Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

International Animal Kingdom Trailer

Στο Φεστιβάλ των Καννών θα προβληθεί ο "Ρομπέν των Δασών"

Η ταινία "Ρομπέν των Δασών" του Ridley Scott όπως ανακοινώθηκε θα ανοίξει το φετινό Φεστιβάλ των Καννών. Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Russell Crowe και η Cate Blanchett, θα προβληθεί στις 12 Μαΐου στο Φεστιβάλ και την ίδια ημέρα θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στην Γαλλία, ενώ δύο ημέρες αργότερα θα βγει στους κινηματογράφους στον υπόλοιπο κόσμο. Ο Ridley Scott είχε τιμηθεί με το Μεγάλο Βραβείο του Φεστιβάλ το 1977 για την ταινία του "The Duellists" και το 1991 είχε προβληθεί στο Φεστιβάλ εκτός συναγωνισμού η ταινία του "Thelma and Louise".

Ο Ridley Scott ήταν τρεις φορές υποψήφιος για Οσκαρ Σκηνοθεσίας και ανάμεσα στις πιο γνωστές του ταινίες είναι το "Alien" (1979) και το "Blade Runner" (1982). Το Φεστιβάλ των Καννών θα διαρκέσει από τις 12 ως τις 23 Μαΐου
2010.

Στην Ελλάδα η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 13 Μαΐου.

National Geographic - Tευχος Απριλίου 2010

Tivo - Jayne Austen ( 4 dvd ) Collection

Frank Sinatra - 3cd Collection

Incredible Interactive Mirror

Interactive Mirror from Alpay Kasal on Vimeo.


Developed as a way to ‘dive deeper into HCI (Human Computer Interaction)’, this interactive mirror by Alpay Kasal of Lit Studios and Sam Ewen of Interference Inc is a mirror with a touchscreen interface that enables you to paint, view photos and even play games. Seriously, it’s almost too cool for words.

'Piranha 3D' Website Launched, First Look at Logo


Trailer Debut for Feature-Length Animated Epic 'Godkiller'

A Horrific Discovery in Exclusive 'Shelter' Clip

Pioneer new 3D-ready 7.1 receivers

Pioneer Electronics has followed up the announcement of new 3D-ready 5.1 receivers with word of new 3D-ready 7.1 receivers as well. The VSX-920-K (SRP $399) and VSX-1020-K (SRP $549) will be due in April or May, while the new flagship unit, the VSX-1120-K (SRP $749), will arrive in June. All will feature full compatibility with the iPhone, allowing you to control the receiver from the iPhone, Bluetooth audio streaming, HDMI 1.4a (for full Blu-ray 3D compatibility) and more. The VSX-920 and VSX-1020 each feature 110 watts per channel, while the VSX-1120 will offer 120 watts per channel. You can view the full press release here, and watch a preview video from Pioneer on these new units here. Meanwhile, here's a look at the VSX-1120-K and the new iPhone iControl app...

Will Ferrell & Mark Wahlberg on The Other Guys Motion Poster !!

Δείτε το κινούμενο Poster της ταινίας ΕΔΩ !!

Shrek Forever After (2010)

Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore (2010)

Μετά το iPad, το γερμανικό WePad

Η γερμανική εταιρεία Neofonie, περισσότερο γνωστή για το λογισμικό της, θα λανσάρει τον Απρίλιο μια ταμπλέτα που θα κοστίζει «σημαντικά λιγότερο» από το iPad της Apple και φαίνεται να υπερέχει σε τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το WePad είναι ελαφρώς μεγαλύτερο (οθόνη 11,6 ινστών συγκριτικά με τις 9,7ίντσες του iPad), έχει ταχύτερο επεξεργαστή, υποστηρίζει multitasking, παίζει Flash, έχει θύρες USB και υποστηρίζει όλα τα φορμά ηλεκτρονικών βιβλίων.

Η ταμπλέτα χρησιμοποιεί επεξεργαστή Intel Atom και βασίζεται σε μια παραλλαγή του Linux, πάνω στην οποία τρέχει το «φορητό» λειτουργικό σύστημα Android της Google.

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάζουν εφαρμογές από το Android Marketplace, αλλά και από την υπηρεσία WePad Appstore, τη γερμανική απάντηση στο AppStore της Apple.

Δείτε το προφίλ του WePad στο Facebook και τις τεχνικές προδιαγραφές της συσκευής.

Το WePad θα φτάσει στα γερμανικά καταστήματα νωρίτερα από το iPad, παραμένει όμως άγνωστο πότε θα επεκταθεί σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές και σε ποια τιμή.

Η Neofonie, μια εταιρεία 12 ετών με έδρα το Βερολίνο, φαίνεται πως προορίζει το WePad ως συσκευή ανάγνωσης για εφημερίδες και περιοδικά, προσαρμοσμένη μάλιστα στις ανάγκες των αρχάριων χρηστών.

Η εταιρεία παράγει το λογισμικό WeMagazine, μια πλατφόρμα ηλεκτρονικών εκδόσεων για την προβολή εφημερίδων και περιοδικών σε υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα (έχει επίσης αναπτύξει τη μηχανή αναζήτησης WeFind).

Σύμφωνα μάλιστα με ανεπιβεβαίωτες αναφορές η Neofonie ποντάρει σε συμμαχία με την Axel Springer, ενός από τους μεγαλύτερους εκδότες εφημερίδων και περιοδικών στην Ευρώπη.

Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού Ντένις Χόπερ

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την υγεία του διάσημου ηθοποιού Ντένις Χόπερ, που πάσχει από καρκίνο του προστάτη, καθώς η κατάστασή του κρίνεται από τους ιατρούς μη αναστρέψιμη και ο ίδιος αδυνατεί να συνεχίσει τις χημειοθεραπείες.

Σε έγγραφο που υπέβαλε στο δικαστήριο ο δικηγόρος του, αναφορικά με την αίτηση διαζυγίου που έχει υποβάλει ο γνωστός πρωταγωνιστής, επισημαίνεται ότι η κατάσταση της υγείας του είναι τέτοια που δεν του επιτρέπει να παραστεί στην ακροαματική διαδικασία.

Ο δικηγόρος Τζόζεφ Μάνις επικαλείται γνωμάτευση του ιατρού Ντέιβιντ Αγκους, βάσει της οποίας ο Ντένις Χόπερ ζυγίζει μόλις 45 κιλά, είναι εξαιρετικά αδύναμος και δεν μπορεί να συμμετέχει σε πολύωρες συζητήσεις.

Το να υποστεί την ακροαματική διαδικασία του διαζυγίου, «θα έθετε σε κίνδυνο την προσπάθεια που καταβάλλει για να αναρρώσει» υποστηρίζει ο Αγκνους.

Ο Ντένις Χόπερ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Ιανουάριο, έπειτα από 14 χρόνια γάμου. Τον Φεβρουάριο εκδόθηκε περιοριστική εντολή βάσει της οποίας η Βικτόρια Ντάφι Χόπερ δεν μπορεί να βρεθεί κοντά στον πρώην άντρα της σε απόσταση μικρότερη των τριών μέτρων.

Σύμφωνα με το BBC, ο Χόπερ είχε ζητήσει την έκδοση περιοριστικής εντολής, υποστηρίζοντας ότι θέλει να βρίσκεται σε πλήρη ψυχολογική ηρεμία.

Newsroom ΔΟΛ

Nintendo 3DS: Tρισδιάστατο χωρίς γυαλιά

Γύρω το Μάρτιο του 2011 αναμένεται να κυκλοφορήσει η νέα φορητή κονσόλα της Nintendo, η οποία θα προβάλλει τρισδιάστατη εικόνα χωρίς να απαιτεί τη χρήση ειδικών γυαλιών.

Η ιαπωνική εταιρεία προανήγγειλε τη νέα παιχνιδομηχανή, με την προσωρινή ονομασία Nintendo 3DS, χωρίς να αποκαλύψει τεχνικές λεπτομέρειες.

Διευκρίνισε μόνο ότι το 3DS ότι θα είναι συμβατό με τα παιχνίδια που τρέχουν στα προηγούμενα μοντέλα DS.

Λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοινωθούν στο Electronic Entertainment Expo που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στο Λος Αντζελες.

Το Nintendo DS παραμένει η δημοφιλέστερη φορητή κονσόλα με περισσότερες από 125 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο από το λανσάρισμά της το 2004. Όμως τον τελευταίο καιρό η Nintendo καταγράφει κάμψη στις πωλήσεις τόσο του DS όσο και της κονσόλας Wii, κυρίως λόγω της έλλειψης νέων παιχνιδιών.

Η εταιρεία προσπαθεί τώρα να διευρύνει το κοινό της προσφέροντας εκπαιδευτικό υλικό για το DS και έχει εξασφαλίσει συμφωνία για την εκπαιδευτική χρήση της κονσόλας σε... σχολεία της Ιαπωνίας.

Στις αρχές Μαρτίου κυκλοφόρησε επίσης το DSi XL, το νέο μοντέλο της σειράς DS με σημαντικά μεγαλύτερη διπλή οθόνη.

Χωρίς γυαλιά;

Παραμένει άγνωστο πώς θα λειτουργεί το σύστημα 3D της επόμενης φορητής κονσόλας. Πιθανολογείται πάντως ότι θα βασίζεται στην τεχνολογία της «οθόνης φράγματος παράλλαξης» (parallax barrier display).

Οι οθόνες αυτές περιέχουν δύο στρώματα υγρών κρυστάλλων, πάνω στα οποία υπάρχουν ειδικές λωρίδες που κρύβουν συγκεκριμένα εικονοστοιχεία (pixel) ανάλογα με τη γωνία θέασης.

Αυτό επιτρέπει την προβολή μιας ελαφρώς διαφορετικής εικόνας σε κάθε μάτι, έτσι ώστε να δημιουργηθεί τελικά μια στερεοσκοπική εικόνα που μοιάζει να πηδά έξω από την οθόνη.

Οθόνες φράγματος παράλλαξης χρησιμοποιούνται ήδη από τη Sharp και τη Hitachi σε κινητά και φορητούς υπολογιστές που έχουν κυκλοφορήσει σε Ιαπωνία και Νότιο Κορέα.

Προς το παρόν, πάντως, η τεχνολογία είναι κατάλληλη μόνο για μικρές οθόνες και δεν αναμένεται να αξιοποιηθεί σύντομα σε υπολογιστές και3D τηλεοράσεις.

in.gr

Παρασκευή 26/03/2010 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Εχθρός προ των πυλών Star Ξένη ταινία
22:00 Πατρίδα Σινε+ Δράμα
22:00 Ηρακλής (ο θαυμαστός κόσμος του Disney) ΝΕΤ Ξένη ταινία
22:15 Ξανά ανάλυσε το Alpha Ξένη ταινία
22:30 Νοέμβρης Πρίσμα+ Ξένη ταινία
23:30 Το άρωμα: H ιστορία ενός δολοφόνου Star Ξένη ταινία
00:00 Στο βασίλειο του Kingdom Πρίσμα+ Ξένη ταινία
00:00 Ο κανόνας του παιχνιδιού ΕΤ1 Κωμωδία
00:30 Νυκτοβάτες Mega Τρόμου
01:10 Fast food Fast Women Σινε+ Ξένη ταινία
01:10 Ο ήχος της σιωπής ANT1 Θρίλερ
02:15 Ρομασάντα: το κυνήγι του λυκάνθρωπου Alter Τρόμου
02:30 Ο κατάσκοπος Star Περιπέτεια
02:45 Αντονιετα, το αίνιγμα μιας γυναίκας Σινε+ Δράμα
04:15 Το πρωτοσέλιδο Alter Αισθηματική κομεντί
04:30 Ο σώζων εαυτόν σωθήτω Σινε+ Ξένη ταινία

The Losers (2010)


Final Trailer for Universal's Despicable Me

1st Scott Pilgrim vs. the World Teaser Trailer !

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για τα επόμενα Οσκαρς


27 Φεβρουαρίου του 2011