Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Dog Soldiers RED (2011) Web Series Teaser Trailer

Real Steel (2011) Character Posters




Lovely Molly (2011) Teaser Trailer

Αφιέρωμα στον Κ.Γιάνναρη διοργανώνει το 52ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Από 4-13 Νοεμβρίου 2011.

Σκληρό και άκρως ρεαλιστικό, το έργο του Κωνσταντίνου Γιάνναρη ασχολείται με ζητήματα ταυτότητας, φύλου και φυλής, με ακραίες ανθρώπινες καταστάσεις, με ό,τι χωρίζει και ενώνει τους ανθρώπους, με ό,τι απειλεί να εκραγεί ως βραδυφλεγής κοινωνική βόμβα. Το 52ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί φέτος ένα πλήρες αφιέρωμα στον δημιουργό προβάλλοντας εκτός από τις ταινίες του, τα πρώτα του μικρού μήκους φιλμ.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος θα προβληθεί η νέα ταινία του δημιουργού Man at sea, ενώ το αφιέρωμα θα συνοδεύεται από ειδική δίγλωσση έκδοση.

Από τους πλέον διακεκριμένους Έλληνες σκηνοθέτες, με διεθνή παρουσία και διακρίσεις σε παγκόσμια φεστιβάλ, ο Κωνσταντίνος Γιάνναρης γεννήθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας από Έλληνες γονείς και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία επτά ετών.

Πραγματοποίησε σπουδές Οικονομικών, Ιστορίας και Φιλοσοφίας στην Αγγλία, όπου και ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στο σινεμά κάνοντας ανεξάρτητες, χαμηλού προϋπολογισμού ταινίες μικρού μήκους, αλλά και ταινίες για το Channel 4 και το BBC.

Πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσει η νέα ταινία του δημιουργού, Man at sea, η οποία συμμετείχε στο τελευταίο Φεστιβάλ Βερολίνου.

Η ταινία θα προβληθεί με νέο μοντάζ, το οποίο έχει επιμεληθεί ο σκηνοθέτης.

Η δράση τοποθετείται εξ ολοκλήρου επάνω σε ένα πετρελαιοφόρο, ο καπετάνιος του οποίου διασώζει μαζί με τη γυναίκα του μια ομάδα λαθρομεταναστών. Λαθρομετανάστευση και οικογένεια -δυο δυσλειτουργικοί μικρόκοσμοι εγκλωβισμένοι ο καθένας στον εαυτό του– οδηγούν σε αβέβαιη εκτόνωση της εσωτερικής τους έντασης. Ταυτόχρονα, το πλοίο συμβολίζει τη μικρογραφία μιας κοινωνίας απ’ όπου ξεχειλίζει κάθε μορφής βία.

Ο Κ. Γιάνναρης επιμένει στη συνύπαρξη επαγγελματιών ηθοποιών με ερασιτέχνες, οι περισσότεροι από τους οποίους καταθέτουν τη βιωματική τους ερμηνεία.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα προβληθούν, μικρού μήκους ταινίες του σκηνοθέτη, στις οποίες διαφαίνεται ήδη τόσο το ύφος, όσο και ο θεματικός προσανατολισμός του δημιουργού.

Πολλές είναι επιφορτισμένες με ιδιαίτερα προσωπικό τόνο, καθώς ο ίδιος δεν διστάζει να «εκτεθεί» μπροστά στην κάμερα, καταγράφοντας ή αποδομώντας στιγμές όπως ένα παθιασμένο φιλί (The kiss), τη στρατιωτική του θητεία (Me as soldier I & II), αλλά και μια οικογενειακή τραγωδία (Eleni’s funeral day).

Παιχνίδια με τη σκιά και το φως, χρωματικές αντιθέσεις που αγγίζουν την ψυχεδέλεια και ελλειπτικά νοήματα ερεθίζουν το μάτι του θεατή, καλύπτοντας θεματικές όπως η φύση (Rock globe, Mystras &Geraki), το αστικό τοπίο (New York club, European Son Queer Demonstration), η σεξουαλικότητα (Farr is queer, You ripped it out of me), ή άλλοτε σκιαγραφώντας ανδρικά πορτρέτα (Black Derek boy, Maurizio Siziliano).

Στο Caught looking (βραβείο Teddy Πανόραμα Μπερλινάλε 1991), ο δημιουργός διερευνά τα όρια των σεξουαλικών φαντασιώσεων με όχημα την ομότιτλη πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας. Από την άλλη, στο λυρικό, «ακατέργαστο» road movie North of Vortex, ένας ομοφυλόφιλος ποιητής, ένας ναύτης και μια σερβιτόρα μοιράζονται ένα ιδιόμορφο ερωτικό τρίγωνο, αναζητώντας την απόλυτη ελευθερία (βραβείο Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους στο Φεστιβάλ Σικάγο 1991). Τέλος, η ταινία Μια θέση στον ήλιο, η πρώτη επαφή του σκηνοθέτη με το ελληνικό κοινό, αφηγείται το χρονικό μιας ερωτικής ιστορίας ενός Έλληνα και ενός μετανάστη, με φόντο το κέντρο της Αθήνας (βραβείο καλύτερης ταινίας και καλύτερης βαλκανικής ταινίας στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, 1995).

Στα μεταγενέστερα μικρού μήκους έργα του, συγκαταλέγονται το Visions of Europe (2004), ένα διηπειρωτικό κινηματογραφικό μωσαϊκό 25 ιστοριών, δια χειρός ισάριθμων σκηνοθετών από τις χώρες-μέλη της Ε.Ε., μεταξύ των οποίων και οι Φατίχ Ακίν, Πίτερ Γκρίναγουεϊ, Άκι Καουρισμάκι, Μπέλα Ταρ, καθώς και το Gender pop, η καταγραφή του ομώνυμου τριήμερου καλλιτεχνικών δρώμενων επάνω σε θέματα ρόλων φύλου και ταυτότητας, το οποίο πραγματοποιήθηκε το 2008.

Θα προβληθούν, επίσης, δυο ντοκιμαντέρ αφιερωμένα σε προσωπικότητες το έργο των οποίων άσκησε επιρροή στον Έλληνα σκηνοθέτη: στο Α Desperate Vitality (1992) εξερευνά τις ταινίες του Πιερ Πάολο Παζολίνι, ενώ στο Τρώες υμνεί τον Κ.Π. Καβάφη (1991, βραβείο Teddy Πανόραμα Μπερλινάλε 1990).


Το ντεμπούτο μεγάλου μήκους του Κωνσταντίνου Γιάνναρη με τίτλο Κοντά στον παράδεισο (1995), το οποίο συμμετείχε στο Δεκαπενθήμερο Σκηνοθετών του Φεστιβάλ των Καννών, είναι ένα «ηλεκτρισμένο», γεμάτο σασπένς και μαύρο χιούμορ, θρίλερ, με φόντο το νυχτερινό Λονδίνο. Κεντρική ηρωίδα μια γυναίκα - την υποδύεται η «μούσα» του Μάικ Λι, Κάτριν Κάρτλιτζ – η οποία επιχειρεί να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από τον μυστηριώδη θάνατο του αγαπημένου της. Τρεις άνθρωποι-κλειδιά θα την καταβυθίσουν σε ένα σκοτεινό κόσμο ουσιών, φετίχ και πολιτικών σκανδάλων.

Η ταινία Από την άκρη της πόλης (1998) αφηγείται τα έργα και τις νύχτες μιας ομάδας Ρωσοπόντιων μεταναστών, του 17χρονου Σάσα και της παρέας του. Αυτές οι χαμένες ψυχές που ξεδίνουν με ναρκωτικά, πορνεία, έγκλημα και βόλτες στο κακόφημο κέντρο της πόλης, μετουσιώνονται μπροστά στο φακό του Γιάνναρη σε ένα καίριο σχόλιο για τη μετανάστευση, την αποξένωση και τις πολιτισμικές, κοινωνικές και σεξουαλικές συγκρούσεις.

Ντοκιμαντερίστικη χροιά και γρήγοροι ρυθμοί απεικονίζουν τη σκληρή αστική πραγματικότητα μιας κολασμένης υποκουλτούρας, ενώ ο σκηνοθέτης καταρρίπτει ευέλικτα κάθε ίχνος εθνικής και φυλετικής ταυτότητας, κάνοντας τελικά τον «άλλο», οικείο. Η ταινία απέσπασε βραβείο Σκηνοθεσίας στο Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα του 39ου ΦΚΘ, βραβείο της ΠΕΚΚ / Καλύτερη Ελληνική Ταινία και Κρατικό Βραβείο Ποιότητας: Δεύτερη ταινία μυθοπλασίας.

Στον αντίποδα, η άδεια καλοκαιρινή πρωτεύουσα δίνει το ερέθισμα στον σκηνοθέτη να μιλήσει για τις ανθρώπινες σχέσεις και όλα τα μικρά θαύματα που προσδοκά ο καθένας μας, στην ταινία Δεκαπενταύγουστος (2001 - βραβείο της ΠΕΚΚ στο 42ο ΦΚΘ, συμμετοχή στο Διαγωνιστικό Τμήμα του Φεστιβάλ Βερολίνου 2002).

Εδώ, η θρησκευτική πίστη, ο ορθολογισμός και η μεταφυσική συνταξιδεύουν σε ένα road movie ανά την Ελλάδα, ιδωμένο μέσα από εντυπωσιακή κινηματογράφηση και εξαιρετικές ερμηνείες. Τέσσερις παράλληλες ιστορίες εξελίσσονται μέσα σε ένα 24ωρο, με πρωταγωνιστές τους ενοίκους μιας πολυκατοικίας που φεύγουν για διακοπές, αλλά και έναν νεαρό διαρρήκτη που εισβάλλει στα διαμερίσματα και ανακαλύπτει τα μυστικά τους. Χαρακτήρες διαμετρικά αντίθετοι μεταξύ τους, όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα και πορεύονται σε μια καθαρτική διαδρομή.

Με την ταινία Όμηρος (2005), εμπνευσμένη από το τραγικό περιστατικό λεωφορειοπειρατείας που είχε συγκλονίσει πριν δώδεκα χρόνια, ο σκηνοθέτης κάνει μια πολιτική ταινία στην οποία δεν «μεταφράζει», αλλά προβληματίζεται επάνω στο γεγονός, αναλύοντας με ρεπορταζιακό στυλ την απελπισία ενός ξένου που παλεύει μάταια να νικήσει τα στερεότυπα και τη ρατσιστική μανία των γύρω του.

Η δαιμονοποίηση των μεταναστών, η καταπίεση και ο ρόλος των ΜΜΕ είναι οι κύριες θεματικές που θίγει η ταινία, για να αναρωτηθεί τελικά κατά πόσο είναι δυνατό να ξεφύγουμε από την ομηρία των προκαταλήψεων. Ο Όμηρος τιμήθηκε με δύο Κρατικά Βραβεία Ποιότητος (βραβείο σκηνοθεσίας και 3ο Βραβείο ταινίας Μυθοπλασίας Μεγάλου Μήκους) στο 46ο ΦΚΘ, καθώς και με το βραβείο του διεθνούς «Φόρουμ και Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Ταινίας» Βιέννης.

Το Φεστιβάλ διαρκεί από τις 4 έως τις 13 Νοεμβρίου.

tanea

Ο Dr. Who έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Ο γνωστός «DOCTOR WHO» έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η βραβευμένη σειρά του BBC, ξεκινά σήμερα Δευτέρα και θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 19.45.

Ο γνωστός ηθοποιός Christopher Eccleston ενσαρκώνει τον ήρωα, τον οποίο συνοδεύει σε όλες του τις περιπέτειες η Rose Tyler, την οποία υποδύεται η Billie Piper. Μαζί αντιμετωπίζουν όλες τις νέες προκλήσεις αλλά και τους παλιούς εχθρούς του Doctor Who, τους Daleks.

Ο δημοφιλής ήρωας ταξιδεύει στο χρόνο και το διάστημα και προσπαθεί να σώσει τον κόσμο από μεγάλες απειλές, δείχνοντας στη Rose έναν κόσμο πέρα από τη φαντασία της.
Η παραγωγή του BBC βασίζεται στην αρχική σειρά, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη δράση, ένταση και δραματικές στιγμές.

Μία επιτυχημένη στο εξωτερικό σειρά, με περιπέτεια και συγκίνηση, καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Pan Am (2011) TV Series - H πιο ακριβή παραγωγή μετά το "Lost"

Mέσα στον μήνα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC η νέα υποσχόμενη και πανάκριβη παραγωγή «Pan Am».
Το σίριαλ θα έχει ως θέμα τις ζωές των αεροσυνοδών στις αερογραμμές Pan American τη δεκαετία του '60 ενώ την πανάκριβη παραγωγή έχει αναλάβει η Sony.

Μάλιστα μόνο ο «πιλότος», το πρώτο επεισόδιο δηλαδή που θα δούμε στις 25 Σεπτεμβρίου, κόστισε 10 εκατομμύρια δολάρια, όπως είπε σε συνέντευξή του ο Steve Mosko, προϊστάμενος του τηλεοπτικού τμήματος της Sony, στους New York Times.

Μέχρι σήμερα ο ακριβότερος πιλότος στην ιστορία της τηλεόρασης ήταν αυτός του "Lost", ωστόσο η νέα σειρά φαίνεται ότι τον ξεπερνάει...!!!

Κεντρικός ήρωας είναι η Μάγκι, που υποδύεται η Christina Ricci στον πρώτο της πρωταγωνιστικό τηλεοπτικό ρόλο και η σειρά ακολουθεί τις ζωές μιας ομάδας αεροσυνοδών.

Στη σκηνοθετική καρέκλα ο Thomas Schlamme, ενώ κάθε επεισόδιο αναμένεται να στοιχίζει 2,5 εκατομμύρια δολάρια!


Hugh Jackman & Russell Crowe στο Les Miserables

Στο πλευρό του Hugh Jackman, στην κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ “Les Miserables”, θα πρωταγωνιστήσει ο Russell Crowe.

Την είδηση έδωσε ο παραγωγός της ταινίας Cameron Mackintosh, ο οποίος δήλωσε πως ένα όνειρο 25 ετών για αυτόν λαμβάνει επιτέλους σάρκα και οστά. Παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο των δύο ηθοποιών χαρακτηρίζοντάς τους ιδανικούς για την ταινία.

“Οι δύο αυτοί ηθοποιοί έχουν γεννηθεί για να πρωταγωνιστήσουν στη συγκεκριμένη ταινία” δήλωσε με νόημα ο Mackintosh.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Β. Ουγκώ (1862) ενώ τη μουσική για το τεράστιο hit του Broadway έγραψε ο Claude – Michel Schonberg.

Απεβίωσε ο τηλεοπτικός Σπάρτακος Andy Whitfield



Tελικά έχασε την μάχη ο Andy Whitfield

Απεβιωσε σε ηλικια 39 ετων χτες στην Αυστραλια

R.I.P.

H Κίρα Νάιτλι θα ερμηνεύσει την τραγική «Άννα Καρένινα» στη μεγάλη οθόνη

Η Κίρα Νάιτλι και ο Τζουντ Λο θα πρωταγωνιστούν στην μεταφορά του κλασικού μυθιστορήματος του Λέοντος Τολστόι, Άννα Καρένινα. Το σενάριο υπογράφει ο Τομ Στόπαρντ (Ερωτευμένος Σαίξπηρ, Brazil) και τη σκηνοθεσία ο δημιουργός της Εξιλέωσης, Τζο Ράιτ.

Έχοντας ήδη συνεργαστεί άλλες δύο φορές με την Κίρα Νάιτλι, ο Τζο Ράιτ (Περηφάνια και Προκατάληψη, Εξιλέωση) αποφασίζει να ασχοληθεί με την τραγική ηρωίδα του Ρώσου συγγραφέα.

Η Κίρα Νάιτλι θα ερμηνεύσει την Άννα Καρένινα, μια παντρεμένη γυναίκα που ανήκει στις τάξεις της αριστοκρατίας, η οποία ερωτεύεται τον νεαρό κόμη Βρόνσκι. Οι τύψεις, η κοινωνική κατακραυγή, τα προβλήματα με τον Βρόνσκι την οδηγούν στην κατάθλιψη.

Ο Τζουντ Λο θα ερμηνεύσει τον σύζυγό της, Αλεκσέι Καρένιν, ενώ ο Άαρον Τζόνσον (Kick Ass, Nowhere Boy) αναλαμβάνει τον ρόλο του εραστή της, κόμη Βρόνσκι.

Η παραγωγή είναι της βρετανικής εταιρείας Working Title και τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε Βρετανία και Ρωσία.

Η ιστορία του Τολστόι έχει μεταφερθεί αρκετές φορές στο σινεμά. Την ηρωίδα έχουν ερμηνεύσει -μεταξύ άλλων- η Γκρέτα Γκάρμπο και η Βίβιαν Λι, καθώς και η Σοφί Μαρσό.

tanea

Τηλεοπτικό αρχείο για την 11η Σεπτεμβρίου στο Διαδίκτυο


Με 3.000 ώρες τηλεοπτικού υλικού από την ημέρα της τρομοκρατικής επίθεσης.

Ένα διαδικτυακό αρχείο έχει συγκεντρώσει 3.000 ώρες τηλεοπτικών μεταδόσεων από την 11η Σεπτεμβρίου του 2001. Οι επισκέπτες του αρχείου μπορούν να παρακολουθήσουν σε βίντεο, λεπτό προς λεπτό τις επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους και στο Πεντάγωνο. Αν για τους κατοίκους της Νέας Υόρκης η τρομοκρατική επίθεση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου ήταν μια επίθεση στην πόλη τους, για τον υπόλοιπο κόσμο ήταν ένα τηλεοπτικό γεγονός : μια καταστροφή σε πραγματικό χρόνο εμπρός στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο οργανισμός The Internet Archive που ειδικεύεται στη συλλογή τηλεοπτικού αρχείου για ιστορικούς λόγους έχει συγκεντρώσει και διαθέτει στην ιστοσελίδα του

( http://www.archive.org/details/911/day)

ένα μεγάλο αρχείο δελτίων ειδήσεων από εκείνη την ημέρα, όχι μόνο από αμερικανικά, αλλά και από διεθνή δίκτυα.

Το υλικό απευθύνεται σε ειδικούς ερευνητές, αλλά οποιοσδήποτε χρήστης του Διαδικτύου έχει ελεύθερη πρόσβαση σε αυτό. Το αρχείο ξεκινάει στις 08.00 της 11ης Σεπτεμβρίου, 46 λεπτά πριν το πρώτο αεροσκάφος χτυπήσει τον βόρειο πύργο. Η περιήγηση στο αρχείο είναι απλή και εύκολη και τα γεγονότα που καλύπτει αφορούν στην ημέρα της επίθεσης και την εβδομάδα μετά.

Έθνος - Σάββατο 17/09/2011

Έθνος - Κυριακή 18/09/2011



Είδα την Άννα κάποτε

Η θεία Μάρω

Θαλασσογραφία

Ντιρλαντά

Οι πίσω μου σελίδες

Σαν ρεμπέτικο παλιό

Συννεφούλα

Τα παιδιά που χάθηκαν

Το περιβόλι

Ωδή στο Γεώργιο Καραϊσκάκη

Ελευθεροτυπία - Κυριακή 18/09/2011

Καθημερινή - Κυριακή 18/09/2011


Καθημερινή - Σάββατο 17/09/2011


Real News - Κυριακή 18/09/2011




Πρώτο Θέμα - Κυριακή 18/09/2011




«Χαρούμενοι και σαστισμένοι» δηλώνουν οι Λάνθιμος και Φιλίππου για τη βράβευσή τους

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και κάπως σαστισμένοι» παραδέχθηκαν σε κοινή τους δήλωση οι Γιώργος Λάνθιμος και Ευθύμης Φιλίππου, σχολιάζοντας τη χθεσινοβραδινή τους διάκριση στο 68ο Φεστιβάλ Βενετίας με το βραβείο σεναρίου για την ταινία Άλπεις.

Το σενάριο έχουν γράψει ο σκηνοθέτης τής ταινίας μαζί με τον κειμενογράφο και συγγραφέα Ευθύμη Φιλίππου, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και στο σενάριο του Κυνόδοντα.

«Μάλλον το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να ευχαριστήσουμε όλους μας τους συνεργάτες, χωρίς τους οποίους η ταινία δεν θα μπορούσε να έχει γίνει, λόγω των δύσκολων συνθηκών, που επικρατούν» καταλήγουν.

Σημειώνεται ότι η ταινία ταξιδεύει στο Φεστιβάλ του Τορόντο -ένα από τα σημαντικότερα μιας και θεωρείται «άνοιγμα» προς την αμερικανική και την καναδική αγορά, το οποίο ξεκίνησε στις 8 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 18 του μήνα.

Ο υπουργός Πολιτισμού δήλωσε ότι το βραβείο σεναρίου αποτελεί «ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα, ιδίως εν όψει των πολύ αντίξοων συνθηκών που έχει να αντιμετωπίσει κάθε ελληνική κινηματογραφική παραγωγή αυτή την περίοδο».

Ο κ. Γερουλάνος σημείωσε ότι «η διεθνής διάκριση των Άλπεων στη Βενετία αποδεικνύει για ακόμα μία φορά την αποφασιστικότητα των Ελλήνων δημιουργών να διακριθούν και να αρθρώσουν τον δικό τους λόγο στο διεθνές στερέωμα».

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου ανέφερε σε ανακοίνωσή της, ότι «οι διακρίσεις ελληνικών ταινιών στα μεγαλύτερα διεθνή κινηματογραφικά Φεστιβάλ συνεχίζονται και φέτος με το βραβείο σεναρίου που απέσπασαν οι Άλπεις του Γιώργου Λάνθιμου, στο Φεστιβάλ Βενετίας».

» Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου με υπερηφάνεια συγχαίρει τους Γιώργο Λάνθιμο και Ευθύμη Φιλίππου για τη μεγάλη αυτή επιτυχία και εύχεται την καλύτερη δυνατή συνέχεια, τόσο στους ίδιους όσο και σε όλο το Ελληνικό Σινεμά, παρά τα τεράστια προβλήματα με τα οποία βρίσκεται αντιμέτωπο».

in.gr

Η σύγχρονη ελληνική μουσική στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι

Πέρυσι το Ark Festival πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και πλήθος γνωστών ονομάτων (Xaxakes, Γιάννης Αγγελάκας, Παύλος Παυλίδης). Φέτος, το μουσικό φεστιβάλ επιστρέφει, αφιερωμένο στη σύγχρονη ελληνική εναλλακτική μουσική σκηνή και τα ανερχόμενα ονόματα της νέας γενιάς. Μόνικα, Κωστής Μαραβέγιας, Burger Project, Λεωνίδας Μπαλάφας, Νατάσσα Μποφίλιου θα εμφανιστούν μεταξύ άλλων τη Δευτέρα και την Τρίτη στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται δύο συνεχόμενες ημέρες, Δευτέρα και Τρίτη, 12 και 13 Σεπτεμβρίου στο προαύλιο της Τεχνόπολις, στο Γκάζι.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

18.00 – 18.40 Ska Bangies
18.55 – 19.45 Πάνος Μουζουράκης
20.00 – 21.00 Λεωνίδας Μπαλάφας
21.15 – 22.15 The Burger Project feat. Φοίβος Δεληβοριάς
22.30 – 23.45 Locomondo

ΤΡΙΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


18.00 – 18.40 Gaudi
18.55 – 19.45 Imam Baildi
20.00 – 21.00 Νατάσσα Μποφίλιου
21.15 – 22.15 Maraveyas Ilegal
22.30 – 23.45 Monika

Το ταμείο θα ανοίξει στις 17.00, οι πόρτες θα ανοίξουν μισή ώρα αργότερα, ενώ στις 18.00 θα ξεκινήσουν οι συναυλίες.

Γενική Είσοδος 20 ευρώ. Εισιτήριο διηµέρου 30 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.arkfestival.gr

in.gr

«Σόλο» στην Αθήνα τον Οκτώβριο ο Έλβις Κοστέλο

Ένας ζωντανός θρύλος του ροκ έρχεται τον Οκτώβριο στην Αθήνα. Ο λόγος για τον Έλβις Κοστέλο, ο οποίος θα παρουσιάσει στις 26 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την παράσταση «Solo», στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του.

Ο πολυβραβευμένος συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής, εμφανίζεται στη σκηνή με μόνη παρέα την κιθάρα του.

Ο ιρλανδικής καταγωγής, Βρετανός μουσικός έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως ο Μπαρτ Μπάκαρα, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ και ο Μπράιαν Ίνο.

Ο Έλβις Κοστέλο έχει χαρακτηριστεί «περιηγητής του ροκ, της τζαζ, της σόουλ και της κλασικής μουσικής».

Η συναυλία θα γίνει στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης στις 26 Οκτωβρίου. Ώρα έναρξης: 20:30.

Προπώληση από 28 Σεπτεμβρίου.

Τιμές: Φοιτητικά: 30 ευρώ, Γ Ζώνη: 45 ευρώ, Β Ζώνη: 55 ευρώ, Α Ζώνη: 65 ευρώ, διακεκριμένη Ζώνη: 90 ευρώ.

Αγορά εισιτηρίων οnline http://www.megaron.gr/.

Εκδοτήρια: Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα/ Ομήρου 8, Αθήνα, 210 7282333.
Ομαδικές κρατήσεις: 2107282367.

Newsroom ΔΟΛ

Δευτέρα 12/09/2011 - Ταινίες στην ελληνική TV

22:00 Απόδειξη ενοχής Star Θρίλερ
23:00 Λόγος για να πεθάνεις Σπορ+ Περιπέτεια
23:00 Ο δολοφόνος ΕΤ3 Δράμα
23:30 Καθαρισμοί φόνων έπε Πρίσμα+ Ξένη ταινία
00:35 NIGHTMARE in The daylight Σπορ+ Δράμα
00:45 Κ2: ατέλειωτη περιπέτεια ΝΕΤ Περιπέτεια
02:15 Λογική & ψευδαισθήσεις Star Επιστημονικής Φαντασίας
02:30 Διπλή παγίδα ΝΕΤ Περιπέτεια