Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Κυκλοφορίες Bluray - 17/10/2011 SONY


ZOOKEEPER
CAPE FEAR (1962)
HONEY 2

Στις 4/10/2011 η παρουσίαση του iPhone 5.


Τα αποκαλυπτήρια του iPhone 5 θα πραγματοποιηθούν όπως αναμενόταν στις 4 Οκτωβρίου.

Η ημερομηνία επιβεβαιώθηκε από την πρόσκληση που απέστειλε η Apple σε επιλεγμένους δημοσιογράφους.

Το μήνυμα, που περιλαμβάνει την την ατάκα «Ας μιλήσουμε για το iPhone», προσκαλεί τους δημοσιογράφους σε μια «παρουσίαση από στελέχη» που θα αρχίσει στις 10 τοπική ώρα (19.00 ώρα Ελλάδας) στα στα κεντρικά της εταιρείας στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με τη φημολογία των τελευταίων εβδομάδων, ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Apple Τιμ Κουκ θα παρουσιάσει όχι μόνο το iPhone 5 αλλά και ένα δεύτερο, φθηνότερο μοντέλο «iPhone 4 S» με χαμηλότερες δυνατότητες.

Σύμφωνα με το δικτυακό τόπο του AppleInsider, το iPhone 5 πιθανώς θα φτάσει στα αμερικανικά καταστήματα γύρω στις 14 Οκτωβρίου.

Η Apple φέρεται μάλιστα να έχει ακυρώσει τις άδειες των εργαζομένων σε ορισμένα καταστήματά της τη δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

tovima

Έθνος - Κυριακή 02/10/2011

Τα Νέα - Σαββατοκύριακο 01/02-10-2011

Ο Μικρός Πρίγκιπας επιστρέφει στο Πλανητάριο

Ο Μικρός Πρίγκιπας επιστρέφει στο σπίτι του, τον Αστεροειδή Β612 μετά την περιήγησή του στο Σύμπαν και το ταξίδι στη Γη όπου ανακαλύπτει ότι το αγαπημένο του τριαντάφυλλο λείπει. Συντροφιά με την αλεπού, θα περιπλανηθεί ανάμεσα στον πλανήτη του χρόνου, του βοσκού και της μουσικής με πίστη ότι κάπου εκεί θα ξαναβρεί το αγαπημένο του, μοναδικό του λουλούδι.

Ολα αυτά συμβαίνουν στη νέα φανταστική περιπέτεια «Ο μικρός πρίγκιπας ΙΙ» που θα προβάλλεται στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου από την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2011. Σίγουρα το νέο θα δώσει ιδιαίτερη χαρά σε όσους πέρυσι απόλαυσαν τον μικρό ήρωα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ στον θόλο του Πλανηταρίου όπου απόλαυσαν μια μοναδική εμπειρία. Αφού τώρα, θα έχουν ξανά την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο όνειρο του μοναχικού πρίγκηπα όπου τα γραφικά, η μουσική και το όλο αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσουν και για άλλη μια φορά θα συγκινήσουν μικρούς και μεγάλους.

Πέρα από την εκπληκτική αυτή παράσταση «Ο μικρός πρίγκιπας ΙΙ» προσφέρει ωστόσο και μια αφορμή να επισκεφθούν τα μικρά παιδιά για πρώτη φορά το Πλανητάριο, να ξεναγηθούν στο Διάστημα και να εξοικειωθούν με έναν χώρο συνεχούς ψυχαγωγικής επιμόρφωσης. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο ότι οι νέες περιπέτειες του μικρού πρίγκιπα ξεκινούν με μια ειδικά μελετημένη ξενάγηση η οποία μεταφέρει τους νεαρούς θεατές στους άγνωστους κόσμους του σύμπαντος με τρόπο απλό και δημιουργικό.

Επιπλέον, με την ευκαιρία της νέας αυτής παραγωγής το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο περιλαμβάνει και άλλες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Στο πνεύμα αυτό πραγματοποιούνται ειδικές, δωρεάν παραστάσεις, και συγκεκριμένα στις 3 Οκτωβρίου και κατά τις ώρες 19.30, 20.10, 20.50 και 21.30.

Και όχι μόνο. Η εμπειρία στο Πλανητάριο περιλαμβάνει και την εικαστική ευαισθητοποίηση με τα εγκαίνια της παιδικής έκθεσης ζωγραφικής «Τα παιδιά ζωγραφίζουν το ταξίδι του ανθρώπου στο διάστημα» με την ευκαιρία του εορτασμού των 50 χρόνων από την αποστολή του Γιούρι Γκαγκάριν.

Το αποτέλεσμα στην μεταγλώττιση φέρει την υπογραφή των: Δημήτρη Πιατά (Αλεπού), Θάνου Παπαϊωάννου (Μικρός Πρίγκιπας), Ηρώ Λούπη (Τριαντάφυλλο), Κώστα Σεραφειμίδη (Βοσκό), Γιάννη Στεφόπουλο (Ωρολογοποιό), ενώ η σκηνοθεσία της μεταγλώττισης είναι των Αργύρη Παυλίδη και Μαρίας Ζερβού.

Εναρξη παρστάσεων: Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2011 Εισιτήριο παράστασης : 5 Ευρώ για ενήλικες και 3 Ευρώ για παιδιά, μαθητές, φοιτητές και άνω των 65 ετών. Αμεα Δωρεάν

Διάρκεια παράστασης: 20 λεπτά

Προβολές κάθε Σάββατο και Κυριακή 12.30, 13.10 και 13.50
Iδρυμα Ευγενίδου - Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο Λεωφ. Συγγρού 387, Π. Φάληρο Τηλ: 9469600

tovima

Κυκλοφορίες Bluray - 12/10/2011 ODEON



X-MEN FIRST CLASS
WEST SIDE STORY
SCREAM 4
PINA 3D

Ο Σημαδεμένος επιστρέφει!

Ποιον θα θέλατε να δείτε στο ρόλο του Τόνι Μοντάνα; Η ερώτηση δεν είναι ρητορική, αφού η Universal ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει ένα δεύτερο remake του κλασικού «Σημαδεμένου». Οι περισσότεροι γνωρίζουμε την επιτυχία του '83 με τον Αλ Πατσίνο να επιδεικνύει την κουβανέζικη προφορά του στην κάμερα του Μπράιαν ντε Πάλμα, ωστόσο, τα ξεκαθαρίσματα των μαφιόζικων συμμοριών είχε πρώτος αφηγηθεί κινηματογραφικά ο Χάουαρντ Χοκς, με κεντρικό χαρακτήρα έναν Ιταλό που εξελίχθηκε σε αρχινονό του Σικάγο.

Μπορεί να είναι η αύρα της παρηκμασμένης, βουτηγμένης στα ναρκωτικά πόλης του Μαϊάμι, μπορεί το σαγηνευτικό λίκνισμα της μελαγχολικής νεαρής τότε Μισέλ Φάιφερ μέσα στη σατέν τουαλέτα της και φυσικά η αυθεντική ερμηνεία του μετανάστη Πατσίνο που ενθρόνισαν την ταινία του ντε Πάλμα στα cult- classics του παγκόσμιου σινεμά.

Και προτού υποβάλετε τις ενστάσεις σας για το επικείμενο remake, να διευκρινίσουμε ότι ο όρος χρησιμοποιείται καταχρηστικά, αφού το νέο φιλμ δε θα βασίζεται στο παλιό παρά μόνο στην ουσία του: Μέσα από την ιστορία ενός outsider που έρχεται σε μια ξένη πόλη και ανεβαίνει σιγά σιγά τα σκαλοπάτια της ιεραρχίας του υποκόσμου, η ταινία εξιστόρησε μια αντεστραμμένη εκδοχή του αμερικάνικου ονείρου, ποτισμένη με παραισθησιογόνα και δηλητηριασμένη από την απληστία, τη φιλοδοξία και τη διαφθορά.

Το στούντιο δεν έχει δώσει λεπτομέρειες για το πώς φαντάζεται το χαρακτήρα του νέου «Τόνι» - η εθνικότητα του ήρωα και η γεωγραφία υπήρξαν βασικά στοιχεία και στις δυο προηγούμενες εκδοχές. Σύντομα πάντως θα αρχίσουν να πέφτουν ονόματα πρωταγωνιστών στο τραπέζι και ίσως με αυτόν τον αντίστροφο τρόπο να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

cinemag


Rage Video Game Trailer

Dead Island Game - Live Action Short Movie

X - Men Destiny Video Game Trailer

Paranormal Activity 3 (2011) Clips




The Human Centipede II (Full Sequence) (2011) Full Trailer

The Howling Reborn (2011) New Trailer

Ιστορία της κλασσικής μουσικής - Τόμος 23

Oranges and Sunshine (2011) Poster

Τρίτη 27/09/2011 - Ταινίες στην ελληνική TV

22:00 Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας Star Ξένη ταινία
22:30 Η νοσταλγός ΕΤ1 Δράμα
23:00 Random encounter Σπορ+ Ξένη ταινία
23:00 Κορίτσια στον ήλιο ΕΤ3 Αισθηματική κομεντί
23:45 Deceptions ii: Edge of deception Πρίσμα+ Ξένη ταινία
00:30 Λιο, ο πλουσιότερος γάτος του κόσμου Σπορ+ Ξένη ταινία
00:30 Τέλειο έγκλημα ΝΕΤ Ξένη ταινία
02:30 Πέρα από τη Ρανγκούν Star Δράμα
02:30 Η τριλογία του Τουλσε Λουπερ (μέρος 3ο) ΝΕΤ Ξένη ταινία
02:45 Σεξ, μυστικά και ψέματα (luminarias) Alter Αισθηματική κομεντί