Προσεχώς

Προσεχώς


Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Broken City (2013) Poster


Red Band Trailer for James Franco's Documentary 'Kink'


Νέα ιστοσελίδα κοινοποίησης αρχείων από τον ιδρυτή του Megaupload

Έναν νέο ιστότοπο που ονομάζεται Mega «εγκαινίασε» ο Κιμ Σμιτς, ιδρυτής του ιστότοπου Megaupload.com, που κινδυνεύει να εκδοθεί στις ΗΠΑ για να δικαστεί για παραβίαση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. 
 
Ο Σμιτς ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του mega.co.nz στις 06.48' της Κυριακής στη Νέα Ζηλανδία (19:48' Σαββάτου ώρα Ελλάδος), ακριβώς ένα χρόνο μετά την έφοδο της νεοζηλανδικής αστυνομίας στην πολυτελή έπαυλη που διαθέτει στο Οκλαντ.

Το mega.co.nz παρουσιάζεται ως μια υπηρεσία διαμοιρασμένης αποθήκευσης δεδομένων, τύπου Dropbox και Google Drive, αλλά προσφέρει 50GB χώρο αποθήκευσης, μια προσφορά σαφώς μεγαλύτερη αυτής των ανταγωνιστών του.

Ο Κιμ Σμιτς, που άλλαξε το όνομά του σε Κιμ Ντοτκομ, παραμένει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

«100.000 χρήστες σε λιγότερο από μια ώρα», «250.000 εγγεγραμμένοι χρήστες. Η χωρητικότητα των κεντρικών υπολογιστών στη μέγιστη απόδοσή τους. Τα στοιχεία αυτά θα αυξηθούν μόλις πέσει η αρχική ευφορία. Τέλεια!» γράφει ο Γερμανός ιδρυτής του ιστότοπου στο λογαριασμό του στο Twitter. «Είμαι τόσο χαρούμενος. Ακριβώς πριν από ένα χρόνο το Megaupload καταστράφηκε από την αμερικανική κυβέρνηση. Καλωσορίσατε στο http:// mega.co.nz».

«Θα θέσουμε σε λειτουργία κεντρικούς υπολογιστές σε αρκετές χώρες εκτός των ΗΠΑ, καθώς η αμερικανική κυβέρνηση αποφάσισε να μη σεβαστεί τη δική της νομοθεσία όπως έδειξε το 2012 με την περίπτωση του Megaupload» γράφει ο Ντοτκομ.

Ο επιχειρηματίας του Διαδικτύου ανακοίνωσε ότι το mega.co.nz είναι ασφαλές στο μέγιστο βαθμό και πιο ισχυρό από το Megaupload, που τέθηκε εκτός λειτουργίας πριν από ένα χρόνο από τις αμερικανικές αρχές.

Γεννημένος στη Γερμανία και έχοντας επίσης φινλανδική υπηκοότητα και κατοικία στη νέα Ζηλανδία, ο Κιμ Ντοτκομ ενδέχεται να εκδοθεί στις ΗΠΑ, καθώς η αμερικανική δικαιοσύνη θέλει να τον δικάσει για παραβίαση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Η ακροαματική διαδικασία για την έκδοσή του αναβλήθηκε δύο φορές και τώρα έχει οριστεί τον Αύγουστο του 2013.

Οι αμερικανικές δικαστικές αρχές κατηγορούν τους υπευθύνους του Megaupload ότι με απάτη συγκέντρωσαν εισοδήματα 175 εκατομμυρίων δολαρίων (135 εκατομμύρια ευρώ) προσφέροντας αντίγραφα ταινιών, τηλεοπτικών προγραμμάτων και άλλου περιεχομένου ύστερα από πειρατεία που έκαναν.

Το Megaupload, που ιδρύθηκε το 2005 και εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ, δηλώνει ότι συγκεντρώνει καθημερινά 50 εκατομμύρια χρήστες και αντιπροσωπεύει το 4% του διαδικτύου.

Ο Κιμ Ντοτκομ, που προφανώς θέλησε να προστατευθεί από νέες δικαστικές διώξεις, διαβεβαιώνει ότι τα δεδομένα που θα ανταλλάσσουν μεταξύ τους οι χρήστες του mega.co.nz θα είναι κρυπτογραφημένα και μη προσβάσιμα σε κυβερνήσεις και άλλες οργανώσεις για να μην κατασκοπεύουν τους χρήστες.

«Η πειρατεία θα τιμωρείται. Θα εφαρμόσουμε αυστηρές διατάξεις και όρους και θα συμμορφωθούμε με όλους τους σχετικούς νόμους» τονίζει.
 
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό/Γερμανικό

Κυριακή 20/01/2013 - Ταινίες στην Ελληνική TV

13:40 Η χορωδία της συμφοράς ANT1 Ξένη ταινία
13:45 Ντιούκς: η αρχή Star Ξένη ταινία
14:50 Κουνελάκι από σπίτι Mega Ξένη ταινία
15:00 Οι καλύτερες στιγμές ΕΤ1 Ξένη ταινία
19:00 Συμμορία εραστών ΕΤ3 Ελληνική ταινία
21:00 Τεντι μπόι αγάπη μου Star Κωμωδία
21:00 Συλλάβετε τον Κάρτερ Alpha Περιπέτεια
21:15 Τα μάθατε για τους Μόργκαν Mega Αισθηματική κομεντί
22:15 Crash ΕΤ1 Δράμα
22:45 Λούφα και παραλλαγή Star Κωμωδία
23:00 Σταυροδρόμια της ψυχής Alpha Θρίλερ
23:00 Το ξενοδοχείο του ενός εκατομμυρίου δολαρίων ΕΤ3 Ξένη ταινία
23:30 Ελληνική ταινία Mega Ελληνική ταινία
01:00 Επικίνδυνες σχέσεις Star Ξένη ταινία
01:30 Ο χορός των δολοφόνων ΕΤ3 Περιπέτεια
01:45 Τα μάθατε για τους Μόργκαν Mega Ξένη ταινία
02:00 Ο χασάπης ΝΕΤ Ξένη ταινία
03:30 Επόμενη στάση Star Ξένη ταινία