Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Harry Potter And The Deathly Hallows Part II (2011)

Transporter NEW Tv Series !!!!


Cinemax has finalized deals and is teaming with Luc Besson for 12 episodes of the action drama, produced by French company Atlantique and executive produced by Besson. The cable channel has been making a big push as of late with original content. Last month they partnered with British satcaster Sky for a 10-part action series called Strike Back.

This series will center "on professional transporter Frank Martin, played in the movies by Jason Statham. Operating in a seedy underworld of dangerous criminals and desperate players, Martin can always be counted on to get the job done — discreetly. He has three rules: Never change the deal, no names and never open the package."

Who would you like to see in the role?


Hobo with a Shotgun (2011) New red band Trailer

Hobo with a Shotgun (2011)

The Debt (2011)

The Beaver (2011)

Everything Must Go (2011)

Ελεύθερος Τύπος - Σάββατο 02/04/2011

Ελεύθερος Τύπος - Κυριακή 03/04/2011


Έθνος - Σάββατο 02/04/2011


Mαζί το νέο περιοδικό τεχνολογίας EASY TECH

SPB Shell 3D για Android

Woodkid - Iron

Wrecked (2010) Trailer

'True Blood' Vamp Burns for 'American Horror Story'

The Behind the Scenes Pic of the Day


indiana Jones 1


indiana Jones 2

aintitcool.com

CRISTIADA Movie Trailer

Ultimate Spiderman (2012) Tv Series

The Governator Tv Series


Είναι γνωστός με το παρατσούκλι εξολοθρευτής, λόγω της ομότιτλης ταινίας στην οποία πρωταγωνίστησε. Το προσωνύμιο τον ακολούθησε πιστά ακόμη και όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει την υποκριτική τέχνη για να ασχοληθεί με την πολιτική από τη θέση του κυβερνήτη της Καλιφόρνια. Ο λόγος για τον Αρντολντ Σβατνενέγκερ. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο περιοδικό Entertainment Weekly, το παρατσούκλι αυτό θα αλλάξει!

Μετά από το ευφάνταστο πάντρεμα του "Εξολοθρευτή" (Terminator) και του "Κυβερνήτη" (Governor) γεννιέται ο… "Governator".

Όπως είπε ο ίδιος, βρίσκεται στο στάδιο της δημιουργίας ενός χαρακτήρα κόμικ, τηλεοπτικού, αλλά και πρωταγωνιστή βιβλίου που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ο 63χρονος ήρωας πλέον του κόμικ θα διαθέτει έναν ολόκληρο στόλο από αυτοκίνητα και μία γκαρνταρόμπα γεμάτη από σούπερ κοστούμια που θα του επιτρέπουν να πετάει και να πραγματοποιεί ριψοκίνδυνα νούμερα.

Hesher (2010) Trailer


Hesher (2010) Poster

New Clip From THOR

Falling Skies (2011) Tv Series



The First Five Minutes of Sucker Punch

New Pics From Transformers: Dark of the Moon


Πέμπτη 31/03/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Ο μονομάχος Star Ξένη ταινία
21:00 Τροπική καταιγίδα ANT1 Ξένη ταινία
21:30 Πράσινη πέτρα Σινε+ Περιπέτεια
23:25 Ο σώζων εαυτό σωθήτω Σινε+ Ξένη ταινία
00:00 Φροϊλάιν ΕΤ1 Δράμα
00:50 Η αγάπη είναι κόλαση Σινε+ Ξένη ταινία
02:25 Τυφλή αγάπη Σινε+ Δράμα
03:15 Κρίτερς νο 4 Star Τρόμου

Απ’ τα Κόκαλα Βγαλμένα (2011)

Ελληνική πρεμιέρα 31/03/2011

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας βάζει στο στόχαστρο στην νέα του ταινία ο Σωτήρης Γκορίτσας. Ένας ειδικευόμενος ορθοπεδικός γιατρός ξεκινά την επαγγελματική του καριέρα στο φανταστικό Γενικό Ορθοπεδικό Νοσοκομείο «Άγιοι Πάντες».

Εκεί θα ανακαλύψει πως ο νοσοκομειακός πληθυσμός, από τους γιατρούς, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους νοσηλευτές, μέχρι τους ασθενείς, είναι όλοι αναγκασμένοι να αντιπαρατίθενται, χορεύοντας τον χορό μιας κωμικοτραγικής καθημερινότητας.

Η ταινία του Γκορίτσα βρέθηκε με οκτώ υποψηφιότητες στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Πρωταγωνιστούν ο Αργύρης Ξάφης, ο Δημήτρης Ήμελλος, ο Στέλιος Μάινας.

HBO'S - Mildred Pierce (2011) Mini Series