Προσεχώς

Προσεχώς


Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

The Secret Circle (2011) Tv Series



ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ - 29/07/2011

OPERA DVD - Tεύχος 64

Playboy - Τεύχος Αυγούστου 2011

The Squad (2011) Teaser Trailers




Shaolin (2011) Poster

Game of Thrones - Season 2 Set Photo

Αποθέωση για τον «Ριχάρδο» Κέβιν Σπέισι στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου

Λίγο πριν το τέλος της πιο πολυαναμένομενης παράστασης της χρονιάς ο Κέβιν Σπέϊσι είναι κρεμασμένος ανάποδα επί σκηνής, ο Ριχάρδος είναι νεκρός, ακούγονται οι τελεταίες ατάκες του έργου. Το κατάμεστο θέατρο της Επιδαύρου σηκώνεται όρθιο για να δώσει το πιο θερμό χειροκροτημα στον αμερικανό ηθοποιό και τον θίασο του Bridge Project.

Ο Σπέϊσι κάνει την πιο βαθιά του υπόκλιση, εμφανώς ενθουσιασμένος από τη θέρμη και κυρίως το πλήθος των θεατών που τον καλούν να ξαναβγεί στη σκηνή του Αρχαίου Θεάτρου της Επιδαύρου.

Παρά τη μεγάλη διάρκεια του έργου και την πολυπλοκότητα της υπόθεσης, ο σκηνοθέτης, Σαμ Μέντες, κατάφερε να «δώσει» στους θεατές την πιο κατανοητή και βατή εκδοχή του σαιξπηρικού δράματος.

Σημαντικό ρολο σε αυτό έπαιξε ο διαχωρισμός των μερών από τους τίτλους που τα προλόγιζαν στην τεράστια οθόνη του σκηνικού, οθόνη που χρησιμοποιήθηκε για να γίνει το πιο εύστοχο σχόλιο του σκηνοθέτη περί εξουσίας.

Ο Ριχάρδος σαν πρωταγωνιστής σε τηλεπαιχνίδι αναλαμβάνει την εξουσία υποκρινόμενος τον ευσεβή, ταπεινό και γεμάτο ελπίδα αυριανό ηγέτη, προσευχόμενος πάντα για τη... βοήθεια του Θεού.

Ο Μέντες κάνει καυστικό χιούμορ στηλιτεύοντας την υποκρισία στην πολιτική ζωή αλλά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη διαχείριση δημοσίων προσώπων.

Ο Κέβιν Σπέισι εμφανίζεται στην οθόνη σε ένα σταθερό πλάνο και αν και σχεδόν ακίνητος εναρμονίζει το κινηματογραφικό του «βάρος» με τη θεατρική του παρουσία.

Αξίζει να σημειωθεί, ο σεβασμός που έδειξε το κοινό στην ανακοίνωση για τη μη λήψη φωτογραφιών στη διάρκεια της παράστασης.

Η παράσταση θα επαναληφθεί και σήμερα Κυριακή 31 Ιουλίου.

Τα σκηνικά είναι του Τομ Πάιπερ, τα κοστούμια της Κάθριν Ζούμπερ, οι φωτισμοί του Πολ Πάιαντ, οι προβολές του Τζον Ντρίσκολ. Ο ήχος του Γκάρεθ Φράι και η μουσική του Μαρκ Μπένετ.

Τον Κέβιν Σπέισι πλαισιώνουν μεταξύ άλλων οι ηθοποιοί: Μορίν Άντερμαν, Στέφεν Αι Άντερσον, Τζέρεμι Μπομπ, Νέιθαν Ντάροου, Ζαντς Ντάγκαν, Χέιδν Γκουίν κ.ά.

in.gr

Κυριακή 31/07/2011 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Ο μεξικανός ANT1 Ξένη ταινία
21:00 Ένα κορίτσι για δύο Star Κωμωδία
21:30 Επικίνδυνη αποστολή Alter Περιπέτεια
22:10 Διακοπές στο Λας Βέγκας Πρίσμα+ Ξένη ταινία
23:00 Ο Ιταλός Σπορ+ Δράμα
23:00 Στην κόψη του ξυραφιού ΝΕΤ Ξένη ταινία
23:00 Στη σκιά του υποκόσμου ΕΤ3 Δράμα
23:00 Οτοστόπ του τρόμου Star Ξένη ταινία
23:40 Απόδραση από το Λος Άντζελες ANT1 Ξένη ταινία
23:45 Μουκσιν Πρίσμα+ Δράμα
00:15 Στην κόψη του ξυραφιού ΝΕΤ Δράμα
00:30 Η άφιξη του δαίμονα Alpha Θρίλερ
00:45 City Hall Star Θρίλερ
01:00 Κάτω από τον ήλιο της Αφρικής Alter Περιπέτεια
01:15 Το σιδερένιο νησί Πρίσμα+ Δράμα
01:15 Ανθισμενες κερασιες ΝΕΤ Ξένη ταινία
01:35 Η συνωμοσία της σκιάς Σπορ+ Ξένη ταινία
03:00 Αναμέτρηση στο βυθό Star Περιπέτεια
03:15 Η άφιξη του δαίμονα Alpha Θρίλερ