Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Ειναι αληθεια η ειναι φτιαχτο ?

ΔΕΙΤΕ !!!!

PRESS ME !!!

ODEON - Κυκλοφοριες σε BLURAY Σεπτεμβριου 2009

7/9/2009

ROCKY 1-2-3
DRAGONBALL
RED HILL

22/9/2009

ROCKY 4-5
MASH

1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» ΣΤΗΝ ΚΩ

Το σινεμά περνάει από τα... πνευμόνια και την ψυχασθένεια

Ψυχασθενείς, παθιασμένοι καπνιστές, δωρητές οργάνων και νευροχειρουργοί «δανείζουν» τις παράξενες ιστορίες τους σε 31 σκηνοθέτες από όλο τον κόσμο για το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ «Ιπποκράτης» στην Κω
Oικογενειακοί γιατροί από την Κίνα που περνάνε τις μυστικές συνταγές της θεραπείας από γενιά σε γενιά, βελονιστές που γιατρεύουν χρόνιες παθήσεις και θεραπευτές με παρασκευάσματα που αναπλάθουν κατεστραμμένα οστά παρελαύνουν στην ταινία του Γερμανού σκηνοθέτη Σόλβαϊχ Κλάσεν «Τσι: Η Κινέζικη Τέχνη της Ίασης».

«Ο νευροχειρουργός Δρ Χένρι Μαρς, τον οποίο οι βαριά άρρωστοι έβλεπαν σαν τον σωτήρα από τη Δύση, όμως ο ίδιος υπέφερε γιατί ήξερε πως μπορούσε να βοηθήσει μονάχα μερικούς», πρωταγωνιστεί στην ταινία «Ο Άγγλος Χειρουργός» του Τζέφρι Σμιθ που εκτυλίσσεται σε ένα νοσοκομείο της Ουκρανίας με αυτοσχέδιο εξοπλισμό.

Είναι δύο από τις ογδόντα πέντε ταινίες του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου για Θέματα Υγείας «Ιπποκράτης» που θα πραγματοποιηθεί στην Κω, από 1 έως 6 Σεπτεμβρίου. Σκηνοθέτες από 31 χώρες όπως Ολλανδία, Βοσνία, Γερμανία, Καναδά, Φιλιππίνες και Ελλάδα επισκέφτηκαν νοσοκομεία σε όλο το κόσμο, μίλησαν με γιατρούς και ασθενείς και καταθέτουν τις εμπειρίες τους στη μεγάλη οθόνη. Οι περισσότερες από τις ταινίες συμμετέχουν στο διαγωνιστικό κομμάτι του Φεστιβάλ. Το επίκαιρο ζήτημα του καπνίσματος (μετά την απαγόρευσή του) θίγεται στο ντοκιμαντέρ της Σούζαν Χογκ από τις ΗΠΑ. Καπνιστές δίνουν τη δική τους απάντηση στο ερώτημα «Γιατί καπνίζουμε;». «Δεν υπάρχουν παρά φτηνές δικαιολογίες για την εμμονή αυτή των καπνιστών. Η ανηλεής πίεση των 50 χρόνων πειθούς από τα ΜΜΕ μάς έχει παγιδεύσει σε μια ανώδυνη αυτοκτονία μέσα από τη διασημότερη θανατηφόρο συνήθεια», λέει η σκηνοθέτις ως συμπέρασμα στην πολύμηνη έρευνά της.

Παράλληλα, στην ταινία του Σνιέζαν Λάλοβιτς (από το Σαράγεβο) «30 χρόνια Μοναξιάς», μια ηλικιωμένη γυναίκα που ζει μόνη στο χωριό Πλέμα στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη θυμάται για τα νιάτα της. Το τσιγάρο είναι η μοναδική συντροφιά της από τότε που πέθανε η μητέρα της, πριν από 30 χρόνια. Ένας 84χρονος Πολωνός ηθοποιός, ο Γιέρτζι Νόβακ, που αποφασίζει ότι μετά τον θάνατό του θέλει να προσφέρει το σώμα του προς όφελος της επιστημονικής έρευνας, πρωταγωνιστεί στο ντοκιμαντέρ «Ύπαρξη» του Μάρτσιν Κοζάλκα.

Ενώ ο νεαρός Αγιέντ, ψυχολόγος στη Γάζα, με την ιατρική του τσάντα στο χέρι, επισκέπτεται καθημερινά το στρατόπεδο προσφύγων της Τζαμπαλάγια. Στο ντοκιμαντέρ από τη Σουηδία των Π. Χόλμκουιστ και Σούζαν Καρντάλιαν, οι ασθενείς του- παιδιά, άντρες και γυναίκες, με τάσεις αυτοκτονίας, πρώην μαχητές της Χαμάς- προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα στο χάος του πολέμου.

Η ταινία «Έρωτας, θετικά» του Πέτερ Μουρίμι από την Ουγκάντα παρακολουθεί τις ζωές τεσσάρων νεαρών ενηλίκων που ζουν στην πρωτεύουσα της Ουγκάντας, την Καμπάλα, και προσβλήθηκαν από τον ιό του ΑΙDS κατά τη γέννα.

Σε ηλικία 33 ετών η Έϊλον Νουφάρ, συνδημιουργός και ιδρυτής του παγκοσμίου φήμης θιάσου «Μαγιουμανά», πληροφορείται ότι οι εξετάσεις μαστογραφίας που είχε κάνει έδειξαν έναν ύποπτο όγκο στο στήθος. Η ταινία «Διάφανος Χρόνος» της Γκαλί Μεϊρί από το Ισραήλ παρακολουθεί τον αγώνα της ενάντια στον καρκίνο.

TA NEA - IΝFΟ
1ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου για την Υγεία «Ιπποκράτης» στην Κω.
1 έως 6 Σεπτεμβρίου.
Είσοδος ελεύθερη.
Πληροφορίες στο τηλ. 210-7513.402 και στο http://www.healthfilmfestival.gr

Εθνος - Πεμπτη 27/8/2009

Astro Boy (2009)


IMDB

Zombieland (2009) International Movie Trailer

Τετάρτη - 26/8/2009 - Ταινίες στην ελληνική τηλεόραση

21:00 Τρομερά πλάσματα Alter Κωμωδία
21:00 Austin Powers: Ο κατάσκοπος που με κουτούπωσε Alpha Ξένη ταινία
21:20 Αντόνια και Τζέην Σινε+ Ξένη ταινία
22:00 Απόδειξη ζωής Star Ξένη ταινία
23:00 Ο ταυρομαχος προχωρεί ΕΤ3 Κωμωδία
23:00 Κούκλες Κανάλι της Βουλής Αισθηματική
00:00 Το Εξπρές του έρωτα Σινε+ Ξένη ταινία
02:30 Ο κυρίαρχος Alter Δράσης
02:45 Bullitt Star Ξένη ταινία
04:10 Thunderbolt Σινε+ Περιπέτεια
04:15 Εκλεκτικες συγγενείς Alter Δράμα

Whip It (2009)



IMDB