Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Allah Ke Banday (2010)

Καθημερινή - Σάββατο 06/11/2010

ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ

Απο τους δημιουργούς του «Ακολουθώντας τους δεινοσαύρους» και του «Ακολουθώντας τα προϊστορικά τέρατα»

Τι ζούσε στη Γη 550 εκατομμύρια χρόνια πριν; Πού πρωτοξεκίνησε η ζωή; Ποια ήταν τα τέρατα που κυριαρχούσαν πριν εμφανιστούν οι δεινόσαυροι; Τι ξέρουμε για τον Μεγάλο Αλ, το τεράστιο ιουράσιο σαρκοβόρο, του οποίου ο σκελετός ανακαλύφθηκε πρόσφατα; Ποια είναι η αλήθεια για τα σαγόνια του Ρεξ, τα κοφτερά σαν ξυράφια νύχια του Velocirapror, την ουρά του Ankylosaur και το αγκαθωτό κρανίο του Triceratop; Ηταν πραγματικά δολοφονικοί; Αυτές και πολλές ακόμα ερωτήσεις για τα τέρατα που έζησαν πριν από τους δεινόσαυρους και για τους ίδιους τους δεινόσαυρους, που περιβάλλονται από διάφορους μύθους, απαντώνται στη σειρά «Aκολουθώντας Tέρατα και Δεινόσαυρους», που με επιστημονικό και τεχνολογικά προηγμένο τρόπο μάς προσφέρει νέες, εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και εντυπωσιακές πληροφορίες.

dvd 1

H ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ MΕΓΑΛΟΥ AΛ

Πρόσφατα στο Wyoming ανακαλύφθηκε ολόκληρος ο σκελετός ενός αλόσαυρου. Πρόκειται για το τεράστιο ιουράσιο σαρκοβόρο, τον Αλ. Στα κόκαλά του αναγράφεται η κακουχία και ο πόνος που είχε κατά τη διάρκεια της ζωής του. Η επιστήμη και η υψηλή τεχνολογία μάς βοηθούν να γίνουμε μάρτυρες στο ξετύλιγμα της ζωής του Μεγάλου Αλ και να τον ακολουθήσουμε από τη στιγμή που γεννιέται έως το θάνατό του.

Πρωτο Θεμα - Κυριακή 07/11/2010





Ο τρίτος ολοκαίνουριος δίσκος του Νότη Σφακιανάκη είναι στο Πρώτο Θέμα! Το Θέμα εξασφάλισε την τριλογία του μεγάλου τραγουδιστή «Ματωμένο Δάκρυ» με τα νέα τραγούδια του αγαπημένου καλλιτέχνη Νότη Σφακιαννάκη. Μετά την τεράστια επιτυχία των δύο πρώτων δίσκων «Κοινωνικών» και «Ερωτικόν», την επόμενη Κυριακή η τρίτη ενότητα «Χορευτικόν» θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά και μόνο από το Πρώτο Θέμα.

Ακούστε σήμερα σε αποκλειστικότητα την μεγάλη επιτυχία του Νότη Σφακιανάκη «Ο Ελληνας» από το νέο του δίσκο. Ο «Ελληνας» και πολλά ακόμα υπέροχα τραγούδια με τη μοναδική φωνή του Νότη θα γίνουν δικά σας την Κυριακή!





Mαζί cd με επιτυχίες του ΜΑΚΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ( 2ο cd )

Νεκροί σε ταινίες - Μια ενδιαφέρουσα λίστα.


Official First Look at Spielberg & Jackson's 'Adventures of Tintin'




The animated movie is currently in post-production at Weta Digital and will hit U.S. theaters on December 23rd, 2011.

Tron Legacy (2010)





Garo: Red Requiem (2010)


Red State (2011)

Δευτέρα 01/11/2010 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Next Star Ξένη ταινία
21:00 Κεντρικός σταθμός ΕΤ1 Κοινωνική
21:05 Ανοιχτές καρδιές Σινε+ Δράμα
22:30 Ο κύκλος της απάτης Πρίσμα+ Δράμα
00:00 Μετά το μίσος ΕΤ1 Ιστορική
00:00 Μπλας Σινε+ Ξένη ταινία
01:45 Γιατί ερωτεύονται οι ηλίθιοι Star Ξένη ταινία
04:00 Jericho - 1ος κύκλος Star Ξένη ταινία
04:30 Αγγελικό πρόσωπο Σινε+ Ξένη ταινία

Ελευθεροτυπία - Κυριακή 07/11/2010