο της ζωής.

Αργυρή Άρκτο για τον καλύτερο γυναικείο ρόλο κέρδισαν οι πρωταγωνίστριες της ταινίας Ναντέρ και Σιμίν, ένας Χωρισμός, ενώ το αντίστοιχο βραβείο για τον καλύτερο ανδρικό ρόλο οι άνδρες πρωταγωνιστές της ίδιας ταινίας.

Με Αργυρή Άρκτο Καλλιτεχνικής Συμβολής τιμήθηκε ο κινηματογραφιστής Βόγιετς Στάρον για την ταινία Το Βραβείο και η παραγωγός Μπάρμπαρα Ενρίκες για την ίδια ταινία.

Αργυρή Άρκτο καλύτερου σεναρίου κέρδισε η ταινία Η Άφεση του Αίματος των Τζόσουα Μάρστον και Ανταμιόν Μουρατάι.

Βραβείο καινοτομίας Alfred-Bauer απονεμήθηκε στην ταινία Αν όχι εμείς, ποιοι του Άντρες Φάιλ, ενώ βραβείο καλύτερης ταινίας μεγάλου μήκους δόθηκε στο Πάνω στον Πάγο του Άντριου Οκπεάνα Μακλίν.

Newsroom ΔΟΛ

Κυριακή 20/02/2011 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Λόλα Star Ελληνική ταινία
21:00 Καυτό απόρρητο ANT1 Ξένη ταινία
21:00 Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών Alpha Ξένη ταινία
21:00 Οι τελευταίοι ήρωες Alter Ξένη ταινία
21:25 Ο Αλιγάτορας Σινε+ Ξένη ταινία
22:15 Δεν χορευω πια Πρίσμα+ Ξένη ταινία
23:10 Ο μύθος του ακέφαλου καβαλάρη ANT1 Ξένη ταινία
23:15 Λούφα και παραλλαγή: σειρήνες στο Αιγαίο Star Κωμωδία
23:15 Ο κρυμμένος Σινε+ Δράμα
00:00 Το τάνγκο του έρωτα Πρίσμα+ Ξένη ταινία
00:30 Διαβολική χήρα Alpha Ξένη ταινία
01:00 Πότε μην πας στο δάσος μόνος Mega Τρόμου
01:10 Αλις Ανταμς Σινε+ Δράμα
01:30 Στο έλεος της φωτιάς ANT1 Περιπέτεια
01:45 Robocop 3 Star Ξένη ταινία
02:00 Επικίνδυνη αποστολή Alter Περιπέτεια
04:00 Η ώρα πριν τη Δύση Star Θρίλερ
04:15 Mister Lonely Σινε+ Ξένη ταινία

SEBASTIAN'S VOODOO - Short Movie

Promo Trailer for X-Men anime series