Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Τα Σύνορα της Μοναξιάς - The Burning Plain (2008)


Σε σκηνοθεσία του Γκιγιέρμο Αριάγκα, του ανθρώπου που κρύβεται σεναριακά πίσω από τις τρεις μεγάλες ταινίες του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου, υποψήφιου για Όσκαρ Σεναρίου για τη "Βαβέλ", το "Burning Plain" αποτελεί την πρώτη σκηνοθετική του δουλειά. Σε ιστορία πάντα του ίδιου, η δραματική νέα ταινία του συναντά ξανά όλους τους δαίμονές του, που παλεύουν με τη συγκυρία, τον χρόνο και την ανθρώπινη τραγικότητα. Eπίσημο Διαγωνιστικό Πρόγραμμα στο τελευταίο Φεστιβάλ Βενετίας.

Μια ταινία με δομή γεωμετρική: η 16χρονη Μαρίνα προσπαθεί να συμφιλιώσει τις διαλυμένες ζωές των γονιών της κάπου στο Μεξικό, η Σίλβια στο Πόρτλαντ πρέπει να θάψει μια αμαρτία του παρελθόντος, το ζευγάρι Τζίνα και Νικ αντιμετωπίζουν μια μυστική υπόθεση και η Μαρία, ένα νεαρό κορίτσι, βοηθά την οικογένειά της να βρει συγχώρεση και αγάπη. Όλοι ανακαλύπτουν ότι οι ενέργειές τους μπορεί να ορίζουν την ειδοποιό διαφορά ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο.

KΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 2/11/2009 ΣΕ DVD ΑΠΟ ΤΗΝ ODEON

Εντιμότατοι Διαρρήκτες - The Code (2009)

Η Μίμι Λέντερ ("Ολέθρια Σύγκρουση") σκηνοθετεί τον βραβευμένο με Όσκαρ Μόργκαν Φρίμαν ("Χωρίς Ίχνη"), τον Αντόνιο Μπαντέρας ("Ο Θρύλος του Ζορό") και τη Ράντα Μίτσελ ("Μελίντα & Μελίντα"), σε μια ταινία με πολλή δράση και συνεχείς ανατροπές.

Ο Κιθ Ρίπλεϊ, ένας χαλαρός και πανούργος αρχικλέφτης, ζει σύμφωνα με τον Κώδικα των Κλεφτών: κάνε τη δουλειά, προστάτευσε τον συνεργάτη σου, μην δειλιάσεις και ποτέ μα ποτέ μην συνεργαστείς με την αστυνομία.

Ο Κιθ έχει βάλει στο μάτι τα δύο τελευταία αυγά Faberge που φτιάχτηκαν ποτέ, τα οποία φυλάσσονται σε μια απόρθητη αποθήκη, ώστε να μπορέσει να εξοφλήσει το χρέος του στη Ρώσικη Μαφία.

Για την πολύπλοκη αυτή ληστεία συνεργάζεται με τον Τζακ, έναν νεαρό κλέφτη, και με την πανέμορφη, αλλά και ευφυή, Άλεξ.Όλα δείχνουν να πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο, μέχρι που κάποιος, ή κάποια, σπάει τον Κώδικα...

Κυκλοφορει σε dvd απο την ODEON

VETO - Κυριακή 1/11/2009






Tριπλη προσφορα απο το 1ο φυλλο της νεας εφημεριδας που κανει πρεμιερα την κυριακη.

Δωρα : 1 cd -1 βιβλιο - 1 dvd

Pc Magazine - Τεύχος Νοεμβρίου 2009



Μοναδική προσφορά: κουπόνι Google AdWords αξίας €30 για να διαφημίσετε το site σας και να αυξηθεί η επισκεψιμότητά του με τον πιο... Google τρόπο!

Green Tech 2009

Τεχνολογία και οικολογία θα έπρεπε να συμβαδίζουν! Το PC Magazine επιστρέφει, 2 χρόνια μετά το μεγάλο του αφιέρωμα στην πράσινη τεχνολογία, με ένα ακόμα θέμα για το πώς μπορούμε με έξυπνες συμβουλές να εξοικονομήσουμε ενέργεια και χρήματα και να δούμε τελικά μια... πράσινη μέρα!

Το PC Magazine φτάνει στον πυρήνα των πάντων! Μετράμε 27 AMD και Intel CPUs για να ξέρετε τι αξίζει να βάλετε στην καρδιά του συστήματός σας.

Ακόμα, μετράμε 20 οθόνες πάνω από 21 ίντσες και 17 πολυμηχανήματα κάτω από €199 για να επιλέξετε.


Στις Δοκιμές αυτού του μήνα: αποκλειστικά ένα από τα πρώτα netbooks της Samsung που θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα και ο πιο γρήγορος δίσκος της Western Digital! Ακόμα, δείτε τον πρώτο ανακυκλώσιμο υπολογιστή της Epson, μια φωτογραφική μηχανή της Nikon με ενσωματωμένο... projector και μια κάρτα γραφικών που υποστηρίζει DirectX 11 και κοστίζει μόλις €153!

Για PCmagες: Αναβαθμίστε μόνοι σας τη CPU του notebook σας και κερδίστε σε επιδόσεις και αυτονομία.

Αποκτήστε δώρα συνολικής αξίας 4.058 ευρώ!

Και στο DVD: ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ 100 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, 90 ΓΛΩΣΣΕΣ

Όλοι λίγο-πολύ έχουμε εγκαταστημένο στον υπολογιστή μας ένα αγγλο-ελληνικό λεξικό. Όμως, πόσοι από εσάς έχουν εγκαταστήσει ένα αγγλο-ιαπωνικό ή ένα ρουμάνικο λεξικό; Το PC Magazine συγκέντρωσε και σας προσφέρει μια μεγάλη συλλογή με περισσότερα από 100 ηλεκτρονικά λεξικά και άλλα εργαλεία που υπόσχονται να καλύψουν τις μεταφραστικές σας ανάγκες για πάνω από 90 γλώσσες! Και όχι μόνο. Αρκετά λεξικά ειδικών όρων για διάφορες επιστήμες, όπως είναι η ιατρική και τα οικονομικά, θα αποκρυπτογραφήσουν τη σημασία κάθε άγνωστης λέξης.

Η Λευκή Κορδέλα - The White Ribbon (2009)


Ελληνική Πρεμιέρα : 29/10/2009

H ταινία που τιμήθηκε με τον Χρυσό Φοίνικα, το βραβείο FIPRESCI και το Οικουμενικό Βραβείο στο 62ο Φεστιβάλ Καννών, απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και χαρακτηρίστηκε ως μια από τις σημαντικότερες ταινίες των τελευταίων ετών.

Ο Μίκαελ Χάνεκε ("Η Δασκάλα του Πιάνου", "Κρυμμένος", "Funny Games"), πολυβραβευμένος Αυστριακός σκηνοθέτης, μεταφέρει τον θεατή σε ένα προτεσταντικό χωριό της Βόρειας Γερμανίας, τις παραμονές του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Τα παιδιά, οι οικογένειές τους, ο πάστορας, ο δάσκαλος, ο γιατρός βρίσκονται όλοι στο επίκεντρο.

Όμως, ανεξήγητα περιστατικά συμβαίνουν, κάτι σαν μια απροσδιόριστη τιμωρία, αναστατώνοντας τη ροή της καθημερινότητας. Ποιος βρίσκεται πίσω από όλα αυτά;

Η ταινία αντιπροσωπεύει έναν ευφυή, σύνθετο στοχασμό πάνω στη γέννηση της βίας και την παρακμιακή πορεία της κοινωνίας, στις παρυφές του πολέμου που άλλαξε τον γεωγραφικό και ανθρώπινο χάρτη.

Jennifer's Body (2009)


Σκηνοθεσία: Karyn Kusama

Σενάριο:
Diablo Cody

Ηθοποιοί:
Megan Fox, Amanda Seyfried, Johnny Simmons, Adam Brody, Sal Cortez

Ελληνική Πρεμιέρα : 29/10/2009

Η Τζένιφερ είναι μια ψωνισμένη μαζορέτα που κατακυριεύεται από ένα δαίμονα και βλέπει τους συμμαθητές της πλέον ως σνακ.

Η Νίντι, η καλύτερή φίλη της Τζένιφερ, προσπαθεί να βρει τρόπο να βάλει ένα τέλος στη φρικιαστική αυτή ιστορία, ενώ παράλληλα πρέπει να βρει τον Νίκολαϊ και το σατανιστικό του ροκ συγκρότημα, μιας και αυτοί είναι υπεύθυνοι για την μετάλλαξη της Τζένιφερ.

Νομοταγής πολίτης - Law Abiding Citizen (2009)


Σκηνοθεσία: ΓΚΑΡΙ ΓΚΡΕΙ
Σενάριο: ΚΟΥΡΤ ΓΟΥΙΜΕΡ
Ηθοποιοί: ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΜΠΑΤΛΕΡ , ΤΖΕΙΜΙ ΦΟΞ , ΒΑΙΟΛΑ ΝΤΕΙΒΙΣ , ΚΟΛΜ ΜΙΝΙ

Ελληνική Πρεμιέρα : 29/10/2009

Ο Κλάιντ Σέλτον (Τζέραρντ Μπάτλερ) είναι ένας καλός οικογενειάρχης του οποίου η γυναίκα και η κόρη δολοφονούνται άγρια κατά τη διάρκεια μίας ληστείας στο σπίτι τους. Όταν οι δολοφόνοι συλλαμβάνονται, την υπόθεση αναλαμβάνει ο Νικ Ράις (Τζέιμι Φοξ), ένας φιγουρατζής εισαγγελέας της Φιλαδέλφειας.

Ο Νικ προτείνει σε έναν από τους υπόπτους μία ελαφριά ποινή, με αντάλλαγμα να καταθέσει εναντίον του συνενόχου του. Περνούν δέκα χρόνια. Εκείνος που γλύτωσε τη φυλακή βρίσκεται νεκρός και ο Κλάιντ Σέλτον παραδέχεται ότι τον σκότωσε. Στη συνέχεια στέλνει τελεσίγραφο στον Νικ: ή θα προσπαθήσει να "διορθώσει" την αδικία που υπέστη η οικογένειά του ή "παίκτες - κλειδιά" στην υπόθεση θα βρεθούν νεκροί.

Ο Σέλτον θα κάνει πράξη τις απειλές του, ενορχηστρώνοντας από το κελί του μία σειρά από διαβολικές δολοφονίες που δεν μπορεί κανείς ούτε να προβλέψει, ούτε να σταματήσει. Ο φόβος κυριεύει την Φιλαδέλφεια καθώς οι στόχοι του Σέλτον δολοφονούνται άγρια ο ένας μετά τον άλλο και οι αρχές είναι ανίκανες να τον σταματήσουν.

Μόνο ο Νικ μπορεί να βάλει τέλος στους σκοτωμούς και για να το κάνει αυτό πρέπει να σκεφτεί πιο γρήγορα από τον πανέξυπνο αντίπαλό του, αλλά και να βάλει τον εαυτό του σε ένα ατέρμονο συναγωνισμό μυαλού και θέλησης, όπου ακόμα και το παραμικρό στραβοπάτημα οδηγεί στο θάνατο. Καθώς η δική του πλέον οικογένεια βρίσκεται στο στόχαστρο του Σέλτον, ο Νικ παλεύει με το χρόνο και έχει απέναντί του έναν δύσκολο αντίπαλο που βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από αυτόν.

BLU-RAY Offers





Ψυχή Βαθιά (2009)



imdb

Στο Βάθος Κήπος (2009)



imdb

How to Train Your Dragon 3D (2010)




imdb

Eichmann (2009)




imdb

STARSEARCHER - Short Movie

Watch the entire short film

Starsearcher from Adam Brown on Vimeo.

TALES OF AN ANCIENT EMPIRE clips

TAE_ROUGH_CUT_CLIP_3_OCT_27 from Albert Pyun on Vimeo.



Tales of an Ancient Empire_ROUGH_CUT_Clip_4-Oct_27 from Albert Pyun on Vimeo.

THE TESLA DEVICE trailer suggests that time travel will change you!

New Shutter Island Trailer Hits!

http://www.spike.com/video/shutter-island/3278176

New Alice in Wonderland Trailer Online

http://www.spike.com/video/alice-in-wonderland/3278138

Eva Green is Gorgeous on the Poster for Jordan Scott's Cracks




Official Trailer for Paul Greengrass' Green Zone

Official Trailer for Clint Eastwood's Invictus !

Τετάρτη 28/10/2009 - Ταινίες στην Ελληνική Τηλεόραση

21:00 Η μαύρη λίστα Star Ξένη ταινία
22:00 Αυτοί που έμειναν ζωντανοί Κανάλι της Βουλής Δράμα
22:20 Αυτοί που έμειναν ζωντανοί Κανάλι της Βουλής Δράμα
23:00 Κέλι Η51 Σινε+ Ξένη ταινία
23:10 Η τελευταία σφαίρα ΝΕΤ Κωμωδία
23:15 Περίπολος θανάτου Mega Ξένη ταινία
00:00 Στον Κήπο Σινε+ Ελληνική ταινία
00:00 Ο καλός Γερμανός Star Θρίλερ
00:20 Απόσταση Σινε+ Ελληνική ταινία
00:30 Νύχτες κολάσεως Alter Δράμα
00:40 Διακοπές καλοκαιρινές Σινε+ Ελληνική ταινία
01:00 Τρεις αδερφές και Ένας gay Σινε+ Ξένη ταινία
02:15 Αντίσταση Star Ξένη ταινία
02:45 Θεώρημα Σινε+ Ξένη ταινία
03:00 Καταδρομείς σε αποστολή θανάτου Alter Πολεμικό
04:00 Ο χρυσός αιώνας του Χόλιγουντ 2 Star Μιούζικαλ
04:20 Εγώ Σινε+ Ξένη ταινία