Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Αν σας αρεσε το MATRIX πρέπει να δειτε και το KAYDARA !

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΚΑΙ ΣΕ HD

The House on the Edge of the Park Part II (2012) Posters


Dead of the Nite (2012) Poster

Comedown (2012) Poster


TOP BLOGS - 4 ημέρες ακόμα για την λήξη της ψηφοφορίας


Ανακοίνωση από TOP BLOGS (www.nerokota.com):

"Αγαπητοί μας φίλοι και συνταξιδιώτες.

Συνεχίζεται η τρίτη και τελευταία για το έτος ψηφοφορία μας !!!

Στο υποσέλιδο θα βρείτε την ψηφοφορία στην οποία περιλαμβάνονται όλα τα ιστολόγια τα οποία αναρτήσαμε από την δεύτερη ψηφοφορία και μετά, καθώς επίσης και όσα επιθυμούν να συμμετέχουν ξανά.

Τα συμμετέχοντα ιστολόγια είναι ταξινομημένα κατά αλφαβητική σειρά σε 9 στήλες.
Μπορείτε να ψηφίσετε όσα εσείς θεωρείτε ότι σας αρέσουν περισσότερο από όλες τις στήλες. Όσα θέλετε.

Η μοναδικότητα της ψήφου δεν μπορεί να διασφαλιστεί, αλλά δεν νομίζουμε ότι έχει και ιδιαίτερη σημασία. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει ένα μήνα.

Στο τέλος του μήνα θα αναδείξουμε το πρώτο σε ψήφους ιστολόγιο καθώς επίσης και τα πρώτα ανά κατηγορία.

Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να διευκρινίσουμε ότι θεωρούμε όλα τα ιστολόγια εξίσου αξιόλογα, το καθένα με τη δική του προσωπικότητα.

Ελπίζουμε να βρείτε τη διαδικασία διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα.
"

To Cine Gear συμμετέχει στη ψηφοφορία και περιμένει τις δικές σας ψήφους.

Στο κάτω μέρος της σελίδας www.nerokota.com θα δείτε όλα τα blogs που συμμετέχουν στον διαγωνισμό.

Στη στήλη 2 θα δείτε και το Cine Gear

Πατήστε ΕΔΩ για να ψηφίσετε !

Cine Gear : Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υποστήριξη σας όλο αυτό το διάστημα.

LG 84'' 4K TV [Cinema 3D]


Η LG έκανε λόγο για την τεράστια LED LCD τηλεόραση της που θα παρουσιάσει σε λίγες μέρες στην CES 2012.

H είναι η πρώτη της Film Pattern Retarder [FPR] 3D που κοιτά στα ίσα τις ενεργές 3D!


Oγδόντα τέσσερις ίντσες [84''] με ανάλυση Ultra Definition [4Κ] πράγμα που σημαίνει 3840x2160 στοιχεία εικόνας [pixels].

Πέρα από την πληθωρική διαγώνιο και την πλούσια ανάλυση, υπάρχει και άλλη καινοτομία εδώ.

Είναι η πρώτη παθητική 3D, με τεχνολογία Film Pattern Retarder, από την σειρά [Cinema 3D] της LG που σε κάθε μάτι θα χαρίζει ανάλυση 1080p!

Είναι η πρώτη Cinema 3D που θα κοντράρει στα ίσα τις ενεργές 3D.

Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ανεμοδαρμένα Ύψη / Wuthering Heights

Της Άντρεα Άρνολντ. Δραματική, 2011, Ηνωμένο Βασίλειο. 2 ώρες και 9 λεπτά. Με τους: Κάγια Σκοντελάριο, Τζέιμς Χάουσον, Σάνον Μπίρ, Σόλομον Γκλέιβ, Τζέιμς Νόρθκοτ, Έιμι Ρεν.

Αρχικά, ίσως ακουστεί παράξενο που η Άντρεα Άρνολντ, μια σκηνοθέτρια που μας έχει συνηθίσει στο ωμό βρετανικό ρεαλισμό της (για τον οποίο έχει βραβευτεί με Όσκαρ κιόλας), επέλεξε τα πολυμεταφερμένα σε μεγάλη και μικρή οθόνη «Ανεμοδαρμένα Ύψη» της Έμιλι Μπροντέ.

Τι μπορεί να είδε στην κλασική πλέον ιστορία του Χίθκλιφ, του ορφανού αγοριού που το υιοθέτησε ο ιδιοκτήτης της επώνυμης ερημικής φάρμας στο Γιόρκσαϊρ αλλά και της Κάθριν, της κόρης του ιδιοκτήτη, η οποία δέχτηκε τον Χίθκλιφ όχι μόνο σαν αδερφό, αλλά σαν κάτι πολύ παραπάνω; Όσο, όμως, οι σκηνές περνούν από την οθόνη, τα παραπάνω ερωτήματα βρίσκουν τις απαντήσεις τους.

Η Άρνολντ, έχοντας απογυμνώσει το βικτωριανό μυθιστόρημα από πολλά στοιχεία και κρατώντας μόνο τη βασική ιστορία, βρίσκει την ευκαιρία να μιλήσει για το ανεκπλήρωτο πάθος, την εφηβική ασφυξία, τις κοινωνικές προκαταλήψεις και την εκδίκηση έξω από χρονικές περιόδους, φέρνοντας έτσι την ουσία του έργου της Μπροντέ στο σήμερα.



Η σκηνοθεσία της ξεχειλίζει από τη ζωώδη ποίηση των εικόνων της, την ενστικτώδη τραχύτητα της αφήγησής της, αλλά και την βαθιά αγάπη της για τους δύο νεαρούς ήρωές της. Δε διδάσκει, δεν κρίνει, απλά παρατηρεί, μαζί με τον πολύτιμο σύμμαχό της σε αυτό το συνταρακτικό εγχείρημα, τον διευθυντή φωτογραφίας Ρόμπι Ράιαν, ο οποίος έξυπνα αποφεύγει το παραδοσιακό σινεμασκόπ και συλλαμβάνει άψογα την ατμόσφαιρα των ομιχλωδών και λασπωμένων χερσότοπων της αγγλικής υπαίθρου (κερδίζοντας το βραβείο Φωτογραφίας στο πρόσφατο Φεστιβάλ Βενετίας). Σκληρό σινεμά που ανταμείβει το θεατή που θα του παραδοθεί.

Κοτόπουλο με δαμάσκηνα / Poulet aux prunes

Των Μαρζάν Σατραπί και Βενσάν Παρονό. Δραματική κομεντί, 2011, Γαλλία/Γερμανία/Βέλγιο. 1 ώρα και 33 λεπτά. Με τους: Ματιέ Αμαλρίκ, Μαρία ντε Μεντέιρος, Γκολσιφτέ Φαραχανί, Κιάρα Μαστρογιάνι, Ιζαμπέλα Ροσελίνι.

Τεχεράνη 1958. Ο Νασσέρ Αλί Καν, ο πιο δημοφιλής βιολιστής χάνει την όρεξή του για ζωή, όταν σπάει το αγαπημένο του βιολί. Ανίκανος να βρει κάποιο να το αντικαταστήσει αποφασίζει ότι η ζωή είναι ανώφελη. Ξαπλώνει στο κρεβάτι του και βυθίζεται όλο και περισσότερο στις αναμνήσεις από το παρελθόν και στο μέλλον των παιδιών του. Καθώς τα κομμάτια της ιστορίας ενώνονται, κατανοούμε το οδυνηρό μυστικό του, την αγάπη που έχασε, και το βάθος της απόφασής του να πεθάνει. Οι δημιουργοί του «Περσέπολις», Μαρζάν Σατραπί και Βενσάν Παρονό, επιστρέφουν με ένα ιδιότυπο δράμα που συγκεντρώνει ένα εκλεκτό καστ.



protothema

Ελεύθερος Τύπος - Σάββατο 31/12/2011

ΣΚΑΚΙ - Σειρά εκμάθησης

Luigi's Mansion Short Movie

The Paperboy (2012) Poster

A.C.A.B. (2012) Poster

Cloud Atlas από τον Τομ Τίκβερ: Ένα μπεστ-σέλερ. Τρεις οραματιστές σκηνοθέτες. Έξι ιστορίες στο χώρο και το χρόνο.

Οι Τομ Χανκς, Χάλι Μπέρι, Χιου Γκραντ, Σούζαν Σαράντον και Χιούγκο Ουίβινγκ υποδύονται πολλαπλούς ρόλους σε μια αλληλουχία διακεκομμένων ιστοριών, που πραγματεύονται το “Σύννεφο”, τον ατέρμονα μεταβαλλόμενο χαρακτήρα του “Άτλαντος”, της σταθερής ανθρώπινης φύσης. Προσθέστε στο καστ και τα 100 εκατομμύρια δολάρια της παραγωγής και θα έχετε την πολυαναμενόμενη ταινία - έκπληξη του 2012, που δεν είναι άλλη από το Cloud Atlas.

Ο Τομ Τίκβερ (“Τρέξε Λόλα, Τρέξε” και “The International”) και τ’ αδέλφια Γουατσόφσκι (τριλογία “Matrix”) μόλις ολοκλήρωσαν την ταινία “Cloud Atlas”, βασισμένη στο βραβευμένο μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Μίτσελ, την οποία έγραψαν και σκηνοθέτησαν κι οι τρεις μαζί.

Το θρυλικό γερμανικό στούντιο Babelsberg φιλοξένησε το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων, στα ίδια πλατό που είχαν στο παρελθόν κινηματογραφηθεί αριστουργήματα όπως τα “Μετρόπολις” και “Γαλάζιος Άγγελος”, ενώ συμπληρωματικά γυρίσματα έγιναν σε Σκωτία και Ισπανία.

Η ιστορία ξεκινάει το 19ο αιώνα από τα νησιά του Ειρηνικού, διασχίζει παρελθόν, παρόν και μέλλον και κάνει το γύρο του κόσμου για να καταλήξει στη Χαβάη, σε μια φουτουριστική κοινωνία που έχει επιβιώσει μετά την Αποκάλυψη.

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες το Δεκέμβριο του 2012.

in.gr

Πέμπτη 29/12/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Αστερόσκονη ANT1 Ξένη ταινία
22:00 Πρώτη φορά νονός Star Κωμωδία
23:00 Το ξέσπασμα της βίας(α' τηλεοπτική μετάδοση) ΕΤ1 Δράμα
23:00 Σαν Τζενάρο, η ληστεία ενός Αγίου Σπορ+ Ξένη ταινία
23:15 Οι φίλες Πρίσμα+ Δράμα
00:00 Δράκουλας: Nεκρός και μ'αρέσει Mega Ξένη ταινία
00:40 Η απαγωγή του αΪ Βασίλη Σπορ+ Περιπέτεια
00:45 Εκπαιδευτής κομμαντο ΝΕΤ Κωμωδία
02:00 Αγγελοι στο γήπεδο Star Κωμωδία