Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Νιάτα σ' Έξαψη - Youth in Revolt (2009)


Κυκλοφορεί 21/06/2010 σε dvd απο την ODEON


Ο Νικ Τουίσπ, ένας έφηβος με εμμονή γύρω από το σεξ, ερωτεύεται την Σίνι Σόντερς ενώ βρίσκεται σε οικογενειακές διακοπές. Η Σίνι είναι ένα όμορφο και χειραφετημένο κορίτσι, αλλά η οικογένεια, η γεωγραφία και η ζήλια των πρώην, συνωμοτούν για να τους κρατήσουν χωριστά. Επηρεασμένος απότο ελεύθερο πνεύμα της Σίνι, ο Νικ εγκαταλείπει τη βαρετή και προβλέψιμη ζωή του, δημιουργώντας ένα ατίθασο alter ego, τον Φρανσουά. Ο Φρανσουά δεν σταματά πουθενά, προκειμένου να είναι με την Σίνι, και οδηγεί τον Νικ σε ένα μονοπάτι καταστροφής με ξεκαρδιστικά και απρόσμενα αποτελέσματα.

Ο Μιγκέλ Αρτέτα ("The Good Girl") βάζει τη δική του σφραγίδα στην εφηβική εμμονή και επανάσταση, με μια νεανική ερωτική κωμωδία βασισμένη στο ομώνυμο διακεκριμένο μυθιστόρημα του Σ.Ντ. Πέιν.

Να με θυμάσαι - Remember Me (2010)


Κυκλοφορεί 21/06/2010 σε dvd απο την ODEON

Μια συγκινητική ιστορία αγάπης από τον σκηνοθέτη πολλών επεισοδίων των δημοφιλών σειρών "The Sopranos" και "Sex & The City", με πρωταγωνιστή τον διάσημο πλέον από το "Twilight", Ρόμπερτ Πάτινσον. To cast περιλαμβάνει επίσης τους Έμιλι Ντε Ραβέν ("The Hills Have Eyes"), Πιρς Μπρόσναν ("The Thomas Crown Affair"), Κρις Κούπερ ("Breach") και Λένα Όλιν ("Chocolat"). Η ιστορία αφορά δύο νέους, τον Τάιλερ και την Άλλι, οι οποίοι περνάνε από πολλά εμπόδια και έρχονται αντιμέτωποι ακόμη και με τις οικογένειές τους, προκειμένου να σώσουν τον έρωτά τους.

Όλοι Θέλουν Λίγη Αγάπη - Nowhere Boy (2009)

Κυκλοφορεί σε dvd από την ΟDEON

Η Σαμ Τέιλορ Γουντ (υποψήφια για Χρυσό Φοίνικα με την μικρού μήκους ταινία του "Love You More" το 2008) συγκέντρωσε μια ομάδα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βρετανίας και μας παρουσιάζει την ιστορία του νεαρού Τζον Λένον, του ανθρώπου που δημιούργησε το θρυλικό συγκρότημα των Beatles. Ο

νεαρός Τζον, μοναχικός και οξυδερκής, μεγαλώνει στην πόλη του Λίβερπουλ. Δύο ιδιαίτερες γυναίκες συγκρούονται για την αγάπη του: η Μίμι, η θεία του που τον μεγάλωσε, και η Τζούλια, η μητέρα του που τον έδωσε για υιοθεσία. Νοσταλγώντας μια φυσιολογική οικογένεια, ο Τζον στρέφει την προσοχή του στη μουσική και γνωρίζει τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ. Καθώς όμως η νέα ζωή του Τζον ξεκινά, η αλήθεια για το παρελθόν του οδηγεί σε μια αναπόφευκτη τραγωδία.

Ο εκλεκτός - The Book of Eli (2010)

Kυκλοφορεί σε bluray & dvd από την ODEON

Οι αδελφοί Χιουζ ("From Hell") επιστρέφουν με μια ατμοσφαιρική, post-apocalyptic ταινία. Το cast απαρτίζουν οι Ντένζελ Ουάσινγκτον ("American Gangster"), Γκάρι Όλντμαν ("The Dark Knight") και η ανερχόμενη Μίλα Κούνις ("Max Payne").

Ο Ουάσινγκτον, που αναγκάστηκε να χάσει πολλά κιλά για το ρόλο αυτό, υποδύεται έναν μοναχικό πολεμιστή, τον Ίλαϊ, που διασχίζει την Αμερική στην προσπάθειά του να προστατεύσει ένα ιερό βιβλίο, το οποίο περιέχει τα μυστικά για τη σωτηρία της ανθρωπότητας. Ο Ίλαϊ, ένας απλός άνθρωπος, νιώθει επιλεγμένος από τον Θεό για να εκπληρώσει ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο με τεράστιο προσωπικό κόστος. Ο Γκάρι Όλντμαν υποδύεται τον Κάρνεγκι, τον δεσπότη μιας μικρής πόλης, που έχει ως στόχο να αποκτήσει το ιερό αυτό βιβλίο με κάθε τρόπο.

Έθνος - Πέμπτη 17/05/2010

Haven (2010)


July 9 - Syfy Channel

Tα Νέα - Σάββατο 19/06/2010

She's Out of My League (2010)

Σκηνοθεσία: Jim Field Smith
Σενάριο: Sean Anders, John Morris
Ηθοποιοί: Alice Eve, Jay Baruchel, Krysten Ritter, Mike Vogel, Linsday Sloane

Ελληνική Πρεμιέρα :
17/06/2010

Ο Κερκ, ένας συνηθισμένος άντρας, υπάλληλος αεροδρομίου, δεν έχει κανέναν άλλο στόχο στη ζωή του, παρά μονάχα την επανασύνδεσή του με την πρώην αγαπημένη του. Όταν συναντά τη Μόλι, την τέλεια γυναίκα κι αρχίζει να βγαίνει μαζί της, κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει…

Ούτε καν ο ίδιος… Όμως η επιρροή των φίλων του σε συνδυασμό με τη δική του χαμηλή αυτοεκτίμηση πυρπολούν την πιθανότητα ευόδωσης και μακροημέρευσης του παράδοξου αυτού ειδυλλίου…Άραγε θα τα καταφέρουν να ζήσουν καλά κι εμείς καλύτερα;

The Back-up Plan (2010)

Σκηνοθεσία: Alan Poul
Σενάριο: Kate Angelo
Ηθοποιοί: Jennifer Lopez, Alex O'Loughlin, Michaela Watkins, Eric Christian Olsen, Anthony Anderson

Ελληνική Πρεμιέρα :
17/06/2010


Η Ζόι (Τζένιφερ Λόπεζ) μετά από πολλές περιστασιακές σχέσεις κατέληξε πως το να περιμένεις για τον «Κατάλληλο» είναι μια πολύ χρονοβόρα διαδικασία. Επιθυμώντας να γίνει επιτέλους μητέρα αποφασίζει … να το επιχειρήσει μόνη της!

Την ημέρα που γίνεται όμως η τεχνητή γονιμοποίηση, η Ζόι συναντάει τον Σταν (Άλεξ Ο’ Λαφλιν) έναν άνδρα που πληροί όλες τις «προϋποθέσεις»! Στην προσπάθειά της να προχωρήσει τη σχέση μαζί του, αλλά και να κρύψει τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης της, τα απανωτά λάθη δίνουν λάθος μηνύματα στον Σταν.

Όταν του αποκαλύπτει το λόγο της ακατανόητης συμπεριφοράς της ο Σταν δέχεται να σταθεί στο πλευρό της. Ωστόσο, σε μια καινούργια σχέση, μια βραδιά άγριου σεξ που περιλαμβάνει τρεις, τον Σταν, τη Ζόι και το τεράστιο μαξιλάρι εγκυμοσύνης και ένα «ρομαντικό ραντεβουδάκι» με ντεκόρ την πισίνα όπου γεννάει μια άγνωστη δεν είναι πολύ συνηθισμένες σκηνές! Καθώς το μωρό τους «χτυπάει την πόρτα», ανακαλύπτουν πως δεν γνωρίζουν τίποτα ο ένας για τον άλλον, εκτός από το ορμονικό χάος και τις προετοιμασίες για τον τοκετό.

Letters to Juliet (2010)

Σκηνοθεσία: Gary Winick
Σενάριο: Jose Rivera, Tim Sullivan
Ηθοποιοί: Amanda Seyfried, Gael García Bernal, Daniel Baldock, Christopher Egan, Vanessa Redgrave

Ελληνική Πρεμιέρα :
17/06/2010

Όταν μια νεαρή Αμερικανίδα ταξιδεύει στη Βερόνα, πόλη όπου αναπτύχθηκε το ειδύλλιο του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, και γίνεται μέλος μιας ομάδας εθελοντών, που σκοπός της είναι να απαντά σε γράμματα - προς την Ιουλιέτα - όσων αναζητούν συμβουλές σχετικά με τον έρωτα. Αφού απαντά σε ένα γράμμα που χρονολογείται από το 1951, εμπνέει τη γυναίκα που το έγραψε να ταξιδέψει ως την Ιταλία για να βρει τη χαμένη για χρόνια αγάπη της. Αυτό θα είναι η αρχή μιας αλυσίδας γεγονότων, που θα φέρει τον έρωτα στις ζωές των δύο αυτών γυναικών, όπως δεν τον είχαν ποτέ φανταστεί.

The A-Team (2010)

Σκηνοθεσία: ΤΖΟ ΚΑΡΝΑΧΑΝ
Σενάριο: ΤΖΟ ΚΑΡΝΑΧΑΝ, ΜΠΡΑΙΑΝ ΜΠΛΟΥΜ
Ηθοποιοί: ΛΙΑΜ ΝΙΣΟΝ , ΤΖΕΣΙΚΑ ΜΠΙΛ , ΠΑΤΡΙΚ ΟΥΙΛΣΟΝ , ΜΠΡΑΝΤΛΕΙ ΚΟΥΠΕΡ

Ελληνική Πρεμιέρα :
17/06/2010

Η ταινία ακολουθεί τα συναρπαστικά και τολμηρά κατορθώματα του Τζον "Χάνιμπαλ" Σμιθ και της δραστήριας ομάδας του, που απαρτίζεται από πρώην στρατιώτες των Ειδικών Δυνάμεων. Τα μέλη της θρυλικής A-Team επανέρχονται στην ενεργό δράση, όταν κατηγορούνται για ένα έγκλημα που δεν διέπραξαν

Wonderful Trailer for Sofia Coppola's Somewhere

First Look: Hugh Jackman in Shawn Levy's 'Real Steel' Movie

The Tillman Story (2010)

Τρίτη 15/06/2010 - Ταινίες στην ελληνική TV

21:00 Last holiday Star Ξένη ταινία
21:00 Χιλιόμετρο μηδέν Σινε+ Ξένη ταινία
23:30 Γυναικεία αδελφότητα Πρίσμα+ Ξένη ταινία
00:00 Παράθυρο στη Δύση ΕΤ1 Κοινωνική
01:00 Τη νύχτα που δεν συναντηθήκαμε ΝΕΤ Ξένη ταινία
02:00 Πατρίδα Σινε+ Δράμα
02:15 Τα σαγόνια του τρόμου 3 Star Θρίλερ
03:00 Πανικός στον αέρα! Σινε+ Δράμα
04:00 Αγγελοι στο γήπεδο Star Κωμωδία
04:30 Αγάπη και προδοσία Σινε+ Ξένη ταινία