Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Η σκηνή των U2 στο Ολυμπιακό Στάδιο!!!

Beneath the Blue (2010)

The Vampire Diaries Season 2 (2010)


Season 2 Premiere Date : 09/09/2010

A Little Death (2010)

GasLand (2010)

The CW Network - Tv Series Fall / Winter 2010


Στην αμερικάνικη καλωδιακή τηλεόραση το καλοκαίρι ανήκει στο HBO και ο χειμώνας στο CW.

Στις 12/9 το True Blood πηγαίνει διακοπές και πιάνει δουλειά το δίκτυο με τις νεανικές σειρές

Εμείς πάλι μια από τα ίδια.


http://media.yooblog.gr/

The Vampire Diaries Season 2 Promo



http://www.cwtv.com/shows/the-vampire-diaries

The Vampire Diaries Season 2 Official TEASER TRAILER



9/9/2010 Season Premiere

Official trailer for ANAPHYLAXIS


Anaphyliaxis official trailer
Ανέβηκε από blankytwo. - Κλασικές σειρές από την TV και βραδινά σόου online.

Teaser for upcoming scifi webseries UN SECOND LENDEMAIN (SECOND TOMORROW)


Un Second Lendemain (Second Tomorrow) teaser
Ανέβηκε από blankytwo. - Δείτε άλλες ταινίες & TV videos.

It will be premiering online, with English subs, in October.

Προβληματίζει η προβολή ταινίας με βιασμό βρέφους στις Νύχτες Πρεμιέρας της Αθήνας

Προβληματισμό προκαλεί το περιεχόμενο ταινίας που το 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, Νύχτες Πρεμιέρας Conn-X αποφάσισε να συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του. Πρόκειται για την ταινία A Serbian Film του Σερντάν Σπασόγεβιτς, μια ταινία τρόμου που περιλαμβάνει σκηνή βιασμού ενός βρέφους.

Το φιλμ παρακολουθεί έναν πορνοστάρ που βυθίζεται σε σκοτεινά μονοπάτια. Σε μία σκηνή μάλιστα προβάλλεται ο βιασμός ενός νεογέννητου βρέφους.

Η ταινία επρόκειτο να προβληθεί στο Φεστιβάλ FrightFest του Λονδίνου, κάτι που δεν έγινε τελικά, αφού το Βρετανικό Συμβούλιο Κινηματογραφικής Δεοντολογίας (BBFC) αποφάσισε να «κόψει» τέσσερα λεπτά της ταινίας.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του Φεστιβάλ αρνήθηκαν, κατηγορώντας το BBFC για λογοκρισία.

Μετά την απόφαση αυτή και παρόλο που οι υπεύθυνοι του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας ήταν διχασμένοι σχετικά με το εάν έπρεπε να προβάλλουν την ταινία ή όχι, αποφασίστηκε τελικά να φιλοξενηθεί στο Φεστιβάλ.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Ορέστης Ανδρεαδάκης δήλωσε στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία ότι αν και θεωρεί την ταινία «αποκρουστική» και πως είναι αντίθετος «αισθητικά και ιδεολογικά», προσέθεσε ότι θεωρεί «πιο αποκρουστική τη λογοκρισία κάθε είδους συμβουλίου».

Υποστήριξε ότι οι Νύχτες Πρεμιέρας θέλησαν με την κίνησή τους αυτή να δώσουν τη δυνατότητα στο κοινό να κρίνει.

Δεν είναι λίγοι, ωστόσο, εκείνοι που θεωρούν την απόφαση τουλάχιστον άκομψη. Προβληματισμό προκάλεσε και η μετάφραση του τίτλου της ταινίας, που από A Serbian Film (μια σερβική ταινία) στα αγγλικά έγινε... Χασαποσέρβικο στα ελληνικά.

Οι υπεύθυνοι υποστηρίζουν ότι το φιλμ δεν υμνεί την παιδεραστία.

Newsroom ΔΟΛ - in.gr

Liebesman Confirmed for Clash of the Titans 2



Jonathan Liebesman (upcoming Battle: Los Angeles) has signed a deal to direct the Clash of the Titans sequel for Warner Bros. Pictures and Legendary. Liebesman will shoot the sequel in 3D instead of having it added during post-production.

The first film, made for about $125 million, has earned $491.9 million worldwide.

Greg Berlanti (Green Lantern), Dan Mazeau (The Flash, Jonny Quest) and David Leslie Johnson, writer of next year's Red Riding Hood worked together on the treatment, with Mazeau and Johnson now writing the script.

Heat Vision adds that Sam Worthington and Gemma Arterton are among the actors expected to return for the second installment.

Source: Heat Vision

Marmaduke (2010)

Ελληνική Πρεμιέρα 02/09/2010.

Ο αγαπημένος σκύλος Marmaduke, γνωστός από το ομώνυμο κόμικ του Μπραντ Άντερσον, το οποίο διαβάζουν φανατικά μικροί και μεγάλοι στην εφημερίδα όπου συμπεριλαμβάνεται από το 1954 μέχρι σήμερα, έρχεται επιτέλους και στην μεγάλη οθόνη.

Την κινηματογραφική περιπέτεια του δανέζικου μολοσσού σκηνοθετεί ο Τομ Ντέι ("Shanghai Noon"), ενώ τη φωνή τους δανείζουν οι Όουεν Γουίλσον, Στιβ Κούγκαν, Στέισι Φέργκιουσον και Κίφερ Σάδερλαντ.

Step Up 3D: Η Νέα Διάσταση (2010)

Ελληνική Πρεμιέρα 02/09/2010

Μετά τα εισπρακτικά φαινόμενα "Step Up" και "Step Up 2: Το Επόμενο Βήμα", έρχεται το τρίτο μέρος της επιτυχημένης σειράς ταινιών. Οι ταινίες "Step Up" εντυπωσιάζουν με τις μοναδικές τους χορογραφίες και φημίζονται για την ικανότητά τους να μεταφέρουν στο κοινό την ενέργεια και τον ενθουσιασμό των χορευτών, τον ερωτισμό και το πάθος της κίνησης του σώματος. Το "Step Up 3D" χρησιμοποιεί την τεχνολογία 3D για να μεταφέρει τον θεατή κυριολεκτικά στην καρδιά της δράσης, προσφέροντάς του μια πρωτόγνωρη εμπειρία χορού και μουσικής στην πιο σύγχρονή τους εκδοχή.

Ο Λιουκ είναι ένας ορφανός χορευτής που θέλει απεγνωσμένα να διασώσει το μοναδικό σπίτι που έχει: μια εγκαταλελειμμένη νεοϋορκέζικη αποθήκη, που αποτελεί καταφύγιο για νέους χορευτές από όλο τον κόσμο. Είναι μέλος μιας χορευτικής ομάδας με την ονομασία "The House of Pirates". Για να επιβιώσει η ομάδα αυτή, θα πρέπει να κατατροπώσει την αντίπαλη ομάδα, "The House of Samurai", στο διαγωνισμό World Jam Competition, όπου οι καλύτερες ομάδες στον κόσμο διαγωνίζονται για ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο.

Πολιτιστικός Σεπτέμβρης



Ένας πλούσιος πολιτιστικά Σεπτέμβρης έρχεται στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις. Ηχηρά ονόματα της διεθνούς σκηνής θα επισκεφθούν τη χώρα μας με σκοπό να απογειώσουν τη διάθεσή του ελληνικού κοινού.

Οι Anathema και οι Porcupine Tree, δύο από τα πιο αγαπημένα σχήματα των Ελλήνων μουσικόφιλων, δύο συγκροτήματα που έχουν από μόνα τους ορίσει τον προσωπικό τους ήχο, έρχονται τον Σεπτέμβριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι Placebo, οι πρίγκιπες του alternative rock, στο πλαίσιο της νέας παγκόσμιας περιοδείας τους, θα κάνουν δύο στάσεις επί ελληνικού εδάφους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι My Sleeping Karma, το συγκρότημα της ηλεκτρικής new wave ψυχεδέλειας, επανέρχονται στην Αθήνα - ενάμιση χρόνο μετά την τελευταία εμφάνισή τους.

Αrchive, οι πολυλατρεμένοι εκπρόσωποι του νέου κύματος του progressive rock, των οποίων το τελευταίο άλμπουμ με τίτλο "Controling Crowds" έκανε ταχύτατη είσοδο στην κορυφή των charts, επιστρέφουν στην Ελλάδα για πέντε συναυλίες σε Ηράκλειο, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Πάτρα.

Οι Vaya Con Dios το γκρούπ της δεκαετία του ’90, που έρχεται για τρεις συναυλίες σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Τον ζωντανό θρύλο, Eric Burdon, διάσημο για την πρωτοπορία του ως επικεφαλή των ιστορικών Animals και War θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό της Θεσσαλονίκης σε μια συναυλία στη Μονή Λαζαριστών.

Οι Prodigy, επιστρέφουν στην Ελλάδα για δυο εμφανίσεις. Ο Liam, o Maxim και ο Keith θα παρουσιάσουν επί σκηνής παλιά και νέα κομμάτια. Ετοιμαστείτε για Smack My Bitch Up, Breathe, Out of Space, No Good (Start The Dance), Voodoo People, Poison, Firestarter, Omen, Warrior's Dance, Charly, One Love και όλες τις επιτυχίες από την καριέρα τους.

Οι Tindersticks, ένα από τα πιο αυθεντικά και χαρακτηριστικά βρετανικά indie rock συγκροτήματα, επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα για δυο συναυλίες στην καρδιά του Σεπτέμβρη.

Ο Enrique Iglesias και η Anastacia θα βρεθούν στη σκηνή του Ο.Α.Κ.Α. στις 24 Σεπτεμβρίου ως special guests, στο πλαίσιο του πρώτου Διαδικτυακού Μουσικού Διαγωνισμού EuroVoice 2010, που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2010 με τη συμμετοχή 33 χωρών.

Ο λατρεμένος ανά την υφήλιο Ozzy Osbourne έρχεται στο Terravibe να ροκάρει και να μας παρουσιάσει επιτυχίες από την εποχή των Black Sabbath.

Οι Πολωνοί Keira Is You με τη γλυκιά τους μελαγχολία επισκέπτονται τη χώρα μας για πρώτη φορά.

Τέλος, οι Napalm Death, οι πατέρες του grindcore επιτέλους επιστρέφουν για δυο συναυλίες σε hardcore punk και death, thrash ρυθμούς.

enet

Το παζλ της μεγάλης συναυλίας των U2

Tο «μεγαλύτερο ροκ συγκρότημα του πλανήτη» επιστρέφει στην Ελλάδα με την πιο εντυπωσιακή περιοδεία που έκανε ποτέ.

Τον Σεπτέμβριο του 1997, στη Θεσσαλονίκη, στο ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας που λεγόταν ΡopΜart, όλα στη συναυλία των U2 ήταν (αναμενόμενα) ποπ και εντυπωσιακά. Γιγάντια λεμόνια, αψίδες που έμοιαζαν με το σήμα των ΜcDonalds- ένα κλείσιμο του ματιού στην παγκόσμια κυριαρχία των logos, εκτυφλωτικά χρώματα: όλα πασπαλισμένα με λίγη ντίσκο ψυχεδέλεια. Οι περισσότεροι το διασκέδασαν με την ψυχή τους, όμως για κάποιους ο συνδυασμός ήταν ελαφρώς κιτς. Η νέα χιλιετία βρήκε τον Μπόνο και τους φίλους του να επιστρέφουν στις ροκ ρίζες τους κυκλοφορώντας τρία άλμπουμ με πιο παραδοσιακό, σκληρό ήχο σε σχέση με τους πειραματισμούς που τους χαρακτήρισαν στα μέσα και τέλη των 90s.

Οι περιοδείες Εlevation (2001) και Vertigo (2005-2006) ικανοποίησαν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς θαυμαστές τους. Φυσικό και επόμενο λοιπόν να θελήσουν να αποχαιρετήσουν τη δεκαετία με κάτι υπέρμετρα φιλόδοξο, την τωρινή τουρνέ που πήρε το όνομα 360. Παρέα με τους σταθερούς (και πολυβραβευμένους) συνεργάτες τους, τον ντιζάινερ Γουίλι Γουίλιαμς και τον αρχιτέκτονα Μαρκ Φίσερ, αποφάσισαν να δώσουν στο κοινό τους κάτι διαφορετικό.

Απρόσκοπτη οπτική πρόσβαση στο, κατά δήλωση των ίδιων των U2, «μεγαλύτερο ροκ γκρουπ του πλανήτη» για όλους τους θεατές, σε οποιοδήποτε σημείο του σταδίου και αν βρίσκονται, χωρίς ωστόσο να μοιάζει η σκηνή με φτωχή εξέδρα. Η U2 360 Τour εισάγει ουσιαστικά την «κυκλική» διαμόρφωση της σκηνής σε συναυλίες μεγάλων ανοιχτών σταδίων- οι U2 ήδη από την περιοδεία Τhe Unforgettable Fire το 1984 ως σήμερα έδιναν συναυλίες 360 μοιρών σε κλειστούς χώρους.

Ο σκηνοθέτης Γουίλιαμς εξήγησε το σκεπτικό τους: «Στη Vertigo Τour λόγω της αναβολής ορισμένων συναυλιών, μας δόθηκε ο χρόνος να σκεφτούμε την επόμενη περιοδεία και τότε συνειδητοποιήσαμε ότι για το κοινό των U2 ένα μόνο πράγμα θα ήταν πιο ισχυρό σκηνικό από μια απλή γιγαντοοθόνη, το να έχεις ως σκηνικό το ίδιο το κοινό. Το Θεματικό Κτίριο στο LΑΧ, το Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Αντζελες, ήταν εκείνο που μου έδωσε την έμπνευση.

Πρόκειται για ένα κτίσμα πολύ προχωρημένο, διαστημικής εποχής, με τέσσερα πόδια και λείες καμπύλες και όταν το φαντάστηκα να στέκεται σε ένα γήπεδο, ήξερα ότι είχα φτάσει κάπου. Το πρόβλημα ήταν τα πόδια να κρατάνε τη σκηνή όρθια ψηλά. Το να τα έχεις τόσο κοντά στη σκηνή περιόριζε την ορατότητα. Ετσι, αντί να σκεφτώ “πώς να κάνω αυτό να μην επεμβαίνει τόσο στον χώρο;” συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να το κάνουμε τόσο μεγάλο και τόσο παρεμβατικό που στην ουσία να ενσωματώνεται στην κάθε εγκατάσταση». Η σχεδόν sold out συναυλία των U2 στις 3 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο είναι ίσως το καλύτερο κλείσιμο για μια σεζόν που υπέφερε λόγω της οικονομικής κρίσης και υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερο θέαμα από εκείνο που χόρτασαν χιλιάδες οπαδοί τους από κάθε γωνιά της Ελλάδας (και των Βαλκανίων) πριν από 13 σχεδόν χρόνια.

A Clip From Supernatural Thriller Devil

Darren Arronofsky May Potentially Direct 'Wolverine 2' Now?

Deadline report that Darren Aronofsky (Black Swan), along with previously mentioned director David Slade, is one of the key contenders to helm Wolverine 2, the sequel to the not so warmly received X-Men Origins: Wolverine.

Legendary (2010)

Burlesque (2010)

Τρίτη 31/08/2010 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Απόλυτος κίνδυνος Star Ξένη ταινία
21:00 Κάψα και σκόνη Σινε+ Δράμα
21:00 Ζευγάρια σε διακοπές Alpha Ξένη ταινία
22:00 Ο βράχος ΝΕΤ Ξένη ταινία
23:00 Ένας βλάκας και μίσος ΕΤ3 Κωμωδία
01:30 Πίσω από τους τοίχους Σινε+ Δράμα
02:30 Τζέιν Ντο: Επικίνδυνη γοητεία Alter Μυστηρίου
02:30 Το πλάσμα Star Ξένη ταινία