Προσεχώς

Προσεχώς


Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Οι U2 άνοιξαν την αυλαία στο Φεστιβάλ του Τορόντο

Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου- ξεκίνησε το κινηματογραφικό Φεστιβάλ στο Τορόντο, με την προβολή ντοκιμαντέρ για τους U2.

Ο λόγος για το φιλμ με τίτλο «From The Sky Down» που φέρει την υπογραφή του Ντέιβις Γκουγκενχάιμ και που παρουσιάζει το ιρλανδικό συγκρότημα την εποχή που ηχογραφούσε το άλμπουμ «Achtung Baby», το 1991.

Ο Ντέιβις Γκουγκενχάιμ που είχε στη διάθεσή του έξι μήνες για να ολοκληρώσει το ντοκιμαντέρ υπήρξε φαν του ιρλανδικού συγκροτήματος από τα νεανικά του χρόνια. Στην ταινία καταγράφει την δύσκολη περίοδο ηχογράφησης ενός άλμπουμ και τις σχέσεις των μελών του συγκροτήματος, ενώ εστιάζει κυρίως στο πώς οι U2 κατάφεραν να παραμείνουν ενωμένοι όλα αυτά τα χρόνια.

Ο σκηνοθέτης χρησιμοποίησε αρχειακό υλικό από τις ηχογραφήσεις των U2 στο στούντιο Hansa του Βερολίνου, καθώς επίσης και νέες συνεντεύξεις της μπάντας.

Ο Μπόνο από την μεριά του ανέφερε ότι αρχικά ήταν αρνητικός με την ιδέα του ντοκιμαντέρ, καθώς η εικόνα ενός γκρουπ κατά την διαδικασία ηχογράφησης ενός άλμπουμ δεν είναι και η καλύτερη για να δημοσιοποιηθεί, ενώ ο The Edge δήλωσε πως το συγκρότημα έχει πολλούς φίλους στο Τορόντο και πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που κάνουν την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ τους στην πόλη του Καναδά.

Να σημειώσουμε ότι στο εν λόγω φεστιβάλ που θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστούν και οι νέες ταινίες λαμπερών πρωταγωνιστών του Χόλιγουντ.

Ανάμεσά τους η ταινία «Page Eight» με τους Ρέιτσελ Γουάις, Μπιλ Ναϊ, Ραλφ Φάινς, Μάικ Γκαμπόν και Τζούντι Ντέιβις, το θρίλερ «Trespass» με την Νικόλ Κίντμαν και τον Νίκολας Κέιτζ, η δραματική ταινία «Winnie» με τους Τζένιφερ Χάντσον και Τέρενς Χάουαρντ, η κωμωδία «Hysteria» με του Μάτζι Γκίλενχαλ και Χιου Ντάνσι καθώς και τα «Machine Gun Preacher» και «Killer Elite» με τους Τζέραρντ Μπάτλερ και Ρόμπερτ Ντε Νίρο αντίστοιχα.

tovima

Η Πάλτροου εθισμένη στο… σεξ

Μια σεξομανή θα υποδυθεί στη νέα της ταινία η γνωστή ηθοποιός.

Στο φετινό, 68ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας, η Γκουίνεθ Πάλτροου έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις για την προώθηση της ταινίας «Contagion» του Στίβεν Σόντερμπεργκ στην οποία συμμετέχει.

Παράλληλα όμως, με την πρεμιέρα της στη Μόστρα, η 38χρονη ηθοποιός έκανε και τις απαραίτητες συζητήσεις για την επόμενη συνεργασία της.

Όπως επιβεβαιώνει μέσω της ιστοσελίδας Entertainment Weekly ο εκπρόσωπος της, η Γκουίνεθ Πάλτροου θα συμμετάσχει στο καστ της ταινίας «Thanks for Sharing».

Η ταινία αφορά σε εθισμένους στο… σεξ, οι οποίοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημά τους σε μια ομάδα αποτοξίνωσης μέσω 12 βημάτων.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου θα ερμηνεύσει μια επιχειρηματία που ερωτεύεται τον ηθοποιό Μαρκ Ρούφαλο σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό Variety.

Στο καστ θα συμμετάσχει επίσης η ηθοποιός Τζόελι Ρίτσαρντσον, κόρη της Βανέσας Ρεντγκρέιβ. Το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει ο σκηνοθέτης της, Στιούαρτ Μπλούμπεργκ, ο οποίος έχει κερδίσει υποψηφιότητα για Όσκαρ σεναρίου με την ταινία του «The Kids Are All Right» («Τα παιδιά είναι εντάξει»).

tovima

Tivo - 09/09/2011 Slow & Blues (8 cd)

ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ - 09/09/2011

ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ
ΤΗΕ THORN BIRDS TV SERIES

ΣΙΝΕΜΑ - Τεύχος Φθινόπωρο 2011

Transformers 3: Dark of the Moon (2011) Bluray Edition


Kυκλοφορεί 30/09/2011

Goon (2011) Posters


The Tapes (2011) Trailer

Nacho Vigalondo's 'Extraterrestre' (2011) Teaser Trailer


Cenobite Designs from the Hellraiser Remake !





The Raid (2011) Trailer


Hard Boiled Sweets (2011) Character Posters





God Bless America (2011) Poster

Martha Marcy May Marlene (2011) Poster

The Sitter (2011) Poster

Σάββατο 10/09/2011 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Ένα μπλου τζην για τέσσερις 2 Star Αισθηματική κομεντί
21:30 Ο τελευταίος ιππότης (The Last templar) Alter Ξένη ταινία
22:10 ’ντζυ Πρίσμα+ Ξένη ταινία
22:30 Δωμάτιο πανικού Mega Θρίλερ
23:00 Χορεύοντας μ' έναν ξένο ΕΤ3 Δράμα
23:00 Ειδικός πράκτωρ Σπορ+ Ξένη ταινία
23:30 Sex drive Star Κωμωδία
23:45 Blade 2 Alpha Θρίλερ
23:55 Τέλειο έγκλημα Πρίσμα+ Ξένη ταινία
00:25 Παράδεισος Σπορ+ Δράμα
00:30 MR. bones Alter Ξένη ταινία
01:00 Σταγόνες αγάπης Mega Ξένη ταινία
01:45 Appaloosa Star Γουέστερν
01:45 Κακοφημοι δρόμοι ΝΕΤ Περιπέτεια
02:30 Ξενή ταινία Alter Ξένη ταινία
03:15 Ο ιεραπόστολος ΕΤ1 Βιογραφία
04:00 Andre - μια αληθινή ιστορία Star Ξένη ταινία

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)

In Time (2011) Poster

H Vestel λανσάρει τη πρώτη BitTorrent τηλεόραση

H Vestel παρουσίασε στην IFA 2011 την πρώτη Πιστοποιημένη BitTorrent τηλεόραση, μια δημιουργία της σε συνεργασία με τη BitTorrent.

Η τηλεόραση επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν, να μοιράζονται και να παίζουν αρχεία απευθείας από την τηλεόραση τους.

Ο Hakan Kutlu της Vestel εξηγεί τους λόγους που οδήγησαν στη δημιουργία της νέας BitTorrent τηλεόρασης:

“Οι καταναλωτές θέλουν να έχουν πρόσβαση σε ο,τιδήποτε υπάρχει στο Διαδίκτυο από το σαλόνι τους, ενώ η τηλεόραση παραμένει η πιο επιθυμητή συσκευή προβολής του περιεχομένου αυτού, ανεξαρτήτως της πηγής από την οποία προέρχεται. Η πιστοποίηση BitTorrent εξυπηρετεί το σκοπό αυτό και εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα της Vestel παραμένουν στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής καινοτομίας”

Αυτη τη στιγμή το BitTorrent έχει περίπου 100 εκατομμύρια χρήστες που συνδέονται μέσω υπολογιστών, κάτι το οποίο ενδεχομένως να αλλάξει στο κοντινό ή μακρινό μέλλον.

Techgear

Ελευθερος Τύπος - Σάββατο 10/09/2011