Προσεχώς

Προσεχώς


Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

LIFE's - Best Oscar Photos


The Wild World of Robots - Infographic

Σάντρα Μπούλοκ και «Τransformers: Revenge» σάρωσαν στα Χρυσά Βατόμουρα

Αυτοπροσώπως παρέλαβε το βράδυ του Σαββάτου η Σάντρα Μπούλοκ το Χρυσό Βατόμουρο χειρότερης ερμηνείας, κάνοντας «ζέσταμα» για την τελετή απονομής των Όσκαρ την Κυριακή - στην οποία θα παρευρεθεί ως υποψήφια και «σχετικό» φαβορί για το βραβείο α' γυναικείου ρόλου της Ακαδημίας.

Η ηθοποιός είχε δεσμευτεί ότι θα παρελάμβανε η ίδια το Χρυσό Βατόμουρο εάν κέρδιζε. «Δεν είχε συνειδητοποιήσει» δήλωσε «ότι στο Χόλιγουντ φτάνει απλά να πεις ότι θα εμφανιστείς για να παραλάβεις ένα βραβείο και σου το απονέμουν. Αν το ήξερα, θα το έλεγα νωρίτερα πως θα πάω στην τελετή των Όσκαρ». Η Μπούλοκ κέρδισε επίσης και το (μισό) βραβείο χειρότερου ζευγαριού, μαζί με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, και τα δύο για το All About Steve.

Εάν κερδίσει τα «κανονικά» κινηματογραφικά βραβεία της Κυριακής, η Σάντρα Μπούλοκ θα γίνει η μοναδική ηθοποιός που θα «τιμάται» το ίδιο Σαββατοκύριακο και με Χρυσό Βατόμουρο και με Όσκαρ. Η ερμηνεία της στο Blind Side, την άλλη ταινία που πρωταγωνιστεί φέτος, της χάρισε την υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Αδιαμφισβήτητος νικητής των Βατόμουρων στέφεται όμως το Transformers: Revenge of the Fallen, το οποίο κέρδισε το βραβείο χειρότερης ταινίας, χειρότερης σκηνοθεσίας (Μάικλ Μπέι) και χειρότερου σεναρίου (Έρεν Κρούγκερ, Αλεξ Κούρτσμαν).

Το βραβείο χειρότερου ηθοποιού απονεμήθηκε στα αδέλφια Κέβιν, Τζο και Νικ Τζόνας για το Jonas Brothers: The 3D concert experience. Το βραβείο χειρότερης ερμηνείας σε β' ανδρικό ρόλο απονεμήθηκε στον Μπίλι Ρέι Σάιρους του Hanna Montana: The Movie και τo αντίστοιχο γυναικείο κέρδισε η Σιένα Μίλερ για το GI Joe.

Tέλος, χειρότεροι ηθοποιοί της περασμένης δεκαετίας αναδείχθηκαν ο Έντι Μέρφι και η Πάρις Χίλτον.

Έθνος - Κυριακή 14/03/2010

Fringe - Season 3 !!

Sci-fi fans who may be concerned about the state of the genre on network TV (we’re looking at you, V and FlashForward) have at least one reason to rejoice:
EW has learned exclusively that Fox has picked up Fringe for a third season.


Though the show isn’t exactly blowing the roof off of Nielsen — it’s been averaging just 7.6 million viewers and is ranked No. 50 in the all-important adults 18-49 demographic this season — it managed to survive in a tough new time period on Thursdays.

Source: ew.com

H σειρά θα συνεχιστεί με νέα επεισόδια την 1η Απριλίου 2010.

Don Argott's :The Art of the Steal (2010) Trailer

Θρίαμβος για την ταινία "Precious" στα βραβεία Spirit

Πέντε συνολικά βραβεία απέσπασε η ταινία "Precious" στην 25η απονομή των ανεξάρτητων αμερικανικών κινηματογραφικών βραβείων Spirit, την Παρασκευή το βράδυ στο Λος Άντζελες.

Η ταινία απέσπασε το βραβείο καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας και πρωτότυπου σεναρίου, ενώ οι πρωταγωνίστριες Γκάμπι Σιντίμπε και Μο'νίκ απέσπασαν τα βραβεία πρώτου και δεύτερου γυναικείου ρόλου αντίστοιχα.

Το βραβείο Α' αντρικού ρόλου απέσπασε ο Τζεφ Μπρίτζες για την ερμηνεία του στην ταινία "Crazy Heart", και το βραβείο Β' αντρικού ρόλου ο Γούντι Χάρελσον για την ερμηνεία του στην ταινία "The Messenger".

Η βρετανική ταινία "An education" απέσπασε το βραβείο καλύτερης ξένης ταινίας, το βραβείο καλύτερης πρώτης ταινίας απονεμήθηκε στο "Crazy Heart" και το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ στο "Anvil! The Story of Anvil".

Τα ανεξάρτητα κινηματογραφικά βραβεία Spirit, που απονέμονται φέτος για 25η χρονιά, τιμούν αμερικανικές ταινίες χαμηλού προϋπολογισμού, με κριτήρια όπως η πρωτοτυπία του σεναρίου και ο βαθμός ανεξάρτητης χρηματοδότησης των ταινιών.

Καθημερινή - Κυριακή 14/03/2010


Καθημερινή - Σάββατο 13/3/2010

Black Waters of Echo's Pond (2010)

The Possession of David O'Reilly (2010)

Ψηφιακη Κρητη !

Λίγο μετά το Πάσχα, το πιθανότερο, θα ενεργοποιηθεί το πρώτο ψηφιακό μπουκέτο στην Κρήτη. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί της Κρήτης που μετέχουν στην Digital Union ήδη συζητάνε για την έναρξη των πιλοτικών δοκιμών στον Κανάλι 38 από τα Κ.Ε. Ηρακλείου και Χανίων (Ρογδιά και Μαλάξα αντίστοιχα).

Να σημειώσουμε εδώ ότι στο πρώτο ψηφιακό μπουκέτο της Κρήτης θα συμπεριληφθούν τα κανάλια ΚΡΗΤΗ TV, ΚΥΔΩΝ TV, ΣΗΤΕΙΑ TV (μάλλον εννοεί το Tele Κρήτη) και TV CRETA. Τα 2 κανάλια εδρεύουν στο Ηράκλειο, το ένα στα Χανιά και το άλλο στη Σητεία (Ιεράπετρα).

Στην περίπτωση του συγκεκριμένουν μπουκέτου είναι πιο εύκολα τα πράγματα γιατί 2 από τα παραπάνω κανάλια ανήκουν στο ίδιο όμιλο, στο τρίτο είναι μέτοχος ο ίδιος όμιλος, ενώ μόνο το χανιώτικο κανάλι ανήκει σε άλλον όμιλο.

Μένει να υπάρξει συννενόηση των δύο ομίλων με την Digital Union, αλλά και με το τηλεοπτικό σταθμό 902 ο οποίος εκπέμπει (τυχαία μάλλον) και από Ρογδιά και από Μαλάξα στο κανάλι 38, και θα πρέπει να μεταφερθεί σε άλλη συχνότητα, εάν φυσικά το δεχτεί.

Trailer for Barry Munday Starring Patrick Wilson

Diary of a Wimpy Kid (2010)

Κυριακή 07/03/2010 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Εντιμότατοι κληρονόμοι Alter Κωμωδία
21:00 Η επίλεκτη Alpha Ξένη ταινία
21:00 Ο εξυπνακιας Star Κωμωδία
21:00 8 γυναίκες Σινε+ Ξένη ταινία
21:00 Κάτι τρέχει με τη Μαίρη ANT1 Ξένη ταινία
22:30 Ένα αθώο ψέμα Πρίσμα+ Ξένη ταινία
22:50 Το διπλό πρόσωπο μιας γυναίκας Σινε+ Ξένη ταινία
23:20 Παιχνίδια επιβίωσης ANT1 Ξένη ταινία
23:30 Ο ύποπτος Alpha Ξένη ταινία
00:00 Μαρία κεχαριτωμένη (cinecinema στην ΕΤ1) ΕΤ1 Ξένη ταινία
00:15 Underworld Star Ξένη ταινία
00:45 Προορισμός θάνατός Mega Περιπέτεια
02:45 Οικογενειακά μυστικά Star Ξένη ταινία
04:30 Κυνηγώντας τους δράκους Σινε+ Ξένη ταινία

Oscar΄s Day Today !!!!


Την 82η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ θα τη δούμε live στο nocinema1 σήμερα Κυριακή στις 03.30 (δηλ. Δευτέρα).

Όποιος δεν αντέχει μπορεί να δει το σόου σε επανάληψη τη Δευτέρα στις 21.00.

Μερικά Dos and Don’ts στην απονομή.

Το ‘Don’t thank your lawyers’ είναι και το καλύτερο.

THE TROTSKY (2010)

ZATOICHI: THE LAST (2010)

The Shouting Men (2010)