Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Michael Jackson - Hold my hand


Είναι το πρώτο βιντεοκλίπ που βγαίνει μετά το θάνατο του Michael Jackson.

Το τραγούδι του βιντεοκλίπ, «Hold My Hand», ερμηνεύει ο βασιλιάς της ποπ, μαζί με τον ράπερ Akon.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Mark Pellington, είναι γυρισμένο στην Καλιφόρνια και παίρνουν μέρος οι fans του εκλιπόντος τραγουδιστή.

Το τραγούδι είναι από το δίσκο «Michael», που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 14 Δεκεμβρίου.

Από τον Φλεβάρη το iPad 2

H παραλαβή των iPad 2 από την Apple από το εργοστάσιο παραγωγής στην Κίνα, θα γίνει στα τέλη Φεβρουαρίου, οπότε αναμένεται σύντομα και η διάθεσή τους στα καταστήματα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Όπως μεταδίδει το CNET, το νέας γενιάς iPad θα έχει κάμερα, αρκετές θύρες USB και θα είναι αρκετά πιο ελαφρύ και λεπτότερο από τον προκάτοχό του.

Η κινεζική εταιρεία που κατασκευάζει τα Foxconn θα είναι έτοιμη να παραδόσει περί τα 600.000 iPad 2 στα τέλη Φλεβάρη, γράφει η DigiTimes και μεταδίδει το Reuters.

Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής ανατέθηκε σε εργοστάσιο της Foxconn στο Σενζέν, δήλωσε στη DigiTimes εργαζόμενος της εταιρείας.

Όπως αναφέρει το Reuters, η Apple φέρεται να σχεδίαζε αρχικά να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή τον Ιανουάριο, χρειάστηκε όμως να το αναβάλλει μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος του λογισμικού.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4607978

Ο Βιοπαλαιστής Στη Στέγη (2010)

Κυκλοφορία 16/12/2010 AUDIOVISUAL

Η θεατρική παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου

  • ΚΕΙΜΕΝΑ/ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
  • ΜΟΥΣΙΚΗ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ
  • ΣΚΗΝΙΚΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΗΓΟΣ
  • ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: ΕΛΛΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
  • ΦΩΤΙΣΜΟΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΤΕΚΟ
  • VIDEO ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
  • ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΥ
  • ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΥΣΑ ΡΩΠΑ, ΠΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΚΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΚΑΖΑΝΤΖΙΑΝ, ΤΙΤΟΣ ΛΙΤΙΝΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΡΑΤΑΚΟΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ, ΚΙΚΗ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΒΗΓΚΟΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΣΟΛΩΝ ΤΣΟΥΝΗΣ, ΖΕΤΗ ΦΙΤΣΙΟΥ
  • ΧΟΡΕΥΤΕΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΟΔΟΥΛΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ

Το Σινεμά Γυμνό: Ο Ερωτισμός Στον Κινηματογράφο

Κυκλοφορία 16/12/2010 AUDIOVISUAL ( 4 DVD BOX SET )

Ένα 12ωρο ντοκιμαντέρ των Βάσου Γεωργά και Δημήτρη Κολιοδήμου

Μέσα από μια πληθώρα συνεντεύξεων με κινηματογραφιστές και μελετητές (παραγωγούς, σκηνοθέτες, σεναριογράφους, ηθοποιούς, κριτικούς κινηματογράφου κ.ά.) ξετυλίγεται η ιστορία του ερωτισμού και της απεικόνισης του γυμνού (ανδρικού ή γυναικείου) σώματος στον ελληνικό κινηματογράφο, σε αυτό το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ του οποίου τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Βάσος Γεώργας και το σενάριο ο Δημήτρης Κολιοδήμος.

Τα αποσπάσματα των σπάνιων ταινιών που παρεμβάλλονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της Ιστορίας του ελληνικού σινεμά, χωρίς βέβαια να παραβλέπεται το ευρύτερο κοινωνικο-ιστορικό πλαίσιο της εποχής, εντός της οποίας οι ταινίες αυτές δημιουργήθηκαν. Στόχος του ντοκιμαντέρ είναι να «αφηγηθεί» την ύπαρξη και παρουσία γυμνού στον ελληνικό κινηματογράφο, μ’ έναν τρόπο που να δίνει το ιδιαίτερο στίγμα της κάθε περιόδου/εποχής και να έχει μια προσέγγιση σοβαρή, άμεση, τεκμηριωμένη και με αποδεκτές δόσεις ερωτισμού.

Open Graves (2003)

Κυκλοφορία 16/12/2010 AUDIOVISUAL

Ένα γκρουπ νεαρών σέρφερ στην Ισπανία βρίσκουν ένα παιχνίδι κειμήλιο, το Μάμπα. Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, φτιαγμένο από το δέρμα και τα κόκαλα μιας μάγισσας που εκτελέστηκε από την Ισπανική Ιερά Εξέταση. Μετά από ένα μεθύσι αποφασίζουν να παίξουν το παιχνίδι. Όσοι κερδίζουν έχουν δικαίωμα να πραγματοποιήσουν μια επιθυμία τους. Οι χαμένοι, ωστόσο, θα πρέπει ν’ ακολουθήσουν τη μοίρα που τους ορίζεται από τις μυστηριώδες φράσεις του παιχνιδιού. Ένας ένας βρίσκουν αποτρόπαιο θάνατο. Οι ευχές μετατρέπονται σε εφιάλτες και η αγάπη σε παιχνίδι θανάτου. Όσοι επιζούν αντιλαμβάνονται πως μια σκιά, εξακολουθεί να τους καταδιώκει...

El Secreto De Jus Ojos (2009)

Κυκλοφορία 16/12/2010 AUDIOVISUAL

Ένα ανεξιχνίαστο έγκλημα.Ένας ανεκπλήρωτος έρωτας.Ένα μυστικό που δεν μπορεί να μείνει κρυφό.

Mπουένος Άιρες, Ιούνιος 1974. Ο Μπενχαμίν Εσπόζιτο αναλαμβάνει τη διαλεύκανση της βάναυσης δολοφονίας μιας νεαρής γυναίκας. Ο σύζυγός της είναι συγκλονισμένος και πιέζει τον Εσπόζιτο να του ορκιστεί ότι θα βρει τον δράστη και θα τον οδηγήσει στη δικαιοσύνη. Ο Μπενχαμίν στηρίζεται στη βοήθεια της νεαρής γοητευτικής προϊσταμένης του Ιρένε και του συναδέλφου και φίλου του Πάμπλο. Οι τρεις τους καταφέρνουν και συλλαμβάνουν τον ύποπτο Ισίντορο Γκόμεζ και τον οδηγούν στην ανάκριση. Οι διασυνδέσεις όμως του Γκόμεζ με το παρακράτος των μυστικών υπηρεσιών, στέκονται εμπόδιο στο έργο τους και τους αναγκάζουν να βάλουν την υπόθεση στο αρχείο. 25 χρόνια αργότερα, αυτό που αποκαλύπτεται είναι συγκλονιστικό...

Κλέφτης ψυχών 3D (My Soul To Take)

Ο μετρ του τρόμου Γουές Κρέιβεν («Scream», «Red-Eye») επιστρέφει στο είδος που τον έκανε πασίγνωστο με μια ακόμη ταινία που υπόσχεται να μας αφήσει ξάγρυπνους, η οποία θα προβληθεί την τελευταία εβδομάδα του χρόνου. Τίτλος της: «Κλέφτης ψυχών» (My Soul To Take).

Η νέα αυτή 3D ταινία τρόμου μιλάει για ένα κατά συρροή δολοφόνο, που επιστρέφει από τον κόσμο των νεκρών για να κυνηγήσει και να δολοφονήσει τους επτά έφηβους που γεννήθηκαν τη νύχτα του θανάτου του.

Στην ταινία που θα κάνει πρεμιέρα 30 Δεκεμβρίου 2010 πρωταγωνιστούν οι: Μαξ Θίριοτ, Ντένζελ Γουϊτακερ, Έμιλι Μιντ, Σαρίκα Επς και Νικ Λάσαγουεϊ.

i-live news

Step Up 3D: Η Νέα Διάσταση (2010)

Κυκλοφορία: 13/12/2010 ODEON

Απογειωθείτε με το Step Up 3, την φαντασμαγορική χορευτική ταινία που θα σας παρασύρει με τον ρυθμό της. Χορογραφίες που αψηφούν την βαρύτητα, ξεσηκωτικές μουσικές και δραματικές κορυφώσεις σας μεταφέρουν σε μια άλλη μαγευτική διάσταση. Μια ομάδα χορευτών από την Νέα Υόρκη ανταγωνίζεται τους καλύτερους χορευτές hip hop στον κόσμο σε έναν αγωνιώδη μουσικοχορευτικό διαγωνισμό, που θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα. Με την προσθήκη μεγάλων χορευτικών επιτυχιών στο soundtrack από τους Flo Rida (Feat. David Guetta), Trey Songz, Wisin y Yandel and Sofi a Fresh (Feat. T-Pain) και απολαυστικών extra features, η θέαση του Step Up 3, είναι η πιο εντυπωσιακή κίνηση που μπορείτε να κάνετε.

Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore (2010)

Κυκλοφορία: 13/12/2010 ODEON

Στην αρχέγονη μάχη μεταξύ γάτας και σκύλου, ένα τρελαμένο αιλουροειδές πάτησε πατούσα και το παρατράβηξε. Η Κίτι Γκαλόρ, πρώην πράκτορας του οργανισμού αντικατασκοπείας των γατών ΜΙΑΟΥ, αυτονομήθηκε και κατέστρωσε ένα διαβολικό σχέδιο που θα γονατίσει όχι μόνο τους σκύλους, αλλά και τους πρώην αιλουροειδείς συναδέλφους της, καθηλώνοντας όλο τον κόσμο υπό τα γαμψά και ακονισμένα νύχια της. Αντιμέτωποι με την αναπάντεχη και άνευ προηγουμένου απειλή, γάτες και σκύλοι θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά στην ιστορία, σχηματίζοντας μια μάλλον απίθανη συμμαχία. Με τις φωνές των: Γιάννη Τσιμιτσέλη, Δήμητρας Ματσούκα, Άβας Γαλανοπούλου

The Last Airbender (2010)

Κυκλοφορία: 13/12/2010 ODEON

Άνεμος, Νερό, Γη, Φωτιά... Τέσσερα έθνη, άρρηκτα δεμένα από το πεπρωμένο... Ξαφνικά το Έθνος της Φωτιάς κηρύσσει τον πόλεμο στα υπόλοιπα και δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα καμιά ελπίδα διαφυγής από αυτήν την καταστροφή, καθώς όποιος αντιστέκεται στους Φλογοκάμπτες αφανίζεται. Ο Άανγκ είναι ο μοναδικός που έχει τη δύναμη να ελέγχει και τα τέσσερα στοιχεία της φύσης και συμμαχεί με την Κιτάρα, μια Νεροκάμπτρια και τον αδελφό της, τον Σόκα, προκειμένου να αποκαταστήσουν την ισορροπία στον κατεστραμμένο από τον πόλεμο κόσμο.

Marmaduke (2010)

Κυκλοφορία: 13/12/2010 ODEON

Ο αγαπημένος σκύλος Marmaduke, γνωστός από το ομώνυμο κόμικ του Μπραντ Άντερσον, το οποίο διαβάζουν φανατικά μικροί και μεγάλοι στην εφημερίδα όπου συμπεριλαμβάνεται από το 1954 μέχρι σήμερα, έρχεται επιτέλους και στην μεγάλη οθόνη. Την κινηματογραφική περιπέτεια του δανέζικου μολοσσού σκηνοθετεί ο Τομ Ντέι ("Shanghai Noon"), ενώ τη φωνή τους δανείζουν οι Όουεν Ουίλσον ("Marley & Me"), Κίφερ Σάδερλαντ ("24") και η Φέργκι των "Black Eyed Peas".

Ο μεγαλόσωμος σκύλος Μάρμαντιουκ περνά τον χρόνο του στο OrangeCounty της Καλιφόρνια μαζί με την οικογένεια που τον φροντίζει. Θα διαπιστώσει όμως ότι το να συνυπάρχει με τους τετράποδους φίλους του δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο για έναν σκύλο τέτοιων διαστάσεων!

Με τις φωνές των: Όουεν Ουίλσον, Κίφερ Σάδερλαντ, Φέργκι, Έμα Στόουν, Τζορτζ Λόπεζ, Στιβ Κούγκαν

47 Ronin Goes 3D

Universal Pictures has confirmed that 47 Ronin will be produced and released in 3D.

Keanu Reeves will star in the film, to be directed by Carl Rinsch. An epic period film, 47 Ronin is based on the true tale of a band of samurai swordsmen who avenged the death of their master in 18th century Japan.

Reeves will play one of the swordsmen; the group and their master are revered in Japan for their revenge attack on Dec. 14, 1702.

The film will tell a stylized version of the story, mixing fantasy elements of the sort seen in The Lord of the Rings films, with gritty battle scenes akin to those in films such as Gladiator.

47 Ronin will be released on November 21, 2012.


Read more: 47 Ronin Goes 3D - ComingSoon.net http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=72233#ixzz17ae0pAH9

Liam Neeson Confirms Wrath of the Titans Title

Liam Neeson has confirmed that he will reprise his role as Zeus in Wrath of the Titans, the sequel to the 2010 blockbuster, Clash of the Titans, in an interview with The Belfast Telegraph (Thanks to reader 'Steve Humphreys' for the heads up!)

Though the script isn't finalized, Neeson claims that it's currently on a 10th draft and will begin shooting next March, promising "some kick-ass stuff and a very human story to it."

Set to be directed by Jonathan Liebesman, the sequel is described by Neeson as "a whole revamping" and he is uncertain whether or not it will be produced for 3D this time around.

Sam Worthington will also return as Perseus, Gemma Arterton as Io and Ralph Fiennes as Hades with an unscheduled release planned for sometime in 2012.

Read more: Liam Neeson Confirms Wrath of the Titans Title - ComingSoon.net http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=72202#ixzz17adLVOXB

Second Full Theatrical Trailer for Blue Sky's Animated 'Rio'

First Teaser Trailer for 'Transformers: Dark of the Moon'!

Barney's Version (2011)

Kill the Irishman (2011)

Rio (2011)

Cowboys & Aliens (2011)

Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Οι Επόμενες Τρεις Μέρες (The Next Three Days)

Επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ο Ράσελ Κρόου με μία περιπέτεια (προσαρμογή του γαλλικού Pour Elle) σε σκηνοθεσία Πολ Χάγκις. Ένα ζευγάρι θα χρειαστεί να λάβει αποφάσεις που θα δοκιμάσουν τα όριά του, όταν η σύζυγος κατηγορηθεί για έναν φόνο που δεν έχει διαπράξει. Συμπρωταγωνιστούν οι Λίαμ Νίσον και Ελίζαμπεθ Μπανκς.

Μοιραία Σχέση

Ένα έγκλημα και μια ιστορία αγάπης βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της ιστορίας. Τη δεκαετία του 1980 ο Ντέιβιντ, γιος ενός εύπορου μεσίτη, παντρεύεται μια φοιτήτρια, την Κέιτι, και μαζί φεύγουν από την πόλη για να εγκατασταθούν στο Βερμόντ. Όταν αναγκάζονται να επιστρέψουν στην πόλη, ο Ντέιβιντ γίνεται βίαιος και επιθετικός μέχρι που η Κέιτι εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει ίχνος. Σκηνοθετεί ο Άντριου Τζαρέκι, σκηνοθέτης του υποψήφιου για Όσκαρ ντοκιμαντέρ Συλλαμβάνοντας τους Φρίντμαν. Με τους Ράιαν Γκόσλινγκ, Φρανκ Λαντζέλα και Κίρστεν Ντανστ.

Το Δέντρο Που Ψιθύριζε

Η Ντoν (Σαρλότ Γκαινσμπούργκ) και ο Πίτερ (Άντεν Γιάνγκ) ζουν μαζί με τα παιδιά τους σε ένα σπίτι έξω από την πόλη. Στη μέση του πλούσιου κήπου τους ξεχωρίζει ένα τεράστιο δέντρο. Μια νύχτα, ο Πίτερ πεθαίνει από καρδιακή προσβολή, συντρίβοντας το αυτοκίνητό του στο κορμό του δέντρου. Σιγά-σιγά το δέντρο κάνει αισθητή την παρουσία του και η κόρη Σιμόν (Μοργκάνα Ντέιβις) αρχίζει να πιστεύει ότι ο νεκρός πατέρας της τής ψιθυρίζει μέσα από τα φύλλα του. Της Τζούλι Μπερτουτσέλι.

Το Χρονικό της Νάρνια: Ο Ταξιδιώτης της Αυγής (3D)

Ο Έντμουντ και η Λούσυ Πίβενσι επιστρέφουν στη Νάρνια μαζί με τον ενοχλητικό ξάδελφό τους Γιούστας, για να ζήσουν μια ακόμα περιπέτεια, αυτή τη φορά... εν πλω. Ταξιδεύοντας με τον Ταξιδιώτη της Αυγής και με αποστολή να σώσουν τη Νάρνια, θα βρεθούν σε μυστηριώδη νησιά, θα αντιμετωπίσουν εχθρικά μαγικά πλάσματα και θα συναντήσουν ξανά το λιοντάρι Ασλάν. Με τους Μπεν Μπαρνς και Τζόρτζι Χένλεϊ, η τρίτη περιπέτεια της σειράς έρχεται δια χειρός Μάικλ Άπτεντ σε 3D.

Οι Περιπέτειες του Σάμμυ: Το μυστικό πέρασμα (3D)

Στο πνεύμα του Ψάχνοντας το Νέμο, έρχεται στις αίθουσες μια τρυφερή ταινία κινουμένων σχεδίων. Από την πρώτη στιγμή της ζωής του, ο Σάμμυ, το μικρό χελωνάκι- έρχεται αντιμέτωπος με τον κίνδυνο και πολύ σύντομα ανακαλύπτει ότι η ζωή δεν είναι ένας ωκεανός ηρεμίας και γαλήνης. Πρέπει να μάθει να επιζεί, προκειμένου να καταφέρει να επιστρέψει μια μέρα στην ίδια παραλία όπου γεννήθηκε. Κατά τη διάρκεια του απίστευτου ταξιδιού του για να ξαναβρεί τη φίλη του Σέλι θα κάνει φίλους και θα ζήσει πολλές περιπέτειες.

Show Bitch

Ο Νίκος Ζερβός επιστρέφει με μια ταινία για την ελληνική show biz. Ανερχόμενοι τραγουδιστές, φιλόδοξοι δημοσιογράφοι, μάνατζερ δίχως φραγμούς και wannabe celebrities όλων των ειδών παρελαύνουν σε αυτή την κωμωδία. Πρωταγωνιστούν: Ρένος Χαραλαμπίδης, Νάσος Παπάς, Άννα Ρεζάν, Λευτέρης Πανταζής, Άντα Λιβατσάνου.

Attenberg

Με δύναμη από τα διεθνή Φεστιβάλ, η βραβευμένη ταινία της Αθηνάς Ραχήλ-Τσαγκάρη παρουσιάζει με ωμή εκφραστικότητα την ιστορία της Μαρίνας, η οποία μεγαλώνει με τον αρχιτέκτονα πατέρα της σε μια μικρή παραθαλάσσια πόλη. Το ανθρώπινο είδος την απωθεί. Το παρατηρεί εξ’ αποστάσεως, μέσα από τους στίχους του Alan Vega των Suicide, τα ντοκιμαντέρ πάνω στη ζωή των θηλαστικών του Sir David Attenborough και τα μαθήματα σεξουαλικής αγωγής που της παραδίδει η μοναδική της φίλη, Μπέλλα. Ένας ξένος φτάνει στην πόλη και την προκαλεί σε μονομαχία στο ποδοσφαιράκι, ενώ ο πατέρας της προετοιμάζει τελετουργικά την αναχώρησή του από τον 20ο αιώνα.

Τροπική Ασθένεια

Ο Κενγκ, ένας νεαρός στρατιώτης αναλαμβάνει ένα πόστο σε μια μικρή πόλη της επαρχιακής Ταϊλάνδης. Μια μέρα, συναντά σε μια φάρμα ένα χωριατόπαιδο, τον Τονγκ, και η έλξη ανάμεσά τους είναι αμοιβαία. Ένα βράδυ, ο Τονγκ εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Μεταφερόμαστε τότε σε μια άλλη ιστορία, ενός στρατιώτη με αποστολή να εξερευνήσει ένα περίεργο γεγονός: πολλές αγελάδες κατασπαράσσονται μυστηριωδώς στις τοπικές φάρμες. Και μαθαίνουμε για έναν φολκλορικό μύθο, στον οποίο η ψυχή μιας τίγρης, άγρια και ατίθαση, στοιχειώνει τη ζούγκλα. Του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες (για τον Θείο Μπούνμι) Απιτσατπόνγκ Ουερασεθακούλ.

Ποίηση

Μια ηλικιωμένη γυναίκα αναζητά νέο νόημα στη ζωή της, παλεύοντας με τα πρώτα συμπτώματα άνοιας. Το νοτιοκορεατικό φιλμ τράβηξε τα βλέμματα στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών, όπου κέρδισε το βραβείο Σεναρίου. Του Λι Τσαγκ Ντονγκ με τη Γιουν Γιούνχι.

Επιζώντας από τους Απέθαντους

Ο Τζορτζ Ρομέρο επιστρέφει με μία περιπέτεια με ζόμπι. Σε ένα μικρό νησί κοντά στη Βόρεια Αμερική, οι νεκροί απειλούν τους ζωντανούς, με τους τελευταίους να μην μπορούν να εξοντώσουν αυτούς που κάποτε ανήκαν στις οικογένειές τους. Οι νόμοι δεν έχουν καμία ισχύ και ο κόσμος μετατρέπεται σε κόλαση… Ένας επαναστάτης θα κυνηγήσει όσα ζόμπι μπορεί να βρει και θα εξοριστεί από το νησί λόγω της δολοφονίας φίλων και γειτόνων του. Διψασμένος για εκδίκηση θα συγκεντρώσει μια ομάδα και θα γυρίσει στο νησί.

GOAL III

Οι ήρωες συναγωνίζονται στην σπουδαιότερη διοργάνωση της υφηλίου, τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου της FIFA. Του Άντριου Μόραχαν.

Newsroom ΔΟΛ

Πέμπτη 09/12/2010 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Ο Χαρί Πότερ και το τάγμα του Φοίνικα Star Ξένη ταινία
21:05 8 γυναίκες Σινε+ Ξένη ταινία
22:55 Οταν έφυγε ο Οτάρ Σινε+ Δράμα
23:00 Ο επίμονος κηπουρός ANT1 Ξένη ταινία
00:15 Η επέλαση των βαρβάρων ΕΤ1 Ξένη ταινία
00:30 Ξιαο γου, ο πορτοφολάς Πρίσμα+ Δράμα
00:35 Το Ποταμι Σινε+ Δράμα
02:30 Το άσυλο με τα χίλια πρόσωπα Star Ψυχολογικό θρίλερ
02:30 Εφιάλτης στο χιόνι Σινε+ Ξένη ταινία
04:30 Ονειρεμένη απόδραση Σινε+ Ξένη ταινία