Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Limitless (2011)

The Resident (2011)

Certified Copy (2010)

Σπάνιες φωτογραφίες διάσημων.


Fingerflipping - Καταπληκτική δουλειά, φοβερό video !

Τα Νέα - Σαββατοκύριακο 19/20-02-2011

Ελεύθερος Τύπος - Kυριακή 20/02/2011

Ελεύθερος Τύπος - Σάββατο 19/02/2011

Our America (2011) Tv Series

Brotherhood (2011)

Olivia Wilde: Η νέα Lara Croft ?

Η αλήθεια είναι πως η Megan Fox θα ήταν άξια αντικαταστάτρια της Angelina Jolie για το νέο Tomb Raider. Δυστυχώς όμως για τον αντρικό πληθυσμό, η όμορφη μελαχρινή φοβήθηκε να γίνει η νέα Lara Croft, απορρίπτοντας ένα ρόλο για τον οποίο χιλιάδες νεαρές στάρλετ παρακαλούν.

Φαίνεται πως η Megan δεν μπόρεσε να αντέξει την σύγκριση με την Angelina, ειδικά σε ένα ρόλο που αποτέλεσε σταθμό στη καριέρα της κυρίας Jolie – Pitt.

Ποια θα γίνει λοιπόν η νέα, σέξι Lara;

Οι φήμες που θέλουν την Olivia Wilde να έχει ήδη δεχτεί πρόταση να πρωταγωνιστήσει στην ταινία, οργιάζουν και πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι η διάσημη ηθοποιός έχει ήδη πει το μεγάλο ναι!

«Αυτό θα είναι ένα πολύ πιο σκοτεινό και σοβαρό Tomb Raider», ανέφερε άτομο από την παραγωγή της ταινίας.

«Η βασική ιδέα είναι να βρούμε έναν εξαιρετικό σκηνοθέτη και ένα έξυπνο σενάριο και να δημιουργήσουμε έναν χαρακτήρα που θα είναι δημοφιλής τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες. Η Olivia είναι ένα από τα βασικά ονόματα που έχουν προταθεί για τον ρόλο της Lara Croft. Θα ήταν ιδανική επιλογή για αυτόν τον χαρακτήρα», πρόσθεσε η πηγή.

Πρώτο Θέμα

Η Warner Bros. ξεκινά τη διανομή ταινιών με τη μορφή εφαρμογών του iOS

Το κινηματογραφικό studio Warner Bros. ξεκίνησε αυτή τη βδομάδα να διανέμει ταινίες με τη μορφή εφαρμογών για το iPhone, το iPad και το iPod Touch. Ο νέος αυτός τρόπος διανομής ταινιών στους καταναλωτές εγκαινιάστηκε με την κυκλοφορία δύο μεγάλων επιτυχιών της Warner, του “Σκοτεινού Ιππότη” και του “Inception”, τις οποίες οι κάτοχοι των φορητών συσκευών της Apple μπορούν να βρουν πλέον στο App Store ως «The Dark Knight – App Edition» και «Inception – App Edition» αντίστοιχα.

Οι δύο εφαρμογές διατίθενται δωρεάν και δίνουν πρόσβαση στα πρώτα πέντε λεπτά της κάθε ταινίας. Για την παρακολούθηση του υπόλοιπου έργου απαιτείται αγορά μέσα από την εφαρμογή (κατά το γνωστό σύστημα in-app purchasing της Apple), ενώ υπάρχει η δυνατότητα επιλογής είτε για κατέβασμα στη μνήμη της συσκευής του χρήστη, είτε για streaming από τους servers της Warner. Οι τιμές αγοράς των «Inception» + «The Dark Knight» είναι στα 14,99€ και 7,99€ αντίστοιχα και μας προϊδεάζουν για την πολιτική τιμών που θα ακολουθήσει η εταιρεία στο App Store, όσον αφορά τις πρόσφατες και τις παλαιότερες κυκλοφορίες της. Εκτός της ταινίας, οι δύο εφαρμογές περιέχουν αρκετά extras ανάλογα με αυτά των εκδόσεων σε DVD και Blu-ray, ενώ προσφέρουν επιπλέον τη δυνατότητα άμεσης σύνδεσης στο Facebook και το Twitter όπου οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν feeds και σχόλια σχετικά με το κάθε έργο και να προσθέσουν τα δικά τους.

Η πιο ενδιαφέρουσα πάντως πλευρά αυτού του εγχειρήματος της Warner είναι ότι της επιτρέπει να διαθέσει τις ταινίες της προς πώληση online, σε πολλές χώρες στις οποίες προς το παρόν δεν λειτουργεί το τμήμα video του iTunes Store, όπως είναι η Κίνα, η Βραζιλία, η Ολλανδία και η Ελλάδα. Για το λόγο αυτό τα μενού των εφαρμογών προσφέρονται σε 16 διαφορετικές γλώσσες ενώ υπότιτλοι των ταινιών είναι διαθέσιμοι σε 34 γλώσσες, ανάμεσά τους και στα ελληνικά. Μένει λοιπόν να δούμε πώς θα υποδεχθούν την προσπάθεια αυτή οι κάτοχοι των συσκευών της Apple, ιδίως σε χώρες που δεν υπάρχουν ακόμα εναλλακτικές λύσεις για το νόμιμo κατέβασμα ταινιών μέσω Internet.

myphone.gr

2nd Official Theatrical Trailer for Marvel's 'Thor'

1st Trailer Hits for WB's Summer Fling 'Something Borrowed'

ΟDEON - Συλλογή DVD - H ταινία της εβδομάδας.

Informer - Τεύχος 17/02/2011





Blind Alley (2011)

Oranges and Sunshine (2011)

Monster Brawl (2011)

Confessions of an Eco-Terrorist (2011)

Hoodwinked Too! Hood VS. Evil (2011)


iPhone Nano στα σκαριά από την Apple;

H έγκυρη εφημερίδα Wall Street Journal μεταδίδει ότι η Apple ετοιμάζει νέα iPhone, στο μισό μέγεθος του σημερινού iPhone 4 και στη μισή τιμή, επικαλούμενη πηγή εκ των έσω. Μάλιστα, το τηλέφωνο που είναι γνωστό ως N97 (προφανώς δεν έχει καμία σχέση με το μοντέλο της Nokia), ως mini iPhone ή iPhone Nano θα διατεθεί μέσω των δικτύων κινητής τηλεφωνίας, ώστε να επιδοτείται ακόμα και πλήρως η αγορά του με (μάλλον διετή) συμβόλαια.

Σήμερα το τελευταίο μοντέλο iPhone, το iPhone 4 διατίθεται με επιδότηση αλλά στην καλύτερη περίπτωση και σε συνδυασμό με μακροχρόνια προγράμματα που έχουν σχετικά υψηλό πάγιο η λιανική τιμή των 659 ευρώ (στο πιο οικονομικό μοντέλο 16GB) πέφτει κάτω από τα 200 ευρώ.

Ο εντεινόμενος ανταγωνισμός στην αρένα των smartphone φέρεται να οδηγεί την Apple σε αντεπίθεση, ώστε να δώσει μια ανταγωνιστική λύση για τη μεγάλη αγορά. Εκτός όμως από μικρότερα, πιο οικονομικά αλλά iPhone, η Apple εικάζεται ότι ετοιμάζει σημαντική στροφή και στις υπηρεσίες της: η πρώτη αφορά στην υπηρεσία MobileMe, μια συνδρομητική υπηρεσία (99 δολάρια το χρόνο) που επιτρέπει την αποθήκευση δεδομένων στο λεγόμενο σύννεφο, ώστε κάθε λογής συσκευές να παραμένουν συγχρονισμένες. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο να παρέχει την υπηρεσία δωρεάν (κίνηση που θυμίζει τις υπηρεσίες Windows Live της Microsoft για τα smartphone με Windows Phone 7 -και μελλοντικά τα δημοφιλή Nokia-, ή όλες τις υπηρεσίες cloud computing του Google που συνοδεύουν τα κινητά Android). Έτσι, τα φημολογούμενα mini iPhone δεν θα χρειάζονται μνήμη (αρκεί να έχουν WiFi).

Κατά τα άλλα, η Apple μπορεί πάλι να ταράξει τα νερά και σε άλλους τομείς, με μια νέα υπηρεσία διαδικτυακής μουσικής, με νέα πρόταση στην κοινωνική δικτύωση και άλλα, τα οποία κανείς προς το παρόν επισήμως δεν επιβεβαιώνει.

In.gr - Τεχνολογία

Παρασκευή 18/02/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Με το κεφάλι ψηλά Star Ξένη ταινία
22:10 Ο βαρώνος και η τσιγγάνα Σινε+ Δράμα
22:45 Μάτια ερμητικά κλειστά Star Ξένη ταινία
23:00 Ο σώζων εαυτό σωθήτω ΕΤ1 Δράμα
23:15 Επιχειρησις «ντόμινο» Πρίσμα+ Περιπέτεια
00:00 Κρυφές επιθυμίες Alpha Ξένη ταινία
00:00 Ο σώζων εαυτό σωθήτω Σινε+ Δράμα
00:00 Η αδελφότητα του σκότους Mega Ξένη ταινία
01:30 Δουλειά για άντρες Σινε+ Δράμα
02:00 Συγκάτοικοι στην τρέλα Star Κωμωδία
03:15 600 παρθένες για τον δράκουλα Σινε+ Ξένη ταινία
03:45 Manic Star Ξένη ταινία