Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

The Avengers (2012) New Poster

Ελεύθερος Τύπος - Κυριακή 04/03/2012





ΤΑ ΝΕΑ - Σαββατοκύριακο 03-04/03/2012

Riddick 3 Set Photos


50 of the greatest freakouts from movies.

ΤΟ ΒΗΜΑ - Κυριακή 04/03/2012

MUST SEE - Movie : THE MOVIE from Jimmy Kimmel Live

Must Watch: Animated Short Oscar Winner 'The Fantastic Flying Books Mr. Morris Lessmore

How to Train Your Dragon TV Series Teaser Trailers




G.I. Joe: Retaliation (2012) 3rd TV Spot







Wrath of the Titans (2012) TV Spots
















Man Men Season 5 TV Series Promo Poster

Loss of Life (2012) Posters



Nokia 808 Pure View - Κινητό με κάμερα 41 Megapixel από τη Nokia!

H Nokia αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress τη συσκευή που προωθούσε μέχρι πριν από μερικές ημέρες με ένα σχετικό video που είχε τίτλο Pure View.

Ο λόγος για το Nokia 808 Pure View, το οποίο έχει αισθητήρα κάμερας με ανάλυση 41MP! Η εταιρία αποκάλυψε πως για τη λειτουργία του χρησιμοποιεί την τεχνική του oversampling, συλλέγοντας ουσιαστικά δεδομένα από 7 pixels για να δημιουργήσει ένα στο τελικό αποτέλεσμα.

Το κινητό θα έρθει με λειτουργικό Symbian Belle, ενώ σημειώθηκε πως η τεχνολογία Pure View θα προσφερθεί στη συνέχεια και σε άλλα λειτουργικά.

Η συσκευή πέραν όλων των παραπάνω έρχεται με nHD οθόνη 4 ιντσών και ανάλυσης 640x360, μονοπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.3GHz και 512MB μνήμης RAM. Μπορεί να καταγράψει video σε ανάλυση 1080p.

MADONNA - Girl Gone Wild το νέο της single


Eurovision: Μέσω Internet η πρεμιέρα της ελληνικής συμμετοχής

Για πρώτη φορά εφέτος, η ΕΡΤ θα παρουσιάσει τα υποψήφια τραγούδια του ελληνικού τελικού για την Eurovision μέσω Internet, με τη χρήση του site της αλλά και των social media. Οι συμμετοχές θα είναι διαθέσιμες την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί.

Οι ιστοτόποι που θα δημοσιευτούν είναι www.ert.gr, facebook.com/eurovisionert και twitter.com/eurovisionert.

Από την 1η Μαρτίου τα τραγούδια θα μεταδίδονται από τα Ραδιόφωνα της ΕΡΤ, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσει η προβολή των video clip από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, όπου και θα αποκαλυφθούν οι καλλιτέχνες.

Ο ελληνικός τελικός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 57ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου 2012.

Real News - Κυριακή 04/03/2012





Καθημερινή - Κυριακή 04/03/2012

Έθνος - Κυριακή 04/03/2012


Έθνος - Σάββατο 03/03/2012

Nvidia Tegra 3 4-PLUS-1: Τετραπύρηνα smartphone με πέμπτο πυρήνα ninja

O "battery saver core" είναι ο πυρήνας που αναλαμβάνει όλο το φόρτο εργασίας όταν το smartphone είναι ενεργό, και εκτελεί μόνο εργασίες στο παρασκήνιο, όπως το συγχρονισμό με τις ενημερώσεις από τα διάφορα δίκτυα ή τους λογαριασμούς e-mail.


Με αφορμή την ανακοίνωση του LG Optimus 4X HD, του πρώτου τετραπύρηνου (+1) smartphone από την LG, ρίχνουμε μια ματιά στον επεξεργαστή της Nvidia Tegra 3 αρχιτεκτονικής 4-PLUS-1. Το πρώτο, και εντυπωσιακό, που μας μεταφέρει η Nvidia είναι ότι ο τετραπύρηνος Tegra 3 μπορεί να επιτύχει έως και πενταπλάσιες επιδόσεις από τον προγενέστερο διπύρηνο Tegra 2 (που πρωτοείδαμε στο LG Optimus 2X).

Σύμφωνα με την Nvidia, ο Tegra 3 συνδυάζει μια κεντρική μονάδα επεξεργασίας επιπέδου desktop PC και μια, τρεις φορές ταχύτερη, μονάδα επεξεργασίας γραφικών με υποστήριξη στερεοφωνικού ήχου 3D, με σκοπό να επιτύχει όχι μόνο υψηλές επιδόσεις αλλά και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Τμήμα της αρχιτεκτονικής 4-PLUS-1 στον Tegra 3 αποτελεί ένας πέμπτος πυρήνας για την εξοικονόμηση ενέργειας, επιπρόσθετα στους τέσσερις πυρήνες της CPU.

Ο πέμπτος πυρήνας αξιοποιείται για να εξυπηρετήσει λιγότερο ενεργοβόρες εργασίες, όπως ο συγχρονσιμός των e-mail και η λειτουργία του τηλεφώνου σε κατάσταση active standby για να εξοικονομεί ενέργειες όταν δεν απαιτούνται υψηλότερες επιδόσεις. Όταν αναλαμβάνει τη δουλειά ο "ninja core", οι υπόλοιποι είναι ανενεργοί. Η αρχιτεκτονική της Nvidia ορίζει ποιοι και πόσοι από τους διαθέσιμους πυρήνες θα αρχίσουν να αναλαμβάνουν δουλειά, μια λειτουργία που η Nvidia υποστηρίζει ότι είναι αδιόρατη στο χρήστη.

Στο white paper της Nvidia, η εταιρεία δίνει κάποια παραδείγματα για τον τρόπο αλλά και πότε αξιοποιούνται οι τέσσερις πυρήνες (ποτέ δεν χρησιμοποιούνται και οι πέντε ταυτόχρονα ή μόνο τρεις):

  • O πυρήνας (ο λεγόμενος πέμπτος, ή ninja) αναλαμβάνει δουλειά όταν το smartphone λειτουργεί και εκτελεί εργασίες στο παρασκήνιο, audio, video, συγχρονισμό e-mail, συγχρονισμό ενημερώσεων από τα σάιτ κοινωνικής δικτύωσης και άλλα.

  • Ο πρώτος από τους βασικούς πυρήνες χρησιμοποιείται όταν απαιτείται περαιτέρω επεξεργασία e-mail, όταν εκτελούνται παιχνίδια (2D), όταν γίνεται πλοήγηση στο Διαδίκτυο, όταν αξιοποιούμε τους χάρτες κ.λπ.
  • Δύο πυρήνες πιάνουν δουλειά όταν βλέπουμε Flash στον browser, όταν εκτελούνται παράλληλα δύο ή περισσότερες εφαρμογές (multitasking), όταν γίνεται video chat, κ.λπ.
  • Όλοι οι πυρήνες αξιοποιούνται για παιχνίδι «επιπέδου κονσόλας», για ταχύτερο browsing, επεξεργασία φωτογραφιών ή βίντεο.
Σύμφωνα με την τεκμηρίωση, η Nvidia δηλώνει ότι η αρχιτεκτονική του Tegra 3 σε σχέση με το Tegra 2 μειώνει κατά 15% την κατανάλωση ενέργειας στο gaming, κατά 61% στην αναπαραγωγή βίντεο σε HD και κατά 18% στην αναπαραγωγή MP3.

Δείτε ένα βίντεο από την εκτέλεση του βελτιστοποιημένου παιχνιδιού Shadowgun για τον Tegra 3 σε Android.



in.gr

Τρίτη 28/02/2012 - Ταινίες στην ελληνική TV

22:00 Φονικό όπλο 3 Star Ξένη ταινία
22:30 Επικίνδυνες μαγειρικές ΕΤ1 Αισθηματική
23:00 Συμμορίες ανηλίκων Σπορ+ Ξένη ταινία
23:00 Καταδίωξη στον άγριο Ποταμό Πρίσμα+ Ξένη ταινία
23:20 Το παιχνίδι του Σάιμον Mega Ξένη ταινία
23:20 Τι 30 τι 40 τι 50 ΕΤ3 Κωμωδία
00:30 Γάμος από ανάγκη ΝΕΤ Ξένη ταινία
00:35 Ι. Ρ. Α.: πατριωτισμός ή τρομοκρατία? Σπορ+ Ξένη ταινία
02:15 Ζώνη υψηλού κινδύνου Star Περιπέτεια
04:00 JACKASS 2 Star Κωμωδία