Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Ελευθεροτυπία - Κυριακή 25/08/2013


Real News - Κυριακή 25/08/2013


The Darkside (2013) Poster


Proxy (2013) Poster


The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013) Poster


Squirrels (2013) Trailer


Οι πολυαναμενόμενες ταινίες του Σεπτέμβρη!

Ο Πέρσι Τζάκσον & η Θάλασσα των Τεράτων
Μετά τη μεταφορά του πρώτου βιβλίου της σειράς Πέρσι Τζάκσον, "Ο Πέρσι Τζάκσον και η Κλοπή της Αστραπής", ακολουθεί το δεύτερο μέρος, βασισμένο στο δεύτερο βιβλίο. Δείτε το trailer της ταινίας που θα προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες το Σεπτέμβρη, ΕΔΩ.

 Τα Παλιόπαιδα
Μια γαλλική ταινία, η ταινία τελετής έναρξης του 14ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου, στην Αθήνα. Πρόκειται για μια κωμωδία που κανείς δεν πρέπει να χάσει. Ένας μέλλων πεθερός συμβουλεύει τον μελλοντικό γαμπρό του: "Θέλεις να ζήσεις σαν άνθρωπος; Μην παντρευτείς! Η γυναίκα μου, η κόρη μου...όλες σου τα σπάνε!". Για αυτό και μόνο αξίζει να δείτε αυτή την εκπληκτική κωμωδία με το μοναδικό "πεθερό" Αλέν Σαμπάτ! Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Pacific Rim
Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο επιστρέφει με μία εντυπωσιακή sci-fi ταινία που οι λάτρεις του είδους περιμένουν πώς και πώς. Έτσι ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, που μάς έχει συνηθίσει μόνο σε αξιόλογες παραγωγές - θυμηθείτε τα "Πέντε Θρύλοι", "Γάτος Σπιρουνάτος", "Kung Fu Panda 2", "Τα Μάτια της Τζούλια", "Biutiful", "Το Ορφανοτροφείο", ο "Λαβύρινθος του Πάνα" και πολλά άλλα τόσο από θέση παραγωγής όσο και από θέση σκηνοθεσίας- αυτή τη φορά σκηνοθετεί μια ταινία δράσης και επιστημονικής φαντασίας με εξωγήινους, οι οποίοι έρχονται από εκεί που δεν το περιμένουμε...από τη θάλασσα!



The Grandmaster
Ο Γουόνγκ Καρ Γουάι μετά τα εκπληκτικά "Ερωτική Επιθυμία", "2046", "My Blueberry Nights", "Έκπτωτοι Άγγελοι" κ. ά. επιστρέφει με το "The Grandmaster", μια ταινία για τον Ip Man, τον δάσκαλο πολεμικών τεχνών του Μπρους Λι! Παίζουν οι Ζανγκ Ζιγί, Τόνι Λενγκ Τσίου Γουάι και Τσανγκ Τσεν. Αναμένεται στις 5 Σεπτεμβρίου.

 The Heat
Μια κωμωδία με τις Σάντρα Μπούλοκ και Μελίσα Μακάρθι έχει ενθουσιάσει το αμερικάνικο κοινό και καλπάζει προς την κορυφή του box office. Στο The Heat, δύο γυναίκες που υπηρετούν το νόμο, η μία ως πράκτορας του FBI και η άλλη ως αξιωματικός της αστυνομίας συνεργάζονται προκειμένου συλλάβουν έναν έμπορο ναρκωτικών. Τα αποτελέσματα είναι ξεκαρδιστικά. Ένα αταίριαστο γυναικείο δίδυμο μπαίνει σε διατεταγμένη υπηρεσία και αναγκάζεται να παράγει χειροπιαστό αποτέλεσμα, περνώντας από σαράντα κύματα!  


Το Κάλεσμα (The Conjouring)
Στις 26 Σεπτεμβρίου αναμένεται να "στοιχειώσει" τις αίθουσες η ταινία του Τζέιμς Γουάν (Saw - Σε βλέπω) Το Κάλεσμα, σε διανομή Village. Ένα θρίλερ βασισμένο σε πραγματική ιστορία (;) που περιγράφει πώς οι διεθνούς φήμης ερευνητές μεταφυσικών γεγονότων, Εντ και Λορέιν Γουόρεν, βοήθησαν μια οικογένεια που στοιχειωνόταν από μια σκοτεινή παρουσία, σε μια απομονωμένη φάρμα. Πρωταγωνιστούν η υποψήφια για Όσκαρ Βέρα Φαρμίγκα και ο Πάτρικ Γουίλσον. Μαζί τους, ο Ρον Λίβινγκστον και η Λίλι Τέιλορ.
 δείτε το trailer...

Δευτέρα 19/08/2013 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Ήμασταν κάποτε στρατιώτες Star Περιπέτεια
02:45 Koma Star Θρίλερ