Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

The Making of the "Empire Strikes Back": The Definitive Story Behind the Film

Το μισό ίντερνετ ασχολείται σήμερα με την κυκλοφορία αυτού του βιβλίου (το λινκ στο Amazon).

Δικαίως !!!

127 Hours 2nd trailer

Waiting For Phoenix (2011)

Wrecked (2010)

Έθνος - Σάββατο 16/10/2010


Rendezvous with Rama

Πάνε τρία χρόνια από τότε που ακούσαμε τελευταία φορά ότι ο David Fincher θα σκηνοθετήσει το Rendezvous with Rama. Φυσικά είχαμε πιστέψει πως κάτι τέτοιο τελικά δεν θα συμβεί, όμως να σου σήμερα εμφανίζεται ο Morgan Freeman, δηλώνοντας πως η ταινία πολύ πιθανόν να γίνει, ενώ ο Fincher εξακολουθεί να είναι η πρώτη επιλογή προσέγγισης.

Αν αναλογιστούμε ότι ψάχνει εδώ και 15 χρόνια καλό σενάριο, τα τρία χρόνια είναι πταίσμα.

Η ταινία αν και επιστημονικής φαντασίας, δεν θα έχει κανένα στοιχείο βίας ή όπλων, καθώς σκοπός της είναι να επικεντρωθεί στην καθαρή επιστήμη και τους σκοπούς της.


cine.gr

22 Bullets (2010)

Κυκλοφορεί 25/10/2010 σε dvd & bluray από την AUDIOVISUAL.

Το αίμα που χύνεται δεν στεγνώνει ποτέ Βάλανε στόχο την οικογένεια του, την τιμή και τη ζωή του... ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ!!!

Εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία του ανθρώπου που συγκρούσθηκε με όλη τη Μαφία της Μασσαλίας!


O Charly Mattei, που στο παρελθόν ζούσε στην παρανομία, έχει πια γυρίσει σελίδα. Εδώ και τρία χρόνια περνάει μια ήσυχη ζωή, αφοσιωμένος στη γυναίκα του και τα δύο του παιδιά. Ένα χειμωνιάτικο πρωινό όμως τον βρίσκουν στο πάρκινγκ του παλιού λιμανιού της Μασσαλίας με 22 σφαίρες στο σώμα του. Όλοι περίμεναν πως δεν θα τα καταφέρει, όμως αυτός δεν θα πεθάνει…

Heartbreaker (2010)

Κυκλοφορεί 18/10/2010 σε dvd από την ODEON.

Ο Άλεξ και η αδερφή του βγάζουν τα προς το ζην χωρίζοντας ζευγάρια. Αναλαμβάνουν περιπτώσεις σε όλο τον κόσμο, από το Μονακό μέχρι το Παρίσι. Όσο όμως ανήθικο και ποταπό κι αν φαίνεται το επάγγελμά τους, διέπεται από κάποιους κανόνες που το καθιστούν εξαιρετικά έντιμο: Κανόνας 1ος: Δεν χωρίζουμε ποτέ ευτυχισμένα ζευγάρια. Κανόνας 2ος: Δεν ερωτευόμαστε ποτέ. Όταν ένας πλούσιος άνδρας θα τους προσλάβει για να χωρίσουν την κόρη του από τον φίλο της, οι κανόνες αυτοί θα δοκιμαστούν. Κατόπιν εξονυχιστικής έρευνας, οι δύο επαγγελματίες καταλήγουν ότι πρόκειται για το τέλειο ζευγάρι. Λόγω οικονομικών προβλημάτων όμως, τα δύο αδέρφια αναγκάζονται να αναλάβουν τη δουλειά.

The A-Team (2010)

Kυκλοφορεί 18/10/2010 σε dvd & bluray από την ODEON.

Ο Τζο Κάρναχαν, σκηνοθέτης των ταινιών "Narc" και "Smokin' Aces", επιστρέφει με μια περιπέτεια γεμάτη δράση και χιούμορ, βασισμένη στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά του 1983. Στην παραγωγή φιγουράρουν τα ονόματα των Ρίντλεϊ και Τόνι Σκοτ, ενώ πρωταγωνιστούν ο Μπράντλεϊ Κούπερ ("TheHangover") και ο Λίαμ Νίσον ("Batman Begins").

Η ταινία ακολουθεί τα συναρπαστικά και τολμηρά κατορθώματα του Τζον "Χάνιμπαλ" Σμιθ και της δραστήριας ομάδας του, που απαρτίζεται από πρώην στρατιώτες των Ειδικών Δυνάμεων. Τα μέλη της θρυλικής A-Teamεπανέρχονται στην ενεργό δράση, όταν κατηγορούνται για ένα έγκλημα που δεν διέπραξαν.

Letters to Juliet (2010)

Kυκλοφορεί 18/10/2010 σε dvd απο την ODEON

Η Αμάντα Σίφριντ ("MammaMia!"), ένα από τα πιο καυτά νέα πρόσωπα του Χόλιγουντ, πρωταγωνιστεί σε μια ταινία για τον έρωτα, δίπλα στους Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ ("Περί Τυφλότητος") και Βανέσα Ρέντγκρεϊβ ("Εξιλέωση"). Το σενάριο υπογράφει ο Χοσέ Ριβέρα, υποψήφιος για Όσκαρ Διασκευασμένου Σεναρίου με την ταινία "Ημερολόγια Μοτοσικλέτας".

Όταν μια νεαρή Αμερικανίδα ταξιδεύει στη Βερόνα, πόλη όπου αναπτύχθηκε το ειδύλλιο του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, γίνεται μέλος μιας ομάδας εθελοντών, που σκοπός της είναι να απαντά σε γράμματα - προς την Ιουλιέτα - όσων αναζητούν συμβουλές σχετικά με τον έρωτα. Αφού απαντά σε ένα γράμμα που χρονολογείται από το 1951, εμπνέει τη γυναίκα που το έγραψε να ταξιδέψει ως την Ιταλία για να βρει τη χαμένη για χρόνια αγάπη της. Αυτό θα είναι η αρχή μιας αλυσίδας γεγονότων, που θα φέρει τον έρωτα στις ζωές των δύο αυτών γυναικών, όπως δεν τον είχαν ποτέ φανταστεί.

Star Wars - Deagostini Collection Tευχος 19

Dark, Epic Photos from Marcus Nispel's Conan






Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I (2010)


Country Strong (2010)

Πέμπτη 14/10/2010 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Μέρα ανεξαρτησίας ANT1 Ξένη ταινία
21:00 300 Star Ξένη ταινία
21:10 Κάτω από την άμμο Σινε+ Δράμα
00:00 Κάρμεν Σινε+ Δράμα
02:15 Θύελλα πάνω από το Βερολίνο Star Περιπέτεια
04:30 Η ιστορία της Λορέτα κλεμπορν Σινε+ Δράμα