Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ το υπερθέαμα του Ρότζερ Γουότερς

Τετραφωνικός ήχος, ένα αεροπλάνο που πέφτει, πυροτεχνήματα, γιγάντιες φουσκωτές μαριονέτες και πολλά ειδικά εφέ είναι μερικά από τα υλικά που επιστρατεύει ο Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd για να παρουσιάσει το μεγαλοπρεπές σόου του The Wall.

Το κοινό θα τον υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη 31 Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το The Wall αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες περιοδείες στην ιστορία της ροκ μουσικής με 192 παραστάσεις και 3,3 εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο.

Ο Ρότζερ Γουότερς επανασχεδίασε το σόου για την περιοδεία του 2013, ειδικά για μεγάλους συναυλιακούς χώρους. «Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά πολύ καλό. Ακόμη πιο εντυπωσιακό, συγκινητικό και δραματικό από ποτέ» δήλωσε ο Ρ.Γουότερς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μερικές ημέρες ο Ρ.Γουότερς εμφανίστηκε σε βίντεο για να ανακοινώσει την απόφασή του να διατεθούν εισιτήρια των 18 ευρώ για τη συναυλία του (τα εισιτήρια διατέθηκαν την Πέμπτη 25 Ιουλίου).

«Ξέρω ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στην Ελλάδα τώρα. Να το κάνουμε πιο εύκολο για τους ανθρώπους, προσφέρουμε πιο φθηνά εισιτήρια για 18 ευρώ» είπε στο μήνυμά του ο Ρότζερ Γουότερς.

To 2010 o Ρότζερ Γουότερς με τη βοήθεια των σύγχρονων τεχνολογικών επιτευγμάτων και των ειδικών εφέ, επαναπροσδιόρισε την σκηνική παρουσίαση του The Wall, η οποία επιβραβεύθηκε με αμέτρητες sold out εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και οι εννέα συνεχόμενες sold out εμφανίσεις στο στάδιο River Plate του Μπουένος Αίρες στην Αργεντινή.

Το The Wall αποτελεί ένα από τα πιο επιδραστικά άλμπουμ στην ιστορία της μουσικής με εμφανές αντίκτυπο στην pop κουλτούρα και με απήχηση σε πολλές γενιές φίλων της μουσικής.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 31 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε προσωρινή ανακοίνωση για αλλαγή του χώρου.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:00. Ώρα έναρξης: 21:30.
Newsroom ΔΟΛ

Έθνος - Κυριακή 04/08/2013


Καθημερινή - Κυριακή 04/08/2013


Real News - Κυριακή 04/08/2013




Πρώτο Θέμα - Κυριακή 04/08/2013