Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Moth Diaries (2011) Poster



Behind the Walls 3D (2011) Trailer

ABC - The River (2011) Tv Series Promo

Mortal Kombat: Legacy Episode 6 - Raiden

Full New International Cars 2 Trailer


Κυκλοφορίες Bluray - Ιούλιος 2011

The Adventures Of Tintin: The Secret Of The Unicorn (2011) Teaser Trailer

Vampires in Venice (2011) Trailer


Horrible Bosses (2011) Trailer

Sector 7 (2011) Teaser Trailer


Melancholia (2011) Tv Spot & clip



Jack the Reaper (2011) Trailer

Ο Ashton Kutcher στη θέση του Charlie Sheen στο Two And A Half Men

Ο Ashton Kutsher θα είναι τελικά ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει τον Charlie Sheen στην τηλεοπτική σειρά “Two And A Half Men”.

Ο τελευταίος αποτελεί παρελθόν καθώς η ανάγωγη, όπως έχει χαρακτηριστεί, συμπεριφορά του τον οδήγησε στην πόρτα της εξόδου με τον παραγωγό Chuck Lorre ουσιαστικά να τον απολύει.

Και ενώ οι πρώτες σκέψεις ήταν η σειρά να διακοπεί έπειτα από 8 πετυχημένες σαιζόν τελικά κάτι τέτοιο δε θα συμβεί και ο νέος κύκλος της που θα ξεκινήσει να προβάλλεται το φθινόπωρο θα φέρει τον Kutcher στη θέση του πρωταγωνιστή.

Παρόλο που προς το παρόν δε έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την Warner Bros το deal θα πρέπει να θεωρείται κλεισμένο με τις φήμες να λένε πως ο Kutcher θα λαμβάνει το ποσό του $1 εκατομμυρίου για κάθε επεισόδιο.


We are the night (2011) Trailer

Transfer (2011) Trailer


Super 8 (2011) Clips

W


Camp Hell (2011) Trailer

J.J. Abrams - Alcatraz (2012) Tv Series



Terra Nova (2011) Full Trailer



NBC - Grimm (2011) Tv Series Preview

NBC - The Playboy Club (2011) Tv Series


Δίχασε το «Δέντρο της Ζωής»

Το Δέντρο της Ζωής του Τέρενς Μάλικ αποτελούσε εδώ και καιρό μια από τις πλέον αναμενόμενες ταινίες. Οι συνεχείς καθυστερήσεις, η μυστικότητα που την περιέβαλε, το γεγονός ότι όλοι μιλούσαν για μια ταινία-πείραμα, η παρουσία των Μπραντ Πιτ και Σον Πεν δημιούργησε ένα μυθικό περίβλημα γύρω από το φιλμ. Η ερώτηση για το τι είναι το Δέντρο της Ζωής απαντήθηκε, τελικά, τη Δευτέρα στην προβολή της ταινίας στο Φεστιβάλ των Καννών, όπου έγινε δεκτή με γιουχαΐσματα, αλλά και με χειροκροτήματα.

«Μεγάλωσα ως χριστιανός και είχα πολλές απορίες» δήλωσε ο Μπραντ Πιτ σε συνέντευξη Τύπου για την ταινία. «Μεγάλωσα πιστεύοντας ότι ο Θεός έχει όλες τις απαντήσεις, αλλά σήμερα δεν είμαι και τόσο βέβαιος» είπε.

«Αυτές οι απορίες, στις οποίες απευθύνεται και η ταινία, είναι που με τράβηξαν στο να την κάνω» πρόσθεσε.

«Η ταινία έχει παγκόσμια απήχηση. Ο Τέρενς Μάλικ ελπίζει να συγκινήσει ανθρώπους από διάφορες κουλτούρες» τόνισε ο διάσημος ηθοποιός που έχει έρθει στη γαλλική Ριβιέρα με τη σύντροφό του Αντζελίνα Τζολί.

«Μου αρέσει ο ποιοτικός κινηματογράφος, αλλά δεν λέω όχι και στα εμπορικά πράγματα. Απλά, από μικρό παιδί, αναζητούσα πάντα το διαφορετικό, μου άρεσε να κάνω πράγματα πέραν των συνηθισμένων» δήλωσε ο Μπ.Πιτ.

Ο Μπραντ Πιτ, που είναι και παραγωγός της ταινίας δήλωσε ότι ο Τέρενς Μάλικ «αρέσκεται να αρπάζεται από το τυχαίο, αντί να δουλεύει έχοντας προγραμματίσει τα πάντα. Ο Τέρενς Μάλικ εργάζεται σαν να κρατά δίχτυ που μαζεύει πεταλούδες».

Χαρακτηρίζει τον σκηνοθέτη έναν «βαθιά πνευματικό άνθρωπο» και παραδέχεται ότι αισθάνθηκε άβολα στον ρόλο του αυστηρού πατέρα.

Ο Μπραντ Πιτ έχει τραβήξει τα βλέμματα, τόσο για την ερμηνεία του στην ταινία, όσο και για την παρουσία του στην Κρουαζέτ.

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης απείχε, πάντως, από την συνέντευξη Τύπου, με τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας να δηλώνουν ότι είναι ντροπαλός και αφήνει τη δουλειά του να μιλήσει γι'αυτόν.

«Θέλει το κοινό να δει την ταινία σαν ένα ποίημα και καθένας να δώσει σε αυτό την εξήγηση που επιθυμεί» δηλώνει ο παραγωγός της ταινίας Μπιλ Πόλαντ.

Γιουχαΐσματα και χειροκροτήματα για την ταινία

Αντιμέτωπη με γιουχαΐσματα, αλλά και χειροκροτήματα ήρθε το Δέντρο της Ζωής στην πρώτη του προβολή στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Η ταινία δίχασε όσους το είδαν στο Φεστιβάλ και αναμένεται να διχάσει και όσους το δουν αργότερα.

Όσοι περίμεναν ένα αριστούργημα, φαίνεται πως θα απογοητευτούν. Οι περισσότεροι κριτικοί μιλούν για ένα παράξενο πείραμα, μια ταινία που αποτελείται περισσότερο από μια συρραφή σκηνών που φαίνεται να προέρχονται από τη μνήμη, μια «ιμπρεσιονιστική μεταφυσική διερώτηση» σχετικά με την ανθρώπινη φύση.

Πολλοί σπεύδουν να κάνουν παραλληλισμούς με το 2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος, ίσως εξαιτίας των εντυπωσιακών σκηνών που αφορούν φυσικά φαινόμενα. Ωστόσο, η ταινία δεν φαίνεται να έχει τον ίδιο αντίκτυπο με το αριστούργημα του Στάνλεϊ Κιούμπρικ.

Πολλοί κριτικοί αναφέρουν ότι όσοι περίμεναν από τον Τέρενς Μάλικ μια περισσότερο συμβατική ταινία, σίγουρα θα απογοητευτούν, ωστόσο, τονίζουν ότι η αντισυμβατικότητα του σκηνοθέτη ήταν πάντα ένα από τα «δυνατά» στοιχεία του.

Το Tree of Life του Τ.Μάλικ (Badlands, Days of Heaven) αποτελεί μια επική οικογενειακή ιστορία.

Ο 11χρονος Τζακ αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στην κοσμοθεωρία της καλοσυνάτης μητέρας του και του καταπιεστικού πατέρα του. Όταν καλείται να αποφασίσει, θα έρθει αντιμέτωπος με την απώλεια.

Στο σύγχρονο κόσμο ο Τζακ έχει χάσει την αθωότητα και τον ενθουσιασμό του και ψάχνει να βρει ποιος επιθυμεί να είναι. Αλλά δεν είναι όλα χαμένα... Η αναζήτηση της αλήθειας για τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος, αλλά και για τον εαυτό του, θα τον οδηγήσει σε μονοπάτια που ποτέ δεν φανταζόταν.

Συνεργάτης του Μάλικ μάς προετοιμάζει για μια ιδιαίτερη εμπειρία, λέγοντας ότι σε αυτό το φιλμ ο σκηνοθέτης έχει επιχειρήσει να κάνει κάτι «πρωτοποριακό».

in.gr

Τρίτη 17/05/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Διπλή ομηρία Star Ξένη ταινία
23:00 Μυστική οργάνωση «σαλαμάνδρα» Σπορ+ Ξένη ταινία
23:00 Without ΕΤ1 Δράμα
23:00 Υιέ μου, υιέ μου ΕΤ3 Κωμωδία
00:40 Ο Ιταλός Πρίσμα+ Δράμα
00:40 Μαύρο πρόβατο Σπορ+ Ξένη ταινία
02:15 Κυρίαρχοι των αιθέρων Star Περιπέτεια
02:20 Εγώ Πρίσμα+ Ξένη ταινία
04:15 Πότε μην ξεχνάς Star Ψυχολογικό θρίλερ