Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Maria Callas στο TIVO




20 cd με τις καλυτερες οπερες της Callas.
2 cd καθε βδομαδα με το TIVO.
Αυτη τη βδομαδα δωρο η συλλεκτικη θηκη !

Eγκλήματα από το ΤΗΛΕΡΑΜΑ


Απο τις καλυτερες κωμικες σειρες της ελληνικης τηλεορασης απο αυτη τη βδομαδα ειναι μαζι με το ΤΗΛΕΡΑΜΑ.

Καθε βδομαδα 1 dvd με 3 επεισοδια !

The Men Who Stare at Goats (2009)



IMDB

2012 (2009)




IMDB

The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)


IMDB

The Cross (2010)























Ειναι ο τιτλος της νεας ταινιας επιστημονικης φαντασιας του σκηνοθετη Andrew Niccol ( Gattaca, S1m0ne, Lord of War ).

H ταινια εχει ηδη αρχισει γυρισματα και σ αυτην παιρνουν μερος οι : Orlando Bloom, Vincent Cassel, John Goodman, & Olga Kurylenko.

Paranormal Activity (2009) Movie railer

SAW 6 (2009)

Toy Story 3 (2010)

Dark Country (2009)

Τετάρτη - 16/9/2009 - Ταινίες στην ελληνική τηλεόραση

21:00 Η διαβολογυναίκα Alpha Κωμωδία
21:10 Χωρίς αύριο Σινε+ Αισθηματική
22:00 Κλέφτης ποδηλατών Κανάλι της Βουλής Δράμα
22:00 Το μπικίνι με το νούμερο 9 Star Ξένη ταινία
23:00 Η εξαφάνιση της εμιλυ Σινε+ Ξένη ταινία
23:30 Στο βασίλειο του Kingdom Πρίσμα+ Ξένη ταινία
23:50 Μελόδραμα; Σινε+ Ελληνική ταινία
00:00 Το πάρτι της χρονιάς Alter Ξένη ταινία
00:30 Παίζοντας με τις συμπτώσεις ΕΤ3 Ξένη ταινία
01:20 Οι ήρωες Σινε+ Ξένη ταινία
02:00 Το τρένο του θανάτου Star Περιπέτεια
02:15 L'apputamento Alter Δράμα
02:50 Time Σινε+ Ξένη ταινία
03:45 Ένα τρελό ζιζάνιο Star Κωμωδία
04:30 Τρομοκρατικό χτύπημα Σινε+ Περιπέτεια

A Christmas Carol - 3D (2009)




IMDB

Φεστιβάλ Δράμας 21/26-9-2009

Ψηφιακές και μέρες ραδιοφώνου... μικρού μήκους !

Το σύνολο της πρόσφατης ελληνικής παραγωγής ταινιών μικρού μήκους θα προβληθεί στο 32ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, ενώ συνεχίζεται με δυναμική παρουσία το τμήμα digi2009 με ελληνικές ψηφιακές ταινίες. Στο Διεθνές Φεστιβάλ θα διαγωνισθούν επιλεγμένες ταινίες και από τις πέντε ηπείρους.

Το επίσημο πρόγραμμα του Φεστιβάλ πλαισιώνουν οι εξής παράλληλες εκδηλώσεις:

● Μέρα Γαλλοφωνίας με αφιέρωμα στη σκηνοθέτιδα Ανιές Βαρντά.
● Αφιέρωμα στο ρωσικό σινεμά με επιλεγμένα ντοκιμαντέρ της τελευταίας 40ετίας.
● Αφιέρωμα στον αυστριακό πειραματικό κινηματογράφο
● Ιταλικό αφιέρωμα με βραβευμένες ταινίες από το Φεστιβάλ Μaremetraggio της Τεργέστης.
● Ειδικό πρόγραμμα με τις υποψήφιες ταινίες για τα βραβεία της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου (ΕFΑ).
● Κινηματογραφικό αφιέρωμα «Για τη διαφορετικότητα. Κατά των διακρίσεων».
● Προβολές για παιδιά
● Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Drama Μini Τalent (μία σειρά σεμιναρίων, διαδραστικών εργαστηρίων και διαλέξεων για νέους κινηματογραφιστές).
● Έκθεση «Μέρες Ραδιοφώνου» σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αρχείου- Μουσείου της ΕΡΤ.
● Έκθεση φωτογραφίας «Ματιές στην πόλη», σε συνεργασία με τη fnac, (συμμετοχή στην Αrt Αthina 2009).
● Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα «Ματιές στην πόλη της Δράμας».

Καθημερινή - Σάββατο 19/9/2009

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΜΟΝΤΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ...

Παιδικό πορτρέτο

Tα top models βρίσκονται μέσα στο ίδιο σας το σπίτι! Τα πιο χαρωπά, απρόβλεπτα, αληθινά στιγμιότυπα με μικρούς πρωταγωνιστές. Πρακτικές συμβουλές και οδηγίες για δημιουργική φωτογράφηση παιδικού πορτρέτου με πρωτοτυπία και αυθορμητισμό. Tι εξοπλισμός χρειάζεται, τί πρέπει να ξέρουμε, πως να αποφύγουμε τα λάθη, πως θα ξεχωρίζουν οι φωτογραφίες μας!

Ο φωτογράφος Jean Christophe Bechet

Portfolio και συνέντευξη. Αποκαλύπτουμε τη δημιουργική πλευρά της προσωπικότητας του αρχισυντάκτη του μεγάλου γαλλικού περιοδικού Reponses Photo.

Pentax K-7

Σε δοκιμασία η νέα top of the range ψηφιακή SLR μηχανή του γνωστού γιαπωνέζικου εργοστασίου. Heavy duty κατασκευή και HD video τα βασικά συγκριτικά πλεονεκτήματα ενώ συνδυάζεται με τους νέους ψηφιακούς φακούς της Pentax DA SDM. Αξιολόγηση και ποσοτική βαθμολόγηση των επιδόσεών της.

Aποστολή στο Βερολίνο

Επισκεφθήκαμε την μεγαλύτερη έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών του κόσμου, τη γερμανική Ι.F.A και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας για το μέλλον της τεχνολογίας.

Video converters

Έχετε ψηφιακή βιντεοκάμερα; Bρείτε την άκρη ανάμεσα στα πολλά φορμά αρχείων video και μοιραστείτε το υλικό σας στο internet ή΄δείτε το στο φορητό media player.

…και ακόμη:

Καλλιτεχνικά νέα και εκθέσεις, νέα της αγοράς και νέα προϊόντα, αναλυτικοί πίνακες ψηφιακών μηχανών με χαρακτηριστικά και τιμές.

Aκόμα

ΚΛΑΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - Ο ΑΣΠΡΟΔΟΝΤΗΣ του Τζακ Λοντον.

Γεννήθηκε στον αρκτικό Βορρά, όντας κατά ένα μέρος λύκος και κατά ένα σκύλος, και χρειάστηκε πολύ γρήγορα να μάθει τους κανόνες της επιβίωσης σε ένα χιονισμένο τοπίο όπου παντού καραδοκούν ο κίνδυνος και ο θάνατος. Πήρε το όνομα Ασπροδόντης από έναν Ινδιάνο και πίστεψε πως οι άνθρωποι είναι θεοί, εγκαταλείποντας την ελευθερία της Άγριας Φύσης για να ζήσει δίπλα τους.

Η ακατάβλητη φυσική και ψυχική αντοχή του και το ένστικτο του λύκου θα τον συνοδεύουν καθώς μεγαλώνει κινούμενος ανάμεσα στην υποταγή και το μίσος απέναντι στην ανθρώπινη σκληρότητα και αναγκάζεται να συμμετάσχει σε άγριες κυνομαχίες. Στο τέλος, όμως, θα γνωρίσει την αγάπη των ανθρώπων και τη φιλία μαζί τους, και θα μετατραπεί σε φύλακά τους. Καταπληκτική περιπέτεια για τις σχέσεις ανθρώπων-ζώων, από την ανεπανάληπτη πένα του Τζακ Λόντον.

Καθημερινή - Κυριακή 20/9/2009





Μαζι και το περιοδικο

ΓΥΝΑΙΚΑ

The Expendables (2010)

Όλοι οι «σκληροί» σε μία ταινία: «The Expendables»

Ένα ενδεχόμενο που κάποτε φάνταζε απίθανο θα γίνει πραγματικότητα το 2010.

Αποτελεί το απόλυτο όνειρο των φίλων των ταινιών δράσης: ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ο Μπρους Γουΐλις και ο Άρνολτ Σβαρτσενέγκερ οι τρεις μεγαλύτεροι ηθοποιοί ταινιών δράσης του «κλασικού» Χόλιγουντ, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να γκρεμίσουν από την εξουσία ένα νοτιοαμερικανό δικτάτορα στο «The Expendables» ( «Οι αναλώσιμοι» ) το 2010.

«Ο Άρνολντ, ο Μπρους και εγώ θα δουλέψουμε μαζί για πρώτη φορά, και θα αρχίσουμε ίσως μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες, οπότε έπρεπε να αφήσω ξανά γένια και να επιστρέψω στο Λος Άντζελες για τα γυρίσματα» είπε ο Σταλόνε απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

«Είναι πολύ δύσκολο να συνεργαστούμε. Είναι αδύνατον να χωρέσουν τόσο μεγάλα 'εγώ' σε ένα δωμάτιο» είπε αστειευόμενος ο 63χρονος ηθοποιός.

Η ταινία έχει να κάνει με μία ομάδα μισθοφόρων σε αποστολή στη Νότια Αμερική, με σκοπό την ανατροπή ενός δικτάτορα. Εκτός των τριών κινηματογραφικών αστέρων, στην ταινία συμμετέχουν και άλλα τεράστια ονόματα του χώρου των ταινιών δράσης: Τζέησον Στάθαμ, Τζετ Λι, Μίκι Ρουρκ, Ντολφ Λούντγκρεν και Έρικ Ρόμπερτς, υπόσχονται να «επαναφέρουν τη δύναμη» των ταινιών δράσης, η οποία «έχει χαθεί λόγω της αυξανόμενης χρήσης των γραφικών φτιαγμένων από ηλεκτρονικούς υπολογιστές». Οι προσδοκίες για την ταινία υψηλές, καθώς το καστ είναι όσο πιο... «μάχιμο» θα μπορούσε να είναι.

Όπως είπε ο Σταλόνε, «ήθελα να κάνω μία ταινία που είναι πιο πολύ για τους άντρες, όπου θα κάναμε αυτά που κάναμε στις δεκαετίες του 1980 και του 1990, σε ταινίες που ήταν πιο πολύ 'άντρες εναντίον άλλων αντρών', με πραγματικά stunts, χωρίς κάποια πολύ σύνθετη ή πολύπλοκη ιστορία…το κλειδί ήταν να βρούμε κάποιες προσωπικότητες οι οποίες υπό κανονικές συνθήκες ποτέ δε θα μπορούσαν να δουλέψουν μαζί - είναι σαν μια άλλη 'Dream Team'».